Szia Kalman!régebb óta látom, sokat írsz fórumra.gondoltam, beírom private véleményem, ami semmiképp se kioktatás akar lenni, csak mi így látjuk, illetve most én a párosunk hölgytagja.
Úgy érzem, első szárnypróbálgatáson lehettek pároddal, így természetes részetekről az óvatosság és a bizonytalankodás. De ha egy pasi tetszik a párodnak és még udvarias is, csokit is visz, akkor ha még második randin nem is, de harmadiknál már történnie kellene sexnek vele
Vagy a pasinak is pipogyának kell lennie, ha mégse mer kezdeményezni.
Mi ha párommal szimpinek látunk egy randin pasit vagy párt, akivel kávézunk, akkor másodikra már ágyjelenettel gondolkodunk, vagy továbblépünk
Nem új szerelmet akar ilyenkor a pár a lehetséges harmadiktól vagy másik pártól, hanem sexualitást.
Többes adta pluszt!, élő vibrátort... (Ez egy válasz kálmán68 üzenetére (2019. 02. 26. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 26. kedd 07:24
Úgy érzem, első szárnypróbálgatáson lehettek pároddal, így természetes részetekről az óvatosság és a bizonytalankodás. De ha egy pasi tetszik a párodnak és még udvarias is, csokit is visz, akkor ha még második randin nem is, de harmadiknál már történnie kellene sexnek vele
Vagy a pasinak is pipogyának kell lennie, ha mégse mer kezdeményezni.
Mi ha párommal szimpinek látunk egy randin pasit vagy párt, akivel kávézunk, akkor másodikra már ágyjelenettel gondolkodunk, vagy továbblépünk
Nem új szerelmet akar ilyenkor a pár a lehetséges harmadiktól vagy másik pártól, hanem sexualitást.
Többes adta pluszt!, élő vibrátort... (Ez egy válasz kálmán68 üzenetére (2019. 02. 26. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is egy pasit keresnénk!de ez úgy néz ki még nehezebb mint párokat!találkoztunk egy ffivel aki bejött a női tagunknak de a simogatast még el is jutottunk aztán semmi!igaz már a 3dik találkozás volt!meg csokit is vett páromnak!
Pedig már nekem is benne lenne!de hát jóképű is legyen meg intelligens!vagy párok ahol a ffi simogatna a feleségem!saját párja jelenlétében!esetleg a női tag is simogatna!nehéz lesz mert párom kicsit magasra tette a mércét!
Mi is egy pasit keresnénk!de ez úgy néz ki még nehezebb mint párokat!találkoztunk egy ffivel aki bejött a női tagunknak de a simogatast még el is jutottunk aztán semmi!igaz már a 3dik találkozás volt!meg csokit is vett páromnak!
Èrtem köszönöm válaszod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 22:23
Törölt felhasználó (4021492)

Szia.
Ha alkohol kell hozzá neki, hogy ellazuljon és élvezze, akkor valójában nem élvezetből teszi.
Semmiképpen nem erőltetném, amit csinálsz, amire készülsz, mert könnyen meglehet, hogy volt barátnő, nincs barátnő.
Ha alkohol kell hozzá neki, hogy ellazuljon és élvezze, akkor valójában nem élvezetből teszi.
Semmiképpen nem erőltetném, amit csinálsz, amire készülsz, mert könnyen meglehet, hogy volt barátnő, nincs barátnő.
Szia.
Semmiképpen nem erőltetném, amit csinálsz, amire készülsz, mert könnyen meglehet, hogy volt barátnő, nincs barátnő. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 20:07
Semmiképpen nem erőltetném, amit csinálsz, amire készülsz, mert könnyen meglehet, hogy volt barátnő, nincs barátnő. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1789412)

Erdekel foleg noktol vagy oltan ferfiaktol paroktol akik jartak mar ebben a cipoben miert gondolod hogy nem erdekel?
Erdekel foleg noktol vagy oltan ferfiaktol paroktol akik jartak mar ebben a cipoben miert gondolod hogy nem erdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 19:54
Törölt felhasználó (1333112)

Miért kérsz tanácsot, véleményt, ha úgy sem érdekel??

