Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 224 225 226 227 228 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15144   2019. 01. 06. vasárnap 23:09
rivalis rivalis
#15143   2019. 01. 06. vasárnap 23:06
rivalis rivalis
(Ez egy válasz erta73 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 22:01
Sziasztok!! Már korábban leirtam mennyire is izgató kellemes élmény mikor a csinos feleségem előttem dugják, eszméletlen jó volt láttni és megtapasztalni....... a feleségemnek volt egy mondtata, hogy “ köszönöm és HÁLÁS vagyok”amiért megélhette....... igaz, hogy enyhe bi ffit szerettünk volna de az nem válallta be de nagyon-nagyon jó volt!!! Azóta volt bróbálkozás de sajna megfelelő normális ffit nehezen találunk........ mert nen mindenkivel mindenáron mikor keresek az adatlapnak megfelelőtt kb a 95%-a közel sincs a keresési feltételeknek ami szerepel az adatlapon aki talán az meg kifogásokat keres....... volt egy srác akivel már személyesen is találkoztunk kb 1év levelezgetés utánn jövő szombat 12-e jó lenne nekünk hirtelen törölte magát, egy másik aki kb 2 éve volt nálunk csak nem válalta be az enyhe bit ugy néz, hogy nen jó az időpont neki sem......... szóval sajna igy állunk!!!!!!! Adatlapnak megfelelően keresnék akki tényleg ráér 12-én szombat este és beválalná az enyhe bit mert a csinos feleség most erre vágyna....... és ha egy asszony boldog akkor mindenki boldog!!!!!!!!!!!!
#15142   2019. 01. 06. vasárnap 22:01
erta73 erta73
Sziasztok!! Már korábban leirtam mennyire is izgató kellemes élmény mikor a csinos feleségem előttem dugják, eszméletlen jó volt láttni és megtapasztalni....... a feleségemnek volt egy mondtata, hogy “ köszönöm és HÁLÁS vagyok”amiért megélhette....... igaz, hogy enyhe bi ffit szerettünk volna de az nem válallta be de nagyon-nagyon jó volt!!! Azóta volt bróbálkozás de sajna megfelelő normális ffit nehezen találunk........ mert nen mindenkivel mindenáron mikor keresek az adatlapnak megfelelőtt kb a 95%-a közel sincs a keresési feltételeknek ami szerepel az adatlapon aki talán az meg kifogásokat keres....... volt egy srác akivel már személyesen is találkoztunk kb 1év levelezgetés utánn jövő szombat 12-e jó lenne nekünk hirtelen törölte magát, egy másik aki kb 2 éve volt nálunk csak nem válalta be az enyhe bit ugy néz, hogy nen jó az időpont neki sem......... szóval sajna igy állunk!!!!!!! Adatlapnak megfelelően keresnék akki tényleg ráér 12-én szombat este és beválalná az enyhe bit mert a csinos feleség most erre vágyna....... és ha egy asszony boldog akkor mindenki boldog!!!!!!!!!!!!
#15141   2019. 01. 06. vasárnap 20:39
X Törölt felhasználó (3715492)
En azert szeretek ott lenn mikor action van. Reszt venni benne. Nem titkolt vagyam egy privat filmet kesziteni legalabb 3 ferfi szereplovel korulotte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732) VIP
2019. 01. 06. vasárnap 20:09
Nálunk is ez megy, mióta kitaláltuk, hogy belefogunk a dologba. Előtte heti 3-4 szex volt, most nagyjából mindennapos lett.
#15140   2019. 01. 06. vasárnap 20:21
X Törölt felhasználó (933594)
Nagyon izgalmas a történeted, majd kérlek folytasd smile
(Ez egy válasz qivan2 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 16:51
Ezt azoknak akik, nem latjak meg az alagut vegen a fenyt!
