ez érdekes hozzászólás, vicces hogy Dupla úgy helyesel a sok kitartásra, hogy csak abban az esetben ismerkedik (állitólag) ha valaki azonnal ráér. Többször megkérdeztem, hogy ez vajon reális-e? Reális-e este tízkor azonnali partnert keresni, de gyorsan.. persze néha méhg akár össze is jöhet. na de papolni a kitarásról, anélkül, hogy való ismerkedési folyamattol mereven és azonnal elzárkozik valaki - ez sima képmutatás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 11:33
Törölt felhasználó (3925392)

nagyon igazad van nehéz találni de sok kitartás kell
nagyon igazad van nehéz találni de sok kitartás kell
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 10:50

Úgy tűnik, szinte minden pár ugyanazon megy itt keresztül. Rengeteg férfi van aki álmodozik egy hármas megvalósításáról, de sem intelligenciájuk, sem lehetőségük nincs a megvalósításához. Ezért amikor nem valósul meg a dolog, akkor a párokat hibáztatják, legalábbis a többség. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy vannak itt értelmes férfiak is, akik valóban tudják mit akarnak, tudják a pároknál milyen szerepük lehet. Sajnos nagyon kevés ilyen van.Mivel a párok többsége már rengeteg átverésen átesik, így nagyon bizalmatlan. Talán olyanokat is elutasít egy-egy szó miatt, aki jó partner lenne. Viszont a sok átverés csalódás miatt, már nem bízik senkiben.
Úgy tűnik, szinte minden pár ugyanazon megy itt keresztül. Rengeteg férfi van aki álmodozik egy hármas megvalósításáról, de sem intelligenciájuk, sem lehetőségük nincs a megvalósításához. Ezért amikor nem valósul meg a dolog, akkor a párokat hibáztatják, legalábbis a többség. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy vannak itt értelmes férfiak is, akik valóban tudják mit akarnak, tudják a pároknál milyen szerepük lehet. Sajnos nagyon kevés ilyen van.Mivel a párok többsége már rengeteg átverésen átesik, így nagyon bizalmatlan. Talán olyanokat is elutasít egy-egy szó miatt, aki jó partner lenne. Viszont a sok átverés csalódás miatt, már nem bízik senkiben.
nagyon is jo
Akkor nem voltam elég figyelmes, de ha jön valaki mi irányítunk és ha nem tetszik neki az, ha rászól a párom hogy finomabban akkor ott abbahagyjuk és folytatjuk tovább ketten, majd a következő talán jó lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 23:45

Törölt felhasználó (1777462)

Nálunk felső határ van. Nem, nem szeretnék lóval lenni, és nem egy olyan szitu vokt, hogy bizonygatta a 3 lábú illető hogy majd vigyáz, meg óvatos lesz, meg csak a 3/4 ét dugja be. Nem. Nem esik jól, fáj, így köszönöm, de naggyal nem. Ezért fontos, és ki is írtuk.
Szép napot! Benne lennék...
...de ezt írják is sok helyett a veteránok, hogy ha amiatt keresel harmadikat, hogy megmentsd a kapcsolatot, akkor az eleve bukó.
Persze a "kapcsolat" meg a "nemi élet" két külön fogalom, de utóbbi azért az egyik legfőbb mozgatórugója az előbbinek. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 20:34
Persze a "kapcsolat" meg a "nemi élet" két külön fogalom, de utóbbi azért az egyik legfőbb mozgatórugója az előbbinek. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

