Én most olvastam át szinte az egész topikot,és azt a következtetést vontam le, hogy itt az igazán komoly vélemény a högyektől jött. Egyébként a hitetlenkedőket is megértem akinek nincs tapasztalata,(ami nekem sincs) annak nehéz azt a dolgot elképzelni, hogy esetleg miként tudná elviselni a szeretett párját mással.Az viszont ami újból és újból előjön véleményként,hogy semmit "nem szabad erőltetni" azzal is egyet értek.A Kriszta fogalmazta meg nagyon találóan, hogy az első érzések furcsák voltak, de szerintem közvetlen az eset után később ez elmult minden bizonnyal hiszen újból megtörtént az eset,tehát erősebb a vágy mint a bűnbánat.Amennyiben így van akkor nincs semmi gond ha ez jó neki, is és a párjának is.Egyszer én is megemlítettem a nejemnek,de hallani sem akart róla, azóta sem mertem megkérdezni, vagy megemlíteni a hármas lehetőségét.Én nyitott lennék a dologra,sót így izgat is csak nem tudom mi lenne a későbbi érzésekkel.Talán majd próbálkozom még és hagyom had gondolkozzon a dolgon. Kitudja még az is elképzelhető, hogy egyszer mégis rászánja magát.Amint visszább olvastam nehéz az embereken eligazodni.Szándékosan írtam embereket, mert nem csak a nők kiismerhetetlenek, épp úgy a férfiak is...Bocs a hosszú dumáért de ez a véleményem...
A háromas sexhez szvsz nem kell érzelmi kötődés a harmadik esetében, de nagyon is kell a pár esetében. A harmadik olyan lehet, mint valami szofisztikált vibrátor.
Ez mondjuk az egyszerű alap eset, ami - mint tudjuk - ritka. A háromas sexet kívánó férfiaknál, már ott ahol a szeretett nő van a közösbe dobva, nagyon könnyen van némi mazochizmus vagy elnyomott homosexualitás a háttérben.
A háromas sex másik nő bevonásával legtöbbször síma kivagyiság, olyan mint amikor egy 50-es férfinak 20 éves barátnője van, aki annyi idős vagy fiatalabb, mint első szülött lánya.
A Roland B. által elegetett barát, valami ostoba kíváncsiságból olyat próbált meg, amit nem akart igazán. A barátnő pedig kevéssé kötődött hozzá érzelmileg. Ilyetén módon kevés bánkódni valója van. Legföljebb vonja le a következtetéseket!
Jó lenne, ha írna valaki a nők motivációiról. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 23. hétfő 10:33
Ez mondjuk az egyszerű alap eset, ami - mint tudjuk - ritka. A háromas sexet kívánó férfiaknál, már ott ahol a szeretett nő van a közösbe dobva, nagyon könnyen van némi mazochizmus vagy elnyomott homosexualitás a háttérben.
A háromas sex másik nő bevonásával legtöbbször síma kivagyiság, olyan mint amikor egy 50-es férfinak 20 éves barátnője van, aki annyi idős vagy fiatalabb, mint első szülött lánya.
A Roland B. által elegetett barát, valami ostoba kíváncsiságból olyat próbált meg, amit nem akart igazán. A barátnő pedig kevéssé kötődött hozzá érzelmileg. Ilyetén módon kevés bánkódni valója van. Legföljebb vonja le a következtetéseket!
Jó lenne, ha írna valaki a nők motivációiról. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Nagyon jó dolgokat írt Roland.
Valóban elgondolkodtató dolog ez az érzelem-feszegetés. A nők többsége tényleg nem megy csak úgy bele a dolgokba, legalábbis én nem. Pl. egy vadidegennel lehet, hogy tudnék dugni és neki is jó lenne, de élvezni nem tudnám, mert ahhoz nekem több kell. "üresjáratban" meg mi az élvezetes?
Ott van az is, ha megvan az a plusz és sor kerül a szexre (vagy még esetleg előtte),hogy egyre többet jut eszembe az az alkalom, egyre többet kezdek gondolni másra is és esetleg bele is szeretek az illetőbe.
