Közel harminc éve aktívan túrázom, ismerek pár olyan helyet a környéken (is), ahol a madár se jár, nemhogy drónos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 14:12

Törölt felhasználó (104575)

erdei pihenőnél a környéken, vagy egyéb kellemes helyeken.
Nagyobjektíves fotóstól óvakodni. Zümmögő hang a fejetek felet, az se jó, drón.
Nagyobjektíves fotóstól óvakodni. Zümmögő hang a fejetek felet, az se jó, drón.
Na, akkor ha majd jó idő lesz, egy kis piknik, pokróc, mözeskosár, anya napozik, ti meg ketten ......
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 14:14
Törölt felhasználó (3989732)

Közel harminc éve aktívan túrázom, ismerek pár olyan helyet a környéken (is), ahol a madár se jár, nemhogy drónos.

Komplex sátorozásokat tervezünk. Remélem összejön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 14:19

Törölt felhasználó (104575)

Na, akkor ha majd jó idő lesz, egy kis piknik, pokróc, mözeskosár, anya napozik, ti meg ketten ......
Asszony baszatás

Ez a szexuális élet nem "asszony baszatás".
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2019. 03. 05. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Tolna megyéből valaki pár vagyunk és kérlek titeket kamusok ne keressenek elegünk van belőlük
Engem talán semmi nem izgat fel jobban, mint amikor nézem ahogy egy hatalmas farkú srác betolja az óriási farkát hátulról a Párom puncikájába... Imádom nézni ilyenkor az arcát... A fájdalommal téli gyönyör jelenik meg rajta... Ilyenkor nyögdécsel őszintén, ilyenkor élvez igazán. Sajnos én ezt a fajta örömöt nem tudom neki megadni, viszont nagyon felizgat a látvány ahogy megremegve vonaglik a teste minden egyes lokesnel. Ilyenkor imádom ahogy a szemembe néz... Kipirult arccal, majdnem hogy fennakadt szemekkel... Közben verni szoktam magamnak, vagy nyalni egy kicsit a srác zacsiját, farkát, vagy a Párom puncijat. Ha van köztetek olyan aki nem rendelkezik olyan nagy mérettel, hívjatok egy harmadikat, aki alatt van szerszám... Nézzétek meg a Párotokat mennyire élvezi majd. Ez a látvány mindent megér.
Sziasztok!Izgalmas a téma voltam részese a dolognak kicsit lámpalázas voltam mikor kicsomagoltuk egymás a férj meg kamerázott közben,ismételten átélném úja hatalmas emlék volt nekem.
Akarom hogy megdugják a feleségem....

Szivesen látlak benneteket este....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 17:08
Törölt felhasználó (4029302)
VIP

Igaz meg is dugják...csak azt hiszi nem tudom....
Én is nagyon szeretném, ha előttem dugnák a páromat :-p
Én dugnám!!
(Ez egy válasz jklove2 üzenetére (2019. 03. 13. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Én dugnám!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 17:08
Törölt felhasználó (4029302)
VIP

Azok a fránya fantáziavágyak!
Azok csak jönnek jönnek, de ha megvalósulnának (pl az itt leírtak), jönnének a problémahegyek, nem úgy gondoljátok?
Szerintem egészséges lelkületű ember számára a szex 2 ember magánügye. Nem társasjáték, és nem egófényező, farokvillogtató szórakozás, hanem közös, bensőséges, kapcsolatmegtartó öröm. Két, egymást szerető és tisztelő ember kapcsolatában nincs helye másoknak.
Ha van, akkor az a kapcsolat alapjaiban már inog...
Fantáziálni persze bármiről lehet, az nem árt senkinek.
Persze ez az én magánvéleményem, más meg úgy tesz, ahogy tud...az 'üdóga"
Azok csak jönnek jönnek, de ha megvalósulnának (pl az itt leírtak), jönnének a problémahegyek, nem úgy gondoljátok?
Szerintem egészséges lelkületű ember számára a szex 2 ember magánügye. Nem társasjáték, és nem egófényező, farokvillogtató szórakozás, hanem közös, bensőséges, kapcsolatmegtartó öröm. Két, egymást szerető és tisztelő ember kapcsolatában nincs helye másoknak.

Fura ezt olvasni egy ilyan oldalon ahol alapvetően azért vannak fent az emberek, hogy sexuális kapcsolatot találjanak másokkal. Nálunk meg van a tisztelet a feleségemmel és abszolult nem haldoklik a kapcsolatunk. Sőt.... mióta beléptünk a swinger világba sokkal szorosabb lett a kapcsolatunk.
Engem igenis izgat az amikor a kedvesemet egy másik férfi kényezteti, figyelmesen, odaadóan, szenvedélyesen.
Csodás látvány az amikor látom mennyire élvezi, hallom a hangját, ahogy hátra hajtja a fejét, kapaszkodik a lepedőben és a végén a szemembe néz. És ez fordítva igaz. A feleségem is nagyon beindul ha egy másik nővel lát. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 06:04
Engem igenis izgat az amikor a kedvesemet egy másik férfi kényezteti, figyelmesen, odaadóan, szenvedélyesen.
Csodás látvány az amikor látom mennyire élvezi, hallom a hangját, ahogy hátra hajtja a fejét, kapaszkodik a lepedőben és a végén a szemembe néz. És ez fordítva igaz. A feleségem is nagyon beindul ha egy másik nővel lát. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4040802)

