Ok, megkeresem, bár a hétvége még messze van sajnos.
Apropó a libát egy b-vel irják !!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 21:46

Most frankón az illen libbákat ki kell tenni a főútvonalak szélére ott úgyis véletlenszerűen érkezik valaki!!!
A te nöd liba.
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 21:46

Most frankón az illen libbákat ki kell tenni a főútvonalak szélére ott úgyis véletlenszerűen érkezik valaki!!!
(Ez egy válasz varju1 üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 20:33

Az én feleségemet is izgatja a dolog, de előretervezett akcióba nem akar belemenni és egyszerüen enm tudom, hogy miként tudnám megoldani.

Az én feleségemet is izgatja a dolog, de előretervezett akcióba nem akar belemenni és egyszerüen enm tudom, hogy miként tudnám megoldani.

:( en nem engednem
hol van pontosan, és hogy néz ki? :)
figyu má tigris, te nem parázol attól, hogy beszedst valami faroklohasztó rákfenét ???
És mikor lesz ott legközelebb?
Szia kitti26
Én szivesen lennék veled, írj kovacsmara38@freemail.hu
Én szivesen lennék veled, írj kovacsmara38@freemail.hu
beszélgetnünk kellene
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 21. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 21. péntek 11:30

Az én férjemnek is tetszik a látvány amikor idegen férfiak dugnak. Egyébként szivesen csinálom Nókkel is, de sajnos nagyon nehéz találni Női partnert.
A férfi partnerekből pedig még túlkínálat is van.
De ez nem hátrány.
De ez nem hátrány.
A csinálás mit jelent???

mara38 szia!
Én nézni szeretném a szeretkezésedet és közben kiverném a farkam!
Lehet?
(38éves) (Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 21. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én férjemnek is tetszik a látvány amikor idegen férfiak dugnak. Egyébként szivesen csinálom Nókkel is, de sajnos nagyon nehéz találni Női partnert.
De ez nem hátrány.
De ez nem hátrány.
De ez nem hátrány. (Ez egy válasz bolhab üzenetére (2006. 07. 21. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
De ez nem hátrány. (Ez egy válasz bolhab üzenetére (2006. 07. 21. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
a férjemnek tetszik bár én inkább a lányokat szeretem
Próbáld ki,nagyon izgi. Csak javasolni tudjuk.
Szia!Én szívesen megismerkednék veled,veletek....bármilyen kapcs-ra....Dél-alföldi vok....Ha gondolod, írj..
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 14. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 14. péntek 19:58

Én 38 éves házas Nő vagyok.
Lehet hogy furcsán hangzik, de a más férfival való sexelésemhez én vettem rá a férjem. Elősször nem akarta, de a Nők elérik amit akarnak. Azóta rendes házi videó gyüjteményünk van az idegen férfiakkal való dugásból
Lehet hogy furcsán hangzik, de a más férfival való sexelésemhez én vettem rá a férjem. Elősször nem akarta, de a Nők elérik amit akarnak. Azóta rendes házi videó gyüjteményünk van az idegen férfiakkal való dugásból
engem idegesítene ha valaki dugná az asszonyt.
Valószínűnek tartom, hogy a farkát a saját seggébe dugnám, és letépném a fejét,és belehugyoznék a koponyájába.
Valószínűnek tartom, hogy a farkát a saját seggébe dugnám, és letépném a fejét,és belehugyoznék a koponyájába.
én megdugnám bárki nejét!
Eddig is megdugtam soknak a nejét!)))
Eddig is megdugtam soknak a nejét!)))
Az én férjem is rentgeteg fotót és videó felvételt készített.
Ezeket szinte mindíg másolni kell a partner számára is, úgyhogy sok házi videón és képen megtalálható vagyok különböző pózokban.
Ez nagyon izgató a számunkra.
Ezeket szinte mindíg másolni kell a partner számára is, úgyhogy sok házi videón és képen megtalálható vagyok különböző pózokban.
Ez nagyon izgató a számunkra.