Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 215 216 217 218 219 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15347   2019. 03. 15. péntek 00:07
Snoopy69 Snoopy69
Sziasztok!
Középkorú pár vagyunk túl vagyunk már pár próbálkozó alkalman férfi beszálóval. Én a Pár a hölgy tagja vagyok,Szeretnénk megosztani és tudatni mindenkivel,hogy igen is jó érzés mikor ,a feleségemet dugja egy idegen.Mert nem sok nő álmait váltja valóra.Ez férfi szemmel nézve,az én személyem avval tiszteli meg a nejemet ,hogy átélhet olyan szexuális dolgokat amikről gyerekkorában már fantáziált más szereplőkkel.Sok tanulnivalónk van még,tervek még a tarsolyunkban amit szeretnénk megvalósítani szexuális vágyaink kiránt.
egy óriási iskola az élettől ,szembe nézni féltékenységi hajlammal és teljes bizalom elnyerése partnerednél . .
#15346   2019. 03. 14. csütörtök 20:33
X Törölt felhasználó (3977832)
Imádom nézni, ha egy idegennel szexel,ahogy birtokba veszik egymást. Természetesen miután én beindítottam smile
Elején és a végén az enyém, de közben szívesen átadom smile
#15345   2019. 03. 14. csütörtök 18:37
X Törölt felhasználó (3989732)
http://bfy.tw/MkZk
(Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 18:02
Tinderre
Az mi ??
Köszi!
#15344   2019. 03. 14. csütörtök 18:22
öcsyke öcsyke
Bolhapiac felnőtteknek. Ha nem találtad ki, neked nem való.
(Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 18:02
Tinderre
Az mi ??
Köszi!
#15343   2019. 03. 14. csütörtök 18:02
louies louies
Tinderre
Az mi ??
Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 14. csütörtök 07:54
De, van olyan, hogy szex érzelmek nélkül. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nálam sincs olyan, még a hármasozásnál sem. smile De ismerek pár embert, akiknél valóban annyi a szex, hogy felmegy a tinderre, kiválasztja a célszemélyt, tíz percen belül megbeszélik a találkát, dugnak egy jót és már megy is mindenki a dolgára. Ezt én se tudnám csinálni, valamint a párom se: nálunk is az egyik fő szempont volt a bevonandó harmadik kiválasztásánál, hogy jó fej legyen, lehessen vele beszélgetni bármiről, és nagyjából egyezzen az értékrendünk, gondolatvilágunk. Kellett egy bizonyos fajta bizalmi kapcsolat ahhoz, hogy beengedjük az ágyunkba. Viszont ehhez nem kell szerelem az ő irányába, és az ő irányából sem. Haverság kell, de ismétlem, van, akinek még annyi sem.
#15342   2019. 03. 14. csütörtök 14:06
X Törölt felhasználó (4030862)
Jo. Nem fogazok... vigyor2
#15341   2019. 03. 14. csütörtök 14:04
X Törölt felhasználó (4024732)
Azért le ne rágd a szalámiját, hátha még túrázna vele esetleg nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030862)
2019. 03. 14. csütörtök 14:01
Hivjuk turatarsnak? nyes De ha a parommal megyek turazni, akivel egyebkent szexelek is akkor turista szalami..... eplus2
#15340   2019. 03. 14. csütörtök 14:01
Hivjuk turatarsnak? nyes De ha a parommal megyek turazni, akivel egyebkent szexelek is akkor turista szalami..... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4024732)
2019. 03. 14. csütörtök 13:59
És ha kirándulni mész valakivel kettesben? Az is épp páros foglalkozás..... ravasz1

(most kekeckedek ám..... érdekes nekem ez.. nem tudok vele azonosulni vigyor de sebaj)
#15339   2019. 03. 14. csütörtök 13:59
És ha kirándulni mész valakivel kettesben? Az is épp páros foglalkozás..... ravasz1

(most kekeckedek ám..... érdekes nekem ez.. nem tudok vele azonosulni vigyor de sebaj)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 13:55
Igen. Nalam a parom azt jelenti, hogy valamiben ketten vagyunk. Jelen esetben ez a szexualis kalandozas. Azert nem a szeretom, mert senki mellett nem szeretom, mindketten egyedulalloak vagyunk.
A komoly kapcsolataim a baratom, szerelmem, ferjem, elettarsam, tarsam, de legtobb esetben inkabb a keresztneven szolitott ferfi, aki annyira reszeve valik az eletemnek, hogy minden ismerosom a keresztneve emlitesekor mar tudja kirol beszelek.
De ha itt kellene megneveznem ot szamotokra, akkor a tarsamnak hivnam vagy a baratomnak.
#15338   2019. 03. 14. csütörtök 13:55
Igen. Nalam a parom azt jelenti, hogy valamiben ketten vagyunk. Jelen esetben ez a szexualis kalandozas. Azert nem a szeretom, mert senki mellett nem szeretom, mindketten egyedulalloak vagyunk.
A komoly kapcsolataim a baratom, szerelmem, ferjem, elettarsam, tarsam, de legtobb esetben inkabb a keresztneven szolitott ferfi, aki annyira reszeve valik az eletemnek, hogy minden ismerosom a keresztneve emlitesekor mar tudja kirol beszelek.
De ha itt kellene megneveznem ot szamotokra, akkor a tarsamnak hivnam vagy a baratomnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4024732)
2019. 03. 14. csütörtök 13:42
Érdekes nálad ez.. a fogalmak mögött milyen tartam bír. Írod, hogy párod, de a párod nem a társad.
(ergo szexpartner a párod.... míg nálam a párom szó a konkrét párkapcsolatot fedi)