"senki sem feltételezi, ha egy pár hirdet, hogy impotencia vagy nem megfelelő pasitag miatt keresne egy pár izgalmakat, beszállót párt vagy pasit..."
hát el kell szomorítsalak, pont fordítva van, mint elképzeled. A legtöbb a pár szexuális életének megmentőjeként viselkedik, aki a béna férj/pasi miatt szükséges, és igy is viselkedik. Nekünk volt olyan, akihez mi mentünk, és konkrétan nem fértem hozzá a nejemhez, majd mikor végzett az első menettel, akkor mondta hogy szerinte vége a bulinak... ő megtette amit meg kellett, most már rendben van az asszony
hát el kell szomorítsalak, pont fordítva van, mint elképzeled. A legtöbb a pár szexuális életének megmentőjeként viselkedik, aki a béna férj/pasi miatt szükséges, és igy is viselkedik. Nekünk volt olyan, akihez mi mentünk, és konkrétan nem fértem hozzá a nejemhez, majd mikor végzett az első menettel, akkor mondta hogy szerinte vége a bulinak... ő megtette amit meg kellett, most már rendben van az asszony
Épp írni akartam, hogy azért néhány pár bizony kiírja a beszállótól elvárt és kívánt méretet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 23:45
Törölt felhasználó (1777462)

Nálunk felső határ van. Nem, nem szeretnék lóval lenni, és nem egy olyan szitu vokt, hogy bizonygatta a 3 lábú illető hogy majd vigyáz, meg óvatos lesz, meg csak a 3/4 ét dugja be. Nem. Nem esik jól, fáj, így köszönöm, de naggyal nem. Ezért fontos, és ki is írtuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 20:16
Törölt felhasználó (4233932)

Ha annyira fontos adat, miért nem látom egyik hölgynél, párnál se a befogadó képességet? Mert biztos van olyan akiben a 18 centi is kevés mert a párjának 22es vazelines van. Ismerek ilyet. Vagy ha 17 se fér bele mert annyira szűk. Ilyen is van

Az kemény.. az biztos, hogy ha egy apró jelét is mutatná a mi partnerünk annak közbe, hogy ö gyors le akarja zavarni magát oszt csá dobnám kifele az ágyból mint macskát sz*rni.. egyébként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy páromat érdekli a női változat is, de jobban érdekelné így már egy pár a társuláshoz.. megbizhatobbak stb.. nem lenne ilyen, aki azt hiszi, hogy jönni kell kikormolni az asszonyt mert az én heti 4-5x nem elég.( Igen csak heti 4-5 mert a punci is tud sérülni, hagyni kell pihentetni
)
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 20:34

"senki sem feltételezi, ha egy pár hirdet, hogy impotencia vagy nem megfelelő pasitag miatt keresne egy pár izgalmakat, beszállót párt vagy pasit..."
hát el kell szomorítsalak, pont fordítva van, mint elképzeled. A legtöbb a pár szexuális életének megmentőjeként viselkedik, aki a béna férj/pasi miatt szükséges, és igy is viselkedik. Nekünk volt olyan, akihez mi mentünk, és konkrétan nem fértem hozzá a nejemhez, majd mikor végzett az első menettel, akkor mondta hogy szerinte vége a bulinak... ő megtette amit meg kellett, most már rendben van az asszony (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 20:12
hát el kell szomorítsalak, pont fordítva van, mint elképzeled. A legtöbb a pár szexuális életének megmentőjeként viselkedik, aki a béna férj/pasi miatt szükséges, és igy is viselkedik. Nekünk volt olyan, akihez mi mentünk, és konkrétan nem fértem hozzá a nejemhez, majd mikor végzett az első menettel, akkor mondta hogy szerinte vége a bulinak... ő megtette amit meg kellett, most már rendben van az asszony (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)

