Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 219 220 221 222 223 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15242   2019. 02. 18. hétfő 15:25
X Törölt felhasználó (4021492)
Szia.
Szerintem ne adjátok fel.
Én is a 600.-ik levél, lebeszélt, de meg nem jelent tal után találtam meg a megfelelőt.
(Ez egy válasz mézgacsalád üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 15:04
sajnos nem jött össze a barátunkal a meg beszélt ök ketten dugás és ezért most el van kenődve a feleségem mert kivánta volna hogy legyenek együtt mit tegyek
#15241   2019. 02. 18. hétfő 15:04
mézgacsalád mézgacsalád
sajnos nem jött össze a barátunkal a meg beszélt ök ketten dugás és ezért most el van kenődve a feleségem mert kivánta volna hogy legyenek együtt mit tegyek
#15240   2019. 02. 18. hétfő 07:54
X Törölt felhasználó (3880362)
Nem ide tartozik, de mennyi idős is vagy valójában? Nekem azt írtad Te 29 éves, nejed 33 éves. Az adatlapodon már Te 40 éves vagy. Ebben a pár napban jól meg öregedtél))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4022742)
2019. 02. 17. vasárnap 19:26
Persze és sem szeretnék itt kötekedni senkivel főleg azokkal nem akik okosabbak ebben a témában mint én.
Persze ebben igazat adok neked hogy majd akkor meg keresi máshol vagy más hogyan.És ez szerintem nem kutyusoknak szol hogy elegedj meg azzal amit kapsz.Hanem minndenkinek vannak határai ami már sok.Nekem az már túl lenne a határon és igy nem..
Ha meg véletlen többre vágyik egy nő mint amit adok és nem kapja meg akkor szerintem nincs érteme egy olyan pár kapcsiban élni ami ben hiányt érez.
Ez az én véleményem az én meg látasom.
#15239   2019. 02. 17. vasárnap 22:25
X Törölt felhasználó (3715492)
Epp ezt akartam irni. "Megengedem, nem engedem meg" Ez nem igy mukodik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4021492)
2019. 02. 17. vasárnap 17:54
Igazad van smile
Még annyit azért hozzátennék, hogy egy Nő nem tárgy, akinek egy pasi fog a vágyainak határt szabni, ha akar majd megkeresi melletted.
" a Nő elégedjen meg azzal amit (amennyit)kap és ha igy nem elég az odaadásom azt amit nyujtok akkor szerintem nem velem akar lenni" ez ne haragudj, de úgy olvasható, mint a kutyusnak. Kapsz amit van elégedj meg vele....
Persze, mint mondtam mindenkinek igaza van, neked is!
Nem célom a vita, vagy esetleg a kötözködés, csak hát furi, aminek véleményt adtam, nem több.
Sok sikert kívánok neked, részemről ennyi.
#15238   2019. 02. 17. vasárnap 19:26
X Törölt felhasználó (4022742)
Persze és sem szeretnék itt kötekedni senkivel főleg azokkal nem akik okosabbak ebben a témában mint én.
Persze ebben igazat adok neked hogy majd akkor meg keresi máshol vagy más hogyan.És ez szerintem nem kutyusoknak szol hogy elegedj meg azzal amit kapsz.Hanem minndenkinek vannak határai ami már sok.Nekem az már túl lenne a határon és igy nem..
Ha meg véletlen többre vágyik egy nő mint amit adok és nem kapja meg akkor szerintem nincs érteme egy olyan pár kapcsiban élni ami ben hiányt érez.
Ez az én véleményem az én meg látasom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 17:54
Igazad van smile
Még annyit azért hozzátennék, hogy egy Nő nem tárgy, akinek egy pasi fog a vágyainak határt szabni, ha akar majd megkeresi melletted.
" a Nő elégedjen meg azzal amit (amennyit)kap és ha igy nem elég az odaadásom azt amit nyujtok akkor szerintem nem velem akar lenni" ez ne haragudj, de úgy olvasható, mint a kutyusnak. Kapsz amit van elégedj meg vele....
Nem célom a vita, vagy esetleg a kötözködés, csak hát furi, aminek véleményt adtam, nem több.
#15237   2019. 02. 17. vasárnap 18:59
X Törölt felhasználó (104575)
A legutolsó alkalom videója itt van, azóta nem volt újabb sajnos.
#15236   2019. 02. 17. vasárnap 17:54
Igazad van smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 17:36
Szia igen jol olastad amiket irtam...És hogy valos e az én történetem.Hamarosan meg fogom osztani itt a forumban azota miota el indult ez az egész es majd akkor el dönti az olvasó hogy igaz e vagy sem.(Nem értem mi ertelme ha valaki nem valós dolgot oszt meg.)
