Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 947 948 949 950 951 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#652   2006. 10. 26. csütörtök 10:13
X Törölt felhasználó (36108)
Nem tudom mi történt, de amikor a választási lehetősége megvolt engem választott. Lehet tényleg engem szeret, lehet nem kellett a szeretőjének, az nem akart elválni, lehet csak az időt húzza, teljesen bizonytalan vagyok, és egy hullámvasúton érzem magam nap minmt nap érzelmileg hangulatilag.
#651   2006. 10. 26. csütörtök 10:09
X Törölt felhasználó (36108)
Én is így érzem, gondolom, de mi van ha nem így a helyes, Van gyerekünk, és néha úgy érzem Én kellek neki. Azt nem tudom, hogytallkozgatnak-e, vagy sem, úgy tudom tőle, nem.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2006. 10. 25. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
zeri VIP
2006. 10. 25. szerda 09:05
pedig ha a nejed szerelmes abba az emberbe, jobb ha csomagolsz!
#650   2006. 10. 25. szerda 20:09
zeri zeri VIP
Érthető érzelmek! Mi is így voltunk az elején :)
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 10. 25. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 13:55
Izgatna ha megdugnák! Sőt dühitene és jól pofán verném mind a kettőt.
#649   2006. 10. 25. szerda 16:46
X Törölt felhasználó (368273)
Nincsenek. Nem sikerült. Már csak ezért is szeretnénk újra együtt lenni. Tudod, eleve nehéz egy szeretetteljes párkapcsolatot akár mással is kialakítani és ha össze is jön, idő, amíg a bizalom kialakul és gyermeket szeretnénk. Viszont minket már ez is összeköt. A sikertelenség:-(
És voltaképp mindig is féltem egy másik férfi reakciójától, ha emiatt hagyna el, ami nekem nem adatott meg.
Most csak rövidet tudtam írni, mert dolgozom.
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 13:22
Gyermekeitek nincsenek?

Már a volt és leendő pároddal, vagy egyáltalán.

#648   2006. 10. 25. szerda 13:55
yomiboy yomiboy
Izgatna ha megdugnák! Sőt dühitene és jól pofán verném mind a kettőt.
#647   2006. 10. 25. szerda 13:22
MM4 MM4
Gyermekeitek nincsenek?

Már a volt és leendő pároddal, vagy egyáltalán.

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 10. 25. szerda 11:29
Köszönöm!
Most még az köt le, hogy újra együtt legyünk, hogy változtassak a múlton és bizonyos dolgokat másként csináljak, mint régebben. De tudom, hogy egyszer majd idővel újra előjönnek ezek a "fránya" vágyak és nagyon erősnek kell lennem, hogy ellenálljak azoknak. De úgy, ahogy kibírtam és véghezvittem sok mást ez alatt az 1 év alatt, pl. hogy 0-ról kezdtem megint mindent, erősebbé tett.
Bár nem vagyok hívő ember, de régebben, amíg együtt éltünk, nem néztem szemben magammal...Nem is tudatosult bennem, hogy bűnös életet élek...Ugyanis, volt, hogy nem bírtam elviselni a köztünk húzódó erős (elsősorban szexuális) ellentéteket és másnál próbáltam keresni a boldogságot...Ami legtöbször sírással ért véget és rájöttem, mégis csak ő a biztos pont az életemben.
Feleségként se az ő oldalán nem élveztem a szexet, sem más oldalán, mivel utóbbiaknál nem volt meg az erős érzelmi kötöttség, ami nélkül nekem teljesen abszurd a szeretkezés. Csak sodródtam és hittem, majd csak találok valakit, aki boldoggá tesz e téren...Talán ezért (is) váltak el útjaink az exemmel. Mindig bíztam, hogy hátha most leszek boldog...De nem...Feleségként is szeretőnek akartak, szingliként is....A szex, a testi dolgok, amelyek sok más embernek örömöt adtak/adnak, nekem az életemet tették tönkre. Mai napig nem tudom, hogyan fogom egyeztetni az erős érzelmi oldalam és a bennem tomboló vad vágyak kiélését, de azt tudom, hogy ma már bánom, amiket tettem..Főleg, hogy feleslegesek voltak...Vagy talán nem? Azt most egyelőre nem tudom megmondani.
