Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 950 951 952 953 954 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#592   2006. 10. 22. vasárnap 14:31
WildHorse WildHorse
Na akkor most kinek a feleségét lehet végre megdugni?! alien alien2 hehe eplus2
#591   2006. 10. 22. vasárnap 11:56
konzul konzul VIP
Ha valaki akkora luzer, hogy feszegeti a barátnője szexéhségét és a bartja erkölcseit, pedig maga monogám, az zokogjon az erkélyen. Főleg, ha addig nem tudta a barátnőjét kielégíteni. mf1
A görögöknél nem tudom pontosan mi az ábra. Megdugtak mindent, ami előttük volt.
Rómából származik a mondás: Csak az anya biztos
Az elmúlt pár évtizedben sok országban jártam. Tapasztalat: Vannak mindenhol szexkedvelők és monogámok is.
Ha valaki ebből az utóbbihoz tartozik az is az ő dolga.
Nem érdemes senki mentalítását feszegetni, mert a végén kiderül nem a Te táborodhoz vonzódik csak szükségből van ott. wow3
Akkor jön a konflikt, meg a zokogás az erkélyen.
#590   2006. 10. 22. vasárnap 11:31
zeri zeri VIP
A többes szex játék a tűzzel, vagy ha úgy tetszik, pengeélen táncolás. Elsülhet rosszul is. Benne van a pakliban. Ekkor a vesztes egy dolgot tehet. Szélsebesen keres egy olyan kapcsolatot, ahol jobban érzi magát. A XXI. sz. új vívmánya a "nemtartós" kapcsolat. Tömegesen szűnnek meg korábban sziklaszilárdnak tartott kapcsolatok. Aki férfi létére kikerül egy hosszú kapcsolatból, az utána nem szívesen dugja ismét járomba a fejét. De ez már nem ide tartozik...
#589   2006. 10. 22. vasárnap 10:36
BigJoe23 BigJoe23 VIP
én jobban szeretema fórumot
#588   2006. 10. 22. vasárnap 10:10
irigykutya. irigykutya. VIP
akkor sok sikert!!!
(a képet töltsd fel a képfeltöltés,hu-ra és onnan tudod ide be másolni)
#587   2006. 10. 22. vasárnap 10:05
BigJoe23 BigJoe23 VIP
nem is akarod?
#586   2006. 10. 22. vasárnap 09:55
irigykutya. irigykutya. VIP
A b.nejed tudja, hogy partiba akarod vágni??? rolleyes
#585   2006. 10. 22. vasárnap 09:36
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Van róla kép? szerintem, ha beillesztesz 1 et, akkor bizos lessz jelntkező
#584   2006. 10. 22. vasárnap 09:14
BigJoe23 BigJoe23 VIP
A görögöket kihagytad :-D
(Ez egy válasz Sficzus üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 01:41
végülis, valóban érvényes a "nyitott házasság" avagy "nyitott kapcsolat" kifejezés.
nézd végig a történelem során az ehhez hasonló szabadosság, és a szigorú erkölcsök alakulását. róma virágzása idején igen komoly orgiák voltak a "menők", nagy zabálásokkal, vedeléssel, és igen gyakran szexxel. néhány emberöltővel később betiltották, hogy együtt fürödjenek a nők a férfiakkal a nyilvános fürdőkben. vagy hogy csak a közelmúltra nyúljak vissza, a hippi korszak, és az utánna felvirágzó erkölcsösebb nézetek közti ellentétes álláspont? ugyanígy sztem a pároknál is megfigyelhető egyfajta hullámzás, ami nagyon sok tényezőből jön össze. kíváncsiság, a változatosság keresése, ... kinek mi.
#583   2006. 10. 22. vasárnap 01:42
Sficzus Sficzus
nameg vigyázni ilyen esetekben amúgy is érdemes, nem csak tablettával. a gumi meg (főleg kiegészítésként) 100% védelem. ;)
#582   2006. 10. 22. vasárnap 01:41
Sficzus Sficzus
végülis, valóban érvényes a "nyitott házasság" avagy "nyitott kapcsolat" kifejezés.
nézd végig a történelem során az ehhez hasonló szabadosság, és a szigorú erkölcsök alakulását. róma virágzása idején igen komoly orgiák voltak a "menők", nagy zabálásokkal, vedeléssel, és igen gyakran szexxel. néhány emberöltővel később betiltották, hogy együtt fürödjenek a nők a férfiakkal a nyilvános fürdőkben. vagy hogy csak a közelmúltra nyúljak vissza, a hippi korszak, és az utánna felvirágzó erkölcsösebb nézetek közti ellentétes álláspont? ugyanígy sztem a pároknál is megfigyelhető egyfajta hullámzás, ami nagyon sok tényezőből jön össze. kíváncsiság, a változatosság keresése, ... kinek mi.
#581   2006. 10. 21. szombat 22:28
X Törölt felhasználó (23111)
Engem felizgatna annyira, hogy jól pofánvágnám mindkettőt!
