Azokra az írásokra már elrántottad amit küldtek ugye? Azért kell másik,hogy legyen mire kiverned,mert arra izgulsz amit írnak!

Nem egyszerűbb, ha visszaolvasol itt a fórumban? Van kb. kismillió leírás, hogy ki hogyan csinálta.

Akkor ezt először valószínűleg vele kell megbeszélni, mert a másik oldalon biztosan lesz elég jelentkező...
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 01. 29. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 29. szerda 21:11

Sziasztok.
Én azt szeretném végignézni ahogy a párom letérdel egy másik pasi elé és lassan cumizni kezdi. Azután fokazotosan gyorsítva leszopná végig. A befejezést oda kapná ahova engedi, én nem szolnék bele, rábíznám a döntést. Ezt szivesen megnézném.
Én azt szeretném végignézni ahogy a párom letérdel egy másik pasi elé és lassan cumizni kezdi. Azután fokazotosan gyorsítva leszopná végig. A befejezést oda kapná ahova engedi, én nem szolnék bele, rábíznám a döntést. Ezt szivesen megnézném.
Sziasztok.
Jó is az, mikor látod, hogy a haja szanaszét, piros az arca és vörösre van paskolva a feneke! Remeg a kielégültségtől és kéri, hogy verd rá! Előtte pedig felváltva dugni!
Mi is imádjuk ezt a dolgot!
Páromat házibarát rendszeresen kezeli de ez mellett keressük az alkalmakat bőven!
Páromat házibarát rendszeresen kezeli de ez mellett keressük az alkalmakat bőven!
szia , en nagyon szivesen megismernelek benneteket ,hatha velem is felredugna a parod,annyit tudjon hogy nagy a szerszam,kerlek valaszoljatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 14:14
Törölt felhasználó (3067882)

A csajom élvezi nagyon ha félrekúrhat! Izgató látni, ahogyan kis beszélgetés, ismerkedés után már arra gondol, hogy egy kemény fasszal hogyan fogják megbaszni a hátsó ülésen, vagy egy erdőben! Jó kefélni ketten is, ráhúzni a fejét egy farokra. Aztán a végén ráverni! Gondolom sokakat izgat ez!?
A csajom élvezi nagyon ha félrekúrhat! Izgató látni, ahogyan kis beszélgetés, ismerkedés után már arra gondol, hogy egy kemény fasszal hogyan fogják megbaszni a hátsó ülésen, vagy egy erdőben! Jó kefélni ketten is, ráhúzni a fejét egy farokra. Aztán a végén ráverni! Gondolom sokakat izgat ez!?
Vagyis Hantaboy!
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne haragudj Fantaboy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 04:57
Törölt felhasználó (1292612)

