sziasztok most irok ide először már 5 éve terveztük hogy valaki egy nagy farokkal megdugja végre sikerült de nélkülem én küldtem a randira jól meg is kefélte de nem szólt előtte telón csak utána nagyon rosszul esett megvolt beszélve hogy előtte még felhív de nem tette igaz utána mindent elmesélt nem tudom hogy álljak hozzá ezek után volt már így valaki közületek
Boldog új évet cimbora.
Remélem kedvesem is vmikor újra igent mond többesre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 09:34

Törölt felhasználó (1292612)

Sziasztok!
Péntek este 100+os km távolságból (az anonimitás megőrzése miatt nem írom honnan) eljött Hozzám ismét egy pár.
Telefonban egy tűzrőlpattant és célratörő Hölgy benyomása jött le. Első mondatok után szólt, hogy ők roma pár, ez gond e...Válaszként írok saját bejegyzésemre...Ők roma pár, és talpig becsületesek, szemben a tavalyi év záróakkordjához. Szóval CHOKITO, ne ítélj elsőre!!!
Megkérdezte az intim méretem, meg mit szeretek szexben, meg miden csak gumiban...Ehhez képest amikor felértünk a lakásba, szégyellősen megkérdezte, hogy zuhanyzásból tényleg nem jöhet vissza melltartó, bugyiban a masszázsra?? Válaszom a férjjel közösen az volt, nem.
Végül melltartó nélkül, de bugyiban lett alternatíva.
20 percnyi masszázs alatt 2x megkérdezte, nem végeztünk még?Mondtam, nyugi, szeretném a vállainál levő csomóit rendbe rakni, mert elmondta, tényleg nem jár masszőrhöz (nem erotikushoz sem).
Ezután áttértünk szexre.Férje meglehetősen szégyellős volt, de 2x is elélvezett
Isteni puncija és mellei vannak a Hölgynek és ténylegesen imádja a szexet!Átéléssel, beleborzongással.
Engem meglepett, de el tudtam fogadni, hogy az orális szexet is csak gumival képzelte el velem. Így azt nem is erőltettem, pedig kedvencem de "zoknimentesen".
Remélem találkozunk idén még többször, nekem nagyon kellemes volt az összkép!
Péntek este 100+os km távolságból (az anonimitás megőrzése miatt nem írom honnan) eljött Hozzám ismét egy pár.
Telefonban egy tűzrőlpattant és célratörő Hölgy benyomása jött le. Első mondatok után szólt, hogy ők roma pár, ez gond e...Válaszként írok saját bejegyzésemre...Ők roma pár, és talpig becsületesek, szemben a tavalyi év záróakkordjához. Szóval CHOKITO, ne ítélj elsőre!!!

20 percnyi masszázs alatt 2x megkérdezte, nem végeztünk még?Mondtam, nyugi, szeretném a vállainál levő csomóit rendbe rakni, mert elmondta, tényleg nem jár masszőrhöz (nem erotikushoz sem).

Engem meglepett, de el tudtam fogadni, hogy az orális szexet is csak gumival képzelte el velem. Így azt nem is erőltettem, pedig kedvencem de "zoknimentesen".
Remélem találkozunk idén még többször, nekem nagyon kellemes volt az összkép!
Sziasztok!
Megkérdezte az intim méretem, meg mit szeretek szexben, meg miden csak gumiban...Ehhez képest amikor felértünk a lakásba, szégyellősen megkérdezte, hogy zuhanyzásból tényleg nem jöhet vissza melltartó, bugyiban a masszázsra?? Válaszom a férjjel közösen az volt, nem.
Végül melltartó nélkül, de bugyiban lett alternatíva.
Isteni puncija és mellei vannak a Hölgynek és ténylegesen imádja a szexet!Átéléssel, beleborzongással.
Remélem találkozunk idén még többször, nekem nagyon kellemes volt az összkép! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 11:33

Remélem találkozunk idén még többször, nekem nagyon kellemes volt az összkép! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)

