Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 236 237 238 239 240 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14902   2018. 11. 03. szombat 00:01
X Törölt felhasználó (3864612)
Nagyon izgató tud lenni, ha dugják a feleségemet. Már a kapcsolatunk is úgy kezdődött, hogy a haverral ketten dugtuk a discó illemhelyében. Menet közben csatlakozott még egy ismerős fiú. Fantasztikus nő volt, még soha nem találkoztam ilyennel, aki annyira odaadó tud lenni és annyira tudja élvezni a szexet. A buli végén hazakísértem, a lépcsőházban még szeretkeztünk egy jót. Ezután is változatlan volt a helyzet, mindig többen járattuk a csúcsra a bulikban. Tetszett mennyire élvezik a pasik és a nőm is szinte ragyogott a kielégüléstől. Szerencsére még most is sok kapcsolatunk van. Ma éjjel a szomszéd szobában szeretkezik egy távoli rokonával. Én a másik szobából hallgatom az élvezésük hangjait. Borzasztóan izgató.
#14901   2018. 11. 02. péntek 13:00
X Törölt felhasználó (869472)
Igazad van a mozizásban, ha kettesben vagyok valakivel. De ha többfelől ér inger és magam is többfelé kell figyeljek ( ez egy többes esetén így szokott lenni ), akkor a mozizás kicsit szünetel. Legalábbis nálam.
Az biztos, hogy a közös bizalmi viszony megtartása vagy felépítése, kialakítása sokat segíthet a probléma megoldásában. De azt ne felejtsük el, hogy ritka az olyan hasonlóan "erős" egyénekből álló férfi és női pár, ahol egyik sem "játszik" alárendeltebb/megfelelősségre törekvőbb szerepet a kapcsolatban. Ha pedig a hölgy egyébként visszahúzódóbb és a férfi kedvére igyekszik tenni dolgokat, akkor nem biztos, hogy olyan könnyen elmondja mi jár a fejében valójában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3587182)
2018. 11. 02. péntek 00:14
Biztosan jár valami a fejében. A nők a szexet naturális, hétköznapi testiséget is fejben, aktus közben akár bármiről fantáziálva élik. Kell benne lenni valami elfojtásnak vagy úttalan unalomnak. Szerintem nem kell erőltednek. Egyszer kiböki mit őrölnek fejben azok a malomkövek. Inkább ügy érzem, hogy nem vagy a bizalmában.
Éltek egymás mellett, szunnyad a parázs. Ha nem volt teljes a kémia akkor ez részéről egyfajta megalkuvás, belefáradás a sorsba. Nem kell erőlteni a többest, ha nem akarja. Anno kapott ettől valami pluszt, de lehet hogy arra jutott, hogy ezt is megunta. A helyzet ugyan az csak a díszlet és a szereplők változtak, nincs benne részéről új élmény. Szerintem nézd meg magadban tudsz e a napi rutinok ellen tenni, de nem úgy hogy újabb rutint veszel elő kétségbe esetten a kalapból. Valahogy próbálj meg eltávolódni problémától, hiszen te ismered. Nem könnyű ez, de ha nem tudjátok megbeszélni, minden nap távolabb kerültöl egymástól.
#14900   2018. 11. 02. péntek 12:15
X Törölt felhasználó (1241192)
Sziasztok. Szeretnék megosztani veletek valamit amiről eddig csak fantáziáltam. Évek óta van egy (nem profi de) nagyon jó masszőr barátunk. Meg volt beszélve hogy vasárnap találkozunk vele, viszont nekem közbejött valami és el kellett mennem így nem tudtam részt venni de mondtam a kedvesemnek hogy ők találkozzanak és érezzék jól magukat. Izgatott a dolog hogy miközben a dolgomat intéztem tudtam hogy mi történik otthon. De mikor hazaértem akkor számomra izgató dolgot kaptam a kedvesemtől. Mindíg szerettem látni a hármas együttlétünk után hogy a dupla adag sperma folyik ki a kedvesem puncijából de ez azt is űberelte. Mikor a fiú elment tusolni a kedvesem fölvett egy bugyit hogy így várjon és vigyázott hogy egy csepp se menjen kárba. Szóval a bugyiban egy spermától tocsogós puncit talátam amiből még akkor is szivárgott. Erről a meglepiről nem tudtam de egy őrületeset szeretkeztünk. Nagyon izgató volt végig a tudat. Talán egy fokkal izgatóbb mint amikor látom.