#580   2006. 10. 20. péntek 23:29
X Törölt felhasználó (368273)
Ez elég s*arul hangzik tényleg....Részvétem:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)
2006. 10. 20. péntek 15:52
Nem tudom normális dolog-e, vagy sem, de engem izgat, hogy a feleségemnek szeretője lett, és jó megdugták egy mellékúton. Sajnos a részleteket nem mesélte el, mert még friss a dolog, de ennek ellenérte baromi nehéz megbocsátani neki az esetet. Természetesen, ha elmesélné, mi történt pontosan nem lenne könnyebb, mert piszokul megvisel, hogy szeretője lett, különösen, hogy Én hűséges voltam hozzá. Amikor láttam hogy merrefele alakulgatnak a dolgok a pasijával felajánlottam, hogy egyszer hozza fel hozzánk, és próbáljuk meg hármasban, de nem tetszett neki az ötlet. Az egész történetben az a legdurvább, hogy baromi féltélkeny minden nőre aki körülöttem található, csak éppen nem értem miért. Szóval az biztos, hogy duplán izgató, hogy a feleségem beleült egy mellékúton a pasija farkába, egyszer idegileg, másodszor meg sexuálisan, ami érdekes dolog, és meglehetősen tudathasadásos állapot.
#579   2006. 10. 20. péntek 22:45
X Törölt felhasználó (26894)
Nem egészen értem, milyen jellegű szövegtől tudsz lehidalni, és azt sem, hogy mit értesz azon, hogy szuszed sem egészen úgy gondolta. Mit? És akkor hogyan gondolhattam? Vagy ha nem egészen, akkor csak félig? Nekem ez kicsit kicsit zavaros. Egyébként pedig úgy gondoltam, ahogy írtam, esetleg lehet, hanyagul fogalmaztam. Nem egész helyett nem egyenragút kellett volna írnom. Na de ez más téma, inkább a topik témájához, valamint az itt elhangzottakhoz szeretnék hozzászólni. Szerintem más dolog, ha közös játékról van szó, tehát ha mindkét fél tudatosan, előre tisztázott játékszabályok között "űzik" ezt a játékot, és más az, ha a férfi rájön, hogy partnernője titokban mással is áldozgat a szex oltárán, illetve ha rajtakapja a partnernőjét mással, és azon felül, hogy fájdalmas számára a dolog, egyúttal izgató is. Az alaphelyzet ugyan nagyon hasonló, de még sem ugyan az.
#578   2006. 10. 20. péntek 20:08
X Törölt felhasználó (21812)
Oké, most már értem. Asszem nem kéne reggel hozzászólásokat írnom, mert annyira álmos voltam, hogy még ezt a szóviccet sem értettem meg. De ciki. A szöveged tökéletes volt, csak én vagyok buta liba :-)))))
#577   2006. 10. 20. péntek 20:05
varju1 varju1
Engem is feldobna ha megdugnák a nejemet, de nem tudom , hogy megtudnék-e bocsájtani.
#576   2006. 10. 20. péntek 19:19
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Féltékeny? elékeztesd, ha neki szabad, neked is!
Nem kell feltétlenül azonnal megbocsájtani, haggy magadnak időt, hogy először is fel tudd dolgozni a dolgot...
Egyébként ha megengedsz 1 kérdést: hogy derült ki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)
2006. 10. 20. péntek 15:52
Nem tudom normális dolog-e, vagy sem, de engem izgat, hogy a feleségemnek szeretője lett, és jó megdugták egy mellékúton. Sajnos a részleteket nem mesélte el, mert még friss a dolog, de ennek ellenérte baromi nehéz megbocsátani neki az esetet. Természetesen, ha elmesélné, mi történt pontosan nem lenne könnyebb, mert piszokul megvisel, hogy szeretője lett, különösen, hogy Én hűséges voltam hozzá. Amikor láttam hogy merrefele alakulgatnak a dolgok a pasijával felajánlottam, hogy egyszer hozza fel hozzánk, és próbáljuk meg hármasban, de nem tetszett neki az ötlet. Az egész történetben az a legdurvább, hogy baromi féltélkeny minden nőre aki körülöttem található, csak éppen nem értem miért. Szóval az biztos, hogy duplán izgató, hogy a feleségem beleült egy mellékúton a pasija farkába, egyszer idegileg, másodszor meg sexuálisan, ami érdekes dolog, és meglehetősen tudathasadásos állapot.
#575   2006. 10. 20. péntek 17:53
ezerjó ezerjó
Engem is boxer boxer boxer violent violent violent gun gun
#574   2006. 10. 20. péntek 15:52
X Törölt felhasználó (36108)
#573   2006. 10. 20. péntek 08:46
X Törölt felhasználó (21812)
Szuszed külhonból netezik, és náluk nem látszik ez a sorozat...
shakehead

... 950 951 952 953 954 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!