Na akkor most kinek a feleségét lehet végre megdugni?!

Ha valaki akkora luzer, hogy feszegeti a barátnője szexéhségét és a bartja erkölcseit, pedig maga monogám, az zokogjon az erkélyen. Főleg, ha addig nem tudta a barátnőjét kielégíteni.
A görögöknél nem tudom pontosan mi az ábra. Megdugtak mindent, ami előttük volt.
Rómából származik a mondás: Csak az anya biztos
Az elmúlt pár évtizedben sok országban jártam. Tapasztalat: Vannak mindenhol szexkedvelők és monogámok is.
Ha valaki ebből az utóbbihoz tartozik az is az ő dolga.
Nem érdemes senki mentalítását feszegetni, mert a végén kiderül nem a Te táborodhoz vonzódik csak szükségből van ott.
Akkor jön a konflikt, meg a zokogás az erkélyen.

A görögöknél nem tudom pontosan mi az ábra. Megdugtak mindent, ami előttük volt.
Rómából származik a mondás: Csak az anya biztos
Az elmúlt pár évtizedben sok országban jártam. Tapasztalat: Vannak mindenhol szexkedvelők és monogámok is.
Ha valaki ebből az utóbbihoz tartozik az is az ő dolga.
Nem érdemes senki mentalítását feszegetni, mert a végén kiderül nem a Te táborodhoz vonzódik csak szükségből van ott.

Akkor jön a konflikt, meg a zokogás az erkélyen.
A többes szex játék a tűzzel, vagy ha úgy tetszik, pengeélen táncolás. Elsülhet rosszul is. Benne van a pakliban. Ekkor a vesztes egy dolgot tehet. Szélsebesen keres egy olyan kapcsolatot, ahol jobban érzi magát. A XXI. sz. új vívmánya a "nemtartós" kapcsolat. Tömegesen szűnnek meg korábban sziklaszilárdnak tartott kapcsolatok. Aki férfi létére kikerül egy hosszú kapcsolatból, az utána nem szívesen dugja ismét járomba a fejét. De ez már nem ide tartozik...
én jobban szeretema fórumot
akkor sok sikert!!!
(a képet töltsd fel a képfeltöltés,hu-ra és onnan tudod ide be másolni)
(a képet töltsd fel a képfeltöltés,hu-ra és onnan tudod ide be másolni)
nem is akarod?
A b.nejed tudja, hogy partiba akarod vágni???

Van róla kép? szerintem, ha beillesztesz 1 et, akkor bizos lessz jelntkező
A görögöket kihagytad :-D
(Ez egy válasz Sficzus üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 01:41

végülis, valóban érvényes a "nyitott házasság" avagy "nyitott kapcsolat" kifejezés.
nézd végig a történelem során az ehhez hasonló szabadosság, és a szigorú erkölcsök alakulását. róma virágzása idején igen komoly orgiák voltak a "menők", nagy zabálásokkal, vedeléssel, és igen gyakran szexxel. néhány emberöltővel később betiltották, hogy együtt fürödjenek a nők a férfiakkal a nyilvános fürdőkben. vagy hogy csak a közelmúltra nyúljak vissza, a hippi korszak, és az utánna felvirágzó erkölcsösebb nézetek közti ellentétes álláspont? ugyanígy sztem a pároknál is megfigyelhető egyfajta hullámzás, ami nagyon sok tényezőből jön össze. kíváncsiság, a változatosság keresése, ... kinek mi.
nézd végig a történelem során az ehhez hasonló szabadosság, és a szigorú erkölcsök alakulását. róma virágzása idején igen komoly orgiák voltak a "menők", nagy zabálásokkal, vedeléssel, és igen gyakran szexxel. néhány emberöltővel később betiltották, hogy együtt fürödjenek a nők a férfiakkal a nyilvános fürdőkben. vagy hogy csak a közelmúltra nyúljak vissza, a hippi korszak, és az utánna felvirágzó erkölcsösebb nézetek közti ellentétes álláspont? ugyanígy sztem a pároknál is megfigyelhető egyfajta hullámzás, ami nagyon sok tényezőből jön össze. kíváncsiság, a változatosság keresése, ... kinek mi.
nameg vigyázni ilyen esetekben amúgy is érdemes, nem csak tablettával. a gumi meg (főleg kiegészítésként) 100% védelem. ;)
végülis, valóban érvényes a "nyitott házasság" avagy "nyitott kapcsolat" kifejezés.
Engem felizgatna annyira, hogy jól pofánvágnám mindkettőt!
Ez elég s*arul hangzik tényleg....Részvétem:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 15:52
Törölt felhasználó (36108)