#14899   2018. 11. 02. péntek 06:04
Lutyo2 Lutyo2
"Ha stresszes vagyok en sem tudok elelvezni barmit csinalnak is velem."

Nem mindenki ilyen. Az egyik exem mesélte, hogy a munkahelyén az ügyfelek sokszor felidegesítették, és ilyenkor bement a mosdóba maszturbálni (akár naponta többször is), és minél idegesebb volt, annál hamarabb élvezett el. Azt mondta, előfordult, hogy 1-2 perc alatt készen is volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 11. 01. csütörtök 09:25
A csiklo orgazmus kisebb intenzitasu orgazmus. A vaginalis az elmenydusabb valtozat. A legcsucsabb erzes pedig ha e ketto egyszerre tortenik. Valoszinuleg jot akartal neki azzal, hogy mas ferfi szexualus aktivitasa altal remelted orgazmushoz juttatni. De nokent mondom, ezzel csak nagyobb stresszbe tetted ot valoszinuleg. Ha stresszes vagyok en sem tudok elelvezni barmit csinalnak is velem.
#14898   2018. 11. 02. péntek 04:11
vágyakk vágyakk
Sziasztok ! Ma estère Győri szexcentrikus párt hölgyet keresek !
#14897   2018. 11. 02. péntek 00:14
X Törölt felhasználó (3587182)
Biztosan jár valami a fejében. A nők a szexet naturális, hétköznapi testiséget is fejben, aktus közben akár bármiről fantáziálva élik. Kell benne lenni valami elfojtásnak vagy úttalan unalomnak. Szerintem nem kell erőltednek. Egyszer kiböki mit őrölnek fejben azok a malomkövek. Inkább ügy érzem, hogy nem vagy a bizalmában.
Éltek egymás mellett, szunnyad a parázs. Ha nem volt teljes a kémia akkor ez részéről egyfajta megalkuvás, belefáradás a sorsba. Nem kell erőlteni a többest, ha nem akarja. Anno kapott ettől valami pluszt, de lehet hogy arra jutott, hogy ezt is megunta. A helyzet ugyan az csak a díszlet és a szereplők változtak, nincs benne részéről új élmény. Szerintem nézd meg magadban tudsz e a napi rutinok ellen tenni, de nem úgy hogy újabb rutint veszel elő kétségbe esetten a kalapból. Valahogy próbálj meg eltávolódni problémától, hiszen te ismered. Nem könnyű ez, de ha nem tudjátok megbeszélni, minden nap távolabb kerültöl egymástól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3914082)
2018. 11. 01. csütörtök 17:44
Miért buknék ki? smile Teljesen egyetértek, már gondoltam rá.
#14896   2018. 11. 01. csütörtök 17:44
X Törölt felhasználó (3914082)
Miért buknék ki? smile Teljesen egyetértek, már gondoltam rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 10:11
Nem biztos, hogy a hazi praktikak megoldas lesznek. Ha szeretnetek elobbre lepni, akkor o mindenkepp kelleni fog hozza szerintem. Ezen biztos kibuksz majd, de a velemenyemet kerdezted igy elmondom. Szakember tanacsaert lenne celszeru fordulni. En nem vagyok az, csak a sajat tapasztalasaim es megfigyeleseim tarhazaval rendelkezem.