Sziasztok
Mint megszokhattátok Tőlem, Én csak pozitív dolgokat szoktam kiírni fórumra.
Ezennel nem így teszek!
Tegnap este 22:30-ra eljött Hozzám egy pár.
Innen GG-ről ismerkedtünk, volt kedük az estét velem töteni.
Megérkeztek, forralt boroztunk picit, majd elkezdtem masszírozni a Hölgyet
mivel már megérkezéskor tisztáztuk, hogy a Hölgy részéről nincs meg a szimpátia, így 30-40 percnyi masszázs után felöltöztek és elmentek.
Eddig semmi gond.
Viszont magukkal vitték az iPademet és 2200 Ft-nyi aprópénzt... GUSZTUSTALAN
Természetesen azóta már törölték magukat az oldalról...
Gondolom a masszázs alatt tehette el a pasitag (az én figyelmetlenségem) tanulópénz...
Okulásképp írtam le az esetet! :-(
Mint megszokhattátok Tőlem, Én csak pozitív dolgokat szoktam kiírni fórumra.
Ezennel nem így teszek!
Tegnap este 22:30-ra eljött Hozzám egy pár.
Innen GG-ről ismerkedtünk, volt kedük az estét velem töteni.
Megérkeztek, forralt boroztunk picit, majd elkezdtem masszírozni a Hölgyet
mivel már megérkezéskor tisztáztuk, hogy a Hölgy részéről nincs meg a szimpátia, így 30-40 percnyi masszázs után felöltöztek és elmentek.
Eddig semmi gond.
Viszont magukkal vitték az iPademet és 2200 Ft-nyi aprópénzt... GUSZTUSTALAN
Természetesen azóta már törölték magukat az oldalról...
Gondolom a masszázs alatt tehette el a pasitag (az én figyelmetlenségem) tanulópénz...
Okulásképp írtam le az esetet! :-(
megnéztelek
beléd olvastam, de te nem vagy fontos
...és nem kötelező, neked engem olvasni
....piszkálom a pipantós felsővezetőt? ....szerinted, mert a topik címe, kurvára nem a "meséim-vágyaim"
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 14:59

Törölt felhasználó (3715492)

Ha valami bajod van vele nem tenned meg, hogy privatban vagy szemelyesen intezed el? Egyikotoket sem ismerlek, egyikotoket sem vedem. De amit muvelsz az teljesen ertelmetlen es onmagadon kivul senki sem kivancsi ra.
váljál el, aztán add férjhez az asszonyt...nem boszorkányság, mások is így csinálják
(Ez egy válasz Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar üzenetére (2020. 01. 01. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 01. szerda 21:11

Sziasztok! Nagyon izgat, hogy más feleségével szexelhessek. Hol találhatok partnert arra, hogy kiéljem a vágyam?
A helyzet az, hogy nekünk is 1 partner volt akivel szinte tökéletes volt. Ha az nincs, talán már feladatuk volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 02. csütörtök 19:54
Törölt felhasználó (4025052)

Mi is erre a megállapításra jutottunk. Volt pár hármas kalandunk, ami természetesen szervezett volt. Vártuk a nagy csodát, ami nem jött. Minden alkalom jó volt, de a katarzis mindig elmaradt. Viszont fogalmam sincs, hogy lehetne egy ilyet spontán összehozni.
Olyat keressetek aki a nejeded örömét keresi nem sajátját és lesz katarzis
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is erre a megállapításra jutottunk. Volt pár hármas kalandunk, ami természetesen szervezett volt. Vártuk a nagy csodát, ami nem jött. Minden alkalom jó volt, de a katarzis mindig elmaradt. Viszont fogalmam sincs, hogy lehetne egy ilyet spontán összehozni.
Hát itt biztosan nem (hacsak nem házaspárra gondolsz közösen, akkor lehet).
(Ez egy válasz Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar üzenetére (2020. 01. 01. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 01. szerda 21:11

Sziasztok! Nagyon izgat, hogy más feleségével szexelhessek. Hol találhatok partnert arra, hogy kiéljem a vágyam?
Nekem csak baratnom de izgato a dolog mikor masik pasi kenyezteti dugja
itt meg sok az igergeto aki aztan vegul soha nem jelenik meg a megbeszeltek szerint!!!

Mi egy át kokainozott éjszaka után estünk bele ebbe.Megtörtént ketten kényeztettük az asszonyt egy egész hétvégén át megállás nélkül.Ez már 7 éve volt azóta se volt ilyen se olyan de egy biztos még élek emlékezni fogok azokra a percekre

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 30. hétfő 15:35
Törölt felhasználó (3976702)