szexpartner kereső oldalon 80-90%-ban ez pedig jogosan elvárt és fotos adat.
szerintem ezt túlgondoltad...
senki sem feltételezi, ha egy pár hirdet, hogy impotencia vagy nem megfelelő pasitag miatt keresne egy pár izgalmakat, beszállót párt vagy pasit...
de fordítsuk meg...mi van, ha minden okés a kiszemelteddel, fotó, életkor, minden bejön, sőt még a kávézásnál is szimpi,majd amikor lekerül róla a boxere, akkor 4-7 cm kerül elő.
Láttam már ilyet, sőt volt olyan páros és szóló hölgy vendégem is, aki ilyenről számolt be...
szóval a méret azért fontos, senkit ne ítélj el azért, ha ezt közli veletek...
de ez csak privát véleményem...
senki sem feltételezi, ha egy pár hirdet, hogy impotencia vagy nem megfelelő pasitag miatt keresne egy pár izgalmakat, beszállót párt vagy pasit...
de fordítsuk meg...mi van, ha minden okés a kiszemelteddel, fotó, életkor, minden bejön, sőt még a kávézásnál is szimpi,majd amikor lekerül róla a boxere, akkor 4-7 cm kerül elő.
Láttam már ilyet, sőt volt olyan páros és szóló hölgy vendégem is, aki ilyenről számolt be...

Ha annyira fontos adat, miért nem látom egyik hölgynél, párnál se a befogadó képességet? Mert biztos van olyan akiben a 18 centi is kevés mert a párjának 22es vazelines van. Ismerek ilyet. Vagy ha 17 se fér bele mert annyira szűk. Ilyen is van

Akkor akkora kerül elő. Majd kinyalja, ujjaza, kényezteti mellnél miközbe én kezelem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 20:12

Törölt felhasználó (1292612)

de ez csak privát véleményem... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 20:05

de ez csak privát véleményem... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4233932)

Köszi a tapasztalataid leírását.. ezekre én is nagyon oda fogok figyelni a kereséskor.. tartson akár egy évig is, de az embernek nagyon nem mindegy kit enged a hitvesi ágyba.. az olyanokat pl aki rögtön a szerszám méreteivel jön már szépen vissza is utasítom, mert akkor nem értették meg, hogy nem impotenciára utaló jeleim miatt keresünk harmadikat vagy fiatal párt hanem játékszernek.. élő, érzésekkel teli szexeszközt

Igen, én is tartottam ettől.. nekünk gyerekünk is van aki a házban él.. nem vinnék oda bárkit
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 02. 05. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 11:52

Mi félünk attól, hogy ki jön, az ember nem lehet elég óvatos. Zuglóban szoktunk lakást bérelni, itt is lakunk, kb 6 perc autóval és van egy kellemes étterem mellette az ismerkedésre. Ha bejön a pasi felvisszük, ha nem akkor haza megyünk.
Köszi a tapasztalataid leírását.. ezekre én is nagyon oda fogok figyelni a kereséskor.. tartson akár egy évig is, de az embernek nagyon nem mindegy kit enged a hitvesi ágyba.. az olyanokat pl aki rögtön a szerszám méreteivel jön már szépen vissza is utasítom, mert akkor nem értették meg, hogy nem impotenciára utaló jeleim miatt keresünk harmadikat vagy fiatal párt hanem játékszernek.. élő, érzésekkel teli szexeszközt
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 02. 05. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 13:58