Ez érdekes, hogy kinek mit is jelent a "pár, partner, szexpartner, szerető stb " címzés.

_csak e percre elgondolkodtam_
#15337   2019. 03. 14. csütörtök 13:51
X Törölt felhasználó (4040802)
Nem mondod! smile )
(Szempillarebegtető szmájli... smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 11:27
Pff... Feladtam. Túl buta vagy nekem. nyes
#15336   2019. 03. 14. csütörtök 13:43
"De az teny, hogy a legcsodalatosabb elmeny mindig akkor er, ha a szerelmeddel szexelsz. Az messze magasan a legkielegitobb elvezet."

...bár nem pont erre gondolhattál, de érdekes módon óriási a különbség ott is, hogy a hármasban a te párod van benne veled együtt, vagy te vagy a "harmadik". Anno volt olyan élményem, amikor egy barátommal egy lányt szeretgettünk meg alaposan, egyszerre (egyikünknek sem volt barátnője a lány), és most meg az új élmény a "rendes" hármas, ahol párként vettünk részt a feleségemmel. Ég és föld a különbség, az utóbbi javára. És erősen ott van benne az, hogy ezt mintha én adnám neki, ezt a frenetikus élvezést azzal, hogy "engedélyezem", hogy egy idegen farkat élvezzen. (Azért ez a sok idézőjel, mert egyébként a párom nem a tulajdonom, hanem egyenrangú társam, minden tekintetben. De a genetikai meg a társadalmi beidegződéseket akkor sem tudja az ember száz százalékig elhagyni. smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 13:36
Ez elegge csajos felfogas, odadobni a tested hasznalatra. Biztos sok olyan eset van, hogy a ferfi nem igazan teszi oda magat a szexben. De jol kell valasztani ferfit. A szex oromszerzesi forras, oromet adsz es oromet kapsz a masiktol. Ehhez persze onzetlen es megfeleloen intelligens szexualis partner kell szerintem. Letezik jo szex komolyabb erzelmi elkotelezodes nelkul is. De az teny, hogy a legcsodalatosabb elmeny mindig akkor er, ha a szerelmeddel szexelsz. Az messze magasan a legkielegitobb elvezet.
#15335   2019. 03. 14. csütörtök 13:42
Érdekes nálad ez.. a fogalmak mögött milyen tartam bír. Írod, hogy párod, de a párod nem a társad.
(ergo szexpartner a párod.... míg nálam a párom szó a konkrét párkapcsolatot fedi)

Ez érdekes, hogy kinek mit is jelent a "pár, partner, szexpartner, szerető stb " címzés.

