Én szívesen dugnám a feleségét a férje előtt de szívesen lennék házibarát is hosszú távon.
Zambo J es Flipper Ocsi mint jo erzekkel osszevalogatott zene? Na ne bazz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 16:41

Törölt felhasználó (4070622)

A helyszín érdekes, de sokan elhanyagolják az egyik legfontosabb hangulat teremtő kelléket a zenét. Az ismerkedés alatt valami könnyű komoly mondjuk Vivaldi vagy Csajkovszkij. A hancúr részre inkább keményebbet mondjuk Wagner ütősebb válogatását, de ez helyettesíthető kortárs Rammsteinnel. Levezető részben egy könnyed Zámbó J., vagy Flipper Öcsi. Nagyon fontos a jó érzékkel össze válogatott zenei aláfestés.
Mephisto mi elsősorban fiatalabb korunkbeli tagot keresnénk! És ha a szóló hivatásos lenne? Ezt a témát mindenki kerüli, de nem tudok rájönni miért. Miért lenne ez akkora baj mondjuk? Valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 16:25

Törölt felhasználó (879243)

Lány szolóban nem lesz... Szerintem nem gáz a saját lakás, a cél, hogy hölgytagotoknak minél kevesebb energiát kelljen elpazarolni, amit az ismeretlen helyre szánna... A lényeg, hogy gördülékeny legy az oldódása és legyen kimaximalizálva az esemény, hogy meg is ismétlődjön... ajánlom magam

A helyszín érdekes, de sokan elhanyagolják az egyik legfontosabb hangulat teremtő kelléket a zenét. Az ismerkedés alatt valami könnyű komoly mondjuk Vivaldi vagy Csajkovszkij. A hancúr részre inkább keményebbet mondjuk Wagner ütősebb válogatását, de ez helyettesíthető kortárs Rammsteinnel. Levezető részben egy könnyed Zámbó J., vagy Flipper Öcsi. Nagyon fontos a jó érzékkel össze válogatott zenei aláfestés.
Lány szolóban nem lesz... Szerintem nem gáz a saját lakás, a cél, hogy hölgytagotoknak minél kevesebb energiát kelljen elpazarolni, amit az ismeretlen helyre szánna... A lényeg, hogy gördülékeny legy az oldódása és legyen kimaximalizálva az esemény, hogy meg is ismétlődjön... ajánlom magam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 03:41

Törölt felhasználó (4233932)

Sziasztok mi egy fiatal szerető gyermekes párként (21-24) keresnénk harmadikat, még "szűz"-ként. Férfit és lányt is egyaránt.. megvan az elképzelésünk a dologról! Nyilván nem jó akárki!
Tudtok tippet adni, hogy hol lehetne keresni az új játszótársat?
Illetve, akinek volt már benne része attól kérdeznék: Saját lakásra felvinni baromság vagy simán lehet? Nem szeretnénk olyan partnert választani aki ránk szállna a későbbiekben, de történhetnek hibák. Köszönöm

Meglehetősen az elején vagy még ennek a történetnek. Először talán ki kellene puhatolni, hogy ő egyáltalán szeretné-e? Mert, ha egyértelműen elutasítja, akkor már végeztél is...…
Szex közben érdemes felhozni a témát, de óvatosan. Aztán, ha több infóval rendelkezel, lehet tovább gondolkodni.
Sok sikert!
Szex közben érdemes felhozni a témát, de óvatosan. Aztán, ha több infóval rendelkezel, lehet tovább gondolkodni.
Sok sikert!
Igaz! Mi is erre gondoltunk!
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 13:33

Semmiképpen se vigyétek haza, lakást lehet bérelni 10ezertől.
Semmiképpen se vigyétek haza, lakást lehet bérelni 10ezertől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok mi egy fiatal szerető gyermekes párként (21-24) keresnénk harmadikat, még "szűz"-ként. Férfit és lányt is egyaránt.. megvan az elképzelésünk a dologról! Nyilván nem jó akárki!
Illetve, akinek volt már benne része attól kérdeznék: Saját lakásra felvinni baromság vagy simán lehet? Nem szeretnénk olyan partnert választani aki ránk szállna a későbbiekben, de történhetnek hibák. Köszönöm

Szia.Nyugodtan írj ràm privàtban..vàlaszolok a érdèsekre..

