Szerintem félreérted a hölgyet
Neki is feltűnt hogy vannak "Andersenek",és belekeverednek a saját meséjükbe ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:00

Neki is feltűnt hogy vannak "Andersenek",és belekeverednek a saját meséjükbe ...

Törölt felhasználó (3901512)

Szia! Ha ennyire undorít a téma,miért vagy mégis itt??
Te szívesen néznéd egy meleg pár sexét? Remegnének a szempillák?
Mert én hetero vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:35
Törölt felhasználó (4040802)

Miért ne???? (Csodálkozó, pillarebegtető szmájli!
)

Az adatlapja szerint magyar nyelvű, de szerintem ő maga a google translate.
Egyébként a "ganga banga" kifejezés nagyon bejött tőle, használni fogom a mindennapi életben.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:26

GG ideális pár vagy/tok, megdugjátók magatokat és mindenki boldog! A vendég is gondolom. Megérne egy külön fórumot

Miért ne???? (Csodálkozó, pillarebegtető szmájli!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:21

Köszönöm Hölgyem! Én pl.nem rajongok a melegekért,de szeressék egymást!! Csak ne előttem!!
GG ideális pár vagy/tok, megdugjátók magatokat és mindenki boldog! A vendég is gondolom. Megérne egy külön fórumot
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 00:07

Sziasztok!
Középkorú pár vagyunk túl vagyunk már pár próbálkozó alkalman férfi beszálóval. Én a Pár a hölgy tagja vagyok,Szeretnénk megosztani és tudatni mindenkivel,hogy igen is jó érzés mikor ,a feleségemet dugja egy idegen.Mert nem sok nő álmait váltja valóra.Ez férfi szemmel nézve,az én személyem avval tiszteli meg a nejemet ,hogy átélhet olyan szexuális dolgokat amikről gyerekkorában már fantáziált más szereplőkkel.Sok tanulnivalónk van még,tervek még a tarsolyunkban amit szeretnénk megvalósítani szexuális vágyaink kiránt.
egy óriási iskola az élettől ,szembe nézni féltékenységi hajlammal és teljes bizalom elnyerése partnerednél . .
Középkorú pár vagyunk túl vagyunk már pár próbálkozó alkalman férfi beszálóval. Én a Pár a hölgy tagja vagyok,Szeretnénk megosztani és tudatni mindenkivel,hogy igen is jó érzés mikor ,a feleségemet dugja egy idegen.Mert nem sok nő álmait váltja valóra.Ez férfi szemmel nézve,az én személyem avval tiszteli meg a nejemet ,hogy átélhet olyan szexuális dolgokat amikről gyerekkorában már fantáziált más szereplőkkel.Sok tanulnivalónk van még,tervek még a tarsolyunkban amit szeretnénk megvalósítani szexuális vágyaink kiránt.
egy óriási iskola az élettől ,szembe nézni féltékenységi hajlammal és teljes bizalom elnyerése partnerednél . .
Köszönöm Hölgyem! Én pl.nem rajongok a melegekért,de szeressék egymást!! Csak ne előttem!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:12

Igenis, Miszter Gaz ....
)

Igenis, Miszter Gaz ....
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:08

Az emberek nem egyformák! Légy megértőbb!
Az emberek nem egyformák! Légy megértőbb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:06

Jaj dehogy undorít!
Én élvezemmmm!!!!
Én élvezemmmm!!!!
Jaj dehogy undorít!
Én élvezemmmm!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:00
Én élvezemmmm!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 06:03

Ide járnak a bikák büszkélkedni a nemlétezővel.
))

Te érted is, amit leírsz??
)))))
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 00:07

Sziasztok!
Ide járnak a bikák büszkélkedni a nemlétezővel.
))
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 00:33

Én a Pár a hölgy tagja vagyok,Szeretnénk megosztani és tudatni mindenkivel,hogy igen is jó érzés mikor ,a feleségemet dugja egy idegen Mi van?A pár hölgy tagjának a felesége?
Én a Pár a hölgy tagja vagyok,Szeretnénk megosztani és tudatni mindenkivel,hogy igen is jó érzés mikor ,a feleségemet dugja egy idegen Mi van?A pár hölgy tagjának a felesége?
Kell hozzá nagy önkontroll,fegyelmezettség de kárpótolja a látvány és a tudat hogy a Párom ,puncija egy idegen farok szorítását érzi
Sziasztok!
Imádom nézni, ha egy idegennel szexel,ahogy birtokba veszik egymást. Természetesen miután én beindítottam
Elején és a végén az enyém, de közben szívesen átadom

Elején és a végén az enyém, de közben szívesen átadom

http://bfy.tw/MkZk
(Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Bolhapiac felnőtteknek. Ha nem találtad ki, neked nem való.
(Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Tinderre
Az mi ??
Köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 07:54
Az mi ??
Köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)

De, van olyan, hogy szex érzelmek nélkül. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nálam sincs olyan, még a hármasozásnál sem.
De ismerek pár embert, akiknél valóban annyi a szex, hogy felmegy a tinderre, kiválasztja a célszemélyt, tíz percen belül megbeszélik a találkát, dugnak egy jót és már megy is mindenki a dolgára. Ezt én se tudnám csinálni, valamint a párom se: nálunk is az egyik fő szempont volt a bevonandó harmadik kiválasztásánál, hogy jó fej legyen, lehessen vele beszélgetni bármiről, és nagyjából egyezzen az értékrendünk, gondolatvilágunk. Kellett egy bizonyos fajta bizalmi kapcsolat ahhoz, hogy beengedjük az ágyunkba. Viszont ehhez nem kell szerelem az ő irányába, és az ő irányából sem. Haverság kell, de ismétlem, van, akinek még annyi sem.