hali
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 11:06
ha megmondod kb mikor tettétek fel, akkor könnyben meg tudjuk keresni! üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

Hogy válaszoljak kérdésedre, e jó kis vita után, igen, az amator pároknál találhatók meg a képeink. A sorszámot azt hiszem, hiába írom ide, mert nálunk, külhoni magyaroknál, más a számozás, mint az anyaországiaknál.
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik?
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik?
Hogy válaszoljak kérdésedre, e jó kis vita után, igen, az amator pároknál találhatók meg a képeink. A sorszámot azt hiszem, hiába írom ide, mert nálunk, külhoni magyaroknál, más a számozás, mint az anyaországiaknál.
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy mondat erejéig a vitához én is hozzászólnék annyit, hogy akinek gáz, ha dugják a feleségét, az ne dugassa, és vigyázzon is rá (ha tud), hogy nehogy megtegye magától is titokban. Akinek pedig nem gáz, sot, tetszik a dolog, illetve izgatja a helyzet, az tegye meg (ha van rá módja). Ilyen egyszeru. Aztán lehet ide járni és csodálkozni: hogy mik vannak!? Ilyen is létezik? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
azt írtam, hogy mindkét/három, több/ fél számára jó.
Tehát, ha már nekem nem jó, akkor már nem fér bele.
Ez nem jelenti, hogy nem kerülhet rá sor-vagy tán már került is-, ez azon múlik, hogy milyen meggyőzőkéje lesz/volt/ Krisztának, és ki lesz/volt/ a harmadik fél.
De nem ítélkezek, hogy felettem se ítéljenek

De nem ítélkezek, hogy felettem se ítéljenek

Te is beléptél a "klubba"?
Pedig legutóbb még azt olvastam, hogy neked nem jön be ez a felállás.
Pedig legutóbb még azt olvastam, hogy neked nem jön be ez a felállás.

Köszi:-) És érd be azzal, amid van:-) Pl. velem:-) Szió.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
További jó munkát és '11' olvasást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 16:25

Törölt felhasználó (368273)

Nem minek, NEKEM?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 16:20

Törölt felhasználó (368273)

Basszus kezdesz rám hsonlítani! Mindig az kell neked is, aki nem foglalkozik veled:DDDD
Integetnék, de minek?:-))))))
Integetnék, de minek?:-))))))
Basszus kezdesz rám hsonlítani! Mindig az kell neked is, aki nem foglalkozik veled:DDDD
Integetnék, de minek?:-)))))) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 15:47
Integetnék, de minek?:-)))))) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Járni járok, csak nem dugni...
A lányokat meg úgysem érdekli....főleg azt nem, akit szeretném, ha érdekelné...
A lányokat meg úgysem érdekli....főleg azt nem, akit szeretném, ha érdekelné...
Ebben teljesenigazad van
de ha te dugod a más nejét?:) az már döfi?:)
de ha te dugod a más nejét?:) az már döfi?:)
Járni járok, csak nem dugni...
A lányokat meg úgysem érdekli....főleg azt nem, akit szeretném, ha érdekelné... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
A lányokat meg úgysem érdekli....főleg azt nem, akit szeretném, ha érdekelné... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg másfelé jársz dugni? a jányok meg ne tuggyák!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor meg már minek:-)))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)

max csak akkor, ha rájuklépsz :-D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 18. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 15:22

Köszi, hogy kiállsz mellettem, de nincs rá szükség...az ilyen hernyókat észre sem veszem:-)
Köszi, hogy kiállsz mellettem, de nincs rá szükség...az ilyen hernyókat észre sem veszem:-)
Szerintem te vagy a gáz.....
Ha visszaolvastál volna, akkor képben lennél....Itt majdnem mindenki, de akinek most beszóltál, az pont 1000%-osan több éve házas és erős érzelmi kötöttségben él a feleségével..De ezt te úgy látszik, nem érted, mert nem is értheted....!
Ha visszaolvastál volna, akkor képben lennél....Itt majdnem mindenki, de akinek most beszóltál, az pont 1000%-osan több éve házas és erős érzelmi kötöttségben él a feleségével..De ezt te úgy látszik, nem érted, mert nem is értheted....!
De az nem gáz ugye, ha te dugsz a 2 nőt?
A szexbe minden belefér, ami mindkét/három, több/ fél számára jó.

A szexbe minden belefér, ami mindkét/három, több/ fél számára jó.
az amatőr pároknál?
sorszám? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 12:12
sorszám? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Vannak. Raktunk is fel ide párat.
Vannak. Raktunk is fel ide párat.
fotók vannak az akcióról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 10:51

Igen, ez bizony sok e téma kedvelojének problémája. Jómagam is hasonló problémával küzdöttem még nem is olyan rég, de mára már változott a helyzet. Sikerült rávennem a nejem, és azóta köztünk is jobban muködnek a dolgok.