Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 965 966 967 968 969 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#320   2006. 08. 14. hétfő 22:46
matrix11 matrix11
Persze ti cisnálhatjátok. Ti dolgotok, de szerintem agybeteg dolog ez van. -
#319   2006. 08. 14. hétfő 22:30
X Törölt felhasználó (26894)
Élezd a késed, lehet, szükséged lesz rá. Sose tudhatod. Ha betakarod a tenyereddel, ha ő akarni fogja, az ujjaid közt teszi meg.
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 22:26
Elvágnám a torkát annak, aki a feleségemhez hozzányúl. Ez alap. -
#318   2006. 08. 14. hétfő 22:26
matrix11 matrix11
Elvágnám a torkát annak, aki a feleségemhez hozzányúl. Ez alap. -
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2006. 08. 14. hétfő 22:01
matrix11 szerint igen, de nem kell nagyon megijednünk, mert szerencsére van még épeszű férfi, aki ezt nem teszi, és még csak a fejében sem fordul meg az ilyesmi (csak lehet a párja fejében), ami (ill. aki) által, ez a társadalom még se korcsosult el egészen. Csak azt nem értem, mi a kakinak jár az ilyen ide. Szerintem élvezné ő is ha nézhetné, csak nincs rá mersze megtenni, így más választása nem lévén, ide jár csámcsogni, nyálazni és kritizálni. Inteligens egy alak az biztos. Az általa emlegetett műsorokba való - egyenest mintapéldánya lenne e műsoroknak.
#317   2006. 08. 14. hétfő 22:01
matrix11 szerint igen, de nem kell nagyon megijednünk, mert szerencsére van még épeszű férfi, aki ezt nem teszi, és még csak a fejében sem fordul meg az ilyesmi (csak lehet a párja fejében), ami (ill. aki) által, ez a társadalom még se korcsosult el egészen. Csak azt nem értem, mi a kakinak jár az ilyen ide. Szerintem élvezné ő is ha nézhetné, csak nincs rá mersze megtenni, így más választása nem lévén, ide jár csámcsogni, nyálazni és kritizálni. Inteligens egy alak az biztos. Az általa emlegetett műsorokba való - egyenest mintapéldánya lenne e műsoroknak.
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 16:27
bocsi hogy én is beleszólok.Én is védem szeretem a párom,ezek szerint épeszűnek számítok,de mi van akkor ha nekem is megfordult már a fejemben a dolog,sőt a párommal beszélgetve őt is felizgatta .Na persze a kiviteli stádiumig még nem jutottunk el de szóba került.Akkor viszont már én is a "degenerált"(elnézésrt a kifejezésért)csoportba tartozom?A szeretve védett párommal együtt?:))
#316   2006. 08. 14. hétfő 17:42
zeb68 zeb68
xidar én megdugom! ok?
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 15:15
Az én feleségemet is megdughatná már valaki!!!!!
#315   2006. 08. 14. hétfő 16:34
matrix11 matrix11
Sajnos ja. Ez az egyre elkorcsosuló társadalmunk eredménye, majd jelentkezhetsz a Mónika v. Balázs showba is :-)
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 16:27
bocsi hogy én is beleszólok.Én is védem szeretem a párom,ezek szerint épeszűnek számítok,de mi van akkor ha nekem is megfordult már a fejemben a dolog,sőt a párommal beszélgetve őt is felizgatta .Na persze a kiviteli stádiumig még nem jutottunk el de szóba került.Akkor viszont már én is a "degenerált"(elnézésrt a kifejezésért)csoportba tartozom?A szeretve védett párommal együtt?:))
#314   2006. 08. 14. hétfő 16:27
bxbetyar bxbetyar
#313   2006. 08. 14. hétfő 15:15
xidar xidar
Az én feleségemet is megdughatná már valaki!!!!!
#312   2006. 08. 14. hétfő 13:54
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Kirohanásotok jogos, akinek nem tetszik, ne olvassa/csináljon saját topicot.
Lassan vissza is térhetnénk az eredeti témához :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2006. 08. 14. hétfő 09:00
Akkor Te biztosan egy épeszeu férfi vagy aki óvja, védi és szereti a párját - ez nem kizárt ugye akkor se, ha éppen mással is kefél - és másokkal nem kefélteti - no ez már igen - , tehát ez nem az a topik, amit Te keresel. Ezt úgy látszik eddig nem vetted észre, de semmi gond, nyugodtan járj ide, és próbáld felnyitni mindenki szemét és végre megértetni mindenkivel, hogy valójában milyen egy épeszu férfi (a fotód, mint minta is elférne esetleg ide). És mint büszke, épeszu férfi, aki óvja félti, szereti és másokkal nem kefélteti párját mindjárt nyithatsz egy ilyen topikot, mondjuk "épeszu férfiak" címen (de ezt rád bízom, ez csak csak tipp volt) és ott el lehet majd mondanod magadról, hogy Te mennyire szuper, épeszu vagy. Nem hiszem, hogy innen oda fognak majd járni csodálkozni azon, hogy Ti milyen csodamadarak vagytok, és blamálni Téged (nagyonépeszut), és minden veled egyetértot.
#311   2006. 08. 14. hétfő 09:00
Akkor Te biztosan egy épeszeu férfi vagy aki óvja, védi és szereti a párját - ez nem kizárt ugye akkor se, ha éppen mással is kefél - és másokkal nem kefélteti - no ez már igen - , tehát ez nem az a topik, amit Te keresel. Ezt úgy látszik eddig nem vetted észre, de semmi gond, nyugodtan járj ide, és próbáld felnyitni mindenki szemét és végre megértetni mindenkivel, hogy valójában milyen egy épeszu férfi (a fotód, mint minta is elférne esetleg ide). És mint büszke, épeszu férfi, aki óvja félti, szereti és másokkal nem kefélteti párját mindjárt nyithatsz egy ilyen topikot, mondjuk "épeszu férfiak" címen (de ezt rád bízom, ez csak csak tipp volt) és ott el lehet majd mondanod magadról, hogy Te mennyire szuper, épeszu vagy. Nem hiszem, hogy innen oda fognak majd járni csodálkozni azon, hogy Ti milyen csodamadarak vagytok, és blamálni Téged (nagyonépeszut), és minden veled egyetértot.
