Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 970 971 972 973 974 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#223   2006. 07. 29. szombat 15:43
X Törölt felhasználó (17632)
Egyébként én napi szinten járok Ócsa felé, vannak is kurvák, de még egyet sem láttam ful ruha nélkül, ahogy tigrincs állítja....
#222   2006. 07. 29. szombat 10:36
Moncy Moncy
Most Ő a csajod vagy csak futtatod?
nyes nyes nyes
#221   2006. 07. 29. szombat 10:36
bolhab bolhab
tegnap barátitársasággal kártyáztunk a párom barátjanyert én vesztettem a többiek találtáki hogy a manusnak megkelldugnia ésa párom belement sőt tetszettneki
#220   2006. 07. 28. péntek 12:08
szoral szoral
Ott a pont!!Ettől én is nagyon bepöccentem!!Gerinctelen!!
#219   2006. 07. 28. péntek 07:25
zeri zeri
:)
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 27. csütörtök 15:00
Nem ítélkezünk. Soha
Ha nem ismerünk egy dolgot, nincs véleményünk róla.
Egy sexlapon nem pofázunk erkölcsről, hiszen az már akkor bukott, amikor fölléptünk rá.

Ha igazak e kijelentések, milyen alapont dörögsz itt e topicban. Ha valakit az izgat, hogy egy másik férfival osztozik a szeretett nőn, mégis mi közünk lehetne hozzá? Milyen alapon ítélkezhetnénk felette?

Mert nem okoz sexuális izgalmat szerintünk?? Honnan tudjuk? ; Mert erkölcstelen? Kik vagyunk mi, hogy megítéljük?? ; Mittudomén?? Mit tudom én?

Még egészen kamasz voltam, amikor életem valamelyik első nőjétől megtanultam a sexben mindent szabad, ami nem fáj. Később hozzá tanultam, hogy csak azt érdemes csinálni, ami jó és/vagy izgalmas.
Szerinted a topic címében jelzett tevékenységre mi igaz? Fáj? Nem jó és/vagy izgalmas??

Végső soron nem kötelező csinálni, de ítélkezni róla átélt élmények híján tilos. Bántóan nyilatkozni meg bunkóság.
#218   2006. 07. 28. péntek 07:04
szoral szoral
És minket nem méltatsz válaszra?????????????
#217   2006. 07. 28. péntek 00:36
bolhab bolhab
nálunkis a férjemhozta az első barátnőmet addigcsak beszéltünkróla mitmondjak meglepet azóta néha férfiakatishoz rettentő izgalmas
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 27. csütörtök 17:17
Mint emlitettem ez nem a megromlott párkapcsolatról szól, pont az ellenkezöje.
A mi kapcsolatunk erős kötelékét bizonyítja,nálunk a férjem hozza a partnereket.
És mindezt azért mvel nekem olyan nagy a szexuális étvágyam amit a férjem egyedül nem képes kielégíteni. Nagyon izgatja amikor engem dugnak.

#216   2006. 07. 27. csütörtök 23:56
SwingerCouple SwingerCouple VIP
Sziasztok Emberek!

Rég voltam, olvasgattam egy kicsit.
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni:
TÚL SOK AZ ERKÖLCSRENDÉSZ ITT!!!!
Sok olyan ember van aki tipically "bort iszik és vizet prédikál". Nemtomméjó az embereknek a másikban a legkissebb negativ dolgot keresni, mikor az illető épp lehet veri a gyerekeit!? Nézzen magába mindazok akik hülye badar kritikát akar ide írni.
Persze van építő jellegű is, de kevés.
Szal tükör, majd irhatsz.
Bonyolultabb az emberi lélek mintsem egyes emberek skatulyába akarnák tuszkolni a viselkedéseket, lehet az bár szexuális, vagy épp bármi.
Persze vanna büntetendő magatatásformák is. Ez az? Nem. Ugye? Lehet épp Te magad aki rombolni szándékszol "bűnösebb" vagy mint azok akik izgalomból, ebből abból, de nem épp a un. normális szexuális magatartásformát választják.
De mi jobb, ha mégy az uton és megrugdosnak elveszik a nehezen keresett pénzed, vagy az ha a nejem mással is "dug". Akkor miről is akarsz Te Kedves Barátom romboló kritikát írni?
felkialtas heureka felkialtas heureka felkialtas heureka
#215   2006. 07. 27. csütörtök 20:50
szoral szoral
Alá tudom Támasztani amit homepictures ir mert mi is igy jártunk vele!!!!
#214   2006. 07. 27. csütörtök 18:05
Júlia Júlia
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz véleményed van erről a témáról. Lehet, hogy megégetted már magad?
#213   2006. 07. 27. csütörtök 17:17
mara38 mara38
Mint emlitettem ez nem a megromlott párkapcsolatról szól, pont az ellenkezöje.
A mi kapcsolatunk erős kötelékét bizonyítja,nálunk a férjem hozza a partnereket.
És mindezt azért mvel nekem olyan nagy a szexuális étvágyam amit a férjem egyedül nem képes kielégíteni. Nagyon izgatja amikor engem dugnak.

