Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 183 184 185 186 187 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15932   2019. 08. 06. kedd 00:04
Caracas79 Caracas79
Az abszolút bölcsesség olvasható ki a szavaidból! Kézcsók!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 05. hétfő 19:21
Ha azt élvezed, hogy a konyhában voltál, akkor ne hallgass senkire. De azt hozzátenném, hogy ehhez feltétlen bizalom szükséges. Én is mindig egyedül randiztam eddig, és ez mindenkinek teljes mértékben megfelelt! Ha a feleséged el akar hagyni, akkor úgyis megteszi, ha csak fűszerezni akarja a házasságotokat és szeret, akkor nem hagy el soha. Ha szeretitek egymást és megvan az összhang, akkor egy jó dugás, vagy egy jól dugó harmadik miatt nem dobja el a házasságot. Főleg, hogy a vágyának a tudtoddal is hódolhat. kacsint
#15931   2019. 08. 06. kedd 00:01
Caracas79 Caracas79
Mert lenyűgőz téged az,hogy nem akar birtokolni,nem tekint téged a személyes tulajdonának,és tudja azt,hogy ha tiszteletben tartja a kapcsolatotokban a személyes autonómiádat,aminek része a szexuális alapú poligámia,akkor neked azzal közvetett módon örömet okoz és emiatt emocionális téren lekötelezettnek érzed magad. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 08. 05. hétfő 22:32
Nokent ugy gondolom, ha a parom is ki tud elegiteni es emberileg is osszhang van koztunk nincs az a jo dugas, amiert elhagynam. Olyan ferfit talalni pedig, aki meg mindezek mellett hagy neha jatszani is massal, na ez a csucs szerintem. Egy ilyen ferfi orokre megnyerne engem, ha akarja, ha nem. vigyor
#15930   2019. 08. 05. hétfő 23:04
par84 par84
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 08. 05. hétfő 22:32
Nokent ugy gondolom, ha a parom is ki tud elegiteni es emberileg is osszhang van koztunk nincs az a jo dugas, amiert elhagynam. Olyan ferfit talalni pedig, aki meg mindezek mellett hagy neha jatszani is massal, na ez a csucs szerintem. Egy ilyen ferfi orokre megnyerne engem, ha akarja, ha nem. vigyor
#15929   2019. 08. 05. hétfő 22:32
X Törölt felhasználó (4052772)
#15928   2019. 08. 05. hétfő 22:18
X Törölt felhasználó (1777462)
Ezt a baromságot. Nálam (nő vagyok) egy típusnak egészen biztosan semmi de semmi esélye nincsen, mégpedig a nagy farkú pasiknak. Mert fáj, nem élvezem, nem jó. Szóval cáfolom.
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 05. hétfő 20:24
Hülyeség L
#15927   2019. 08. 05. hétfő 21:47
X Törölt felhasználó (3869302)
Ez szerintem is hülyeség.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 05. hétfő 19:47
Amit a főemlős őseitől az ember biztosan örökölt, és amit egyes majom fajok ma is csinálnak az a pénisz méregetés.
A megcsalt férj első gondolata, még akkor is ha nem meri kimondani az, hogy mekkora a pénisz mérete annak akivel a felesége megcsalta.
Ha van bátorsága megkérdezni a feleségét, szó szerint, hogy mekkora a csábító péniszének mérete, akkor a válasz a feleség részéről általában az, hogy " most téged miért érdekel"? Mert a nők ezt nem értik.
Pedig nagyon is helyén való kérdés.
És én azt mondom. kedves Kezdő 76, hogy ha a fiú pénisze jóval nagyobb mint a tiéd, ne higgyél senkinek, valóban nagy bajban vagy, a fiún múlik a nejed sorsa.
#15926   2019. 08. 05. hétfő 21:29
par84 par84
Ez így van, ahogy le írtad!!!! eljen
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha azt élvezed, hogy a konyhában voltál, akkor ne hallgass senkire. De azt hozzátenném, hogy ehhez feltétlen bizalom szükséges. Én is mindig egyedül randiztam eddig, és ez mindenkinek teljes mértékben megfelelt! Ha a feleséged el akar hagyni, akkor úgyis megteszi, ha csak fűszerezni akarja a házasságotokat és szeret, akkor nem hagy el soha. Ha szeretitek egymást és megvan az összhang, akkor egy jó dugás, vagy egy jól dugó harmadik miatt nem dobja el a házasságot. Főleg, hogy a vágyának a tudtoddal is hódolhat. kacsint
#15925   2019. 08. 05. hétfő 21:11
somkesz somkesz
Mondod te. De miért? Mert neked nagy van, de sikertelenül csábítottál olyat, akinek meg a férjének meg kicsi van?
A másik lehetőség pedig, hogy neked kicsi van, és most bíztatod magad?
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 05. hétfő 20:24
Hülyeség L
#15924   2019. 08. 05. hétfő 20:24
ibag ibag
Hülyeség L
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 05. hétfő 19:47
Amit a főemlős őseitől az ember biztosan örökölt, és amit egyes majom fajok ma is csinálnak az a pénisz méregetés.
A megcsalt férj első gondolata, még akkor is ha nem meri kimondani az, hogy mekkora a pénisz mérete annak akivel a felesége megcsalta.
Ha van bátorsága megkérdezni a feleségét, szó szerint, hogy mekkora a csábító péniszének mérete, akkor a válasz a feleség részéről általában az, hogy " most téged miért érdekel"? Mert a nők ezt nem értik.
És én azt mondom. kedves Kezdő 76, hogy ha a fiú pénisze jóval nagyobb mint a tiéd, ne higgyél senkinek, valóban nagy bajban vagy, a fiún múlik a nejed sorsa.
#15923   2019. 08. 05. hétfő 19:47
somkesz somkesz
#15922   2019. 08. 05. hétfő 19:41
lasthopecv lasthopecv
Én imádom, ha dugják a páromat. Ezt korábban nem hitte el, de most már nagyon élvezzük mindketten. De tény, hogy fontos a bizalom, a féltékenység teljes kizárása és persze kell egy nagyon jó másik páros!
#15921   2019. 08. 05. hétfő 19:33
öcsyke öcsyke
A foglalkozás elérte a célját! Ahogy mondani szoktuk. Mégis mit hittél, mi lesz?? Persze ha ezek után te nem hozod a formád akkor könnyen lehet rossz is a vége. Mármint neked. Az asszonynak most jó, hát használd ki. Egy szexuálisan rendszeressen kielégített Nö sokkal jobb társaság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (384870)
2019. 08. 05. hétfő 14:09
Sziasztok!