Na mi túl vagyunk egy újabb ismerkedési körön, gondoltunk keresünk új partnert párosukhoz az oldalon. Ez annyiból állt, hogy a napi tucatnyi megkeresésből néhányra válaszoltam, akik az adatlapjuk, előéletük (bejegyzéseik) alapján arra érdemesnek látszottak. Képek alapján, amit sikerült kiimádkoznunk, pedig ők jelentkeztek, 4 személy volt olyan, akire azt gondoltuk, egy kávézást megérne. Ebből az egyiknél mikor konkretizáltuk volna a találkozót, ráadásul vidéken volt, utazni kellett volna, kaptunk egy üzenetet, hogy megbukott a felesége előtt a sztorival, igy most nem aktuális (hihető volt, nem tartom kamusnak) a másodikkal, aki szerint sok a kamus az oldalon, és a párok mennyire kib@sznak szegény beszálló férfiakkal, megbeszéltünk egy kávézást egyik hétköznap estére, miután edzésről eljön, amit másfél órával a tali előtt lemondott, hogy közbe jött egy munka, majd egy héttel későbbre egyeztettünk egy újabb találkozót, nagyjából a múlt szombatra az időpontot is belőttük és a helyet is, de miután egész héten nem jelentkezett mi el sem indultunk, de úgy tűnik nem zavarta ez meg, mert azóta sem jelentkezett hogy nem voltunk ott és kamusok lennénk. Volt egy korábbi visszatérőnk, akinek fel sem tűnt a nagy keresgélésben, hogy egyszer már megköszöntük, de most belementünk, hogy adunk neki egy kv esélyt, feltéve ha kicsit tudunk előtte valamilyen lehetőségen, mondjuk viber, közösen beszélgetni egy kicsit. Na akkora volt a lendülete, és annyira szeretett volna bekerülni harmadiknak, hogy mikor kértük hogy viberezzünk néhány szót közösen, ahol a nejem is be tud szállni, elmúlt az ember. A negyedik volt a legérdekesebb. Egy igazi patkány. Vele voltak közös viberezések, külföldön volt, meg kellett várni mig hazaér, hogy tudjunk találkozni egy kávéra, amit persze szeretett volna rögtön nála tartani, de kivártuk. A köztes napokat közös viberezéssel múlattuk, az elején lefektettük a szabályt, hogy kommunikáció csak a közös csatornán, se más viber, se telefonálgatások nincsenek a hátam mögött. Egyszer engedélyt kért, hogy beszélhessen a nejemmel telefonon, és érdekes módon utána csökkent a közös chat intenzitása. De a vasárnapi kávét végül fixáltuk, ahova el is mentünk, találkoztunk, de olyan fura volt az egész. Természetesen hétfő estére kiderült, hogy ismét a nagy átbaszás része vagyok, hiszen az egy telefon után újabbak következtek, meg lett azért viber is külön, szó mi szó, szombat este, tehát egy nappal a találkozónk előtt ott tartottak, hogy az asszonyává akarja tenni a feleségemet, és mekkora szerelemben van, és tulajdonképpen én csak biodíszlet voltam a hármas találkozón, mert ők már (és igen, ehhez a feleségem is kellett mielőtt elkezdtek kárörvendően beirogatni) más dimenzióban járnak, bár még nem is találkoztak. Megint az van, hogy a beszálló nem szexkalandot keres, hanem konkrétan igy akarnak nőkhöz közelebb kerülni, mert máshogy képtelenek, és igazándiból csak szét akarnak baszni kapcsolatokat.
máskor az én nejem is szólt, most valami miatt azonban nem. de mielőtt bárhova jutottak volna lebuktak, azért 21 év után ismerem a nejem minden rezdülését, és összeraktam a jeleket. Igy csak velem együtt találkoztak, és másnapra kiraktam a kirakóst.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 19:33
Törölt felhasználó (3918502)

Szinte az összes általad leírt "jelöltel"volt szerencsénk ismerkedni. Annyi külömbséggel hogy mikor egyik pasi külön akart találkozni párommal ő azonnal szólt és megszakítottuk vele az ismerkedést. Így végül semmi nem jött össze.
Szinte az összes általad leírt "jelöltel"volt szerencsénk ismerkedni. Annyi külömbséggel hogy mikor egyik pasi külön akart találkozni párommal ő azonnal szólt és megszakítottuk vele az ismerkedést. Így végül semmi nem jött össze.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 02. 05. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 14:05