Az meg hogy én nem engedném a párom kettesben az szerintem az is egy olyan külön fogalom amit minndenki más szemmel néz.Én....,(pl)azert nem engedném a párom kettesben el menni mert nem arra vágytam az elejétöl fogva.Sőtt ha egy nő ilyen pluszt kap a férjétöl az a Nő elégedjen meg azzal amit (amennyit)kap és ha igy nem elég az odaadásom azt amit nyujtok akkor szerintem nem velem akar lenni,hanem csak mellettem......És ha nem hallottál volna az én estemröl hogy egó vagy nem is tudom azt az érzést amit akkor éreztem.De azóta el telt pár nap és igen tudom azt monndani hogy sokkal jobban érezem magam a bőrömben.

De akár mit is érzek rosszat vagy jót tök minndegy......ami a lényeg hogy az jol érezte magát az én kedvesemaz egész este alatt.
És valhol büszke vagyok magamra hogy ezt meg tudtam neki adni..
#15235   2019. 02. 17. vasárnap 17:36
Szia igen jol olastad amiket irtam...És hogy valos e az én történetem.Hamarosan meg fogom osztani itt a forumban azota miota el indult ez az egész es majd akkor el dönti az olvasó hogy igaz e vagy sem.(Nem értem mi ertelme ha valaki nem valós dolgot oszt meg.)
Az meg hogy én nem engedném a párom kettesben az szerintem az is egy olyan külön fogalom amit minndenki más szemmel néz.Én....,(pl)azert nem engedném a párom kettesben el menni mert nem arra vágytam az elejétöl fogva.Sőtt ha egy nő ilyen pluszt kap a férjétöl az a Nő elégedjen meg azzal amit (amennyit)kap és ha igy nem elég az odaadásom azt amit nyujtok akkor szerintem nem velem akar lenni,hanem csak mellettem......És ha nem hallottál volna az én estemröl hogy egó vagy nem is tudom azt az érzést amit akkor éreztem.De azóta el telt pár nap és igen tudom azt monndani hogy sokkal jobban érezem magam a bőrömben.

De akár mit is érzek rosszat vagy jót tök minndegy......ami a lényeg hogy az jol érezte magát az én kedvesemaz egész este alatt.
És valhol büszke vagyok magamra hogy ezt meg tudtam neki adni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 13:07
Szia.
Visszaolvastam az egészet....
Nőként úgy jön le összerakva, hogy pár napja borzasztó élményként írod le a történetet, (megtört benned valami, stb), ma pedig..."mondhatom jól sikerült".
Mi is voltunk hármasban, de ami jó volt vagy rossz volt 10.-én, az nem lett jobb pár nap múlva, vagy rosszabb.
Véleményem, hogy gondold át mit írsz, mert tapasztalatainkal ellentétes dolgokat állítasz, ezért az egész történeted kissé labilissá vált, mondhatni egyáltalán nem hihető.
Másnak mondod, hogy nem engednéd kettesben a párod...persze, hiszen az állítólagos hármas is megviselt.
Te tulajdonolni szeretnél és nem megosztani, tehát először fejben kellene eldöntened mit is akarsz a valóságban.
#15234   2019. 02. 17. vasárnap 16:07
Szia.
Örülök, hogy új szóval találkoztál...
Nem vagyunk egyformák. Az én olvasatomban a birtokot nem tudod megosztani, de a tulajdonodat (amit sajnos elég sok pasi gondol), azt igen.
Példa: Nem birtoklod az autót, hanem a tulajdonod, mégis meg tudod osztani a barátodnak, hogy elugorjon vele valahová....
Na de hagyjuk is, mert lényegtelen smile
A lényeg, hogy kiderült az író nem valós történetet osztott meg...
Kellemes hétvégét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879810)
2019. 02. 17. vasárnap 08:16
"Te tulajdonolni szeretnél és nem megosztani" - ez is egy új szó...még ebben a formában nem láttam a "birtokolni"-t
#15233   2019. 02. 17. vasárnap 08:38
mézgacsalád mézgacsalád
igen tudom hogy én vagyok de azért rossz hogy én nem lehetek ott azt mondja nézem skypon hogy dug és verjem ki igaz én is montam mán a elején hogy mehet
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 07:12
Én már láttam itt az oldalon is olyant, amiről nem gondoltam volna wow3 zavart2 gun
Sokan élnek nem őszinte kapcsolatban, sőt sokan magukhoz sem őszinték.
#15232   2019. 02. 17. vasárnap 08:16
X Törölt felhasználó (879810)
"Te tulajdonolni szeretnél és nem megosztani" - ez is egy új szó...még ebben a formában nem láttam a "birtokolni"-t
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 13:07
Szia.
Nőként úgy jön le összerakva, hogy pár napja borzasztó élményként írod le a történetet, (megtört benned valami, stb), ma pedig..."mondhatom jól sikerült".
Mi is voltunk hármasban, de ami jó volt vagy rossz volt 10.-én, az nem lett jobb pár nap múlva, vagy rosszabb.
