A világ egyik legizgalmassabb dolga hogy látom a párom mással, élvezem hogy élvezi a testi örömöket! De közben tudom hogy engem szeret! Mellém bújik oda amikor haza érünk melletemalszik el! Amíg mellettem is kiélheti a vágyait, biztsan nem jár rejtek utakon! Ő is élvezi ezt a helyzetet és én is !
szilvesztere keresunk vastag nagyfarku perverz anal sszexben gyakorlott bikat 45 ev felett
Kinek a kijét lehet??? Privátba jöhetnek a válaszok.

Mi is eljukki az eletet hisz gyorsan mulik !
(Ez egy válasz velem üzenetére (2018. 12. 20. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk kilenc éve és még mindig nagyon izgató!
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2018. 12. 20. csütörtök 03:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi26 éve
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 15. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 15. szombat 10:16
Törölt felhasználó (2671572)

Nálunk már ez hét éve működik mindkettőnek bejön

Engem inkább az izgat most, hogy én hogyan dugnám meg egy itt megismert pár nő tagját.
Talán van esélyem rá.
De az én feleségemet is hamarosan ketten dugjuk majd, ha minden jól alakul.

Talán van esélyem rá.

Engem inkább az izgat most, hogy én hogyan dugnám meg egy itt megismert pár nő tagját.
Talán van esélyem rá.

Talán van esélyem rá.

A barátnőmet sajnos nem tudom rá venni, pedig szex közben imád eljátszani a gondolattal. Viszont szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz a hölgy örömére!
Én régen egész könnyen rábeszéltem de már nem megy.
Ezzel én is így vagyok. Feleségemet nagyon lassan tudom erre arra rábeszélni.
(Ez egy válasz backdoor55 üzenetére (2018. 12. 17. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 17. hétfő 10:15

Van itt j opar szerencses, ugy latom. En meg csak probalom ravenni a felesegem ( de mar miota ), hogy
kiprobaljuk az ilyen fajta harmast. Sajnos minden megy jol, de csak fantazia szinten.
kiprobaljuk az ilyen fajta harmast. Sajnos minden megy jol, de csak fantazia szinten.
Van itt j opar szerencses, ugy latom. En meg csak probalom ravenni a felesegem ( de mar miota ), hogy
Két ünnep közt jó lenne egy 3as....
Kár hogy ilyen messze vagy!
hóhóhó! nem tanítani-vizsgázni akar - felesleges dolgokból - hanem baszni!
(Ez egy válasz zenitó üzenetére (2018. 12. 15. szombat 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 15. szombat 22:47

Először fejezd be az általános iskolát,mert ilyen helyesírással nem sokra viszed az életben.
Először fejezd be az általános iskolát,mert ilyen helyesírással nem sokra viszed az életben.

Engem nagyon felizgat mikor látom a Páromon hogy mennyire élvezi más farkát... Nagyon beindulok tőle. Ő is imádja a többes szexet. Imádja mikor egy farok van a szájában orgazmus közben. Akár az enyém, akár másé
Engem nagyon felizgat mikor látom a Páromon hogy mennyire élvezi más farkát... Nagyon beindulok tőle. Ő is imádja a többes szexet. Imádja mikor egy farok van a szájában orgazmus közben. Akár az enyém, akár másé
Sziasztok
Szivesen csatlakozom párokhoz
Szivesen csatlakozom párokhoz