Miért kérsz tanácsot, véleményt, ha úgy sem érdekel??
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 18:51

Miert ? Igy besseltuk meg ez az eggyetlen mód ahogy belemenne
Miert ? Igy besseltuk meg ez az eggyetlen mód ahogy belemenne
(Ez egy válasz Huhtamaki43 üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem semmiképp ne okozz így meglepetést neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 17:24

Valaki vélemenyt ?
Valaki vélemenyt ?
Ez nem fordulhat elő, ugyanis én telefonálok neki, amikor "tiszta a levegő". Ez a csavar a történetben nagyon izgalmas vagyis, hogy a szeretőm akkor jön, amikor akar, a férjem meg akkor, ha már szabad vagyok.
Vagyis mindig, a kicsit fáradtan mosolygó, feleség fogadja csak, a csillogó puncijával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 24. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 24. vasárnap 18:47

Törölt felhasználó (104575)

Az iránt érdeklődnék, hogy mi van ha párod pár percel idő előtt hazaér, és nem csak a széttárt combokat látja csak, hanem a szeretődet is, mert még nem végzett ?
Bocsánat a helyesìrás hibák miatt!!
Sziasztok lányoktol tapasztalt nőktől kernek tanacsot bár még fiatal vagyok de szerentem kiprobalni a 3as szexet nagyon vonz jelenleg kapcsolatban vagyok 2 éve ès baràtnőm tudja hogy itt vagyok de nincs ellenére nem zavarja az itt a kèrdès hogy hogy vonjam őt be ebbe ? Sokszor beszeltűnk erről de mindig leragadtunk ő azt mondja hogy érdekli de nem tudná megtenni máskor azt mondja hogy esetleg úgy ha elotte borozunk eggyet szerintem akarja de vagy fél vagy nem tudom... onnan gondolom hogy akarja mert tobszor is elmondta főleg miutan ittunk picit hogy talán ha nem lennenk kapcsolatban akkor megtenne ... ès mindig csak aval zartuk le hogy átgondolja... az is leírom mert gondolom páran már ismertek vagy kuldtem uzenetet vagy akár a társkeresőben is lattatok hogy párhoz csatlakoznek ez azért van mert ő kérte mondta hogy probaljam ki massal ha szeretném neki nem gond csak szoljak neki mindent megbeszelunk oszintek vagyunk egymassal.... igen valamilyen szinten tàrsulnék más pàrokhoz is... az utazas nallam nem gond sőt tisztaba vagyok azzal hogy erdélyben (mivel itt élek) nem találok párt.... folyamatosan keresek de valamiért senki sem gondolja komolyan. Tudom talán az is a gond hogy elég fiatal vagyok és ezert nem akarjak vagy talan a rossz minoségű kepek az adatlapon valamiert eltaszítja a párokat... vagy ott az amivel èn is találkoztam... sok a kamu... Na de támadt 1 otletem ha addig nem jön ossze hogy parhoz csatlakozzak.... kiberelnék egy hétvegi hàzat kb 2-3 napra ès első nap csak kettesben lennenk... mivel szereti az uj dolgokat kotozes stb... szolok neki hogy lessz egy meglepetesem ekkora keresnek 1 18-24 eves sracot mondta hogy ez neki kritérium idősebbet nem akar ... bekötozném a szemét ès 1menet utqn vagy mikozben kenyeztetem behivom a masik srácot hogy ketten kenyeztessuk es igy talan nem szegyelnè annyira mit szoltok véleményeket várok főleg nők rèszèről... va jart e mèg valaki ebben a cipoben? Itt hagyom azt is hogy ulamugy nagyon szereti ha szopas kozben feldugok neki valamit vagy ha bevonunk valamilyen jatekszert ami ugymon "a masodik farkat" helyetesiti.... előre is koszonom!
Igazad van mindenben!!!!!
Nálunk is ugyan így működik ès baromira èlvezzük!!!!! (Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 02. 23. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 21:39
Nálunk is ugyan így működik ès baromira èlvezzük!!!!! (Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 02. 23. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én párom szereti ha széttárt combokkal várom haza és látja a csillogó puncimat. Először mindig orálisan kényeztet, miközben mesélek, és utána hatol be, hogy visszaszerezze a feleségét. Azt mondja, hogy rendkívül izgató az idegen sperma számára, akár belecsókol, akár a sikamlós érzés, amikor behatol. Ez egy szerepjáték. Ő nem bi, hanem hetero alfa személyiség és pont ez az ellentétes szerep, ami számára különlegessé teszi a szituációt. Persze látja rajtam, hogy élvezem én is, és azt is amikor irányítom, hogy éppen mit és hogyan tegyen. Isteni, amikor nyalás közben hívom, hogy csókoljon meg és a nyelveink a szeretőm spermájában csúszkálnak egymáson. Ezek nem mindennapi dolgok egy házasságban, de pont ezért annyira izgatóak.
Az iránt érdeklődnék, hogy mi van ha párod pár percel idő előtt hazaér, és nem csak a széttárt combokat látja csak, hanem a szeretődet is, mert még nem végzett ?
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 02. 23. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én párom szereti ha széttárt combokkal várom haza és látja a csillogó puncimat. Először mindig orálisan kényeztet, miközben mesélek, és utána hatol be, hogy visszaszerezze a feleségét. Azt mondja, hogy rendkívül izgató az idegen sperma számára, akár belecsókol, akár a sikamlós érzés, amikor behatol. Ez egy szerepjáték. Ő nem bi, hanem hetero alfa személyiség és pont ez az ellentétes szerep, ami számára különlegessé teszi a szituációt. Persze látja rajtam, hogy élvezem én is, és azt is amikor irányítom, hogy éppen mit és hogyan tegyen. Isteni, amikor nyalás közben hívom, hogy csókoljon meg és a nyelveink a szeretőm spermájában csúszkálnak egymáson. Ezek nem mindennapi dolgok egy házasságban, de pont ezért annyira izgatóak.
A szeretőd azt hisz tilosban jár? Ez mekkora sztori! Akkor nem sokat maszatol, teszi a dolgát hiszen jön a gyanútlan férj haza nemsokára... Mindenk megkapja a magáét.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 02. 23. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 21:41

