Bár tényleg elég hülyén hangzik így, hogy ganga banga...de erre is dob ki a kereső egy rakás gangbang videót

Ganga-banga...? Jó, de előtte egy kis ungi-bungi.
(Ez egy válasz bikandur77 üzenetére (2019. 11. 27. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Vegre! Azt hittem csak engem idegesit.
(Ez egy válasz bikandur77 üzenetére (2019. 11. 27. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Gangbang!
Ganga banga vmi tánc lehet.Biztos jó. (Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2019. 11. 23. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 23. szombat 21:36
Ganga banga vmi tánc lehet.Biztos jó. (Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2019. 11. 23. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szisztok. Ganga banga dologhoz mit szoltok? Mi a velemenyetek? Minket izgat a dolog . Mikor 4 ferfi kenyezteti az asszonyt. Ha valaki tud ajanlani hasonlo partykat uzenetbe varjuk az otleteket
Szisztok. Ganga banga dologhoz mit szoltok? Mi a velemenyetek? Minket izgat a dolog . Mikor 4 ferfi kenyezteti az asszonyt. Ha valaki tud ajanlani hasonlo partykat uzenetbe varjuk az otleteket
Nálunk egy közeli barát család+ innen az oldalról ismerős család akik pár utcára laknak, ill egy közeli közös hölgy ismerős tudja. Nem híreszteljük. A mi életünk.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2019. 11. 23. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 23. szombat 17:37

Nálatok a barátok/ családból valaki tud a "perverziótokról"?
Ha igen mit szólnak hozzá?
párom egyszer elengedtem ebédelni egy fiú barátjával,készülödött hajmosás körmöt lakkozott,laza egyrészes nyári ruhát huzott,szandál stb még mondtam is nem randira mész hova öltözöl igy,mondta ha akarom lemondja ,adtam neki egy puszit és mondtam hogy érezd jólmagad,este jött csak meg sötétedés fele,majdnem pityergett az ajtóban,zilált hajjal kocosan izzadtan egyik válpántja elszakadva ált ott meg pusziltam éreztem a dugás illatait rajta,az ölembe ültettem kérdeztem megcsokolt? mondta igen.és hagytad ? igen .történt még vmi légy öszinte,és félve elkezdte mesélni hogy utána simogatni kezdte lehuzta a vállárol a ruhát és a ciciit kezdte el nyalni s közben a kezével a combjait simogatta és hirtelen benyult a bugyijába és kényeztetni kezdte aztán felált és a derekán lehuzva a ruháját és abugyiját is levette,legugolt a szandiját lehuzni s a srác már a himtagját meresztette,ö pedig ott terpeszben gugolva elkezdte a szájával kényeztetni,aztán az ölébe ülve vadul szexeltek az orgazmusig anyira felizgatott az öszintesége és ami történt hogy vadul egymásnak estünk s közben mesélte hogy milyen modon csinálták és hogy elélvezett párszor s közben vadul dugtam a használt kis punciját s akkorát élveztünk mint sosem
Nálunk a bátyám tudja, illetve egy beszélgetésben néhány cimborának is megemlítettem, illetve a nejem például az első előtt a nuni-gyantázásnál a kozmetikusának is elmondta, hova is készülünk. Nem kürtöljük világgá, de adott esetben nem titkoljuk, vállaljuk a döntésünket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 23. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 23. szombat 19:30
Törölt felhasználó (3989732)

Nálunk egy közelebbi ismerős tudja, egy távolabbi, meg két emberke innen, akivel facebookon is ismerősök lettünk. Más nem.
A közelebbi ismerős (majdnem barát) egy bi srác, vele rettentő sokat beszélgettünk a témáról, hogy ki mit szeret, mire vágyik, mit sikerült megvalósítani. Ő csak úgy nevezi magát, hogy a "Bigámia Utazó Nagykövete".
A közelebbi ismerős (majdnem barát) egy bi srác, vele rettentő sokat beszélgettünk a témáról, hogy ki mit szeret, mire vágyik, mit sikerült megvalósítani. Ő csak úgy nevezi magát, hogy a "Bigámia Utazó Nagykövete".

Nálunk egy közelebbi ismerős tudja, egy távolabbi, meg két emberke innen, akivel facebookon is ismerősök lettünk. Más nem.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2019. 11. 23. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem. De tulzottan nem erdekelne. Mi eletunk es csak egy van belole, ugy eljuk ahogy akarjuk. Nem bantunk senkit, senkinek semmi koze hozza.

Ilyen buliba én is részt veszek. Irjatok ha érdekel..
(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2019. 11. 22. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 22. péntek 12:51

Hétvégén szuper élményben volt részünk. Meglátogattuk egy barátunkat. Párcserés szexnek indult, de barátunk hölgytagjának közbe jött valami. Több mint két órás édeshármas lett belőle. Házigazdánk hálószobája tele tükörről, ami igencsak tetszett az a plafonon volt. Csodás látvány volt ahogy hátulról dugta barátunk drágámat közben engem szopott... Voltunk dp punci. Meg sem tudtam számolni Kedvesemnek hány orgazmusa volt. Estére sajgott is a puncija...

Hétvégén szuper élményben volt részünk. Meglátogattuk egy barátunkat. Párcserés szexnek indult, de barátunk hölgytagjának közbe jött valami. Több mint két órás édeshármas lett belőle. Házigazdánk hálószobája tele tükörről, ami igencsak tetszett az a plafonon volt. Csodás látvány volt ahogy hátulról dugta barátunk drágámat közben engem szopott... Voltunk dp punci. Meg sem tudtam számolni Kedvesemnek hány orgazmusa volt. Estére sajgott is a puncija...

Sziasztok! Szívesen készítek igényes tribute képeket , videót a párotokról. 26 éves sportos srác vagyok 18- as mérettel. korneldonvm@gmail.com
Köszönöm a bizalmat!
Köszönöm a bizalmat!
Sziasztok!
Szeretnék egy párral barátságot kötni akik közel engednének magukhoz.
Szeretnék egy párral barátságot kötni akik közel engednének magukhoz.
Jól látod. Majd az idő és Kedves megmondja lesz e még benne részünk.
Na igen, az első alkalommal azért tartsuk be a sorrendet, ismerkedés, beszélgetés, egy pár pohár ital, aztán meg majd kiderül.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Neki ez lett volna első. Hát nem jött össze.
Nálunk is volt ilyen. A barátunk azt kérte hogy a párom nyisson neki ajtót, egy szál bugyiban.
Igaz előtte már volt nálunk háromszor, úgyhogy szerintem ez belefért. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 14:51
Igaz előtte már volt nálunk háromszor, úgyhogy szerintem ez belefért. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

A normális viselkedés annál inkább. Volt olyan jelentkező aki elvárta volna hogy Kedves eleve ruha nélkül várja. Első talin....
Ne értsetek félre de azért ha jobban megválogatjátok a harmadikat és nem egyből ágyba ugrotok vele nehéz elképzelni, hogy még a 3. szabja a feltételeket. Örüljön, hogy ott lehet és részt vehet benne, szerintem semmiben nem szabadna engednetek.