#14895   2018. 11. 01. csütörtök 17:11
X Törölt felhasználó (3939932)
Ne cimkézd az orgazmust… lényeg, hogy van neki! Van aki a csiklóorgazmust favorizálja, mert intenzívebb… ezt a részét engedd el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 08:45
De, az nincs neki soha nem is volt hüvelyi orgazmusa. Nyalástól csikló orgazmusa van, de az se lehet valami nagy szám ha ő soha nem kezdeményez...
#14894   2018. 11. 01. csütörtök 10:11
Nem biztos, hogy a hazi praktikak megoldas lesznek. Ha szeretnetek elobbre lepni, akkor o mindenkepp kelleni fog hozza szerintem. Ezen biztos kibuksz majd, de a velemenyemet kerdezted igy elmondom. Szakember tanacsaert lenne celszeru fordulni. En nem vagyok az, csak a sajat tapasztalasaim es megfigyeleseim tarhazaval rendelkezem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 09:34
Ok, köszönöm. De akkor szerinted mint NŐ mi lehet a megoldás? Mármint merre induljak el? Nyitott vagyok bármire.
#14893   2018. 11. 01. csütörtök 09:34
Ok, köszönöm. De akkor szerinted mint NŐ mi lehet a megoldás? Mármint merre induljak el? Nyitott vagyok bármire.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 09:25
A csiklo orgazmus kisebb intenzitasu orgazmus. A vaginalis az elmenydusabb valtozat. A legcsucsabb erzes pedig ha e ketto egyszerre tortenik. Valoszinuleg jot akartal neki azzal, hogy mas ferfi szexualus aktivitasa altal remelted orgazmushoz juttatni. De nokent mondom, ezzel csak nagyobb stresszbe tetted ot valoszinuleg. Ha stresszes vagyok en sem tudok elelvezni barmit csinalnak is velem.
#14892   2018. 11. 01. csütörtök 09:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 08:45
De, az nincs neki soha nem is volt hüvelyi orgazmusa. Nyalástól csikló orgazmusa van, de az se lehet valami nagy szám ha ő soha nem kezdeményez...
#14891   2018. 11. 01. csütörtök 08:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 07:18
Az nem lehet esetleg, hogy nincs orgazmusa? Ez jutott igy eszembe a tortenetrol, amit leirtal.
#14890   2018. 11. 01. csütörtök 07:18
Az nem lehet esetleg, hogy nincs orgazmusa? Ez jutott igy eszembe a tortenetrol, amit leirtal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 06:21
Szia, nos... nem nincs harmadik de volt tavaly....majdnem szét is mentünk. De ez már hogy ő nem akarja előtte 1 évvel kezdődött, és azóta nincs már, de mégsem változott a helyzet. Mielőtt megkérdeznéd tuti hogy nincs, anno sajnos majdhogynem titkosszolgálati modszerekkel buktattam le ebből kifolyólag tudnám ha lenne valami. Plusz állandóan együtt vagyunk , közös vállalkozásunk révén, nem dolgozik külön és nem is jár sehova. Nem vontam ki magam az otthoni dolgokból, nem az a fajta vagyok, sőt épp ellenkezőleg. Isten ments a hímsovinisztaságtól , nagyon tisztelem a nőket, és csodálom is. Figyelmes vagyok vele, rendszeresen viszem/megyünk: Moziba, koncertekre, étterembe, vacsorázni, sétálni, stb. Vannak fent képeink ahogy ott van úgy nézek ki most is , rendszeresen sportolok, ő is, és nagyon oda figyelek a kajára, szóval nem, nem hiztam el. Nem vagyok egoista, maximálisan azt szeretném hogy boldog legyen , és kiteljesült az életben, úgy lelkileg mint testileg is. Énvelem sajnos a kezdetek óta valahogy nem volt meg sosem a kémiája, ennek ellenére 14 éve együtt vagyunk és jól megvagyunk gyerekek is vannak, és éppen az volt a cél hogy legyen köztünk valami izgalmas a sex terén is és az elején a hármas nagyon bevált neki is és nekem is. Természetesen nincs rád miért haragudnom köszönöm az őszinte okfejtésedet, de mint láthatod ezek egyike sem igazán okolható, kivéve az a bizonyos harmadik, de akkor azt nem értem hogy előtte már miért, és utána is miért nem. Az indok mindig ez: Ő neki ez nem okoz semmi izgalmat, örömöt hogy mással szexel, csak miattam csinálta. Hm.. igen igen, akkor itt már valami nem stimmel ha már miattam sem ugye?