Tudom, hogy ti másképp csináljátok. Megbeszéltük, hogy egyszer ki is fogjuk próbálni a hármast, ha egy olyan harmadik személyt találunk. Eddig még senki nem volt alkalmas arra, hogy megtudja, a férjem tudtával rosszalkodom.
Sziasztok Kedves Kommentelők !
A Par holgy tagja vagyok.
Minden 5 evvel ezelott kezdodott,mikor Parom feldobta a 3 as dolgot. Idegenkent kezeltem ,de mikor mar tobbszor felhozta a temat ,akkor mar eljatszadoztam a gondolattal miert ne. Ismerosok akik nagy casanova cimmel tuntettek fel magukat,ekkor felajanlottuk csatlakozhasson mont 3 .ferfi. Rongyossa baszott farku ismerosunk ,felpattant es angolosan tavozott. Majd Kedvesem kollegajat bevettuk a mi kis szex jatekainkba,10 perc mulva ott volt es kopogtatott. Kesobb ,2 farok ott volt a szamba es gyömöszöltem egyre melyebbre es melyebbre dagado farkak kozepette. Erdekes szituacio ez ,mikor egy kinem mondott almod valik valora a Parod jelenleteben,de mikor az idegen gerjedt farok behatol puncim csorgo melyebe ,jo erzes de egyben furcsa hogy kollegalitasbol ,milyen ajandekkal ajandekoznak meg Kollegajat es Engem ! Pozitivan eltem meg es zarult le a 3 as jatek ,igy mindenkinek nyugodt szivvel ajanlom a feltekenyseg elkeruleset. Nem hiaba van ott a 3 fel.Most mar teljesen megszunt a gatlas,sot mar tetszik hogy Parom szeme lattara elvezem egy masik idegen farok kielegiteset!
A Par holgy tagja vagyok.
Minden 5 evvel ezelott kezdodott,mikor Parom feldobta a 3 as dolgot. Idegenkent kezeltem ,de mikor mar tobbszor felhozta a temat ,akkor mar eljatszadoztam a gondolattal miert ne. Ismerosok akik nagy casanova cimmel tuntettek fel magukat,ekkor felajanlottuk csatlakozhasson mont 3 .ferfi. Rongyossa baszott farku ismerosunk ,felpattant es angolosan tavozott. Majd Kedvesem kollegajat bevettuk a mi kis szex jatekainkba,10 perc mulva ott volt es kopogtatott. Kesobb ,2 farok ott volt a szamba es gyömöszöltem egyre melyebbre es melyebbre dagado farkak kozepette. Erdekes szituacio ez ,mikor egy kinem mondott almod valik valora a Parod jelenleteben,de mikor az idegen gerjedt farok behatol puncim csorgo melyebe ,jo erzes de egyben furcsa hogy kollegalitasbol ,milyen ajandekkal ajandekoznak meg Kollegajat es Engem ! Pozitivan eltem meg es zarult le a 3 as jatek ,igy mindenkinek nyugodt szivvel ajanlom a feltekenyseg elkeruleset. Nem hiaba van ott a 3 fel.Most mar teljesen megszunt a gatlas,sot mar tetszik hogy Parom szeme lattara elvezem egy masik idegen farok kielegiteset!