Családpárti vagyok és tudom, hogy a volt férjem oldalán szeretném leélni az életem, mert nála úgy sem fogok jobbat találni. Igaz, hogy nem szerelemmel, de szeretem és ő is engem.
Nem is inkább a 3-as szex izgat önmagában (azt már kipróbáltam mással), hanem ezzel talán azokat a dolgokat akartam pótólni, amiket nem találtam meg benne. De ő túl egyszerű az olyan dolgokhoz, hogy szerepjátékot játsszunk - mint ahogy írtad, hogy ti is teszitek - vagy akár csak gondolatilag is azonosuljuk EGYÜTT a témával.
Szóval egész biztosan nem fogom erőltetni ezen dolgokat, de mivel ez egy vágy, ezért a fejemben erősen tombol és gondolok rá....Csak nem teszem meg...Szóval mégis valamennyire bűnös vagyok akkor.
A szex tényleg jobb, mint régen, fel lehet azt fejleszteni, szerintem akkor is ment volna...Ennél sokkal fontosabb dolgokban húzódik meg a probléma: márpedig, hogy nem egyezik a szexuális beállítottságunk. És amikor szeretkezünk, nem csak a testünkkel tesszük, hanem...ugye...az agyunkkal, fantáziánkkal is. Én mindig is azt mondtam és mondom is, hogy az erotika sokkal fontosabb a szexnél, ill. az az alapköve mindenképp!
Igazából azt sajnálom, hogy nem megengedett dolog a bigámia. Mert akkor nem lennének ilyen gondjaim. Az ősemberek is lerendezték egymást secc-pecc és néha irigylem, hogy nem volt megfelelő agykapacitásuk ahhoz, hogy annyit vaciláljanak és filózzanak dolgokon, mint én.
#646   2006. 10. 25. szerda 11:29
Köszönöm!
Most még az köt le, hogy újra együtt legyünk, hogy változtassak a múlton és bizonyos dolgokat másként csináljak, mint régebben. De tudom, hogy egyszer majd idővel újra előjönnek ezek a "fránya" vágyak és nagyon erősnek kell lennem, hogy ellenálljak azoknak. De úgy, ahogy kibírtam és véghezvittem sok mást ez alatt az 1 év alatt, pl. hogy 0-ról kezdtem megint mindent, erősebbé tett.
Bár nem vagyok hívő ember, de régebben, amíg együtt éltünk, nem néztem szemben magammal...Nem is tudatosult bennem, hogy bűnös életet élek...Ugyanis, volt, hogy nem bírtam elviselni a köztünk húzódó erős (elsősorban szexuális) ellentéteket és másnál próbáltam keresni a boldogságot...Ami legtöbször sírással ért véget és rájöttem, mégis csak ő a biztos pont az életemben.
Feleségként se az ő oldalán nem élveztem a szexet, sem más oldalán, mivel utóbbiaknál nem volt meg az erős érzelmi kötöttség, ami nélkül nekem teljesen abszurd a szeretkezés. Csak sodródtam és hittem, majd csak találok valakit, aki boldoggá tesz e téren...Talán ezért (is) váltak el útjaink az exemmel. Mindig bíztam, hogy hátha most leszek boldog...De nem...Feleségként is szeretőnek akartak, szingliként is....A szex, a testi dolgok, amelyek sok más embernek örömöt adtak/adnak, nekem az életemet tették tönkre. Mai napig nem tudom, hogyan fogom egyeztetni az erős érzelmi oldalam és a bennem tomboló vad vágyak kiélését, de azt tudom, hogy ma már bánom, amiket tettem..Főleg, hogy feleslegesek voltak...Vagy talán nem? Azt most egyelőre nem tudom megmondani.