#14889   2018. 11. 01. csütörtök 06:21
Szia, nos... nem nincs harmadik de volt tavaly....majdnem szét is mentünk. De ez már hogy ő nem akarja előtte 1 évvel kezdődött, és azóta nincs már, de mégsem változott a helyzet. Mielőtt megkérdeznéd tuti hogy nincs, anno sajnos majdhogynem titkosszolgálati modszerekkel buktattam le ebből kifolyólag tudnám ha lenne valami. Plusz állandóan együtt vagyunk , közös vállalkozásunk révén, nem dolgozik külön és nem is jár sehova. Nem vontam ki magam az otthoni dolgokból, nem az a fajta vagyok, sőt épp ellenkezőleg. Isten ments a hímsovinisztaságtól , nagyon tisztelem a nőket, és csodálom is. Figyelmes vagyok vele, rendszeresen viszem/megyünk: Moziba, koncertekre, étterembe, vacsorázni, sétálni, stb. Vannak fent képeink ahogy ott van úgy nézek ki most is , rendszeresen sportolok, ő is, és nagyon oda figyelek a kajára, szóval nem, nem hiztam el. Nem vagyok egoista, maximálisan azt szeretném hogy boldog legyen , és kiteljesült az életben, úgy lelkileg mint testileg is. Énvelem sajnos a kezdetek óta valahogy nem volt meg sosem a kémiája, ennek ellenére 14 éve együtt vagyunk és jól megvagyunk gyerekek is vannak, és éppen az volt a cél hogy legyen köztünk valami izgalmas a sex terén is és az elején a hármas nagyon bevált neki is és nekem is. Természetesen nincs rád miért haragudnom köszönöm az őszinte okfejtésedet, de mint láthatod ezek egyike sem igazán okolható, kivéve az a bizonyos harmadik, de akkor azt nem értem hogy előtte már miért, és utána is miért nem. Az indok mindig ez: Ő neki ez nem okoz semmi izgalmat, örömöt hogy mással szexel, csak miattam csinálta. Hm.. igen igen, akkor itt már valami nem stimmel ha már miattam sem ugye?
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2018. 10. 31. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 31. szerda 15:55
Kedves civisparxxx!