Azokra az írásokra már elrántottad amit küldtek ugye? Azért kell másik,hogy legyen mire kiverned,mert arra izgulsz amit írnak!

Nem egyszerűbb, ha visszaolvasol itt a fórumban? Van kb. kismillió leírás, hogy ki hogyan csinálta.

Akkor ezt először valószínűleg vele kell megbeszélni, mert a másik oldalon biztosan lesz elég jelentkező...
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 01. 29. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 29. szerda 21:11

Sziasztok.
Én azt szeretném végignézni ahogy a párom letérdel egy másik pasi elé és lassan cumizni kezdi. Azután fokazotosan gyorsítva leszopná végig. A befejezést oda kapná ahova engedi, én nem szolnék bele, rábíznám a döntést. Ezt szivesen megnézném.
Én azt szeretném végignézni ahogy a párom letérdel egy másik pasi elé és lassan cumizni kezdi. Azután fokazotosan gyorsítva leszopná végig. A befejezést oda kapná ahova engedi, én nem szolnék bele, rábíznám a döntést. Ezt szivesen megnézném.
Sziasztok.
Jó is az, mikor látod, hogy a haja szanaszét, piros az arca és vörösre van paskolva a feneke! Remeg a kielégültségtől és kéri, hogy verd rá! Előtte pedig felváltva dugni!
Mi is imádjuk ezt a dolgot!
Páromat házibarát rendszeresen kezeli de ez mellett keressük az alkalmakat bőven!
Páromat házibarát rendszeresen kezeli de ez mellett keressük az alkalmakat bőven!
szia , en nagyon szivesen megismernelek benneteket ,hatha velem is felredugna a parod,annyit tudjon hogy nagy a szerszam,kerlek valaszoljatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 14:14
Törölt felhasználó (3067882)

A csajom élvezi nagyon ha félrekúrhat! Izgató látni, ahogyan kis beszélgetés, ismerkedés után már arra gondol, hogy egy kemény fasszal hogyan fogják megbaszni a hátsó ülésen, vagy egy erdőben! Jó kefélni ketten is, ráhúzni a fejét egy farokra. Aztán a végén ráverni! Gondolom sokakat izgat ez!?
A csajom élvezi nagyon ha félrekúrhat! Izgató látni, ahogyan kis beszélgetés, ismerkedés után már arra gondol, hogy egy kemény fasszal hogyan fogják megbaszni a hátsó ülésen, vagy egy erdőben! Jó kefélni ketten is, ráhúzni a fejét egy farokra. Aztán a végén ráverni! Gondolom sokakat izgat ez!?
Vagyis Hantaboy!
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne haragudj Fantaboy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 04:57
Törölt felhasználó (1292612)

Nem szokásom negatív kommentre válaszolni...
De...
A rágalmazást, jogtalan sértegetést nem szeretem!
Első levelemben írtam 3 sort.
Sziasztok.
...
...
És puszi pacsi
A második levelemben valóban leírtam milyen a masszázs elképzelésem..
Tőletek kaptam nemet, elfogadtam, semmi baj ezzel
De nyilvános fórumon miért kell belém állnotok???mit vétettem???
Üdv a nem szőkekóla!!!
De...
A rágalmazást, jogtalan sértegetést nem szeretem!
Első levelemben írtam 3 sort.
Sziasztok.
...
...
És puszi pacsi
A második levelemben valóban leírtam milyen a masszázs elképzelésem..
Tőletek kaptam nemet, elfogadtam, semmi baj ezzel
De nyilvános fórumon miért kell belém állnotok???mit vétettem???
Üdv a nem szőkekóla!!!