#212   2006. 07. 27. csütörtök 15:00
MM4 MM4
Nem ítélkezünk. Soha
Ha nem ismerünk egy dolgot, nincs véleményünk róla.
Egy sexlapon nem pofázunk erkölcsről, hiszen az már akkor bukott, amikor fölléptünk rá.

Ha igazak e kijelentések, milyen alapont dörögsz itt e topicban. Ha valakit az izgat, hogy egy másik férfival osztozik a szeretett nőn, mégis mi közünk lehetne hozzá? Milyen alapon ítélkezhetnénk felette?

Mert nem okoz sexuális izgalmat szerintünk?? Honnan tudjuk? ; Mert erkölcstelen? Kik vagyunk mi, hogy megítéljük?? ; Mittudomén?? Mit tudom én?

Még egészen kamasz voltam, amikor életem valamelyik első nőjétől megtanultam a sexben mindent szabad, ami nem fáj. Később hozzá tanultam, hogy csak azt érdemes csinálni, ami jó és/vagy izgalmas.
Szerinted a topic címében jelzett tevékenységre mi igaz? Fáj? Nem jó és/vagy izgalmas??

Végső soron nem kötelező csinálni, de ítélkezni róla átélt élmények híján tilos. Bántóan nyilatkozni meg bunkóság.
#211   2006. 07. 27. csütörtök 06:40
zeri zeri
Ha az a véleményed van, hogy ha valaki a kapcsolaton kívül is keres szexet, akkor ott valami elromlott, vagy nem jó, akkor tévedsz! Próbáld ki a többesszexet! Meg fox döbbenni!
#210   2006. 07. 26. szerda 11:33
tibi33 tibi33
Hát jó szar érzés lehet,mert szerintem saját magad csapdájába estél.Ő rá jött hogy amit te csinálsz az neki nem b.szás,de neked ennek az ellenkezőjét nem engedi kipróbálni.Hát szerintem verd össze,vagy maradj továbbra is papucs!!
#209   2006. 07. 26. szerda 10:46
mau mau
Köszi a "biztatást"... Ráadásul a kapcsolatunkban már azelőtt is volt egy rendes csavar. Mi ugyanis diákkori nagy és köcsönösen első szerelmei voltunk egymásnak, de a későbbi tanulmányok (jó messze egymástól) miatti távkapcsolatunk nem állta ki az idő próbáját. Nem sok volt már hátra a kényszerű távollétből, amikor ő kiszállt, mondván, hogy ez neki kevés... Azt mondta nincs "új ember", csak kihűlt a dolog. Aztán lett új ember, akihez feltűnő gyorsasággal feleségül is ment. Évek múltán először véletlenül találkoztunk, aztán már nem véletlenül, és egyre gyakrabban. Innen indult a másik sztori. Én ugyan lezártam a múltat, de azért tüske tényleg van. Na de fő az optimizmus...
#208   2006. 07. 26. szerda 08:59
gsandros gsandros
crazya Tegnap estem megindultunk ezen az úton (talán), igaz csak lassan. A vibri elsőre nem is volt rossz, voltak jelek, de azt hiszem ez hosszabb folyamat lesz. Következő lépés? Próbáljam bevonni egy erotikus fényképezésbe? Nálatok ez hogy hatott?
#207   2006. 07. 26. szerda 07:50
zeri zeri
Na ez a beszéd! Hajrá!
#206   2006. 07. 25. kedd 17:57
gsandros gsandros
Köszi...én is így gondolkodtam, vibri megvan...hajrá wave wave wave wave
#205   2006. 07. 25. kedd 13:39
gsandros gsandros
wink Sziasztok! Én is most próbálom puhítani az asszonyt, mert engem izgatna a 4-es szex, de ő semmi ilyen "perverz" buliban nem volt még benne. Nekem áttételesen már kétszer is volt ilyen élmény kamasz koromban, sötét szobában párom, haverom és a párja szexszeltünk, de mindkét pár külön. A zajok őrjítően hatottak ránk. De vajon hogyan győzzem meg az asszonyt, hogy ez milyen marha jó... Amikor előttem négykézlábra áll és kényeztet, őt is nagyon izgatja, ha hátúlról megújjazom. Talán egy vibrátor az újjabb lépés?
#204   2006. 07. 25. kedd 13:31
MM4 MM4
Kedves macskosz!

Valójában nem igen lehet túl sokrétű tapasztalatod az emberi kapcsolatok terén. Ha egy szerelmi kapcsolat meghalt és azt más nyomós lelki tényezők nem tartják össze, akkor az a kapcsolat mindenképp megszűnik, még akkor is ha egy egyébként lakatlan szigeten élnek és se közel se távol másik ember. Ha egy kapcsolatot viszont ezer dolog egyben tart, mint pl. a szeretet és a megbecsülés, az még sokszor a csalást is kibírja, nem hogy egy ilyen egyébként összehozó közös élményt. A csalás sokkal veszélyesebb pedig.

... 970 971 972 973 974 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!