Micsoda??? Korábban velünk az is megtörtént, hogy a második találkozás után elkezdett célozgatni, hogy fizethetnénk a beszállásért... miután nem vettük a lapot, a vonatjegy árát kezdte sokallni... nem is hívtuk többet...
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 22:39

Nekünk is több alkalommal volt olyan érzésünk, hogy a beszállni kívánóü férfiak azt éreztetik, hogy vegyük megtiszteltetésnek, hogy hajlandóak egyáltalán szexuális kalandba keveredni a feleségemmel, és megpróbálták diktálni a feltételrendszert. Fura módon néha bizonyos szinten engedtünk is, hogy lássák kompromisszumkészek vagyunk, de volt aki ezt rögtön félreértve már kettesben akart lenni a nejemmel, vagy a hátam mögött levelezni vele. Nehéz szerintem megtalálni azt a határt, hogy meddig engedjünk az "ügy" érdekében, vagy mennyire legyünk kérlelhetetlenek veszélybe sodorva ezzel egy esetleges sikeres partnerkeresést.
Miskolci környéki pasi aki párkapcsiba él? Dumcsi ismi hosszú távon. Privi uzi.
Szorítom a fogam... El nem árulom.. De remélem tudják miért is vannak az első helyen....
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk is több alkalommal volt olyan érzésünk, hogy a beszállni kívánóü férfiak azt éreztetik, hogy vegyük megtiszteltetésnek, hogy hajlandóak egyáltalán szexuális kalandba keveredni a feleségemmel, és megpróbálták diktálni a feltételrendszert. Fura módon néha bizonyos szinten engedtünk is, hogy lássák kompromisszumkészek vagyunk, de volt aki ezt rögtön félreértve már kettesben akart lenni a nejemmel, vagy a hátam mögött levelezni vele. Nehéz szerintem megtalálni azt a határt, hogy meddig engedjünk az "ügy" érdekében, vagy mennyire legyünk kérlelhetetlenek veszélybe sodorva ezzel egy esetleges sikeres partnerkeresést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 18:47
Törölt felhasználó (3715492)

En eleve beirtam a tarskeresore, hogy ha nincs valasz az nem. Nem erdekel mit godolnak rola, ugyanis ez a mi jatekunk es a mi szabalyaink. Aki azt hiszi majd diktal az eleve rossz nyomon jar. Mi nem mindenaron keresunk, hanem a megfelelot keressuk, de hogy ki lesz a megfelelo, azt meg mi sem tudjuk pontosan megmondani, a helyzet hozza majd. Akinek nem tetszik az mar ne is jelentkezzen.
Nálunk keresés időszakban elsődleges szempont volt, hogy kedvessel hogy bánik partner. Volt olyan akire azt mondta kedves, hogy túl fiatal. Volt aki igazából inkább saját magára figyelt. És van olyan is akivel a mai napig tartjuk a kapcsolatot beszélgetés szintjén.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 14:51

Van kedvetek arról írni, hogy ha volt már több ilyen kapcsolatotok, akkor melyik miért ért véget?
Ha alakul egy jobb partner, akkor a régit lecserélitek, vagy akár párhuzamos kapcsolatok is lehetnek?
Ha alakul egy jobb partner, akkor a régit lecserélitek, vagy akár párhuzamos kapcsolatok is lehetnek?
Nálunk a távolság.. Mert ugye olyan partnert kell találni akivel jó és kellemesen telik az idő. Kőszeg, Pannonhalma, Debrecen... Mi meg Békés megye....
Ki lehet a kőszegi?
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 18:51

Nálunk a távolság.. Mert ugye olyan partnert kell találni akivel jó és kellemesen telik az idő. Kőszeg, Pannonhalma, Debrecen... Mi meg Békés megye....
Van kedvetek arról írni, hogy ha volt már több ilyen kapcsolatotok, akkor melyik miért ért véget?
Tökéletesen igaz! Respect!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

En eleve beirtam a tarskeresore, hogy ha nincs valasz az nem. Nem erdekel mit godolnak rola, ugyanis ez a mi jatekunk es a mi szabalyaink. Aki azt hiszi majd diktal az eleve rossz nyomon jar. Mi nem mindenaron keresunk, hanem a megfelelot keressuk, de hogy ki lesz a megfelelo, azt meg mi sem tudjuk pontosan megmondani, a helyzet hozza majd. Akinek nem tetszik az mar ne is jelentkezzen.

Mi pedig valaszoltunk ra a sajat tapasztalatainkkal. Ugy hivjak beszelgetes.

Mi pedig valaszoltunk ra a sajat tapasztalatainkkal. Ugy hivjak beszelgetes.
(Ez egy válasz jani21 üzenetére (2019. 11. 16. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 22:06

Ne értsetek félre nem okoskodni vagy vádaskodni akartam. Csak a saját eddigi tapasztalataimat írtam le.
Ne értsetek félre nem okoskodni vagy vádaskodni akartam. Csak a saját eddigi tapasztalataimat írtam le.
Johhny kb el is mondta a lenyeget.
En azzal szoktam huzni az asszonyt, hogy lovaglas kozben szoktam belekapaszkodni a feneke partjaba, szethuzom es a fulebe sugom, hogy kepzeld mi lenne ha most belepne a ........ (valakinek a neve, akirol tudom, hogy tetszik neki) es meglatna. Biztosan rogton felallna neki es nem tudna ellenallni a latvanynak. Azutan elkezdem simogatni a bejaratot az ujjammal. Rogton sebessegbe ugrik. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 21:07
En azzal szoktam huzni az asszonyt, hogy lovaglas kozben szoktam belekapaszkodni a feneke partjaba, szethuzom es a fulebe sugom, hogy kepzeld mi lenne ha most belepne a ........ (valakinek a neve, akirol tudom, hogy tetszik neki) es meglatna. Biztosan rogton felallna neki es nem tudna ellenallni a latvanynak. Azutan elkezdem simogatni a bejaratot az ujjammal. Rogton sebessegbe ugrik. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4134372)

Párom mostanában kéri szex közbe hogy dugjam be az ujjamat a popsijaba. Ez egy jel is lehet hogy szívesen venne meg egy személyt magunk mellé? Véleményeket várok illetve tapasztalatokat.

Szerintem nem, de legyen szerencséd. Valószínűleg felfedezte, h ez is egy erogén zóna és ezzel akarja emelni az élményt. Ez azért nem azt jelenti, hogy szeretne egy DP műsort. Legközelebb kérdezd meg ekkor, hogy "nem lenne izgalmasabb ott egy másik srác?"
Aztan, ha a fejedbe építi az olvasólámpáját, azt veheted hatarozott nemnek....
Ha viszont megmozgatod ezzel a fantaziáját, akkor van remény (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 21:07
Aztan, ha a fejedbe építi az olvasólámpáját, azt veheted hatarozott nemnek....
Ha viszont megmozgatod ezzel a fantaziáját, akkor van remény (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4134372)

Párom mostanában kéri szex közbe hogy dugjam be az ujjamat a popsijaba. Ez egy jel is lehet hogy szívesen venne meg egy személyt magunk mellé? Véleményeket várok illetve tapasztalatokat.

Szívesen dugnék feleséget
Ponosan így, ahogy írod. Aki már itt, az elméleti síkon diktálni akar, az tuti nem fog még a közelünkbe se kerülni, nemhogy az ágyunkba.

Régebben több párral beszélgettem az oldalon, nem csak sexről, sajna mind kikoptak. Manapság ha írok vkinek nem is válaszol. E van
Így igaz. Labda a párnál mindíg ők döntenek kinek dobják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 16. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 18:48

Ennyi.