Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 945 946 947 948 949 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#692   2006. 10. 30. hétfő 17:28
vazul68 vazul68
Szerintem meg néha csak húszéves kapcsolatokat akar vele az ember feldobni. Én azt mondom, a változatosság gyönyörködtet, mint az étkezésben. És semmit nem szabad erőltetni, mert "megüli a gyomrot"! Amúgy ha van igazi szerelem, akkor az egyedi lesz a pároddal, ha érted, hogy mit akarok mondani ezzel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 10. 30. hétfő 16:41
Az emberekben benne van a küzdeni akarás. Azt hiszem, erre jó példa az, ha megdolgozunk dolgokért...Csak van, amikor már nem küzdés, hanem nyaggatás az egész.
Biztos azért is izgat sok embert ez a téma, mert nem hullik csak úgy az ölükbe. Régebben még a normál szex is elérhetetlen volt, ma meg mindig az kell, ami különb a többinél. Én csak attól félek, hogy mi lesz, ha egyszer valóban ez is a normál kategóriába fog tartozni? Akkor mi lesz majd egyedi?
#691   2006. 10. 30. hétfő 17:27
zorn zorn
Na ilyenektől ne félj mert minden emberben van egy nagy rakás ego és lessz is.Miböl gondolod,hogy régebben elérhetetlen volt a normál sex nagyanyám nekem cifra dolgokat mesélt. Egyébként kedvellek aranyos lehetsz csak nem tudok kiigazodni
#690   2006. 10. 30. hétfő 16:41
X Törölt felhasználó (368273)
Az emberekben benne van a küzdeni akarás. Azt hiszem, erre jó példa az, ha megdolgozunk dolgokért...Csak van, amikor már nem küzdés, hanem nyaggatás az egész.
Biztos azért is izgat sok embert ez a téma, mert nem hullik csak úgy az ölükbe. Régebben még a normál szex is elérhetetlen volt, ma meg mindig az kell, ami különb a többinél. Én csak attól félek, hogy mi lesz, ha egyszer valóban ez is a normál kategóriába fog tartozni? Akkor mi lesz majd egyedi?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 16:04
Nem fogod bírni :-) Amúgy az a véleményem, ha a partnerek igazán oda vannak egymásért, akkor sima ügy, persze, ha van rá játszópajtás, de meg kell mondjam, szerintem pont ez a leg nehezebb a dologban.
#689   2006. 10. 30. hétfő 16:04
vazul68 vazul68
Nem fogod bírni :-) Amúgy az a véleményem, ha a partnerek igazán oda vannak egymásért, akkor sima ügy, persze, ha van rá játszópajtás, de meg kell mondjam, szerintem pont ez a leg nehezebb a dologban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 10. 30. hétfő 15:37
Én is őrlődök. Kár, hogy a hűség a legtöbb embernek testi-lelki fogalom. Én csak lelkileg várnám el a férjemtől ezt. Most még azt mondom, bírom, de egész nap fantáziálok. A kérdés, hogy meddig lehet ezt így bírni....
#688   2006. 10. 30. hétfő 15:37
X Törölt felhasználó (368273)
Én is őrlődök. Kár, hogy a hűség a legtöbb embernek testi-lelki fogalom. Én csak lelkileg várnám el a férjemtől ezt. Most még azt mondom, bírom, de egész nap fantáziálok. A kérdés, hogy meddig lehet ezt így bírni....
#687   2006. 10. 30. hétfő 12:02
vazul68 vazul68
Ez a sztori elképesztő, de sajna tényleg erre van a legnagyobb esély :-) Én szerencsés voltam ...
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 28. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 28. szombat 20:07
Érdeklödve olvasom ezt a témát tetszik,hogy itt mindenkinek határozott véleménye van legyen az pozitiv vagy negativ az is jó,hogy mindenki kurva okos. röviden a történetem. Hosszú időbe telt mire sikerült rábeszélni a nejemet a többesre de a lényeg,hogy rábolintott aztán,hogy mikor kivel hogyan ez volt a következő kérdés de ez is megoldodott ráadásul spontán jó hangulatban egy kis iszogatás kis nevetgélés és megbeszéltük,hogy négyesben töltjük az éjszakát.Fürdésközben egy kis tapi stb-i és irány az ágy még el sem feküdtem jóformán a nejem már szorgalmasan szopta a fickót mi is egymásnak estünk közben persze amig engem szopott a csaj próbáltam úgy helyezkedni,hogy közben tudjak nyalni a nejemnek na mindegy ment a müsor mikor a csaj a fülembe sugja,hogy a Lacinak nem áll fel és segit a nejemnek aki már vagy harminc perce szopott utána szopták ketten még vagy 15percig de a laci elaludt/én nem/.Reggel mindanyiunknak dolgozni kellet.Mondanom sem kell,hogy vigasztaltam a nejemet,hogy ez egy baleset meg véletlen meg minden majd legközelebb jó lessz.Eljött a következő lehetőség egy másik hapsi személyében hapsinak tetszik a nejem /még szép/nejem bolint,hogy oké hát akkor mehet a sex kis izgatás látom ahogy pasikám igazitja faszát a nejembe na mondom kezdödik a dugás várunk pasi lefordul aztmondja elmentem erre a nejem,hogy ö is felugrott átment a másik szobába és sirva fakadt azóta hallani se akar a többesröl
#686   2006. 10. 30. hétfő 11:56
pestpasi pestpasi
Szívesen csatlakoznék budapesti párokhoz, 31 éves diplomás, ápolt pasi vagyok.
Várom leveleiteket a pestpasi@citromail.hu-ra.