Családpárti vagyok és tudom, hogy a volt férjem oldalán szeretném leélni az életem, mert nála úgy sem fogok jobbat találni. Igaz, hogy nem szerelemmel, de szeretem és ő is engem.
Nem is inkább a 3-as szex izgat önmagában (azt már kipróbáltam mással), hanem ezzel talán azokat a dolgokat akartam pótólni, amiket nem találtam meg benne. De ő túl egyszerű az olyan dolgokhoz, hogy szerepjátékot játsszunk - mint ahogy írtad, hogy ti is teszitek - vagy akár csak gondolatilag is azonosuljuk EGYÜTT a témával.
Szóval egész biztosan nem fogom erőltetni ezen dolgokat, de mivel ez egy vágy, ezért a fejemben erősen tombol és gondolok rá....Csak nem teszem meg...Szóval mégis valamennyire bűnös vagyok akkor.
A szex tényleg jobb, mint régen, fel lehet azt fejleszteni, szerintem akkor is ment volna...Ennél sokkal fontosabb dolgokban húzódik meg a probléma: márpedig, hogy nem egyezik a szexuális beállítottságunk. És amikor szeretkezünk, nem csak a testünkkel tesszük, hanem...ugye...az agyunkkal, fantáziánkkal is. Én mindig is azt mondtam és mondom is, hogy az erotika sokkal fontosabb a szexnél, ill. az az alapköve mindenképp!
Igazából azt sajnálom, hogy nem megengedett dolog a bigámia. Mert akkor nem lennének ilyen gondjaim. Az ősemberek is lerendezték egymást secc-pecc és néha irigylem, hogy nem volt megfelelő agykapacitásuk ahhoz, hogy annyit vaciláljanak és filózzanak dolgokon, mint én.
#645   2006. 10. 25. szerda 11:04
Igen...egy nagyon fontos pontra világítottál rá: nem mindenki képes megtenni, hogy áldozatot hozzon, még ha a párja kénye-kedvében járás is a cél. Az én volt férjem is ilyen. Az ilyesmi ellenkezik az ő elveivel.
Azt nem tudom, hogy ha nem izgatná, de képes lenne elviselni egy ilyen 3-as szituációt, akkor megtenné-e nekem. Valószínűleg nem. Nem tudna osztozni rajtam és ez az érzés erősebb benne bárminél is. Nem tudom, lehetne feszegetni ezt, hogy milyen szinten önzőség vagy birtokvágy, hogy hallani sem akar egy másik férfiról 1 alkalom elejéig sem (amúgy nővel sem megy bele, a saját kénye-kedvére sem!)de tudom, ha erőltetném a dolgot, csak rontanék a helyzetünkön.

Amúgy érdekes, amit írtál, mert én is roppant féltékeny típus vagyok, mégis izgatna, ha férjem mellett egy másik nőt látnék, ahogy kényeztetik egymást. Ez az emberi természetben benne van ősidők óta talán, hogy a fájdalom néha édes(?)!
Én úgy érzem, hogy ellenkező esetben én megtenném neki ezt az áldozatot, de nem gondolkodhatok az ő fejével és érzésvilágával. Mindenki más. Bennem az önzetlenség és az adni akarás erősebb érték, benne meg a gondoskodás van jelen erősebben.
Mindenesetre biztos ritkább az olyan párkapcsolat/házasság, ahol mindketten ugyanazt akarja mindkét fél, több van olyan, hogy belemennek a játékba a másik kedvéért és van olyan is, amikor nem éri meg kockáztatni, mert nincs meg minkét félben a hajlandóság bizonyos dolgokra.
#644   2006. 10. 25. szerda 11:02
surdapapa surdapapa
basszus ezt töbször átolvastam, mert a mostani életemre nagyon vonatkozik. aok mindenben igazad lehet!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 10. 25. szerda 00:54
10 évig voltam házas. Mióta elváltunk, majd elköltöztem tőle, Pokol az életem. Volt több próbálkozásom is a párkapcsolatok alakítása terén...De rossz egyre rossszabbat követett...
