Engem felizgatna annyira, hogy jól pofánvágnám mindkettőt!
végülis, valóban érvényes a "nyitott házasság" avagy "nyitott kapcsolat" kifejezés.
nézd végig a történelem során az ehhez hasonló szabadosság, és a szigorú erkölcsök alakulását. róma virágzása idején igen komoly orgiák voltak a "menők", nagy zabálásokkal, vedeléssel, és igen gyakran szexxel. néhány emberöltővel később betiltották, hogy együtt fürödjenek a nők a férfiakkal a nyilvános fürdőkben. vagy hogy csak a közelmúltra nyúljak vissza, a hippi korszak, és az utánna felvirágzó erkölcsösebb nézetek közti ellentétes álláspont? ugyanígy sztem a pároknál is megfigyelhető egyfajta hullámzás, ami nagyon sok tényezőből jön össze. kíváncsiság, a változatosság keresése, ... kinek mi.
nézd végig a történelem során az ehhez hasonló szabadosság, és a szigorú erkölcsök alakulását. róma virágzása idején igen komoly orgiák voltak a "menők", nagy zabálásokkal, vedeléssel, és igen gyakran szexxel. néhány emberöltővel később betiltották, hogy együtt fürödjenek a nők a férfiakkal a nyilvános fürdőkben. vagy hogy csak a közelmúltra nyúljak vissza, a hippi korszak, és az utánna felvirágzó erkölcsösebb nézetek közti ellentétes álláspont? ugyanígy sztem a pároknál is megfigyelhető egyfajta hullámzás, ami nagyon sok tényezőből jön össze. kíváncsiság, a változatosság keresése, ... kinek mi.
nameg vigyázni ilyen esetekben amúgy is érdemes, nem csak tablettával. a gumi meg (főleg kiegészítésként) 100% védelem. ;)
A görögöket kihagytad :-D
(Ez egy válasz Sficzus üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 01:41
végülis, valóban érvényes a "nyitott házasság" avagy "nyitott kapcsolat" kifejezés.
Van róla kép? szerintem, ha beillesztesz 1 et, akkor bizos lessz jelntkező
A b.nejed tudja, hogy partiba akarod vágni???
nem is akarod?
akkor sok sikert!!!
(a képet töltsd fel a képfeltöltés,hu-ra és onnan tudod ide be másolni)
(a képet töltsd fel a képfeltöltés,hu-ra és onnan tudod ide be másolni)
én jobban szeretema fórumot
A többes szex játék a tűzzel, vagy ha úgy tetszik, pengeélen táncolás. Elsülhet rosszul is. Benne van a pakliban. Ekkor a vesztes egy dolgot tehet. Szélsebesen keres egy olyan kapcsolatot, ahol jobban érzi magát. A XXI. sz. új vívmánya a "nemtartós" kapcsolat. Tömegesen szűnnek meg korábban sziklaszilárdnak tartott kapcsolatok. Aki férfi létére kikerül egy hosszú kapcsolatból, az utána nem szívesen dugja ismét járomba a fejét. De ez már nem ide tartozik...
Ha valaki akkora luzer, hogy feszegeti a barátnője szexéhségét és a bartja erkölcseit, pedig maga monogám, az zokogjon az erkélyen. Főleg, ha addig nem tudta a barátnőjét kielégíteni.
A görögöknél nem tudom pontosan mi az ábra. Megdugtak mindent, ami előttük volt.
Rómából származik a mondás: Csak az anya biztos
Az elmúlt pár évtizedben sok országban jártam. Tapasztalat: Vannak mindenhol szexkedvelők és monogámok is.
Ha valaki ebből az utóbbihoz tartozik az is az ő dolga.
Nem érdemes senki mentalítását feszegetni, mert a végén kiderül nem a Te táborodhoz vonzódik csak szükségből van ott.
Akkor jön a konflikt, meg a zokogás az erkélyen.
A görögöknél nem tudom pontosan mi az ábra. Megdugtak mindent, ami előttük volt.
Rómából származik a mondás: Csak az anya biztos
Az elmúlt pár évtizedben sok országban jártam. Tapasztalat: Vannak mindenhol szexkedvelők és monogámok is.
Ha valaki ebből az utóbbihoz tartozik az is az ő dolga.
Nem érdemes senki mentalítását feszegetni, mert a végén kiderül nem a Te táborodhoz vonzódik csak szükségből van ott.
Akkor jön a konflikt, meg a zokogás az erkélyen.
Na akkor most kinek a feleségét lehet végre megdugni?!
Sajátodat
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nagyon durva!! a tanulság: ez csak a megfelelő társal és a megfelelő 3.-al müködik. nekünk szerencsére sikerült megtalálni a bizonyos 3.-at. vele nagyon jól működik a dolog, figyel mind a kettőnkre, teljes szinkron, harmónia van közöttünk. így mindenki élvezi és senki nem sérül meg lelkileg.
Engem az izgatott fel, mikor férfi masszőrnél járt, és az a melleit is jól átgyúrta. Mikor elmesélte, hogy történt egyből merev lett a dákóm. Felizgatott, hogy rajtam kívül más faszi is meggyúrta a nejem cickóit, sőt az még élvezte is.
Ok. Szólj mikor lehet menni hozzátok cici gyurásra!
(Ez egy válasz facoka üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 17:01
(Ez egy válasz facoka üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem az izgatott fel, mikor férfi masszőrnél járt, és az a melleit is jól átgyúrta. Mikor elmesélte, hogy történt egyből merev lett a dákóm. Felizgatott, hogy rajtam kívül más faszi is meggyúrta a nejem cickóit, sőt az még élvezte is.
ok., de akkor a te feleségedet is bedobjuk a közösbe...
Ok. Mikor ?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
küldj egy képet az asszonyodról és szerintem lesz itt rá jelentkező aki lemasziroza
2006. 10. 22. vasárnap 17:01
Intelligens ember módjára hozzászólt a témához! Mert, hogy az a kérdés: izgat-e...?
Ez a topic nem elsősorban szexpartner kereső, aminek te veszed.
Ez a topic nem elsősorban szexpartner kereső, aminek te veszed.

vagy-vagy

Heliotrop
Taja