Tobb mint 5 eve kezdodott nalunk ez a dolog, hogy jo volna egy harmast osszehozni. Eleinte persze nem akarta a parom...de...ahogy telt az ido, lassan megyoztem/meggyozte magat, hogy csak kivanja a kalandot es csak kiprobalna egy uj faszt.Itt ott keresgeltunk de senki nem tetsztt neki illetve aki tetszett az berezelt a tematol. Addig addig, hogy csak kapott szexrandin egy olyan csavot aki uti a mercet es egy ev (igen! egy ev) tervezgetes utan...utaztunk 600km-t, hogy szemeleyesen is talakozzunk. Jo volt minden de a balfasznak nem sikerult egy igenysebb helyet szereznie igy vegul ugy dontottunk, hogy ha nem fullos az elmeny akkor hagyjuk. Jott meg egy ket pofara eses de nem szamotevo.
Telt mult az ido...mikor vendegsegbe jott egy csaladi barat kulfoldrol.Fogadtuk, nagyon jol talat a szo, meg motorozgatni is elmentunk egyutt. Azt kell rola tudni meg, hogy amikor gyerekek voltak (kb 14 evesek) akkor neha dugtak a jelnlegi parommal.Ilyen kis tini menet de mind a ketten nagyon jo emlekekkel maradtak.Szoval a srac ott lakott az egyik hazunkba...olyan 2kmre lehet tolunk.A haramdik nap, miutan megvacsoraztunk o elkoszonot es hazament DE!!! a parom feljott hozzam a szobaba es megkerdezte, hogy lemehetne hozza.HUUU...persze!!!jott a valasz. Lement es jol is alakult minden...elcsabitotta a sracot.Pont nagyba ujjazta mikor jott tolem egy sms a paromnak, hogy *mi a szitu*...Ezt meglatta a csavo es ugy beparazott, hogy vege is lett a bulinak. egybol lekokadt a farka.Masnap indult is haza igy veget ert, megint sikertelenul, egy ujabb probalkozas.
Na de!...megint felvillant a srac, hazajott egy csaldi ugyet elintezni.Tobbszor talakozott a parommal(en sajnos nem tudtam ott lenni mert nagyon meghultem) es megemlitette, hogy hogy banja, hogy akkor nem volt eleg tokos...es felajalnlotta, hogy kivinne a paromat X- orszagba 3 napra. Huuu.Namegint jott az izgalom. Mondtam paromnak, hogy menjen mindenkepp! El is mentek...masnapp ejjel nem aludtam egy percet se ugy izgultam. Reggel viszon jottek az uzenetek, hogy pontosan mihogytortent.
Holnap reggel erkezik meg a 3 napos tivornyabol es akkor lesz az elso szemtol szembeni szembesules. Nagyon varjuk mind a ketten mar. Hatalmas elmeny!...igy azt javaslom, hogy kitarto kell lenni azokank akik tenyleg szeretnek ezt osszehozni mert nem egyszeru, de mindenkepp megeri. Ha valakit erdekelnek meg reszletek szivesen irok mert mar nem tudom mit kezdjek magammal...kb 7x kivertem de nem enyhit a vagyon semmit!
#15139   2019. 01. 06. vasárnap 20:09
X Törölt felhasználó (3989732) VIP
Nálunk is ez megy, mióta kitaláltuk, hogy belefogunk a dologba. Előtte heti 3-4 szex volt, most nagyjából mindennapos lett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 01. 06. vasárnap 18:49
Ismeros. A keszulodes alatt annyit szexeltunk mint soha maskor. Mar hetekkel azelott, hogy bekovetkezett orokke egymason voltunk. Nem tudtunk betelnii vele, eleg volt ragondolni mi kovetkezik.
#15138   2019. 01. 06. vasárnap 18:49
X Törölt felhasználó (3715492)
Ismeros. A keszulodes alatt annyit szexeltunk mint soha maskor. Mar hetekkel azelott, hogy bekovetkezett orokke egymason voltunk. Nem tudtunk betelnii vele, eleg volt ragondolni mi kovetkezik.