_csak e percre elgondolkodtam_
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 13:22
Nem buta o, elolvastam mas hoztaszolasait is. Mond igazakat. De hat ez az oldal szexualis jatszoter. Ezen nincs mit megsertodni es pampogni erte. Veletlenul alakulhat komolyabb is egy-egy kalandbol, de azert ez igen ritka. A Tinder is hasonloan gyorstuzelok jatektere. Egy kedves harmincas baratnom ott keres. Hat amiket mesel, az remiszto de tenyleg. Engem is megprobalt rabeszelni, hatha en tobb szerencsevel jarok, de eszemben sincs regisztralni. Mar 10 evvel ezelott megfutottam az en normal tarskeresos koreimet, nem jatszom ujra. Itt megkapom, ami epp hianyzik az eletembol nokent ( lasd a parom, akire itt talaltam es jokat szexelunk egyutt), a tarsam meg majd megtalal a normal mozgasteru eletemben. Azert ott is szoktam talalkozni erdeklodo ferfiakkal.
#15334   2019. 03. 14. csütörtök 13:36
Ez elegge csajos felfogas, odadobni a tested hasznalatra. Biztos sok olyan eset van, hogy a ferfi nem igazan teszi oda magat a szexben. De jol kell valasztani ferfit. A szex oromszerzesi forras, oromet adsz es oromet kapsz a masiktol. Ehhez persze onzetlen es megfeleloen intelligens szexualis partner kell szerintem. Letezik jo szex komolyabb erzelmi elkotelezodes nelkul is. De az teny, hogy a legcsodalatosabb elmeny mindig akkor er, ha a szerelmeddel szexelsz. Az messze magasan a legkielegitobb elvezet.
#15333   2019. 03. 14. csütörtök 13:22
Nem buta o, elolvastam mas hoztaszolasait is. Mond igazakat. De hat ez az oldal szexualis jatszoter. Ezen nincs mit megsertodni es pampogni erte. Veletlenul alakulhat komolyabb is egy-egy kalandbol, de azert ez igen ritka. A Tinder is hasonloan gyorstuzelok jatektere. Egy kedves harmincas baratnom ott keres. Hat amiket mesel, az remiszto de tenyleg. Engem is megprobalt rabeszelni, hatha en tobb szerencsevel jarok, de eszemben sincs regisztralni. Mar 10 evvel ezelott megfutottam az en normal tarskeresos koreimet, nem jatszom ujra. Itt megkapom, ami epp hianyzik az eletembol nokent ( lasd a parom, akire itt talaltam es jokat szexelunk egyutt), a tarsam meg majd megtalal a normal mozgasteru eletemben. Azert ott is szoktam talalkozni erdeklodo ferfiakkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 11:27
#15332   2019. 03. 14. csütörtök 11:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4040802)
2019. 03. 14. csütörtök 10:34
Jah!
Nyilván. Nanáhogy így megy ez!
Célszemély kiválasztása, aztán durr bele.

(Nem kell ám minden mesét benyelni!! smile )
#15331   2019. 03. 14. csütörtök 10:34
X Törölt felhasználó (4040802)
Jah!
Nyilván. Nanáhogy így megy ez!
Célszemély kiválasztása, aztán durr bele.

(Nem kell ám minden mesét benyelni!! smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 07:54
De, van olyan, hogy szex érzelmek nélkül. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nálam sincs olyan, még a hármasozásnál sem. smile De ismerek pár embert, akiknél valóban annyi a szex, hogy felmegy a tinderre, kiválasztja a célszemélyt, tíz percen belül megbeszélik a találkát, dugnak egy jót és már megy is mindenki a dolgára. Ezt én se tudnám csinálni, valamint a párom se: nálunk is az egyik fő szempont volt a bevonandó harmadik kiválasztásánál, hogy jó fej legyen, lehessen vele beszélgetni bármiről, és nagyjából egyezzen az értékrendünk, gondolatvilágunk. Kellett egy bizonyos fajta bizalmi kapcsolat ahhoz, hogy beengedjük az ágyunkba. Viszont ehhez nem kell szerelem az ő irányába, és az ő irányából sem. Haverság kell, de ismétlem, van, akinek még annyi sem.
#15330   2019. 03. 14. csütörtök 09:17
vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 08:13
...ráadásul az érzelmek mellett megnyílik egy egészen más jellegű verbalitás is. nyes Amióta kipróbáltuk a hármast, teljesen más íze van az olyan jellegű kommunikációnak, mint pl. "asszony, holnap megyünk túrázunk egy 22 kilométerest a Gerecsében, jön Józsi is. Vigyünk valami gázfőzős kaját, vagy szendvicsezzünk...?" nyes

Rengeteg ilyen kétértelmű beszólás megy azóta, és annyi plusz érzelmet hoz az életünkbe, hogy sokkal szorosabbá vált a kettőnk kapcsolata; - hiszen van egy olyan plusz titkunk, amit csak mi ismerünk. (Jó, meg itt a GG-n a fél világ nyes )
#15329   2019. 03. 14. csütörtök 08:21
X Törölt felhasználó (4036482)
Ebben is csak megerősíteni tudlak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 08:13
...ráadásul az érzelmek mellett megnyílik egy egészen más jellegű verbalitás is. nyes Amióta kipróbáltuk a hármast, teljesen más íze van az olyan jellegű kommunikációnak, mint pl. "asszony, holnap megyünk túrázunk egy 22 kilométerest a Gerecsében, jön Józsi is. Vigyünk valami gázfőzős kaját, vagy szendvicsezzünk...?" nyes

Rengeteg ilyen kétértelmű beszólás megy azóta, és annyi plusz érzelmet hoz az életünkbe, hogy sokkal szorosabbá vált a kettőnk kapcsolata; - hiszen van egy olyan plusz titkunk, amit csak mi ismerünk. (Jó, meg itt a GG-n a fél világ nyes )
#15328   2019. 03. 14. csütörtök 08:13

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4036482)
2019. 03. 14. csütörtök 08:00
Tetszik a hozzászólásod. Én is így értettem. Csak úgy nem megy.

... 215 216 217 218 219 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19667db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 24. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!