Remélem nincs igazam, de a megérzésem azt súgja, van egy harmadik, aki több energiát köt le Benne, mint Te a kívánalmaiddal. Esetleg nincs a munkahelyén probléma, ami szintén lekötheti minden figyelmét/energiáját? Gondolok itt pl. a karrierre, előléptetési lehetőségre, stb., ami feszültséget generálhat benne? Esetleg túl kivontad Magad az otthoni segítségből? Netalán elszaporodtak a "hímsoviniszta" megjegyzések, amire nem vevő, csak esetleg a lokátoraid nem vevők a visszajelzésekre? Mennyire vagy figyelmes Vele? Észreveszed, ha fáradt? Mikor masszíroztad meg utoljára? Mikor voltatok utoljára ketten moziba, kirándulni, egyéb programokon együtt? Nem kapott valahonnan bántó megjegyzést közös múltatokról, mert valaki fecsegett és közös ismerőshöz juthatott az információ, aki túlreagálja, de ezt kellemetlen elmondania Neked? Örök mondás "először fejben kell megdugni Valakit", utána a testével azt tehetsz, amit szeretnél. Esetleg nem híztál el túlzottan? Próbálj visszagondolni, mi volt korábban, hogyan viselkedtél Vele akkor, amikor ez az életetek "jól" működött? Szerény meglátásom szerint egy Nőnek nagyon fontos, hogy meglegyen a testi-lelki egyensúly. Ha jól érzi magát a bőrében, fogékony lesz bizonyos dolgokra. Valami lehet Vele, amit esetleg nem kíván megosztani Veled, mert megingott köztetek az, ami korábban "rendben" volt, vagy legalább is tolerálható szinten állt. Sokminden lehet, de ha ki szeretnéd deríteni, először félre kell tenned az egódat és kizárólag Rá kellene összpontosítanod. Ha ez sikerül, ki tudod ugrasztani a nyuszit a bokorból. Ha meg van a probléma, közösen, szeretettel, megértéssel és toleranciával meg tudjátok oldani. Ezután rá lehet térni a Te "problémádra", amire az elején irányult kérdésed. Nem ismerlek, nem szerettem volna bántó és okoskodó lenni, csak őszinte. Ezért, kérlek ne haragudj rám. Őszintén sok sikert kívánok a megoldáshoz! Minden jót... smile
#14888   2018. 10. 31. szerda 19:57
X Törölt felhasználó (413213)
Szerintem se erőltesd. Az en párom is annó többször is dugott egy pasival és csinált nekem hangfelvételt is. Egyértelműen hallottam, hogy élvezte a dolgot,de utólag már tudom, hogy valószínűleg a kedvemért csinálta. Később amikor szóba hoztam majdhogynem megsértődött és úgy kezeli ezt a dolgot mintha meg sem történt volna.
#14887   2018. 10. 31. szerda 19:13
X Törölt felhasználó (2809312)
Szia.Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot,mert nagyobb baj lessz belőlle.Ha akarja akkor szólni fog.Lehet ezt te akartad jobban ,ő ezt csak miattad csinálta...sajna taliztam már ilyen párral,ahol a pasi erőltette,lett is nagy sírás belőlle,nagyon ciki volt.....
#14886   2018. 10. 31. szerda 18:59
En is igy gondolom nokent szemlelve a helyzetet. Sajnos nem fogod tudni ravenni szerintem, nem veletlenul nem akarja mar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 31. szerda 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (820933)
2018. 10. 31. szerda 18:01
Szerény véleményem szerint ( saját tapasztalat) , van egy 3. személy akit úgymond nem akar megcsalni! Ez szigorúan csak az én véleményem, én ezt gondolnám hasonló szituban!
#14885   2018. 10. 31. szerda 18:51
89X89 89X89
Szia ,szerintem nincs harmadik ,a Nők igy müködnek.Lehet Ő féltékeny rád.Akkor dugnak amikor kedvük van! letolják ,hogy mi mindig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 31. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 31. szerda 06:29
Tudna valaki segíteni a következő témában: Párommal kb 4 évig rendzseresen ment ez a játék rengeteg pasival voltunk együtt hármasban, sőt kettesben is volt , és utána nagyokat dugtunk. De már nem akarja, semmi féle ilyen játékot, azt mondja nem jelentett neki semmit, csak a készülődés volt izgalmas, viszont én majd megőrülök hogy ilyen kalandunk legyen. Hozzá kell tennem hogy így e nélkül nagyon ritka és lapos a szexuális életünk, de amikor hármasban voltunk láttam rajta hogy élvezni, már csak onnan is hogy nyögött ám rendesen, amit sajnos velem nem tesz meg ezért is élveztem ezeket az alkalmakat mert végre nőnek látom aki élvezi a szexet és én elfogadtam hogy csak így és ekkor kapom meg tőle ezt az érzést. Hogyan lehetne rávennem ezekre a kalandokra?