Szia!
Mi is rengeteget utaztunk,több masszőrnél is jártunk ilyen élményekért.
Idővel azért rájöttünk,hogy csak a spontán alkalmak nyújtanak kiemelkedő,frenetikus élményt.
Idővel azért rájöttünk,hogy csak a spontán alkalmak nyújtanak kiemelkedő,frenetikus élményt.
Ha izgatna hogy milyen az ha egy pasi megdugja a nejedet. És az is érdekelne hogy ő akár titokban ezt megtenné. Akkor írj rám. Meséld el a részleteket. Hozz össze vele. És én minden sikamlós részletről tájékoztatlak. Bármi is történjen.
Boldog Új Évet ! Mindenkinek természetesen !
Na most a spontán dologban az az izgató, hogy vajon mi hogyan és meddig megy el.
Az előre megbeszélt helyzetek meg azért jók, mert nincs meglepi, nincs félreértés.
Mert a spontán dologban az kicsit kínos lehet, ha a masszőr esetleg már álló farokkal gatya nélkül van, és éppen farokkal történő puncimasszázst alkalmazna, anya meg elhúzódva mondaná, hogy most nem, majd máskor, stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 30. hétfő 15:35
Na most a spontán dologban az az izgató, hogy vajon mi hogyan és meddig megy el.
Az előre megbeszélt helyzetek meg azért jók, mert nincs meglepi, nincs félreértés.
Mert a spontán dologban az kicsit kínos lehet, ha a masszőr esetleg már álló farokkal gatya nélkül van, és éppen farokkal történő puncimasszázst alkalmazna, anya meg elhúzódva mondaná, hogy most nem, majd máskor, stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3976702)

Szia!
Élményekkel teli, "földrengető" kellemes új évtizedet mindenkinek.
Szia!
Idővel azért rájöttünk,hogy csak a spontán alkalmak nyújtanak kiemelkedő,frenetikus élményt. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 30. hétfő 12:59
Idővel azért rájöttünk,hogy csak a spontán alkalmak nyújtanak kiemelkedő,frenetikus élményt. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)

Ugyanakkor nem említettem meg még, számomra nehezen érthető dolgokat, tudom, faék vagyok.
Szégyenlős a hölgy a masszőr előtt, levetkőzni is csak egy paraván mögött mer.
De hiszen 47 perc múlva, anyaszült meztelenül, széttárt lábakkal fekve, egy tulajdonképpen idegen előtt, épp a puncit masszírozzák. Utálom a yoni szót, nem tudom miért.
Fenék letakarva, minek, arra a 10 percre, hiszen a hát és derék után úgyis az jön, nem ?
Meg ennek a fordítottja, cicik punci letakarva, minek arra a 10 percre, hiszen ......
Aztán hogy mindezek végén mi történik, azt már akár az elején tisztázni lehet, ha félénkebb a hölgy, és nem illendő totálba megkérdezni azt hogy ....... akkor a visszajelzéseiből levonható a dolog.
De ez már tényleg szőrszálhasogatás a részemről, csak érdekel.
De hiszen 47 perc múlva, anyaszült meztelenül, széttárt lábakkal fekve, egy tulajdonképpen idegen előtt, épp a puncit masszírozzák. Utálom a yoni szót, nem tudom miért.
Fenék letakarva, minek, arra a 10 percre, hiszen a hát és derék után úgyis az jön, nem ?
Meg ennek a fordítottja, cicik punci letakarva, minek arra a 10 percre, hiszen ......
Aztán hogy mindezek végén mi történik, azt már akár az elején tisztázni lehet, ha félénkebb a hölgy, és nem illendő totálba megkérdezni azt hogy ....... akkor a visszajelzéseiből levonható a dolog.
Mindenki máskép, másért csinálja
ugyanígy látom én is
klubban is látom sok nőn, hogy alíg várja, hogy bepasizzon, de olyan félénk, hogy láthatóan remeg a gyomra...
Én örülök, hogy márciusban bátor voltam és lementem a klubba
azóta minden rózsaszín(ebb)
a masszázst tekintve is széles a skála
van olyan, akinek természetes a meztelenség, de van olyan is, aki melltartóban, bugyiban masszíroztat
ettől szép színes ez a világ!
Pasikák : a nőket sose fogjátok TELJESEN megérteni, megfejteni... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 30. hétfő 14:53
klubban is látom sok nőn, hogy alíg várja, hogy bepasizzon, de olyan félénk, hogy láthatóan remeg a gyomra...
Én örülök, hogy márciusban bátor voltam és lementem a klubba
azóta minden rózsaszín(ebb)
a masszázst tekintve is széles a skála
van olyan, akinek természetes a meztelenség, de van olyan is, aki melltartóban, bugyiban masszíroztat
ettől szép színes ez a világ!
Pasikák : a nőket sose fogjátok TELJESEN megérteni, megfejteni... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030722)

Van aki ennyi rituáléval (szemforgatással ?) bevállalja, ezek nélkül nem. Nem mindenkinek könnyű és vékony a határ.
Van aki ennyi rituáléval (szemforgatással ?) bevállalja, ezek nélkül nem. Nem mindenkinek könnyű és vékony a határ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugyanakkor nem említettem meg még, számomra nehezen érthető dolgokat, tudom, faék vagyok.
Ott a,pont. Van
számomra itt és az életben is egy két anomália
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 30. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)