Nem szokásom negatív kommentre válaszolni...
De...
A rágalmazást, jogtalan sértegetést nem szeretem!
Első levelemben írtam 3 sort.
Sziasztok.
...
...
És puszi pacsi
A második levelemben valóban leírtam milyen a masszázs elképzelésem..
Tőletek kaptam nemet, elfogadtam, semmi baj ezzel
De nyilvános fórumon miért kell belém állnotok???mit vétettem???
Üdv a nem szőkekóla!!!
De...
Sziasztok.
...
...
És puszi pacsi
Üdv a nem szőkekóla!!!
Nem szokásom negatív kommentre válaszolni...
De...
Sziasztok.
...
...
És puszi pacsi
Üdv a nem szőkekóla!!! (Ez egy válasz Duplán üzenetére (2020. 01. 25. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 25. szombat 19:34
De...
Sziasztok.
...
...
És puszi pacsi
Üdv a nem szőkekóla!!! (Ez egy válasz Duplán üzenetére (2020. 01. 25. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szőkekóla első levelében még be sem mutatkozott és már sorolta, mit meg, hogy fogja csinálni ha elmegyünk hozzá.
Aztán jött, hogy okleveles intim masszőr és stb.
Majd megint a fantÁZIA.
Na de hát na!
Majd megint a fantÁZIA.
Na de hát na!
A “nem”-ek egy idő után hajlamosak önbizalom veszésre, legalábbis nálunk volt ilyen hatása. De aztán úgy fogtuk fel a nemet, hogy akkor sajnálhatják hogy elszalasztottak minket ( minden nagyképűség nélkül ).
Persze tudjuk hogy kik vagyunk és hogy nézünk ki, tisztában vagyunk ezzel. Aki nem a mi “ligánk” azokat csak megnézzük it. Negyvenesen és átlagos testalkattal nem versenyzünk a fiatalabb és sportos tagokkal. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 25. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 25. szombat 18:21
Persze tudjuk hogy kik vagyunk és hogy nézünk ki, tisztában vagyunk ezzel. Aki nem a mi “ligánk” azokat csak megnézzük it. Negyvenesen és átlagos testalkattal nem versenyzünk a fiatalabb és sportos tagokkal. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 25. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Az elutasítást miért venném a lelkemre?
Én csupán egy véleményt írtam, ahogy Én gondolom...
A minél több NEM-ek csak közelebb visznek a kívánt IGEN-hez!
Ez olyan, mint az üzletkötés
100-ból 5 igen van
Valaki első 10-ben talál 4 igent, aztan fanyalog a többi 89 nem miatt
De van aki 70 nemmel nyit és utána kap 30-ból 5 igent
Ugyanez itt is megvan
Nem lehet mindenkivel, nem lehet mindennap többesezni
De nem is ez a cél, NEKEM sem!!
A változatosság és az újdonság persze gyönyörködtet!
100-ból 5 igen van
Ugyanez itt is megvan
Szőkekóla első levelében még be sem mutatkozott és már sorolta, mit meg, hogy fogja csinálni ha elmegyünk hozzá.
Majd megint a fantÁZIA.
Na de hát na!
Majd megint a fantÁZIA.
Na de hát na!
Akkor kicsit félre értelmeztük ámit írtál. Kissé szemrehányásnak tűnt, hogy ismét ezzel a finnyássággal, stb jössz. Nem érezzük úgy, hogy bárkinek is magyarázkodnunk kellene, a döntéseink miatt. Vannak elvek, határok, célok. Van elhatározás, az, hogy válogatás is, igen van. Nem azért mert Mi tökéletesek vagyunk, sőt. Egy tök átlagos pár vagyunk, tök átlagos partnert keresünk. Nem kell, hogy egy szépfiú legyen, sőt inkább legyen férfias. Nem kell, hogy professzor legyen, de fel tudja fogni, mit szeretnénk. Nem kell, hogy akkora legyen neki mint egy póninak, de legyen akkora amiről tudjuk élményt okoz. Megértése a határainkat. Semmi több. Na ilyen nem nagyon van itt! Egyenlőre nem találtunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 25. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 25. szombat 18:21

100-ból 5 igen van
Ugyanez itt is megvan
100-ból 5 igen van
Ugyanez itt is megvan
az jo is
100-ból 5 igen van
Ugyanez itt is megvan
A változatosság és az újdonság persze gyönyörködtet! (Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 01. 25. szombat 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 25. szombat 05:41
100-ból 5 igen van
Ugyanez itt is megvan
A változatosság és az újdonság persze gyönyörködtet! (Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 01. 25. szombat 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nézőpont kérdése. Hiába adonisz valaki, ha egy faragatlan alak, vagy éppen azért mert egy fokkal jobb külsővel rendelkezik mint az átlag, már azt hiszi dirigálhat, flegmáskodhat. Aki meg külsőre olyan, hogy nem tudnám megcsókolni, mert nem szimpatikus, az is kizárva. Az idő és hely összehangolásáról ne is beszéljünk. Szóval nem olyan egyszerű ez. Volt idő amikor nem voltunk ennyire válogatósak. Igaz akkor pár hónap alatt többször is hármasoztunk, de az élmény nem volt az amire vágytunk. Inkább ne legyen, vagy keveset, mint olyan legyen ami elveszi a kedvünket. Az írásaid alapján Te akkor hármasozol amikor akarsz, annyi lehetőséged van. Örülj neki, ha pedig véletlenül elutasítást kapsz, ne vedd a lelkedre.
Nálad az igazság!
az jo is részt venni benne
Izgatni izgatna, de sajnos nincs egyetértés a párommal ezen a téren.
Hát nekünk mostanság kijutott a selejtes szériából. ☹️