Barátnőm részére keresnék,
intelligens, nem pocakos, nem szakállas, legalább 180 magas, ha lehet Budapest.- i legyen
abszolút diszkrét, az átlagosnál nagyobb hímvesszővel, (hossz, vastag is) 32-45 éves pasi személyében.
intelligens, nem pocakos, nem szakállas, legalább 180 magas, ha lehet Budapest.- i legyen
abszolút diszkrét, az átlagosnál nagyobb hímvesszővel, (hossz, vastag is) 32-45 éves pasi személyében.
Nos akkor fordítsuk meg a kérdést.
Kit izgat ha megdugja őt a felesége?!
Kit izgat ha megdugja őt a felesége?!

Izgat, ha megdugom Manykát?
Ő lenne a mezei?
sziasztok! a privát oldalon a magyar amatőr fiuknál van a képem, ha tetszene, kérlek irj!
santabarbara
santabarbara
Egysze kipróbálnám!!!,,, teljesen diszkréten ,,, csak azt csinálom amit kérnek- elvárnak,,, ápolt vagyok,,, és nem tolakodó. Csak délelött érnék rá.A lány örömére.
Hali! a magyar amatőr fiuk képeknél "santabarbara" farok KIADÓ! (garanciális)
Lehetne fodítva is?!
(Ez egy válasz szasza9mm üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 12:33

Én szeretem nézni mikor dugják a csajomat, én meg közben szopatom! :-))
segíthetek? :-D
(Ez egy válasz szasza9mm üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe...fotók vannak?

engem is izgatna, de nem túl jó értelemben. inkább úgy fogalmaznék, hogy egy 9es parával szétloccsantanám az agyát,aki ilyet próbál tenni...
Címem változatlanul:kovacsmara38@freemail.hu
ha más feleségét az
Köszönöm a sok ajánlatot. Majd talán szépen sorban.
mert Sánta a Barbara
(Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 09. 27. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol az a Farok,énnem látom
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 09:33
Törölt felhasználó (59262)

farok Hogy tetszik? Már várja a kellemes kikapcsolódást.
farok Hogy tetszik? Már várja a kellemes kikapcsolódást.
sajna a kép nem jött be! hogyan kell felrakni?
Nos beszállnék én is a beszélgetésbe, sőt fotót is rakok fel. Jó a hármas ha senki sem tolakodó, erőszakos. Ha volt már hasonló, igazán szimpi kapcsolatod az csak jó lehet.