Még nem de szerintün nem is fontos
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Képeket raktatok már fel? :-)
Talán probálkozhatnánk együtt!

Hali nálunk is hasonló a hejzet baj az is, hogy sok a gagyi irogato ezért nem találni normális jelenntkezöt
hogy használható tanácsot tudjak adni, ahoz ismerni kéne szíved párját
Ne nekem mond :-D
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 09. 19. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy hihetetlen jó találmány, borotvának hívják.
Fent vannak a GG oldalán,tegnap jött le egy újabb sorozat.Szerintem ott részben láthatók.

A bíztatás megvan, de tényleg jó lenne, ha ide mellékelnél egy fotót :-)
ahogy nézem összejött a 10 ember sőőőtt :-DDD (Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 09. 16. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 16. szombat 18:59
ahogy nézem összejött a 10 ember sőőőtt :-DDD (Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 09. 16. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)

A Drágám azt állítja 10 pasival is elbír!
Megszervezzük neki? Jelentkezők? :)
Megszervezzük neki? Jelentkezők? :)
Láthatnánk képet rólad?
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 18. hétfő 12:43

Ha jó a teljesítőképességed lehet szó rólla.
címem:kovacsmara38@freemail.hu
Csak csatlakozni tudok Zsolt12 hozzászólásához.
(Ez egy válasz lelkesferko üzenetére (2006. 09. 19. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 14:08

Sziasztok! Engem is izgat, ha látom amikor dugják őt,mi azonban igazán hárman szeretjuk.
Néha összejön.
Néha összejön.
Sziasztok! Engem is izgat, ha látom amikor dugják őt,mi azonban igazán hárman szeretjuk.
Néha összejön.
Néha összejön.
ez a legkeményebb a GG-n
alaki bedob egy lehetőséget és egyből mindenki rohanna ... még gy is, hogy azt sem tudják kivel...:)
királyság, remélem egyszer bekacsint valami jó rusnya banya :D
alaki bedob egy lehetőséget és egyből mindenki rohanna ... még gy is, hogy azt sem tudják kivel...:)
királyság, remélem egyszer bekacsint valami jó rusnya banya :D
Küldhetnél képet,hogy szemügyre vehesselek(már ha nem gond),minket megtalálsz a GG oldalán.
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 18. hétfő 09:45

Nem sok ez a tíz férfi a nejednek egyszerre?
Én megelégszem alkalmanként egy férfivel, csak sűrűn legyen.
Szia 38 vagyok lehetnék apartnered néha
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 18. hétfő 09:45

Nem sok ez a tíz férfi a nejednek egyszerre?
ez jogos :-D
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 18. hétfő 16:29

Én ott ragadtam le, hogy valaki bedobta a lehetőséget, mindenki lecsapott rá, de még azt sem tudják hogy hogy néz ki a nő.
Én ott ragadtam le, hogy valaki bedobta a lehetőséget, mindenki lecsapott rá, de még azt sem tudják hogy hogy néz ki a nő.
úúú wazze én bele nem tenném olyan nőbe amiben előttem éppen 9en jártak! EGÉSZSÉGETEKRE!
Ki is nyaljátok majd a végén?:)
Ki is nyaljátok majd a végén?:)
Engem az izgatna, ha én dugnám....
Ha jó a teljesítőképességed lehet szó rólla.