El tudom pl. azt is képzelni,hogy a férj barátja és a feleség már régóta szimpatizálnak egymással, férj hajlandó belemenni a 3-as szexbe, ezt a nő okosan felveti, úgy, hogy létre is jön az alkalom és akkor ez végülis lejöhet úgy is, hogy férj egy "palimadár", még ha be is vonják ugye a játékba. Mondhatnánk úgy is, hogy a fejük felett tartotta a gyertyát, azaz nyilvánosan részese lett a megcsalásnak (asszisztált hozzá), ha a nőt emocionális erők is irányították főleg, ahogy az elején mondtam. És ezt gátlástanalanul megteheti, hiszen nem a férj háta mögött lépett félre úgymond....Ebben sok igazság van!
Véleményem szerint csakis úgy lehet ezt az egészet könnyedén, élvezetesen művelni, ha mindkét részről ugyanolyan lendülettel indulnak neki a dolgoknak.
De még akkor is ott van a többi dolog ugye, hogy igazán nehéz azt összehozni, hogy mindhárom ember kölcsönösen ugyanúgy vonzódjon is egymáshoz, ugyanolyan igényekkel, kultúrával rendelkezzen, hasonló beállítottságú legyen és megrendezni úgy, hogy időben mindhárom emberkének megfeleljen a szexcsata és biztosan minden ember ott is legyen, hát szóval véleményem szerint ez nem olyan egyszerű dolog. Ennyire még sohasem gondoltam ezt végig.
Valóban elgondolkodtató dolog ez az érzelem-feszegetés. A nők többsége tényleg nem megy csak úgy bele a dolgokba, legalábbis én nem. Pl. egy vadidegennel lehet, hogy tudnék dugni és neki is jó lenne, de élvezni nem tudnám, mert ahhoz nekem több kell. "üresjáratban" meg mi az élvezetes?
Ott van az is, ha megvan az a plusz és sor kerül a szexre (vagy még esetleg előtte),hogy egyre többet jut eszembe az az alkalom, egyre többet kezdek gondolni másra is és esetleg bele is szeretek az illetőbe.
El tudom pl. azt is képzelni,hogy a férj barátja és a feleség már régóta szimpatizálnak egymással, férj hajlandó belemenni a 3-as szexbe, ezt a nő okosan felveti, úgy, hogy létre is jön az alkalom és akkor ez végülis lejöhet úgy is, hogy férj egy "palimadár", még ha be is vonják ugye a játékba. Mondhatnánk úgy is, hogy a fejük felett tartotta a gyertyát, azaz nyilvánosan részese lett a megcsalásnak (asszisztált hozzá), ha a nőt emocionális erők is irányították főleg, ahogy az elején mondtam. És ezt gátlástanalanul megteheti, hiszen nem a férj háta mögött lépett félre úgymond....Ebben sok igazság van!
Véleményem szerint csakis úgy lehet ezt az egészet könnyedén, élvezetesen művelni, ha mindkét részről ugyanolyan lendülettel indulnak neki a dolgoknak.
De még akkor is ott van a többi dolog ugye, hogy igazán nehéz azt összehozni, hogy mindhárom ember kölcsönösen ugyanúgy vonzódjon is egymáshoz, ugyanolyan igényekkel, kultúrával rendelkezzen, hasonló beállítottságú legyen és megrendezni úgy, hogy időben mindhárom emberkének megfeleljen a szexcsata és biztosan minden ember ott is legyen, hát szóval véleményem szerint ez nem olyan egyszerű dolog. Ennyire még sohasem gondoltam ezt végig.
A képzeletben engem is.
Nagyon jó dolgokat írt Roland.
De csak akkor ha én is jelen vagyok mert máskép nagyon rossz érzés lenne számomra
éngem is izgatna, de ő nem engedi
mit tegyek
mit tegyek
Intelligens ember módjára hozzászólt a témához! Mert, hogy az a kérdés: izgat-e...?
Ez a topic nem elsősorban szexpartner kereső, aminek te veszed.
Ez a topic nem elsősorban szexpartner kereső, aminek te veszed.
küldj egy képet az asszonyodról és szerintem lesz itt rá jelentkező aki lemasziroza
(Ez egy válasz facoka üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 17:01

