Az én feleségem nem áll kötélnek pedig már bedobtam a párcserés szex lehetőségét. Amíg nem sikerül meggyőzni marad az, hogy szimplán én dugom más feleségét. Az is valami.
Minket is izgat a dolog, ki is próbáltuk, mondhatom nagyon izgató volt.
nálunk a párombarátjával buliztunk és utána a szállodában áthivta a miszobánkba aholmegtörtént
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 09. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 19:32
Törölt felhasználó (25589)

szeretném én is ha megdugnák csak nehéz megfüzni
ez engem is izgatna!
szeretném én is ha megdugnák csak nehéz megfüzni
beszámolót mindenképp kérünk+az illető mennyi idős?
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 19:35

Köszönöm a sok levelet amit írtatok.
Nagyon sok férfi ajánlkozott a sexuális étvágyam kielégítésére. Ennyi elég lenne egy teljes évre.
Ami meglepő három hölgy is ajánlkozott, szerintük ha kipróbálom a nöi szerelmet nem fogok csalódani.
A férjemnek nincs ellenére a próba,igaz nekem sem,de a férfiak farkát nem tudják pótolni.
A férjem kettö ajánlkozóval tárgyalt, akiket én is szivesen magamban éreznék.az általuk küldött fotók alapján. Ma 21 órára várjuk az urat. Reméljük nem fogunk csalódani.
Nagyon sok férfi ajánlkozott a sexuális étvágyam kielégítésére. Ennyi elég lenne egy teljes évre.
Ami meglepő három hölgy is ajánlkozott, szerintük ha kipróbálom a nöi szerelmet nem fogok csalódani.
A férjemnek nincs ellenére a próba,igaz nekem sem,de a férfiak farkát nem tudják pótolni.
A férjem kettö ajánlkozóval tárgyalt, akiket én is szivesen magamban éreznék.az általuk küldött fotók alapján. Ma 21 órára várjuk az urat. Reméljük nem fogunk csalódani.
Köszönöm a sok levelet amit írtatok.
Vigyázzatok a megcsalással!
Javaslom a megcsalás kinek mit jelent topicot mielőtt bele mentek!
Érdekes, tanulságos életek vannak közötte. Benne az én problémám is.
Javaslom a megcsalás kinek mit jelent topicot mielőtt bele mentek!
Érdekes, tanulságos életek vannak közötte. Benne az én problémám is.
Ó hát persze, bizonyára.
Amikor ketten dugtuk a feleségem, öröm volt nézni a csillogást a szemében!

