Sziasztok mi egy fiatal szerető gyermekes párként (21-24) keresnénk harmadikat, még "szűz"-ként. Férfit és lányt is egyaránt.. megvan az elképzelésünk a dologról! Nyilván nem jó akárki!
Tudtok tippet adni, hogy hol lehetne keresni az új játszótársat?
Illetve, akinek volt már benne része attól kérdeznék: Saját lakásra felvinni baromság vagy simán lehet? Nem szeretnénk olyan partnert választani aki ránk szállna a későbbiekben, de történhetnek hibák. Köszönöm

Szia.Nyugodtan írj ràm privàtban..vàlaszolok a érdèsekre..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 03:41
Törölt felhasználó (4233932)

Sziasztok mi egy fiatal szerető gyermekes párként (21-24) keresnénk harmadikat, még "szűz"-ként. Férfit és lányt is egyaránt.. megvan az elképzelésünk a dologról! Nyilván nem jó akárki!
Illetve, akinek volt már benne része attól kérdeznék: Saját lakásra felvinni baromság vagy simán lehet? Nem szeretnénk olyan partnert választani aki ránk szállna a későbbiekben, de történhetnek hibák. Köszönöm

Semmiképpen se vigyétek haza, lakást lehet bérelni 10ezertől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz! Mi is erre gondoltunk!
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 13:33

Semmiképpen se vigyétek haza, lakást lehet bérelni 10ezertől.
Meglehetősen az elején vagy még ennek a történetnek. Először talán ki kellene puhatolni, hogy ő egyáltalán szeretné-e? Mert, ha egyértelműen elutasítja, akkor már végeztél is...…
Szex közben érdemes felhozni a témát, de óvatosan. Aztán, ha több infóval rendelkezel, lehet tovább gondolkodni.
Sok sikert!
Szex közben érdemes felhozni a témát, de óvatosan. Aztán, ha több infóval rendelkezel, lehet tovább gondolkodni.
Sok sikert!
Lány szolóban nem lesz... Szerintem nem gáz a saját lakás, a cél, hogy hölgytagotoknak minél kevesebb energiát kelljen elpazarolni, amit az ismeretlen helyre szánna... A lényeg, hogy gördülékeny legy az oldódása és legyen kimaximalizálva az esemény, hogy meg is ismétlődjön... ajánlom magam

A helyszín érdekes, de sokan elhanyagolják az egyik legfontosabb hangulat teremtő kelléket a zenét. Az ismerkedés alatt valami könnyű komoly mondjuk Vivaldi vagy Csajkovszkij. A hancúr részre inkább keményebbet mondjuk Wagner ütősebb válogatását, de ez helyettesíthető kortárs Rammsteinnel. Levezető részben egy könnyed Zámbó J., vagy Flipper Öcsi. Nagyon fontos a jó érzékkel össze válogatott zenei aláfestés.
Mephisto mi elsősorban fiatalabb korunkbeli tagot keresnénk! És ha a szóló hivatásos lenne? Ezt a témát mindenki kerüli, de nem tudok rájönni miért. Miért lenne ez akkora baj mondjuk? Valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 16:25

Törölt felhasználó (879243)

Lány szolóban nem lesz... Szerintem nem gáz a saját lakás, a cél, hogy hölgytagotoknak minél kevesebb energiát kelljen elpazarolni, amit az ismeretlen helyre szánna... A lényeg, hogy gördülékeny legy az oldódása és legyen kimaximalizálva az esemény, hogy meg is ismétlődjön... ajánlom magam

Zambo J es Flipper Ocsi mint jo erzekkel osszevalogatott zene? Na ne bazz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 16:41

Törölt felhasználó (4070622)

A helyszín érdekes, de sokan elhanyagolják az egyik legfontosabb hangulat teremtő kelléket a zenét. Az ismerkedés alatt valami könnyű komoly mondjuk Vivaldi vagy Csajkovszkij. A hancúr részre inkább keményebbet mondjuk Wagner ütősebb válogatását, de ez helyettesíthető kortárs Rammsteinnel. Levezető részben egy könnyed Zámbó J., vagy Flipper Öcsi. Nagyon fontos a jó érzékkel össze válogatott zenei aláfestés.
Én szívesen dugnám a feleségét a férje előtt de szívesen lennék házibarát is hosszú távon.
Szerintem semmi baj nincs vele. Anno én is hivatásost kerestem magunknak. Mire egy ilyen oldalon ( vagy bármelyiken ) kiudvarolsz magatoknak egy nőt a bugyijából többnyire kiderül, hogy pasi
Vagy csak nővel szexelne. Vagy választ a háromszáz másik párból mégis. Nekem nem volt türelmem ehhez már. Így vettem egyet, illetve a szolgáltatásait, és kész
De ez már másik téma
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 17:47

