Minden nőnél eljön ez a pillanat, csak ki kell várni. Az más kérdés, hogy némelyik nő azt hiszi, hogy ettől "Kúrvának nézik"!
Hadd dugják! Ha jólesik neki!
Azt mondják: Inkább egy jó üzletben legyek benn 20%-kal, mint egy rosszban 100%-ban!
Azt mondják: Inkább egy jó üzletben legyek benn 20%-kal, mint egy rosszban 100%-ban!
Sziasztok'
Én csak szeretném látni,ha megdugnák!
Persze nem mindegy a partner személye sem!!!!
Én csak szeretném látni,ha megdugnák!
Persze nem mindegy a partner személye sem!!!!
Túl mélyen analizáljátok a helyzetet...szerintem nem ennyire bonyolult a szerelem és a hagyom hogy megdugd a feleségem kérdésköre!
Bár sok mindennel egyet értek, mégis azt gondolom illen mély analitikát ritkán olvas az ember a kefélések érzelmi és értéki hátteréről.
Bár sok mindennel egyet értek, mégis azt gondolom illen mély analitikát ritkán olvas az ember a kefélések érzelmi és értéki hátteréről.
De ha baj van az önbecsüléssel az a szeretett pár hibája is, mert szerintem a szerelemben fontos az is hogy állandóan megerősitjük egymást a másik iránti érzelmünkről ami viszont növeli az önbizalmat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 08:11
Törölt felhasználó (47519)

Talán azért furcsa mert együtt próbáljuk értelmezni. Mid két érzelem más forrásból táplálkozik ezért nem nagyon hasonlítanak egymásra de egyszerre is megjelenhetnek. A féltékenység szerintem többnyire önbecsülési probléma és a negatív élményekből vagy az önzésből táplálkozik, míg a szeretet (egyszerű biokémiai folyamat lévén) a szépség, öröm és boldogság utáni vágyat testesíti meg és abszolút pozitív a forrása. Viszont nem tudsz addig szeretni és boldognak lenni igazán amíg az önbecsüléseddel baj van. Tehát amint megtanultad szeretni és elfogadni magad, akkor tudsz csak önzetlenül szeretni mást is. Mint írtam: Szerintem!!! Ez még nekem sem megy igazán! De azért UFF!
Talán azért furcsa mert együtt próbáljuk értelmezni. Mid két érzelem más forrásból táplálkozik ezért nem nagyon hasonlítanak egymásra de egyszerre is megjelenhetnek. A féltékenység szerintem többnyire önbecsülési probléma és a negatív élményekből vagy az önzésből táplálkozik, míg a szeretet (egyszerű biokémiai folyamat lévén) a szépség, öröm és boldogság utáni vágyat testesíti meg és abszolút pozitív a forrása. Viszont nem tudsz addig szeretni és boldognak lenni igazán amíg az önbecsüléseddel baj van. Tehát amint megtanultad szeretni és elfogadni magad, akkor tudsz csak önzetlenül szeretni mást is. Mint írtam: Szerintem!!! Ez még nekem sem megy igazán! De azért UFF!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 07:53