Először általánosságban beszélgessetek baráti társaságban a szexről, szűkebben a többes, cserés dolgokról. Úgy meg lehet ismerni a többiek hozzáállását az ilyesmihez. Mi is így tettünk anno.
Szia!
Én mint Nő,teljes mértékben egyetértek MM4 hozzászólásával.Ha még picik a gyerekek,akkor bizony a szülés utáni hormonok tombolnak a feleségedben.Tapasztalatból írom,sajnos:-(
2 gyermeket is szültem és mind a két szülés után a béka popója alá süllyedt az étvágyam a szex terén,mind két alkalommal 2(azaz két) év kellett hogy "rendbe jöjjek".Szerencsére türelmes volt a párom,és kibírta a valóban minimális szexel azt a 2X2 évet.Viszont mostanában már Neki kisebb az igénye.Tudtommal nem szült:-)Najó,ez csak vicc volt,mármint a szülés:-)
Viszont van még egy lehetséges oka a vágy elmaradásának,mégpedig a fogamzásgátló tabletta.Ha esetleg a párod szed ilyet akkor kérdezzen rá az orvosánál hogy az a tabletta amit Ő szed,produkál-e ilyen "mellékhatást"?!
Sziasztok Angel30
Én mint Nő,teljes mértékben egyetértek MM4 hozzászólásával.Ha még picik a gyerekek,akkor bizony a szülés utáni hormonok tombolnak a feleségedben.Tapasztalatból írom,sajnos:-(
2 gyermeket is szültem és mind a két szülés után a béka popója alá süllyedt az étvágyam a szex terén,mind két alkalommal 2(azaz két) év kellett hogy "rendbe jöjjek".Szerencsére türelmes volt a párom,és kibírta a valóban minimális szexel azt a 2X2 évet.Viszont mostanában már Neki kisebb az igénye.Tudtommal nem szült:-)Najó,ez csak vicc volt,mármint a szülés:-)
Viszont van még egy lehetséges oka a vágy elmaradásának,mégpedig a fogamzásgátló tabletta.Ha esetleg a párod szed ilyet akkor kérdezzen rá az orvosánál hogy az a tabletta amit Ő szed,produkál-e ilyen "mellékhatást"?!
Sziasztok Angel30
Azt hiszem ez az egyik legáltalánosabb probléma a házasságokban. Azaz a nőnek meg kell ossza a figyelmét a gyermekei és a férje között. Valahogy természetes, hogy a férj kissé háttérbe szorul.
Old meg, hogy kettesben legyetek. Kettőtöknek gyermekek nélkül szervezzetek programot. Természetesen gyermekekkel is az egyensúly és a gyermek nevelés kedvéért. Plusz azért, hogy ne legyen a feleségednek lelkiismeret furdalása, hogy elhanyagolja a gyermekeket.
Ha a hami-kaki-szunya korszakban vannak a gyermekek, vagy akár mindkettő akkor pedig légy türelmes és segíts többet, kapcsolódj be a gyermekkel való törődésbe. Pl. fürdesd este Te őket.
Mindezen túl beszélgess Vele, hogy mi történt a szüléskor, hogyan érintette a szülés utáni homonális változás sokkszerűsége stb.
Persze mindez igazán akkor igaz, ha kicsik -legfeljebb ovodásak - a gyermekek.
Old meg, hogy kettesben legyetek. Kettőtöknek gyermekek nélkül szervezzetek programot. Természetesen gyermekekkel is az egyensúly és a gyermek nevelés kedvéért. Plusz azért, hogy ne legyen a feleségednek lelkiismeret furdalása, hogy elhanyagolja a gyermekeket.
Ha a hami-kaki-szunya korszakban vannak a gyermekek, vagy akár mindkettő akkor pedig légy türelmes és segíts többet, kapcsolódj be a gyermekkel való törődésbe. Pl. fürdesd este Te őket.
Mindezen túl beszélgess Vele, hogy mi történt a szüléskor, hogyan érintette a szülés utáni homonális változás sokkszerűsége stb.
Persze mindez igazán akkor igaz, ha kicsik -legfeljebb ovodásak - a gyermekek.
igy van
Te tudod, de a mások bevonása nem old meg semmit.
Szia Petyus39 !
Nekem a volt feleségem ugyanigy gondolkodott addig még nyeregbe érezte magát a gyerek miatt és csak testileg csaltam meg.
Miután összejöttem valakivel aki nem csak testileg volt fontos részemre és otthagytam az asszonyt már rendbejött volna a házaséletünk mert onnantól mikor megdugtam már minden volt amit egy férfi kivánhat, de hát már késő volt.
Szerintem csak te lépj félre és nézd meg mit hoz ki belőle.
Üdv
Nekem a volt feleségem ugyanigy gondolkodott addig még nyeregbe érezte magát a gyerek miatt és csak testileg csaltam meg.
Miután összejöttem valakivel aki nem csak testileg volt fontos részemre és otthagytam az asszonyt már rendbejött volna a házaséletünk mert onnantól mikor megdugtam már minden volt amit egy férfi kivánhat, de hát már késő volt.
Szerintem csak te lépj félre és nézd meg mit hoz ki belőle.
Üdv
Figyelj ide Petyus !
Szerintem akkor a nejednek nem a szexszel, hanem veled van gondja.
Én a régebbi házasságomban voltam igy és nem a párcsere volt a megoldás.
Üdv.
Szerintem akkor a nejednek nem a szexszel, hanem veled van gondja.
Én a régebbi házasságomban voltam igy és nem a párcsere volt a megoldás.
Üdv.
Hü de nagy paraszt vagy !!
Még irni sem tudsz, de szerintem gondolkodni sem.
Még irni sem tudsz, de szerintem gondolkodni sem.
Osamu, a kevés szex egyik oka lehet az is hogy mást igényel a kapcsolatotoktól lelki oldalon mint amit kap. Próbáld meg ilyen téren megközelíteni az igényeit.
Azért azt figyelitek hogy a tigris hogy eltűnt abban a pillanatban amint kiderült, kamu az egész