Nem tudom normális dolog-e, vagy sem, de engem izgat, hogy a feleségemnek szeretője lett, és jó megdugták egy mellékúton. Sajnos a részleteket nem mesélte el, mert még friss a dolog, de ennek ellenérte baromi nehéz megbocsátani neki az esetet. Természetesen, ha elmesélné, mi történt pontosan nem lenne könnyebb, mert piszokul megvisel, hogy szeretője lett, különösen, hogy Én hűséges voltam hozzá. Amikor láttam hogy merrefele alakulgatnak a dolgok a pasijával felajánlottam, hogy egyszer hozza fel hozzánk, és próbáljuk meg hármasban, de nem tetszett neki az ötlet. Az egész történetben az a legdurvább, hogy baromi féltélkeny minden nőre aki körülöttem található, csak éppen nem értem miért. Szóval az biztos, hogy duplán izgató, hogy a feleségem beleült egy mellékúton a pasija farkába, egyszer idegileg, másodszor meg sexuálisan, ami érdekes dolog, és meglehetősen tudathasadásos állapot.
Nem egészen értem, milyen jellegű szövegtől tudsz lehidalni, és azt sem, hogy mit értesz azon, hogy szuszed sem egészen úgy gondolta. Mit? És akkor hogyan gondolhattam? Vagy ha nem egészen, akkor csak félig? Nekem ez kicsit kicsit zavaros. Egyébként pedig úgy gondoltam, ahogy írtam, esetleg lehet, hanyagul fogalmaztam. Nem egész helyett nem egyenragút kellett volna írnom. Na de ez más téma, inkább a topik témájához, valamint az itt elhangzottakhoz szeretnék hozzászólni. Szerintem más dolog, ha közös játékról van szó, tehát ha mindkét fél tudatosan, előre tisztázott játékszabályok között "űzik" ezt a játékot, és más az, ha a férfi rájön, hogy partnernője titokban mással is áldozgat a szex oltárán, illetve ha rajtakapja a partnernőjét mással, és azon felül, hogy fájdalmas számára a dolog, egyúttal izgató is. Az alaphelyzet ugyan nagyon hasonló, de még sem ugyan az.
Oké, most már értem. Asszem nem kéne reggel hozzászólásokat írnom, mert annyira álmos voltam, hogy még ezt a szóviccet sem értettem meg. De ciki. A szöveged tökéletes volt, csak én vagyok buta liba :-)))))
Engem is feldobna ha megdugnák a nejemet, de nem tudom , hogy megtudnék-e bocsájtani.
Féltékeny? elékeztesd, ha neki szabad, neked is!
Nem kell feltétlenül azonnal megbocsájtani, haggy magadnak időt, hogy először is fel tudd dolgozni a dolgot...
Egyébként ha megengedsz 1 kérdést: hogy derült ki? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 15:52
Nem kell feltétlenül azonnal megbocsájtani, haggy magadnak időt, hogy először is fel tudd dolgozni a dolgot...
Egyébként ha megengedsz 1 kérdést: hogy derült ki? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)

Nem tudom normális dolog-e, vagy sem, de engem izgat, hogy a feleségemnek szeretője lett, és jó megdugták egy mellékúton. Sajnos a részleteket nem mesélte el, mert még friss a dolog, de ennek ellenérte baromi nehéz megbocsátani neki az esetet. Természetesen, ha elmesélné, mi történt pontosan nem lenne könnyebb, mert piszokul megvisel, hogy szeretője lett, különösen, hogy Én hűséges voltam hozzá. Amikor láttam hogy merrefele alakulgatnak a dolgok a pasijával felajánlottam, hogy egyszer hozza fel hozzánk, és próbáljuk meg hármasban, de nem tetszett neki az ötlet. Az egész történetben az a legdurvább, hogy baromi féltélkeny minden nőre aki körülöttem található, csak éppen nem értem miért. Szóval az biztos, hogy duplán izgató, hogy a feleségem beleült egy mellékúton a pasija farkába, egyszer idegileg, másodszor meg sexuálisan, ami érdekes dolog, és meglehetősen tudathasadásos állapot.
Engem is

Szuszed külhonból netezik, és náluk nem látszik ez a sorozat...