Véleményem, hogy gondold át mit írsz, mert tapasztalatainkal ellentétes dolgokat állítasz, ezért az egész történeted kissé labilissá vált, mondhatni egyáltalán nem hihető.
Másnak mondod, hogy nem engednéd kettesben a párod...persze, hiszen az állítólagos hármas is megviselt.
Te tulajdonolni szeretnél és nem megosztani, tehát először fejben kellene eldöntened mit is akarsz a valóságban.
#15231   2019. 02. 17. vasárnap 08:09
Franciacsók Franciacsók
Igen ilyet is "tudunk". Viszont olyat többet ismerünk. A férj mondott nemet, így a feleség tart, szeretőt, 1,2,3at mert szereti a többest. Nem rég, beszélgettünk egy asszonnyal, férj nemet mondott (mindenre) az Ő álma gyakoroljon többször, 5 férfival. Mondom neki, minek az 5pasi a valóvilág, nem actionfilm. Erre Ő, minden lyukba szeretné 1szerre. Akárhogyan is számolok az 3om, de lehet rosszul tudom. Ez igaz! Kell, két tartalék, ha elsül, parázik, lelankad stb. A férj meg haverok, horgász, sör, meccs....... Ki mit szeret.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (925470)
2019. 02. 16. szombat 14:32
Szerintetek van olyan nő, aki nem élne a lehetőséggel?
Vagy hármasban, vagy kettesben, vagy tudok olyanról, hogy a férjnek nemet mondott, közben meg így akkor tartott szeretőt.
Mit gondoltok?
Ha nem menne bele, miért?
#15230   2019. 02. 17. vasárnap 07:17
öcsyke öcsyke
Párod el merte mondani neked, akkor te is mond el neki. Mit gondolsz... Szerintem jó, ha elmondta neked mert te vagy fontosabb neki.
(Ez egy válasz mézgacsalád üzenetére (2019. 02. 16. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 11:03
mit tegyek a feleségem dugni akar akivel voltunk hármasba azt mondja ki szeretné próbálni vele kettesbe is hogy milyen ha én nem vagyok ott mit tegyek hagyjam hogy dugjanak én meg nézem skypon
#15229   2019. 02. 17. vasárnap 07:12
öcsyke öcsyke
Én már láttam itt az oldalon is olyant, amiről nem gondoltam volna wow3 zavart2 gun
Sokan élnek nem őszinte kapcsolatban, sőt sokan magukhoz sem őszinték.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy hármasban, vagy kettesben, vagy tudok olyanról, hogy a férjnek nemet mondott, közben meg így akkor tartott szeretőt.
Mit gondoltok?
#15228   2019. 02. 16. szombat 15:10
X Törölt felhasználó (3989732)
Egy csomó van. Hogy a lelkük mélyén mit éreznek, az soknál kideríthetetlen; lehet, hogy ott eljátszanak a gondolattal, de még önmaguk előtt is szégyellik és leblokkolnak és tagadják. Inkább olyasmi lehet, hogy vannak nők (elég sokan), akikkel el lehet fogadtatni, hogy van ilyen vágy, és hogy nyugodtan vallják be és éljék át, ha vágynak rá.
Mit gondoltok?
#15227   2019. 02. 16. szombat 14:32
X Törölt felhasználó (925470)
Mit gondoltok?
#15226   2019. 02. 16. szombat 13:24
X Törölt felhasználó (4003272)
Nyilvános fórumon osztottad meg aaaaa....gondolataid. Fogadd el,ha esetleg negatívan reagálnak rá. Egy kicsit számomra is zavaros a sztorid.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 13:06
És te nem gonndolod hogy ha nem hiszed el akkor nem kell el olvasni!Köszönöm.
#15225   2019. 02. 16. szombat 13:18
X Törölt felhasználó (1333112)
Hagyd.. valószínűleg valami unatkozó "hüjegyerek" képzelgése az egész smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3880362)
2019. 02. 16. szombat 12:55
Te nem kamuzás ez az egész ez egy kicsit!!!!!!???? Kezd azzá válni nem gondolod??
#15224   2019. 02. 16. szombat 13:07
Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 12:06
Mi most probáltuk ki a hármast és mondhatom jol sikerult.
De ha feleségem jönne egy ilyen témával én tuti hogy nem engedném kettesb el menni.
De ezt te érzed és te neked kell látni hogy jó ötlet volna e?ezt megengedni.Azért az teljesen más ha csak kettesben taliznak és te nem vagy ott.
#15223   2019. 02. 16. szombat 13:06
És te nem gonndolod hogy ha nem hiszed el akkor nem kell el olvasni!Köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3880362)
2019. 02. 16. szombat 12:55
Te nem kamuzás ez az egész ez egy kicsit!!!!!!???? Kezd azzá válni nem gondolod??

... 219 220 221 222 223 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!