Szerintem azért ez a féltékenység nagyon furcsa dolog. Ha szeretsz valakit akkor megbízol benne igaz, ha meg megbízol benne akkor miért vagy féltékeny. Nekem könnyü mert én a páromban annyira megbízom, hogy nem csak tudom hanem érzem is hogy nélkülem nem menne el senkivel, és ezt ő is tudja rólam.
Szerintem azért ez a féltékenység nagyon furcsa dolog. Ha szeretsz valakit akkor megbízol benne igaz, ha meg megbízol benne akkor miért vagy féltékeny. Nekem könnyü mert én a páromban annyira megbízom, hogy nem csak tudom hanem érzem is hogy nélkülem nem menne el senkivel, és ezt ő is tudja rólam.
Jó amiket gondolsz, csak egy kicsit sarkosan fogalmazol. Abban a mondatban, hogy: "Ehhez annyira kell már szeretni a másikat, hogy ne legyenek gátlásaid semmilyen kívánsága teljesítésében" a "már" úgy hangzik mintha ez egy folyamat csúcspontja lenne. Ne degradáljuk le mások szeretetét csak mert nem jutottak még el a csúcsra. Itt nincsenek szintek. Te egy egyéniség vagy és egyéni az érzelmi világod is. Valaki tud ilyet, valaki másmilyet tud. Én is megadok amit tudok a páromnak (persze amire szüksége van), de nem hinném, hogy ha nem szabunk határokat azzal leszünk a leg tökéletesebb szeretők. Az ember számára épp úgy van szükség korlátokra mint lehetőségekre. Kinek ez - kinek az. Szóval tök jó, hogy Te így szeretsz, mert a párodnak pont ez kell, tehát ha más lenne a párod, talán most nem írhatnál tapasztalatokat a témáról. Bocs ha sok voltam, ... korán van még! UFF
Alapjában véve én egyet értek ezzel az írással.Viszont amíg egy kapcsolatban az ember birtokolja a másikat addig ott nem lehet igaz szerelem szerintem,mert a birtoklásnak mindig önző alapjai vannak.Az igaz szerelemben az ember megadja a másiknak a lelke szabadságát,nem tulajdonítja magáénak párját,mert hogyan is lehetne az az övé?!A szerelem érzése lehet csak a miénk,de amíg birtokolunk,addig féltékenyek is vagyunk.S az az elme amelyik féltékeny tud lenni,nem is tud igazán szeretni,ha az elme szeret,soha nem féltékeny.
Volt barátnőnmmel kapsolatban nekem is megfordult a fejemben hogy bevonhatnánk más srácot. (Igaz nem csak srácot hanem lányt vagy párt, hoyg nekem is legyen változatosság.)
De talán csak azért izgatott a dolog, mert nem voltam belé szerelemes, csak jó volt vele meg jó volt a szex és ez adott volna egy kis plusszt.
Most meg épp alakul valami és itt igencsak szerelem esete forog fenn :D és valahogy meg sem fordulkt a fejemben hoyg milyen lenne többen. A legkisebb igényem sem lenne rá.
De ki tudja 10 év múlva mit mondok. Talán ugyanezt talán nem.
De talán csak azért izgatott a dolog, mert nem voltam belé szerelemes, csak jó volt vele meg jó volt a szex és ez adott volna egy kis plusszt.
Most meg épp alakul valami és itt igencsak szerelem esete forog fenn :D és valahogy meg sem fordulkt a fejemben hoyg milyen lenne többen. A legkisebb igényem sem lenne rá.
De ki tudja 10 év múlva mit mondok. Talán ugyanezt talán nem.
Ha egy kapcsolatban olyan szintű a bizalom,hogy ott helye van egy 3.félnek akkor az a kapcsolat örök,és talán csak akkor...
Az élet bizonytalan-a halál biztos.A házasság börtön-a szerelem szabadság.Ha ki számítod a jövőt halott vagy.Ha nem tudsz előre semmit,hanem hálát adsz mindenért,akkor ÉlSZ de csak akkor.
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 06. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 15:43

Irigyellek benneteket. En sem tudom hogyan reagalnam le ha tenyleg massal is megdugatna magat. Inkab a masik pasitol felnek hogy zt hiszi (es jol hiszi) hogy nem vagyok kepes a felesegemet kielegiteni. Igy nekem m,aradnak a csaladi gondok, a masik pasinak peddig a kefeles orome.
Nem minden férfi olyan,ne általánosítsunk.Amit én kapok viszonozni is szoktam.Szerintem nics különbség ffi és nö között.Nem egyenlöek,de egyenranguak szerintem.
A feleségeknek mi a véleményük erről?
Egy férj
Egy férj
Mi is sokszor játszunk a gondolattal,és izgatóan hat mindkettőn számára.De éles helyzetben nem tudom,hogy élvezném e vagy fájna.
"egyszerre akár 4-5 csajt is"
Kinek van ilyen sok f*sza?
Kinek van ilyen sok f*sza?

érdekes téma!
Én benne lennék, de csak úgy ha én is tevékenyen ott vagyok(persze csak a feleségem örömére).Sex közben a gondolattal sokszor eljátszunk, őt is izgatja.Megvalósítani sajnos még nem volt módunk, bár attól félek nem is lesz.
osztom zolika22 véleményét, nekem sem jönne be, ha más pakolná a csajomat
engem ilyen nem tudna izgatni,sot felháborítónak tartanám , h a feleségemet más tömi !!Ha már a felôesegem akkor már csak én keféljem...