Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 234 235 236 237 238 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14912   2018. 11. 04. vasárnap 07:53
X Törölt felhasználó (3258552)
Sziasztok!
Nagyon kellemes élmény lehetett. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1241192)
2018. 11. 02. péntek 12:15
Sziasztok. Szeretnék megosztani veletek valamit amiről eddig csak fantáziáltam. Évek óta van egy (nem profi de) nagyon jó masszőr barátunk. Meg volt beszélve hogy vasárnap találkozunk vele, viszont nekem közbejött valami és el kellett mennem így nem tudtam részt venni de mondtam a kedvesemnek hogy ők találkozzanak és érezzék jól magukat. Izgatott a dolog hogy miközben a dolgomat intéztem tudtam hogy mi történik otthon. De mikor hazaértem akkor számomra izgató dolgot kaptam a kedvesemtől. Mindíg szerettem látni a hármas együttlétünk után hogy a dupla adag sperma folyik ki a kedvesem puncijából de ez azt is űberelte. Mikor a fiú elment tusolni a kedvesem fölvett egy bugyit hogy így várjon és vigyázott hogy egy csepp se menjen kárba. Szóval a bugyiban egy spermától tocsogós puncit talátam amiből még akkor is szivárgott. Erről a meglepiről nem tudtam de egy őrületeset szeretkeztünk. Nagyon izgató volt végig a tudat. Talán egy fokkal izgatóbb mint amikor látom.
#14911   2018. 11. 04. vasárnap 03:10
kandurmarci kandurmarci
Milyen érdekességet? Mesélj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2018. 11. 03. szombat 11:37
Akkor elég pontosan a végéhez értél haza, ha még ilyen puncival várt.
Ilyen nálunk nem lehetett, mert punciba gumival ugyebár.
Nekem a videó visszanésése okozott egy kis érdekességet.
#14910   2018. 11. 03. szombat 17:47
X Törölt felhasználó (104575)
Cicikre sokszor, fenékre is volt jó párszor, meg arcra is volt spricc.
De punciba gumi nélkül sosem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 12:27
Nálunk lehet. Viszont az ismerkedésünk elején mi sem engedtük. Az idő múlásával alakult ki.
#14909   2018. 11. 03. szombat 12:27
X Törölt felhasználó (1241192)
Nálunk lehet. Viszont az ismerkedésünk elején mi sem engedtük. Az idő múlásával alakult ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 11:37
#14908   2018. 11. 03. szombat 11:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 10:53
Máskor is volt már ilyen. Viszont nem számítottam arra amivel a kedvesem várt.
#14907   2018. 11. 03. szombat 10:53
Máskor is volt már ilyen. Viszont nem számítottam arra amivel a kedvesem várt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 10:39
tudtam hogy mi történik otthon.

Én is, mert egyszer volt nálunk ilyen, hogy nem voltam jelen.
Viszont egyszerű dolgom volt, visszanéztem videón.
#14906   2018. 11. 03. szombat 10:39
tudtam hogy mi történik otthon.

Én is, mert egyszer volt nálunk ilyen, hogy nem voltam jelen.
Viszont egyszerű dolgom volt, visszanéztem videón.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 12:15
Sziasztok. Szeretnék megosztani veletek valamit amiről eddig csak fantáziáltam. Évek óta van egy (nem profi de) nagyon jó masszőr barátunk. Meg volt beszélve hogy vasárnap találkozunk vele, viszont nekem közbejött valami és el kellett mennem így nem tudtam részt venni de mondtam a kedvesemnek hogy ők találkozzanak és érezzék jól magukat. Izgatott a dolog hogy miközben a dolgomat intéztem tudtam hogy mi történik otthon. De mikor hazaértem akkor számomra izgató dolgot kaptam a kedvesemtől. Mindíg szerettem látni a hármas együttlétünk után hogy a dupla adag sperma folyik ki a kedvesem puncijából de ez azt is űberelte. Mikor a fiú elment tusolni a kedvesem fölvett egy bugyit hogy így várjon és vigyázott hogy egy csepp se menjen kárba. Szóval a bugyiban egy spermától tocsogós puncit talátam amiből még akkor is szivárgott. Erről a meglepiről nem tudtam de egy őrületeset szeretkeztünk. Nagyon izgató volt végig a tudat. Talán egy fokkal izgatóbb mint amikor látom.