Mephisto mi elsősorban fiatalabb korunkbeli tagot keresnénk! És ha a szóló hivatásos lenne? Ezt a témát mindenki kerüli, de nem tudok rájönni miért. Miért lenne ez akkora baj mondjuk? Valaki?

Azért Flipper Öcsi nem volt olyan gáz. Vagy de? Neeeem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 17:58

Törölt felhasználó (3715492)

Mondjuk mi fiut és lányt is egyaránt a nő örömére szereznénk. Fiút is hivatásosnak gondoltuk bi hajlammal, hogy ne féljen kinyalni az asszonyt míg benne vagyok, de úgy gondoltuk azt hátha találunk itt is ingyen.. később de hátha
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 18:25
Törölt felhasználó (4236812)

Szerintem semmi baj nincs vele. Anno én is hivatásost kerestem magunknak. Mire egy ilyen oldalon ( vagy bármelyiken ) kiudvarolsz magatoknak egy nőt a bugyijából többnyire kiderül, hogy pasi
Vagy csak nővel szexelne. Vagy választ a háromszáz másik párból mégis. Nekem nem volt türelmem ehhez már. Így vettem egyet, illetve a szolgáltatásait, és kész
De ez már másik téma

vagy de.... :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 18:26
Törölt felhasználó (4236812)

Azért Flipper Öcsi nem volt olyan gáz. Vagy de? Neeeem

Semmi sem lehetetlen. Azt próbáltam csak körülírni, hogy a fizetős megoldás sem ciki már manapság. Persze biztosan van aki máshogy gondolja
Mindenesetre sok sikert, és még több kellemes élményt Nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 20:48

Mondjuk mi fiut és lányt is egyaránt a nő örömére szereznénk. Fiút is hivatásosnak gondoltuk bi hajlammal, hogy ne féljen kinyalni az asszonyt míg benne vagyok, de úgy gondoltuk azt hátha találunk itt is ingyen.. később de hátha
Jó, lehet Dollyroll is. Vagy várjál, igazad lehet legyen Bunyós Pityu esetleg korai Korda. Na?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 17:58

Te buligyilkos teeee :P
Észben tartom, hogy melyik lemezem ne vigyem magammal haaaaa....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 21:05
Észben tartom, hogy melyik lemezem ne vigyem magammal haaaaa....

vagy de.... :P
Tuti beröhögök ezen a következő anyòslàtogatàsnàl, ha megjelenik valamelyik a tvben. Csak jusson eszembe, a törtènet èpp melyik fàzisànàl vagyunk a zene alapjàn...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 21:06
Törölt felhasználó (4070622)

Jó, lehet Dollyroll is. Vagy várjál, igazad lehet legyen Bunyós Pityu esetleg korai Korda. Na?
Egyszer még a múlt évezredben egy haver megkért, hogy állítsak neki össze szép, lassú, romantikus szintipop számokból egy kazettát, mert meg fogja dugni a barátnőjét, és az a kazetta kell közben szóljon. (A csaj fanatikus Depeche Mode/Bonanza Banzai-fan volt, a srác nem, így ő nem tudott volna ilyen kazit összerakni.) Összeválogattam egy csomó szép, lassú szintipop balladát, a közepére meg rávettem meglepinek a GM49 "Elektormos gyalogos" c. alkotását. (A GM49 Galla Miklós zenekara volt.). Volt siker, bár az utólagos elmesélés szerint kicsit lefagyott a szex amikor beütött a track.)
DD

Mi félünk attól, hogy ki jön, az ember nem lehet elég óvatos. Zuglóban szoktunk lakást bérelni, itt is lakunk, kb 6 perc autóval és van egy kellemes étterem mellette az ismerkedésre. Ha bejön a pasi felvisszük, ha nem akkor haza megyünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 15:42

Igaz! Mi is erre gondoltunk!