Akkor te otthon szeretkezel?És a férjed megy el otthonról értem!És a szeretőddel 1menet van?Még frissibe kinyal izgatóan hangzik,gondolom sok lehet benned,ezt ki kell próbálni!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 02. 23. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudom, hogy ti másképp csináljátok. Megbeszéltük, hogy egyszer ki is fogjuk próbálni a hármast, ha egy olyan harmadik személyt találunk. Eddig még senki nem volt alkalmas arra, hogy megtudja, a férjem tudtával rosszalkodom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 23. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 16:35
Törölt felhasználó (104575)

A kaland elmesélése pedig sokkal izgalmasabb, mint bármi más
Bocsi, ebben nem értek egyet veled.
Mert szerintem, ismétlem szerintem sokkal izgalmasabb egy ilyen estén személyesen is részt venni, végignézni 2 méterről ahogy a párunkat egy harmadik kényezteti, az elejétől a végéig. Persze az utólagos elmesélésnek is lehet varázsa, de egy (hülye hasonlat) forma 1 et is jobb nézni, mint hogy anya elmesélje milyen volt, ki hogy előzött, mi hogy történt.
Bocsi, ebben nem értek egyet veled.
Mert szerintem, ismétlem szerintem sokkal izgalmasabb egy ilyen estén személyesen is részt venni, végignézni 2 méterről ahogy a párunkat egy harmadik kényezteti, az elejétől a végéig. Persze az utólagos elmesélésnek is lehet varázsa, de egy (hülye hasonlat) forma 1 et is jobb nézni, mint hogy anya elmesélje milyen volt, ki hogy előzött, mi hogy történt.
(Ez egy válasz zsebóra üzenetére (2019. 02. 23. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 14:12

Nagyon élvezetes és igazad van,mikor jön haza és nincs megfürödve igaz én még nem nyaltam ki más spermáját,de mikor szeretkeztünk csodálatos ahogy érzem a szerető spermáját és nagyokat élvezünk,és azért sok marad benne mert tesz betétet!A te férjed is igy szokta?