Természetesen egy cukrászdában találkoztunk az illetővel.
Gondoltam megirom a tapasztalatunkat azon pároknak, akik itt próbálnak beszállót találni, mert ezekről a veszélyekről, patkányokról, igérgető töketlen beszállni akaró kamusokról nem szokás szót ejteni, mert mindenki csak jót akar. Mi két és fél éve fizetett "profival" ismerkedtünk meg a hármasozással, ami miatt itt az oldalon kaptunk is eleget, hogy minek ilyen fizetettet választani, mikor itt vannak a csődörök ezen az oldalon. Na ezennel bejelentem, hogy sokkal egyszerűbb egy fizetett férfinak (aki miután ebből él igényesen néz ki, kellően diszkrétek, tudják a helyüket a hármasban) kicsengetni egy összeget, és jól szórakozni, mint ennyi szar alakkal (tisztelet annak az egy-két kivételnek akivel sikerült találkoznunk) levelezni, szervezni, könyörögni arcképes fotóért, találkozni, a feleségemet kitenni ilyen patkányok támadásainak, miközben még nekünk kell megtiszteltetésnek venni, hogy hajlandóak megdugni a feleségemet. Szóval úgy tűnik, mi ebből a mókuskerékből kiszállunk, további jó keresgélést, most egy kicsit pihentetjük hármas igényünket, amit persze mindannyian tudunk, végleg feladni nem lehet, mert akit egyszer a mozdony füstje... de valószínűleg visszatérünk a fizetett profihoz (és ezt javaslom más pároknak is).Bocs, hogy hosszú voltam, de ha csak egy párt is megmentünk az ilyen patkányoktól, akkor megérte begépelni. Sziasztok
Gondoltam megirom a tapasztalatunkat azon pároknak, akik itt próbálnak beszállót találni, mert ezekről a veszélyekről, patkányokról, igérgető töketlen beszállni akaró kamusokról nem szokás szót ejteni, mert mindenki csak jót akar. Mi két és fél éve fizetett "profival" ismerkedtünk meg a hármasozással, ami miatt itt az oldalon kaptunk is eleget, hogy minek ilyen fizetettet választani, mikor itt vannak a csődörök ezen az oldalon. Na ezennel bejelentem, hogy sokkal egyszerűbb egy fizetett férfinak (aki miután ebből él igényesen néz ki, kellően diszkrétek, tudják a helyüket a hármasban) kicsengetni egy összeget, és jól szórakozni, mint ennyi szar alakkal (tisztelet annak az egy-két kivételnek akivel sikerült találkoznunk) levelezni, szervezni, könyörögni arcképes fotóért, találkozni, a feleségemet kitenni ilyen patkányok támadásainak, miközben még nekünk kell megtiszteltetésnek venni, hogy hajlandóak megdugni a feleségemet. Szóval úgy tűnik, mi ebből a mókuskerékből kiszállunk, további jó keresgélést, most egy kicsit pihentetjük hármas igényünket, amit persze mindannyian tudunk, végleg feladni nem lehet, mert akit egyszer a mozdony füstje... de valószínűleg visszatérünk a fizetett profihoz (és ezt javaslom más pároknak is).Bocs, hogy hosszú voltam, de ha csak egy párt is megmentünk az ilyen patkányoktól, akkor megérte begépelni. Sziasztok
https://youtu.be/m9v2zsnYME0
Bele is írtam a szövegbe, hogy a helyzet kialakulásához szükség volt a feleségem vitatható viselkedésére, mely számomra ismeretlen varázsszavakra indultak el. Persze ez egy folyamat mire a beszélgetés eljut idáig, a nejem legnagyobb hibája az volt, hogy nem irányitotta vissza a patkányt a közös chatbe. Alapvetően 21 éve vagyunk együtt, és ha nem igy állok a dologhoz hozzá, akár nagyon pórul is járhatott volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 17:18
Törölt felhasználó (4164962)

Az első három, az tipikus, általános! A negyedikre még nincsenek szavak. Talán a feleséged részéről nem volt túl stabil a kapcsolatotok. Simán le kellett volna ráznia a tolakodó pasit, nem pedig belemenni a játékba. Ha bejön neki hármasban megkaphatta volna. Mi van ha élőben csalódás a pasi, de te meg a tali előtt rájössz a dolgokra és elhajtod...