Engem az izgatott fel, mikor férfi masszőrnél járt, és az a melleit is jól átgyúrta. Mikor elmesélte, hogy történt egyből merev lett a dákóm. Felizgatott, hogy rajtam kívül más faszi is meggyúrta a nejem cickóit, sőt az még élvezte is.
Ok. Mikor ?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ok., de akkor a te feleségedet is bedobjuk a közösbe...

Ok. Szólj mikor lehet menni hozzátok cici gyurásra!
(Ez egy válasz facoka üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 17:01

Engem az izgatott fel, mikor férfi masszőrnél járt, és az a melleit is jól átgyúrta. Mikor elmesélte, hogy történt egyből merev lett a dákóm. Felizgatott, hogy rajtam kívül más faszi is meggyúrta a nejem cickóit, sőt az még élvezte is.
ez nagyon durva!! a tanulság: ez csak a megfelelő társal és a megfelelő 3.-al müködik. nekünk szerencsére sikerült megtalálni a bizonyos 3.-at. vele nagyon jól működik a dolog, figyel mind a kettőnkre, teljes szinkron, harmónia van közöttünk. így mindenki élvezi és senki nem sérül meg lelkileg.
Sajátodat
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Na akkor most kinek a feleségét lehet végre megdugni?!

Ha valaki akkora luzer, hogy feszegeti a barátnője szexéhségét és a bartja erkölcseit, pedig maga monogám, az zokogjon az erkélyen. Főleg, ha addig nem tudta a barátnőjét kielégíteni.
A görögöknél nem tudom pontosan mi az ábra. Megdugtak mindent, ami előttük volt.
Rómából származik a mondás: Csak az anya biztos
Az elmúlt pár évtizedben sok országban jártam. Tapasztalat: Vannak mindenhol szexkedvelők és monogámok is.
Ha valaki ebből az utóbbihoz tartozik az is az ő dolga.
Nem érdemes senki mentalítását feszegetni, mert a végén kiderül nem a Te táborodhoz vonzódik csak szükségből van ott.
Akkor jön a konflikt, meg a zokogás az erkélyen.

A görögöknél nem tudom pontosan mi az ábra. Megdugtak mindent, ami előttük volt.
Rómából származik a mondás: Csak az anya biztos
Az elmúlt pár évtizedben sok országban jártam. Tapasztalat: Vannak mindenhol szexkedvelők és monogámok is.
Ha valaki ebből az utóbbihoz tartozik az is az ő dolga.
Nem érdemes senki mentalítását feszegetni, mert a végén kiderül nem a Te táborodhoz vonzódik csak szükségből van ott.

Akkor jön a konflikt, meg a zokogás az erkélyen.
A többes szex játék a tűzzel, vagy ha úgy tetszik, pengeélen táncolás. Elsülhet rosszul is. Benne van a pakliban. Ekkor a vesztes egy dolgot tehet. Szélsebesen keres egy olyan kapcsolatot, ahol jobban érzi magát. A XXI. sz. új vívmánya a "nemtartós" kapcsolat. Tömegesen szűnnek meg korábban sziklaszilárdnak tartott kapcsolatok. Aki férfi létére kikerül egy hosszú kapcsolatból, az utána nem szívesen dugja ismét járomba a fejét. De ez már nem ide tartozik...
én jobban szeretema fórumot
akkor sok sikert!!!
(a képet töltsd fel a képfeltöltés,hu-ra és onnan tudod ide be másolni)
(a képet töltsd fel a képfeltöltés,hu-ra és onnan tudod ide be másolni)
nem is akarod?