Mi egy 40-es pár vagyunk. Régóta izgatta a fantáziám, hogy milyen lenne, ha más dugná a feleségem.

Beszélgettünk róla sokat, majd a kedvemért beleegyezett.

Pár hónapja összejöttünk egy nálunk kb 20évvel fiatalabb sráccal.

Beszélgetés, alkohol...majd az ágy.

Nagyon keményen, izomból úgy megbaszta a páromat a 23centis faszával, ahogy én soha. És tetszett neki nagyon.

A konyhából hallottam a hangos csattogást, ahogy kúrtak. Bevallom izgatott, de azért vannak azóta félelmeim

Amikor mentem vissza, mehallottam amikor mondta a srácnak, hogy "mindíg ez kéne"

Azt is mondta később nekem, hogy azt élvezte, hogy "végigért" amit nálam nem érzett eddig

Lehet, hogy nem kellene erőltetni a hármas felállást többet?!

Várom a véleményeiteket.
#15920   2019. 08. 05. hétfő 19:21
Hotwife Hotwife
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Mi egy 40-es pár vagyunk. Régóta izgatta a fantáziám, hogy milyen lenne, ha más dugná a feleségem.

Nagyon keményen, izomból úgy megbaszta a páromat a 23centis faszával, ahogy én soha. És tetszett neki nagyon.

A konyhából hallottam a hangos csattogást, ahogy kúrtak. Bevallom izgatott, de azért vannak azóta félelmeim

Amikor mentem vissza, mehallottam amikor mondta a srácnak, hogy "mindíg ez kéne"

Azt is mondta később nekem, hogy azt élvezte, hogy "végigért" amit nálam nem érzett eddig

Várom a véleményeiteket.
#15919   2019. 08. 05. hétfő 17:56
X Törölt felhasználó (427958)
Szia !
Benne van a pakliba hogy a másikkal jobb lesz mint veled !
Sziasztok!

Várom a véleményeiteket.
#15918   2019. 08. 05. hétfő 17:15
X Törölt felhasználó (3715492)
Nem azt akartad, hogy jo legyen az asszonynak? Jo volt neki. De te miert a konyhaban voltal?
Sziasztok!

Várom a véleményeiteket.
#15917   2019. 08. 05. hétfő 15:51
LeonKatja LeonKatja
Ott sem voltál?
Akkor hogy hármas?
Legközelebb maradj a párod mellett wink
Sziasztok!

Várom a véleményeiteket.
#15916   2019. 08. 05. hétfő 15:40
sex75 sex75
sziasztok!
duci feleséget én is kényeztetnék örömmel
#15915   2019. 08. 05. hétfő 14:16
wamdue wamdue
Nyilván igen, kifelejtettem nyes késő éjjel volt már. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2019. 08. 05. hétfő 12:58
Nyilván kifelejtette a nem szót.
#15914   2019. 08. 05. hétfő 14:14
gabi606 gabi606
Már késő ...ki bujt a szellem...
Sziasztok!

Várom a véleményeiteket.
#15913   2019. 08. 05. hétfő 14:09
X Törölt felhasználó (384870)
Sziasztok!

Várom a véleményeiteket.

... 183 184 185 186 187 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!