Eltaláltad. Legfőképp olyanok miatt, mint te. És utólagosan is köszönöm a felém irányuló "tiszteleted". Legfőképp a "pofát", "szarik" és a nevem kisbetűvel való írása alapján.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 11. 03. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem fogja kitenni
Mindenki szeretné látni a fotokat!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 17:17

Törölt felhasználó (368273)

Ja, tegnap elfelejtettem mondani: írd le privátban a címed, hogy tudjam hova küldeni a fotót! Persze, ha szeretnéd még.
Szerintem itt mindenki szeretné látni az újabb fotót is...szerintem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 17:17

Ja, tegnap elfelejtettem mondani: írd le privátban a címed, hogy tudjam hova küldeni a fotót! Persze, ha szeretnéd még.
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2006. 10. 31. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy jön ide a betegség? Tán 60 évesek vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 15:14

Törölt felhasználó (20341)

van egy haverom hárman összefuthatnánk egyszer az életet addig kell kihasználni még nem beteg az ember ,ha már betegen fetreng az ember az ágyon az alkalom már nem jön vissza,
van egy haverom hárman összefuthatnánk egyszer az életet addig kell kihasználni még nem beteg az ember ,ha már betegen fetreng az ember az ágyon az alkalom már nem jön vissza,
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 18:01

Igen, mert te szépen kérted!
De csak holnap, most mennem kell dolgozni.
De csak holnap, most mennem kell dolgozni.
Jaj WildHorse ne haragudj miokor irtam,hogy jól megkaptam akkor még nem voltál ott ezt eperkelyhecske irására értettem.Na tegnap sex utána előhozakodtam a témával és nem mondott nemet de igent se basszameg mindenesetre elöre lépés
A férjem is szeretné igaz neki mindegy 4 3 csak jó legyen.Engem is izgat de félek is majd kiderül.
Szó se lehet róla!!!
hogy érted, hogy megkaptad? semmi bántót nem,írtam...
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 31. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ezt megkaptam mára elég is volt
De elolvastam és ezt arra értettem, hogy ha mégis lesz kedve a nejednek akkor.. és egyértelmű , hogy te és az asszonyod döntitek el akarjátok-e vagy sem és a személyes találkozó után, hogy a barátom megfelelő jelölt-e nektek az is csak rajtatok múlik...
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 28. szombat 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 28. szombat 23:51

Úgy látom az utolso sort nem olvastad el.Egyébként ez nem az a felállás,hogy majd a barátod eldönti,hogy lessz e szives dugni egyet
Igen, mert te szépen kérted!
De csak holnap, most mennem kell dolgozni. (Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2006. 10. 31. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
De csak holnap, most mennem kell dolgozni. (Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2006. 10. 31. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaza van vazulnak mosolyoghatna most olyan pofát vág mint aki szarik
Lehetne egy mosolygós képet kérni? :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 10:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár nem szeretem a virtuális "élvezeteket", ha erotikáról van szó, de most szeretnék kérni tőletek valamit...
Megtennétek-e velem gondolatban? Akár egy harmadik fél szerepébe képzelve magatokat, akár egy férj képébe, aki ilyen beállítottságú feleségre vágyik! Szokatlan kérés...hmmm....tudom...De már nem bírom, hogy egész nap ilyenekről fantáziálok...szeretném kiélni valamilyen formában a vágyaim!
Íme, hogy legyen rólam képed:
Megtennétek-e velem gondolatban? Akár egy harmadik fél szerepébe képzelve magatokat, akár egy férj képébe, aki ilyen beállítottságú feleségre vágyik! Szokatlan kérés...hmmm....tudom...De már nem bírom, hogy egész nap ilyenekről fantáziálok...szeretném kiélni valamilyen formában a vágyaim!

Én meg állítom, h a 2 muki 1 nő felállás jobban működik, bár ez partnerek fügvénye.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 31. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 16:08

Azért maradjunk annyiba hogyha egy kicsit is szeretem magam és miért ne szeretném akkor a 2nö 1 ffi az jobban hangzik csak itt nem eről beszélgetünk
Azért maradjunk annyiba hogyha egy kicsit is szeretem magam és miért ne szeretném akkor a 2nö 1 ffi az jobban hangzik csak itt nem eről beszélgetünk
szioo !! van esetleg msn ed? :) ott dumcsizhatnánk:)
2006. 10. 31. kedd 10:03

Bár nem szeretem a virtuális "élvezeteket", ha erotikáról van szó, de most szeretnék kérni tőletek valamit...

feri6668. Főbe lőném magam, ha azt kéne néznem, hogy 2-3 alkalommal.... Négyesben nagynehezen talán belemennék, de ahogy értelmeztem az üzidet, ez beteges. Ismerősöm belement ilyen dologba, 3an dugták a "férj feleségét", a férj is oda-oda lógatott... Milyen férj az aki engedi... ÁÁÁÁÁÁh!