#14884   2018. 10. 31. szerda 18:01
X Törölt felhasználó (820933)
Szerény véleményem szerint ( saját tapasztalat) , van egy 3. személy akit úgymond nem akar megcsalni! Ez szigorúan csak az én véleményem, én ezt gondolnám hasonló szituban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 31. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 31. szerda 06:29
Tudna valaki segíteni a következő témában: Párommal kb 4 évig rendzseresen ment ez a játék rengeteg pasival voltunk együtt hármasban, sőt kettesben is volt , és utána nagyokat dugtunk. De már nem akarja, semmi féle ilyen játékot, azt mondja nem jelentett neki semmit, csak a készülődés volt izgalmas, viszont én majd megőrülök hogy ilyen kalandunk legyen. Hozzá kell tennem hogy így e nélkül nagyon ritka és lapos a szexuális életünk, de amikor hármasban voltunk láttam rajta hogy élvezni, már csak onnan is hogy nyögött ám rendesen, amit sajnos velem nem tesz meg ezért is élveztem ezeket az alkalmakat mert végre nőnek látom aki élvezi a szexet és én elfogadtam hogy csak így és ekkor kapom meg tőle ezt az érzést. Hogyan lehetne rávennem ezekre a kalandokra?
#14883   2018. 10. 31. szerda 16:16
agibeby28 agibeby28
Szia. Látni hogy tapasztalt vagy ès èrtesz a nökhőz. Igy igaz ahogy irtad. Gratula
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2018. 10. 31. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 31. szerda 15:55
Kedves civisparxxx!
Remélem nincs igazam, de a megérzésem azt súgja, van egy harmadik, aki több energiát köt le Benne, mint Te a kívánalmaiddal. Esetleg nincs a munkahelyén probléma, ami szintén lekötheti minden figyelmét/energiáját? Gondolok itt pl. a karrierre, előléptetési lehetőségre, stb., ami feszültséget generálhat benne? Esetleg túl kivontad Magad az otthoni segítségből? Netalán elszaporodtak a "hímsoviniszta" megjegyzések, amire nem vevő, csak esetleg a lokátoraid nem vevők a visszajelzésekre? Mennyire vagy figyelmes Vele? Észreveszed, ha fáradt? Mikor masszíroztad meg utoljára? Mikor voltatok utoljára ketten moziba, kirándulni, egyéb programokon együtt? Nem kapott valahonnan bántó megjegyzést közös múltatokról, mert valaki fecsegett és közös ismerőshöz juthatott az információ, aki túlreagálja, de ezt kellemetlen elmondania Neked? Örök mondás "először fejben kell megdugni Valakit", utána a testével azt tehetsz, amit szeretnél. Esetleg nem híztál el túlzottan? Próbálj visszagondolni, mi volt korábban, hogyan viselkedtél Vele akkor, amikor ez az életetek "jól" működött? Szerény meglátásom szerint egy Nőnek nagyon fontos, hogy meglegyen a testi-lelki egyensúly. Ha jól érzi magát a bőrében, fogékony lesz bizonyos dolgokra. Valami lehet Vele, amit esetleg nem kíván megosztani Veled, mert megingott köztetek az, ami korábban "rendben" volt, vagy legalább is tolerálható szinten állt. Sokminden lehet, de ha ki szeretnéd deríteni, először félre kell tenned az egódat és kizárólag Rá kellene összpontosítanod. Ha ez sikerül, ki tudod ugrasztani a nyuszit a bokorból. Ha meg van a probléma, közösen, szeretettel, megértéssel és toleranciával meg tudjátok oldani. Ezután rá lehet térni a Te "problémádra", amire az elején irányult kérdésed. Nem ismerlek, nem szerettem volna bántó és okoskodó lenni, csak őszinte. Ezért, kérlek ne haragudj rám. Őszintén sok sikert kívánok a megoldáshoz! Minden jót... smile

... 236 237 238 239 240 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!