A volt férjemmel nem élveztem a szexuális életet -és persze ez sosem áll önálló negatívumként egy házasságban - meg mást sem. Viszont nem tudtunk elszakadni egymástól....Nem ment. Bőven adtam magamnak időt....De van úgy, hogy nem éri meg változtatni...Én úgy érzem, rajtam sosem múltak volna létre nem jövő kapcsolataim - ha létrejöttek volna, - de nem szoktam magam ráerőltetni senkire sem....
Ma már tudom, hogy a férjem szeret egyedül és igazán...Még ha nem is úgy, ahogy azt kislánykoromban elképzeltem, de szeret.
Azért is olvasom most sokat ezt a topicot, mert választás előtt állok...ill. már döntöttem...Visszamegyek hozzá. És nem volt hiábavaló az az idő sem, amit egymás nélkül töltöttünk el...Tanultam...Bőven....A szex miatt szakadtunk el egymástól...De már előtérbe helyezem a SZERETETET A SZEXNÉL!
Tudom, hogy sosem leszek a férjem és más által megdugott feleség, de megmarad nekem ez egy titkos vágy! Fontosabb az, hogy tartozzak valakihez, mint az, hogy "vibrátorként" akarjanak felhasználni párok, mint ahogy történtek erre kísérletek az elmúlt év során bőven.
Szóval tökéletesen értem, miről beszélsz és örülök annak, hogy a jó szex alapjának a szeretetet tartod. Persze, nem biztos, hogy minden pár esetében a lelki összhang meghozza a várva várt jó szexuális életet, de nálatok ez történt és ez jó! Örültem a soraidnak, mert jó tudni, hogy vannak még olyan férfiak, akik nem a jó szexet tartják egy kapcsolat alapjának, mint ahogy az összes férfi az elmúlt év során - akivel dolgom volt - mondta volt.....
Szóval nem minden a szex és meg kell becsülnünk, amink van, mert könnyen elveszíthetjük egyik pillanatról a másikra, ha sokat akarunk....
#643   2006. 10. 25. szerda 09:10
zeri zeri VIP
Na! Erről van szó!
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2006. 10. 24. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 19:36
Egymást szerető párok esetén, aktív változatos szex mellett is előfordulhat, hogy a harmadik bevonását mindketten egyaránt kívánják. Egyikük, mert izgatja, hogy a párját úgy láthatja..., a másikuk, pedig megerősítést vár arra, hogy vonzó és kívánatos a többí "hím" számára is. Neki fontos a hódítás. Nem mindenáron bárkit, csak a neki is tetszőt akarja birtokolni. És mivel határtalan a bizalom közöttük, ezt meg is tudják beszélni egymással. Miután megtalálták az "alkalmas" partnert, vagy partnereket sok-sok élvezetet találnak a hármas, négyes vagy a többes szexben. Ketejük kapcsolata ezzel semmivel sem lesz lazább, sőt! A kíváncsiság a párunk közreműködésével kielégíthető, miért kefélnénk félre, a háta mögött.
Nálunk ez így működik sok évi házasság, és néhány évi "rosszalkodás" után.
#642   2006. 10. 25. szerda 09:05
zeri zeri VIP
pedig ha a nejed szerelmes abba az emberbe, jobb ha csomagolsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 24. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)
2006. 10. 24. kedd 12:18
Ez az egész bizarr egy kicsit még nekem is. Az is bizarr, hogy a történtek ellenére nem dobtam ki a feleségem, de a 3-as dolog is izgató. Tényleg gáz lenne a történet a szerető bevonásával érzem Én is, köszönöm a tanácsot. Ha már eddig nem veszítettem el a feleségem (ami ugye nem biztos még frissek az események)akkor egy ilyen sexuális élmény miatt valóban nem szeretném.