#685   2006. 10. 30. hétfő 09:31
Xavier71 Xavier71
Nektek komoly pszichés problémátok van! Javaslom, hogy forduljatok mielőbb orvoshoz! Egyik ismerősöm ilyen "móka" útján fertőződött meg HIV vírussal...
#684   2006. 10. 29. vasárnap 21:58
zorn zorn
Köszi,hogy sajnáljátok mi is de végülis nem egy katasztrófa túl vagyunk rajta csak a téma kapcsán jutott eszembe és gondoltam lepötyögöm Márcsak azért is mert itt a hozzászólók tobbsége vigan kurná más feleségét és ami nem elhanyagolhtó mindegyik természetfeletti adotságokkal rendelkezik. Toratora neked külön gratulálok itt is fasza jó pár vagytok és úgy érzem öszinték
#683   2006. 10. 29. vasárnap 17:16
toratoratora toratoratora VIP
nem hinném! ezért is sajnálom őket!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 29. vasárnap 16:57
ilyen előzmények után szerinted fog ez még folytatódni?
#682   2006. 10. 29. vasárnap 16:57
BigJoe23 BigJoe23 VIP
ilyen előzmények után szerinted fog ez még folytatódni?
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 29. vasárnap 16:33
szia! sajnálom, hogy igy jártatok. nagyon nehéz megtalálni az arra érdemes, megfelelő partnert! mi is sokat keresgéltünk, történtek jó és rossz dolgok. de egy biztos: ha megtaláljátok a "nagy Ő-t" fergeteges élményekben lehet részetek.
#681   2006. 10. 29. vasárnap 16:33
toratoratora toratoratora VIP
szia! sajnálom, hogy igy jártatok. nagyon nehéz megtalálni az arra érdemes, megfelelő partnert! mi is sokat keresgéltünk, történtek jó és rossz dolgok. de egy biztos: ha megtaláljátok a "nagy Ő-t" fergeteges élményekben lehet részetek.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 28. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdeklödve olvasom ezt a témát tetszik,hogy itt mindenkinek határozott véleménye van legyen az pozitiv vagy negativ az is jó,hogy mindenki kurva okos. röviden a történetem. Hosszú időbe telt mire sikerült rábeszélni a nejemet a többesre de a lényeg,hogy rábolintott aztán,hogy mikor kivel hogyan ez volt a következő kérdés de ez is megoldodott ráadásul spontán jó hangulatban egy kis iszogatás kis nevetgélés és megbeszéltük,hogy négyesben töltjük az éjszakát.Fürdésközben egy kis tapi stb-i és irány az ágy még el sem feküdtem jóformán a nejem már szorgalmasan szopta a fickót mi is egymásnak estünk közben persze amig engem szopott a csaj próbáltam úgy helyezkedni,hogy közben tudjak nyalni a nejemnek na mindegy ment a müsor mikor a csaj a fülembe sugja,hogy a Lacinak nem áll fel és segit a nejemnek aki már vagy harminc perce szopott utána szopták ketten még vagy 15percig de a laci elaludt/én nem/.Reggel mindanyiunknak dolgozni kellet.Mondanom sem kell,hogy vigasztaltam a nejemet,hogy ez egy baleset meg véletlen meg minden majd legközelebb jó lessz.Eljött a következő lehetőség egy másik hapsi személyében hapsinak tetszik a nejem /még szép/nejem bolint,hogy oké hát akkor mehet a sex kis izgatás látom ahogy pasikám igazitja faszát a nejembe na mondom kezdödik a dugás várunk pasi lefordul aztmondja elmentem erre a nejem,hogy ö is felugrott átment a másik szobába és sirva fakadt azóta hallani se akar a többesröl
#680   2006. 10. 29. vasárnap 13:06
BigJoe23 BigJoe23 VIP
tettél már fel róla képet? mert ha nem, itt az alkalom :-D
#679   2006. 10. 29. vasárnap 10:08
zorn zorn
Jól látod nem véletlen vagyunk régóta együtt persze ez nem az én érdemem ha jól belegondolok tölem már egy páran elváltak volna rólam biztos nem fognak szobrot állitani mint a hűség mintaképe
#678   2006. 10. 29. vasárnap 08:18
MM4 MM4
Ezek a problémák nem tűnnek légből kapottnak. Arra azért jók voltak ezen élmények, hogy rájöjjetek ti vagytok a legjobbak egymásnak. Hajrá!:)
#677   2006. 10. 28. szombat 23:51
zorn zorn
Úgy látom az utolso sort nem olvastad el.Egyébként ez nem az a felállás,hogy majd a barátod eldönti,hogy lessz e szives dugni egyet
#676   2006. 10. 28. szombat 20:51
WildHorse WildHorse
Van egy jóbarátom aki fiatal és sokáig bírja, küldj egy képet az asszonyodról és összehozlak vele titeket...
#675   2006. 10. 28. szombat 20:07
zorn zorn
#674   2006. 10. 28. szombat 18:04
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Ez honnan jött?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56673) VIP
2006. 10. 26. csütörtök 23:24
na erről nem is szólva: ha valakit izgatja az hogyb dugják a feleségét na az adja egy loovardába ott minden nao megkapja azt ami jár neki. csakk előbb egyeztesse a feleségével.
#673   2006. 10. 27. péntek 10:30
varju1 varju1 VIP
A tied már volt lovardában ?
Ha nem is akkor egy ökörrel biztos aki te vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56673) VIP
2006. 10. 26. csütörtök 23:24
na erről nem is szólva: ha valakit izgatja az hogyb dugják a feleségét na az adja egy loovardába ott minden nao megkapja azt ami jár neki. csakk előbb egyeztesse a feleségével.

... 945 946 947 948 949 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!