#14905   2018. 11. 03. szombat 08:02
Friendy28 Friendy28
Lennék az aki szintén odajár smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3864612)
2018. 11. 03. szombat 00:01
Nagyon izgató tud lenni, ha dugják a feleségemet. Már a kapcsolatunk is úgy kezdődött, hogy a haverral ketten dugtuk a discó illemhelyében. Menet közben csatlakozott még egy ismerős fiú. Fantasztikus nő volt, még soha nem találkoztam ilyennel, aki annyira odaadó tud lenni és annyira tudja élvezni a szexet. A buli végén hazakísértem, a lépcsőházban még szeretkeztünk egy jót. Ezután is változatlan volt a helyzet, mindig többen járattuk a csúcsra a bulikban. Tetszett mennyire élvezik a pasik és a nőm is szinte ragyogott a kielégüléstől. Szerencsére még most is sok kapcsolatunk van. Ma éjjel a szomszéd szobában szeretkezik egy távoli rokonával. Én a másik szobából hallgatom az élvezésük hangjait. Borzasztóan izgató.
#14904   2018. 11. 03. szombat 01:04
albes albes
Az jó de én csak be mennek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3864612)
2018. 11. 03. szombat 00:01
Nagyon izgató tud lenni, ha dugják a feleségemet. Már a kapcsolatunk is úgy kezdődött, hogy a haverral ketten dugtuk a discó illemhelyében. Menet közben csatlakozott még egy ismerős fiú. Fantasztikus nő volt, még soha nem találkoztam ilyennel, aki annyira odaadó tud lenni és annyira tudja élvezni a szexet. A buli végén hazakísértem, a lépcsőházban még szeretkeztünk egy jót. Ezután is változatlan volt a helyzet, mindig többen járattuk a csúcsra a bulikban. Tetszett mennyire élvezik a pasik és a nőm is szinte ragyogott a kielégüléstől. Szerencsére még most is sok kapcsolatunk van. Ma éjjel a szomszéd szobában szeretkezik egy távoli rokonával. Én a másik szobából hallgatom az élvezésük hangjait. Borzasztóan izgató.
#14903   2018. 11. 03. szombat 00:01
X Törölt felhasználó (3864612)
#14902   2018. 11. 02. péntek 13:00
X Törölt felhasználó (869472)
Igazad van a mozizásban, ha kettesben vagyok valakivel. De ha többfelől ér inger és magam is többfelé kell figyeljek ( ez egy többes esetén így szokott lenni ), akkor a mozizás kicsit szünetel. Legalábbis nálam.
Az biztos, hogy a közös bizalmi viszony megtartása vagy felépítése, kialakítása sokat segíthet a probléma megoldásában. De azt ne felejtsük el, hogy ritka az olyan hasonlóan "erős" egyénekből álló férfi és női pár, ahol egyik sem "játszik" alárendeltebb/megfelelősségre törekvőbb szerepet a kapcsolatban. Ha pedig a hölgy egyébként visszahúzódóbb és a férfi kedvére igyekszik tenni dolgokat, akkor nem biztos, hogy olyan könnyen elmondja mi jár a fejében valójában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3587182)
2018. 11. 02. péntek 00:14
Biztosan jár valami a fejében. A nők a szexet naturális, hétköznapi testiséget is fejben, aktus közben akár bármiről fantáziálva élik. Kell benne lenni valami elfojtásnak vagy úttalan unalomnak. Szerintem nem kell erőltednek. Egyszer kiböki mit őrölnek fejben azok a malomkövek. Inkább ügy érzem, hogy nem vagy a bizalmában.
Éltek egymás mellett, szunnyad a parázs. Ha nem volt teljes a kémia akkor ez részéről egyfajta megalkuvás, belefáradás a sorsba. Nem kell erőlteni a többest, ha nem akarja. Anno kapott ettől valami pluszt, de lehet hogy arra jutott, hogy ezt is megunta. A helyzet ugyan az csak a díszlet és a szereplők változtak, nincs benne részéről új élmény. Szerintem nézd meg magadban tudsz e a napi rutinok ellen tenni, de nem úgy hogy újabb rutint veszel elő kétségbe esetten a kalapból. Valahogy próbálj meg eltávolódni problémától, hiszen te ismered. Nem könnyű ez, de ha nem tudjátok megbeszélni, minden nap távolabb kerültöl egymástól.
#14901   2018. 11. 02. péntek 12:15
#14900   2018. 11. 02. péntek 06:04
Lutyo2 Lutyo2
"Ha stresszes vagyok en sem tudok elelvezni barmit csinalnak is velem."

Nem mindenki ilyen. Az egyik exem mesélte, hogy a munkahelyén az ügyfelek sokszor felidegesítették, és ilyenkor bement a mosdóba maszturbálni (akár naponta többször is), és minél idegesebb volt, annál hamarabb élvezett el. Azt mondta, előfordult, hogy 1-2 perc alatt készen is volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 11. 01. csütörtök 09:25
A csiklo orgazmus kisebb intenzitasu orgazmus. A vaginalis az elmenydusabb valtozat. A legcsucsabb erzes pedig ha e ketto egyszerre tortenik. Valoszinuleg jot akartal neki azzal, hogy mas ferfi szexualus aktivitasa altal remelted orgazmushoz juttatni. De nokent mondom, ezzel csak nagyobb stresszbe tetted ot valoszinuleg. Ha stresszes vagyok en sem tudok elelvezni barmit csinalnak is velem.