#641   2006. 10. 25. szerda 00:54
10 évig voltam házas. Mióta elváltunk, majd elköltöztem tőle, Pokol az életem. Volt több próbálkozásom is a párkapcsolatok alakítása terén...De rossz egyre rossszabbat követett...
A volt férjemmel nem élveztem a szexuális életet -és persze ez sosem áll önálló negatívumként egy házasságban - meg mást sem. Viszont nem tudtunk elszakadni egymástól....Nem ment. Bőven adtam magamnak időt....De van úgy, hogy nem éri meg változtatni...Én úgy érzem, rajtam sosem múltak volna létre nem jövő kapcsolataim - ha létrejöttek volna, - de nem szoktam magam ráerőltetni senkire sem....
Ma már tudom, hogy a férjem szeret egyedül és igazán...Még ha nem is úgy, ahogy azt kislánykoromban elképzeltem, de szeret.
Azért is olvasom most sokat ezt a topicot, mert választás előtt állok...ill. már döntöttem...Visszamegyek hozzá. És nem volt hiábavaló az az idő sem, amit egymás nélkül töltöttünk el...Tanultam...Bőven....A szex miatt szakadtunk el egymástól...De már előtérbe helyezem a SZERETETET A SZEXNÉL!
Tudom, hogy sosem leszek a férjem és más által megdugott feleség, de megmarad nekem ez egy titkos vágy! Fontosabb az, hogy tartozzak valakihez, mint az, hogy "vibrátorként" akarjanak felhasználni párok, mint ahogy történtek erre kísérletek az elmúlt év során bőven.
Szóval tökéletesen értem, miről beszélsz és örülök annak, hogy a jó szex alapjának a szeretetet tartod. Persze, nem biztos, hogy minden pár esetében a lelki összhang meghozza a várva várt jó szexuális életet, de nálatok ez történt és ez jó! Örültem a soraidnak, mert jó tudni, hogy vannak még olyan férfiak, akik nem a jó szexet tartják egy kapcsolat alapjának, mint ahogy az összes férfi az elmúlt év során - akivel dolgom volt - mondta volt.....
Szóval nem minden a szex és meg kell becsülnünk, amink van, mert könnyen elveszíthetjük egyik pillanatról a másikra, ha sokat akarunk....
#640   2006. 10. 24. kedd 22:24
para11 para11
kepzeletbeli cupp szmájli X google
#639   2006. 10. 24. kedd 22:22
Fögenyó Fögenyó
Értettem! :tisztelgős szmáááájli:
Eszemben sincs ellenkezni, mert a végén még elsül az a sodrófa nyes
#638   2006. 10. 24. kedd 22:09
paco paco
ocsem te tiszta laza vagy csak vigyazz nehogy laza maradj.
#637   2006. 10. 24. kedd 22:07
ÖööÖ....Hát én úgy vagyok vele, hogy csak arról (azon személyről) tudok véleményt formálni, amit (AKIT) a saját bőrömön tapasztalok:D
Ezen okból kifolyólag nem az én posztom ezt eldönteni:-) De ha a Kriszta azt mondja, hogy jó férj vagy, akkor nyugodj bele és ne ellenkezz! nyes
#636   2006. 10. 24. kedd 22:04
Szóval irigyellek, amiért úgy cselekedtetek, hogy mindkettőtöknek jó volt és hasonló beállítottságúak is vagytok ezen jelek szerint:-)
#635   2006. 10. 24. kedd 21:38
Fögenyó Fögenyó
Mindjárt jön kutyalegeltetésből, és megtudod eplus2
#634   2006. 10. 24. kedd 21:36
para11 para11
W.CR.is ezt mondja? crazya crazya crazya wave
#633   2006. 10. 24. kedd 21:33
Fögenyó Fögenyó
Nem kell irígyelned nyes
Nem vagyok én olyan jó férj vigyor2 nyes wave wave

... 947 948 949 950 951 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!