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 01:37
Agybeteg dolog egyértelmű. Éppeszű férfi védi, szereti, a párját nem másokkal kefélteti ... -
#310   2006. 08. 14. hétfő 08:46
zeri zeri
ezt gyorsan szajkózd még el tízszer oszt mehecc!
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 01:37
Agybeteg dolog egyértelmű. Éppeszű férfi védi, szereti, a párját nem másokkal kefélteti ... -
#309   2006. 08. 14. hétfő 01:37
matrix11 matrix11
#308   2006. 08. 14. hétfő 00:43
Sandi Sandi
Hát, igen ezt nagyon pontosan mondtad robix!
Ezt én is így tanultan annak idején, hogy ha két ember igazán szereti egymást, akkor ott csak ők maguk szablyák meg a határt, hogy meddig is mennek el és mi is fér még bele a "játékba". S ilyenkot talán aztán, amikor két egymást szerető ember egymásba bolondul, aztán tényleg a perverzitás határa mérföldekkel tolódik! S ezt magamból kiindulva is tanusíthatom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
2006. 08. 14. hétfő 00:23
Köszönöm szépen a hozzászolásodat ,pont ezért osztottam meg veletek a belső és nem agy beteg gondolataimat mert vannak még nagyon jó lelkü emberkék akik érdemlegessen és épitő szándékkal hozzá szolnak, és probálnak segiteni.
Most is beszélgettem egy nagyszerü sráccal aki a kezdeteket és a tapasztalatokat elmondta nagyon sokat lehetet tanulni belöle.Egyszer olvastam egy sexologust, hogy "nem perverz dolog az ami 2ember közös elhatározása".köszönöm
#307   2006. 08. 14. hétfő 00:23
X Törölt felhasználó (56068)
Köszönöm szépen a hozzászolásodat ,pont ezért osztottam meg veletek a belső és nem agy beteg gondolataimat mert vannak még nagyon jó lelkü emberkék akik érdemlegessen és épitő szándékkal hozzá szolnak, és probálnak segiteni.
Most is beszélgettem egy nagyszerü sráccal aki a kezdeteket és a tapasztalatokat elmondta nagyon sokat lehetet tanulni belöle.Egyszer olvastam egy sexologust, hogy "nem perverz dolog az ami 2ember közös elhatározása".köszönöm
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 17:24
Olvasgattam a hozzászólásokat és a Tiéd tetszett a legjobban. Ez pontosan úgy van, ahogy mondod robix9! tudom, sok helyen ez pon ellenkezőleg van, mint Nálunk, de hát így van és kész!
Mi is így kezdtük, hogy egy nagyon jó baráti, családi párral a sok eltöltött közös program után, egy szilveszteri estén egy ágyban kötöttünk ki. Persze mindenki a saját párjával! De ami a legszebb volt benne, hogy egy karnyújtásnyira volt a másik pár, aki épp úgy figyelt minket, mind mi őket. Azt már rég tudtuk, hogy Ök sokkal tapasztaltabbak volta ezen a téren, s nem is lepődtünk meg, mikor tőlük jött az első lépés. Lassan, de annaál biztosabban kezdett engem Ádám simogatni! S be kell hogy valljam, mennyire izgató és milyen jó érzés volt számomra! Ezek után persze nem vehettem rossz névem, amikor az én párom kezdte Évát simogatni.
az egésszel csak azt szerettem volna mondani, hogy teljesen igazad van, mert szerintem is így kellene kezdeni a dolgokat, hogy eljussunk a fenti téma címéhez! S az is igaz, hogy nagyon izgató volt az a helyzet, de akkor csakis annyiban maradtunk, vagyis a simogatásban. De már csa maga a látvány észbontó volt!
#306   2006. 08. 13. vasárnap 22:21
BigJoe23 BigJoe23 VIP
itt vagy?
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 22:03
Kedves varju1!
Hát, azért ezt én sem értem nagyon, hogy csak addig érdekel, amíg el nem jutsz a csúcsra. Kifelytenéd kicsit bővebben?
#305   2006. 08. 13. vasárnap 22:03
Sandi Sandi
Kedves varju1!
Hát, azért ezt én sem értem nagyon, hogy csak addig érdekel, amíg el nem jutsz a csúcsra. Kifelytenéd kicsit bővebben?
#304   2006. 08. 13. vasárnap 21:43
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Megkérhetlek, hogy ezt fejts ki bővebben?
(Ez egy válasz varju1 üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 21:41
Engem odáig érdekelne a dolog még el nem jutok a csucsra, de utána lévő dolgok nem !!
#303   2006. 08. 13. vasárnap 21:41
varju1 varju1 VIP
Engem odáig érdekelne a dolog még el nem jutok a csucsra, de utána lévő dolgok nem !!
#302   2006. 08. 13. vasárnap 21:23
zeri zeri
Ha tudnád... Az első ilyen élmény után mennyire le lehet sajnálni azt, aki még nem próbálta...
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 19:15
Ez agybeteg dolog ... -
#301   2006. 08. 13. vasárnap 19:15
matrix11 matrix11
Ez agybeteg dolog ... -

... 965 966 967 968 969 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!