#14899   2018. 11. 02. péntek 04:11
vágyakk vágyakk
Sziasztok ! Ma estère Győri szexcentrikus párt hölgyet keresek !
#14898   2018. 11. 02. péntek 00:14
X Törölt felhasználó (3587182)
Biztosan jár valami a fejében. A nők a szexet naturális, hétköznapi testiséget is fejben, aktus közben akár bármiről fantáziálva élik. Kell benne lenni valami elfojtásnak vagy úttalan unalomnak. Szerintem nem kell erőltednek. Egyszer kiböki mit őrölnek fejben azok a malomkövek. Inkább ügy érzem, hogy nem vagy a bizalmában.
Éltek egymás mellett, szunnyad a parázs. Ha nem volt teljes a kémia akkor ez részéről egyfajta megalkuvás, belefáradás a sorsba. Nem kell erőlteni a többest, ha nem akarja. Anno kapott ettől valami pluszt, de lehet hogy arra jutott, hogy ezt is megunta. A helyzet ugyan az csak a díszlet és a szereplők változtak, nincs benne részéről új élmény. Szerintem nézd meg magadban tudsz e a napi rutinok ellen tenni, de nem úgy hogy újabb rutint veszel elő kétségbe esetten a kalapból. Valahogy próbálj meg eltávolódni problémától, hiszen te ismered. Nem könnyű ez, de ha nem tudjátok megbeszélni, minden nap távolabb kerültöl egymástól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3914082)
2018. 11. 01. csütörtök 17:44
Miért buknék ki? smile Teljesen egyetértek, már gondoltam rá.
#14897   2018. 11. 01. csütörtök 17:44
X Törölt felhasználó (3914082)
Miért buknék ki? smile Teljesen egyetértek, már gondoltam rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 10:11
Nem biztos, hogy a hazi praktikak megoldas lesznek. Ha szeretnetek elobbre lepni, akkor o mindenkepp kelleni fog hozza szerintem. Ezen biztos kibuksz majd, de a velemenyemet kerdezted igy elmondom. Szakember tanacsaert lenne celszeru fordulni. En nem vagyok az, csak a sajat tapasztalasaim es megfigyeleseim tarhazaval rendelkezem.
#14896   2018. 11. 01. csütörtök 17:11
X Törölt felhasználó (3939932)
Ne cimkézd az orgazmust… lényeg, hogy van neki! Van aki a csiklóorgazmust favorizálja, mert intenzívebb… ezt a részét engedd el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 08:45
De, az nincs neki soha nem is volt hüvelyi orgazmusa. Nyalástól csikló orgazmusa van, de az se lehet valami nagy szám ha ő soha nem kezdeményez...
#14895   2018. 11. 01. csütörtök 10:11
Nem biztos, hogy a hazi praktikak megoldas lesznek. Ha szeretnetek elobbre lepni, akkor o mindenkepp kelleni fog hozza szerintem. Ezen biztos kibuksz majd, de a velemenyemet kerdezted igy elmondom. Szakember tanacsaert lenne celszeru fordulni. En nem vagyok az, csak a sajat tapasztalasaim es megfigyeleseim tarhazaval rendelkezem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 09:34
Ok, köszönöm. De akkor szerinted mint NŐ mi lehet a megoldás? Mármint merre induljak el? Nyitott vagyok bármire.
#14894   2018. 11. 01. csütörtök 09:34
X Törölt felhasználó (3914082)
Ok, köszönöm. De akkor szerinted mint NŐ mi lehet a megoldás? Mármint merre induljak el? Nyitott vagyok bármire.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 09:25
A csiklo orgazmus kisebb intenzitasu orgazmus. A vaginalis az elmenydusabb valtozat. A legcsucsabb erzes pedig ha e ketto egyszerre tortenik. Valoszinuleg jot akartal neki azzal, hogy mas ferfi szexualus aktivitasa altal remelted orgazmushoz juttatni. De nokent mondom, ezzel csak nagyobb stresszbe tetted ot valoszinuleg. Ha stresszes vagyok en sem tudok elelvezni barmit csinalnak is velem.
#14893   2018. 11. 01. csütörtök 09:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 01. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 01. csütörtök 08:45
De, az nincs neki soha nem is volt hüvelyi orgazmusa. Nyalástól csikló orgazmusa van, de az se lehet valami nagy szám ha ő soha nem kezdeményez...

... 234 235 236 237 238 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!