Persze, hogy fura ezt olvasni.
Ebben a hedonista, szabadelvű világban ma nem könnyű "konzervatív" nézeteket vallani, hiszen kinézik érte az embert. De...kit érdekel?
Van, aki számára két ember magánügye a szex, van aki számára nem. Szerintem egy szexpartner kereső oldalon van létjogosultsága mindkét oldalnak.
Tudod, suba a subához... meg zsák a foltját...és hasonló okosságok jutnak most eszembe. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 06:55
Ebben a hedonista, szabadelvű világban ma nem könnyű "konzervatív" nézeteket vallani, hiszen kinézik érte az embert. De...kit érdekel?

Van, aki számára két ember magánügye a szex, van aki számára nem. Szerintem egy szexpartner kereső oldalon van létjogosultsága mindkét oldalnak.
Tudod, suba a subához... meg zsák a foltját...és hasonló okosságok jutnak most eszembe. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4028092)

Fura ezt olvasni egy ilyan oldalon ahol alapvetően azért vannak fent az emberek, hogy sexuális kapcsolatot találjanak másokkal. Nálunk meg van a tisztelet a feleségemmel és abszolult nem haldoklik a kapcsolatunk. Sőt.... mióta beléptünk a swinger világba sokkal szorosabb lett a kapcsolatunk.
Csodás látvány az amikor látom mennyire élvezi, hallom a hangját, ahogy hátra hajtja a fejét, kapaszkodik a lepedőben és a végén a szemembe néz. És ez fordítva igaz. A feleségem is nagyon beindul ha egy másik nővel lát.
Csodás látvány az amikor látom mennyire élvezi, hallom a hangját, ahogy hátra hajtja a fejét, kapaszkodik a lepedőben és a végén a szemembe néz. És ez fordítva igaz. A feleségem is nagyon beindul ha egy másik nővel lát.
Igazad van . De megfelelő intelligenciával, és érettséggel műkődhet a dolog.De erre meg kell érni.Amiről te írtál az szerelmeskedés,, tehát a szexuális élet kiteljesedése.Ami az egyik legnagyszerübb dolog az életben.Viszont aki a fantáziájat megistudja élni ,az is nagyszerű lehet. És itt visszautalnék az érettségre megint. Ha többesre kerül sor egy kapcsolatban ,a többes csak és kizárólag érzelmek nélküli szexről szólhat. Ezért az érettség,hogy maximálisan külön tudd választani a kettőt.Ha így mész vagy mentek neki a dolognak ,ott nem lehet gond,viszont euforikus gyönyöröket élhettek meg. Azért én is oda írom,hogy ez a mi véleményünk,a tapasztalataink révén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 06:04

Ez így van, bár az fura, hogy ha mondjuk engem nem érdekel a melegség, de tolerálom, hogy vannak melegek, akkor nem mászok bele a GG azon részébe, ahol melegek ismerkednek egymással, és okoskodok, hogy mennyire gáz dolog ez...
De mondjuk ha valaki szeret unalmában trollkodni, annak ez nyilván kitűnő mulatság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 07:07
De mondjuk ha valaki szeret unalmában trollkodni, annak ez nyilván kitűnő mulatság.

Persze, hogy fura ezt olvasni.
Tudod, suba a subához... meg zsák a foltját...és hasonló okosságok jutnak most eszembe.

Tudod, suba a subához... meg zsák a foltját...és hasonló okosságok jutnak most eszembe.
Bizony! Két külön téma. Kell hozzá a kor és megfelelő intelligenciaszint is. Ráadásul valóban igaza van a rózsacsokornak, van, akinél jelentkezik ez a fajta igény a szexben, és van, akinél soha.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 07:09
Törölt felhasználó (4036482)

Igazad van . De megfelelő intelligenciával, és érettséggel műkődhet a dolog.De erre meg kell érni.Amiről te írtál az szerelmeskedés,, tehát a szexuális élet kiteljesedése.Ami az egyik legnagyszerübb dolog az életben.Viszont aki a fantáziájat megistudja élni ,az is nagyszerű lehet. És itt visszautalnék az érettségre megint. Ha többesre kerül sor egy kapcsolatban ,a többes csak és kizárólag érzelmek nélküli szexről szólhat. Ezért az érettség,hogy maximálisan külön tudd választani a kettőt.Ha így mész vagy mentek neki a dolognak ,ott nem lehet gond,viszont euforikus gyönyöröket élhettek meg. Azért én is oda írom,hogy ez a mi véleményünk,a tapasztalataink révén.