(Ez egy válasz qivan2 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 16:51
Tobb mint 5 eve kezdodott nalunk ez a dolog, hogy jo volna egy harmast osszehozni. Eleinte persze nem akarta a parom...de...ahogy telt az ido, lassan megyoztem/meggyozte magat, hogy csak kivanja a kalandot es csak kiprobalna egy uj faszt.Itt ott keresgeltunk de senki nem tetsztt neki illetve aki tetszett az berezelt a tematol. Addig addig, hogy csak kapott szexrandin egy olyan csavot aki uti a mercet es egy ev (igen! egy ev) tervezgetes utan...utaztunk 600km-t, hogy szemeleyesen is talakozzunk. Jo volt minden de a balfasznak nem sikerult egy igenysebb helyet szereznie igy vegul ugy dontottunk, hogy ha nem fullos az elmeny akkor hagyjuk. Jott meg egy ket pofara eses de nem szamotevo.
Telt mult az ido...mikor vendegsegbe jott egy csaladi barat kulfoldrol.Fogadtuk, nagyon jol talat a szo, meg motorozgatni is elmentunk egyutt. Azt kell rola tudni meg, hogy amikor gyerekek voltak (kb 14 evesek) akkor neha dugtak a jelnlegi parommal.Ilyen kis tini menet de mind a ketten nagyon jo emlekekkel maradtak.Szoval a srac ott lakott az egyik hazunkba...olyan 2kmre lehet tolunk.A haramdik nap, miutan megvacsoraztunk o elkoszonot es hazament DE!!! a parom feljott hozzam a szobaba es megkerdezte, hogy lemehetne hozza.HUUU...persze!!!jott a valasz. Lement es jol is alakult minden...elcsabitotta a sracot.Pont nagyba ujjazta mikor jott tolem egy sms a paromnak, hogy *mi a szitu*...Ezt meglatta a csavo es ugy beparazott, hogy vege is lett a bulinak. egybol lekokadt a farka.Masnap indult is haza igy veget ert, megint sikertelenul, egy ujabb probalkozas.
Na de!...megint felvillant a srac, hazajott egy csaldi ugyet elintezni.Tobbszor talakozott a parommal(en sajnos nem tudtam ott lenni mert nagyon meghultem) es megemlitette, hogy hogy banja, hogy akkor nem volt eleg tokos...es felajalnlotta, hogy kivinne a paromat X- orszagba 3 napra. Huuu.Namegint jott az izgalom. Mondtam paromnak, hogy menjen mindenkepp! El is mentek...masnapp ejjel nem aludtam egy percet se ugy izgultam. Reggel viszon jottek az uzenetek, hogy pontosan mihogytortent.
Holnap reggel erkezik meg a 3 napos tivornyabol es akkor lesz az elso szemtol szembeni szembesules. Nagyon varjuk mind a ketten mar. Hatalmas elmeny!...igy azt javaslom, hogy kitarto kell lenni azokank akik tenyleg szeretnek ezt osszehozni mert nem egyszeru, de mindenkepp megeri. Ha valakit erdekelnek meg reszletek szivesen irok mert mar nem tudom mit kezdjek magammal...kb 7x kivertem de nem enyhit a vagyon semmit!
#15137   2019. 01. 06. vasárnap 16:51
qivan2 qivan2
#15136   2019. 01. 06. vasárnap 16:19
X Törölt felhasználó (3989732) VIP
Jaja, nekem is úgy tűnik, hogy sokan nem tudják/nem akarják értelmezni, mit is akarunk. Tízből nyolc megkeresésnek köze nincs ahhoz, amit kiírtunk az adatlapunkra. Ha elég sötét az elutasított illető, akkor meg még megy is panaszkodni valamelyik fórumra, hogy nyilván kamupár vagyunk, mert nem omlottunk a faroklengetős fényképe láttán a lábai elé. :/
Szerencsére azért vannak itt azért értelmes emberek is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396652)
2019. 01. 06. vasárnap 15:21
Szia!
Nem a párok találkoznak "nehezen" mi inkább úgy fogalmaznánk,hogy az itt többségben lévő szóló férfiak,még hírből sem ismerik az önkritikát,vagy egyszerűen semmibe veszik,figyelmen kívül hagyják a pár igényeit,vágyait.
