Helló Sziasztok!Ez egy érdekes téma.Nekem az a véleményem,hogy igen izgató látni ahogy becézgetik a feleséget.No persze azért az az igazi,hogyha velem együtt ketten kényeztetjük a testét.Nem ugy az tuti?
Tesó ! Menj el a pároddal egy swinger klubba, és megtudod :-))) Na jó Te sem tétlenkedsz közben...
(Ez egy válasz vagy-vagy üzenetére (2006. 04. 20. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
sok ilyen volt? hogy történt? én még rábeszélő stádiumban vagyok. Ha érdekel a téma az indexen komolyabban megy ez a topic és ott nincsenek ilyen mikolák, mint ez a ggg maki
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 20. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 20. csütörtök 22:47
Törölt felhasználó (9155)

nekem nincs feleségem, de amikor volt barátnőm akkor sokszor izgatott ha mások baszták meg előttem...
én vagyok a beteg? de te csak be néztél ide, holott a topic címe nem zsákba macska. Nevetséges vagy az ilyen beszólással, pláne a nickneveddel együtt. Tünj innen akkor.
nekem nincs feleségem, de amikor volt barátnőm akkor sokszor izgatott ha mások baszták meg előttem...
A témába vágó hozzászólások jöhetnek. van valaki egyátalán?