Egy + fiús kapcsolatban a pár diktál,tehát vagy megfelelsz,vagy nem,ha igen,akkor vagy elfogadod a feltételeket,vagy nincs randi.
Néz csak rá az adatlapotokra,szerintetek az felkelti irántatok valaki figyelmét?
#15135   2019. 01. 06. vasárnap 15:21
X Törölt felhasználó (1396652)
Szia!
Nem a párok találkoznak "nehezen" mi inkább úgy fogalmaznánk,hogy az itt többségben lévő szóló férfiak,még hírből sem ismerik az önkritikát,vagy egyszerűen semmibe veszik,figyelmen kívül hagyják a pár igényeit,vágyait.
Egy + fiús kapcsolatban a pár diktál,tehát vagy megfelelsz,vagy nem,ha igen,akkor vagy elfogadod a feltételeket,vagy nincs randi.
Néz csak rá az adatlapotokra,szerintetek az felkelti irántatok valaki figyelmét?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3925392)
2019. 01. 06. vasárnap 15:05
vN AZÉRT ESÉLY CSAK NEHEZEN TALÁLKOZNAK A PÁROK
#15134   2019. 01. 06. vasárnap 15:05
X Törölt felhasználó (3925392)
vN AZÉRT ESÉLY CSAK NEHEZEN TALÁLKOZNAK A PÁROK
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3914082)
2019. 01. 06. vasárnap 15:03
Itt? Esély mint a lottón... nyes
#15133   2019. 01. 06. vasárnap 15:03
X Törölt felhasználó (3914082)
Itt? Esély mint a lottón... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2019. 01. 03. csütörtök 09:55
Mi is ebben reménykedünk! smile
#15132   2019. 01. 06. vasárnap 14:17
X Törölt felhasználó (3886952)
Jó is az, amikor látod. Pláne,ha ketten kényeztetik smile
#15131   2019. 01. 06. vasárnap 13:34
X Törölt felhasználó (1568852)
Köszönjük!
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2019. 01. 04. péntek 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 15:55
Nálatok, a hölgy nagyon vonzó,a képet nézve,de a feltétéleknek nem felelek meg...:(
#15130   2019. 01. 06. vasárnap 12:59
nyíregyí pár nyíregyí pár
Jók a képeitek wave
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 12:37
amikor én mondtam moninak először meg akart verni,de most már alig várja
#15129   2019. 01. 06. vasárnap 12:37
monilaci monilaci
amikor én mondtam moninak először meg akart verni,de most már alig várja
(Ez egy válasz igabiga32 üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 12:19
sziasztok.Engem is nagyon izgatna ha még egy férfi beszállna hozzánk,és jól megdugná előttem a feleségem szűk csupasz punciját,és jól megszópatná,de sajna egyszer kétszer felhoztam neki a hármast,de hallani se akar róla.nagyon nagy élmény lenne szerintem ahogy egy vastagabb és nagyobb fasz szétdöngetné.
#15128   2019. 01. 06. vasárnap 12:19
igabiga32 igabiga32
sziasztok.Engem is nagyon izgatna ha még egy férfi beszállna hozzánk,és jól megdugná előttem a feleségem szűk csupasz punciját,és jól megszópatná,de sajna egyszer kétszer felhoztam neki a hármast,de hallani se akar róla.nagyon nagy élmény lenne szerintem ahogy egy vastagabb és nagyobb fasz szétdöngetné.
#15127   2019. 01. 04. péntek 15:55
fishbed fishbed
Nálatok, a hölgy nagyon vonzó,a képet nézve,de a feltétéleknek nem felelek meg...:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2019. 01. 03. csütörtök 09:55
#15126   2019. 01. 03. csütörtök 09:55
X Törölt felhasználó (1568852)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3959702)
2019. 01. 03. csütörtök 06:30
Reméljük idén találunk pasit pasikat
#15125   2019. 01. 03. csütörtök 06:30
X Törölt felhasználó (3959702)
Reméljük idén találunk pasit pasikat

... 224 225 226 227 228 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19644db
Utolsó üzenet: ma 22:48

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!