Kedves Köret! Te sarkítasz! Amúgy a nokedli a kedvencem. Szinte mindenhez passzol és ha nem egysíkúan gondolkodunk és elég főzőműsort nézünk még variálható is. Fantázia kérdése és egy snassz nokedliből akár főételt is varázsolhatunk. Az ágyban és a konyhában minden a bátorságból fakad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 21:02
Törölt felhasználó (4236812)

Ha meghívnak megdugod. Ezt írtad. Tök mindegy milyen a nő? Lehet igénytelen is, vagy épp buta mint a segg? Bárkit, bárhol, bármikor? Azta.

Törölt felhasználó (1380902)

Ki beszélt itt diplomáról? Mint ahogyan arról sem, hogy csak párok lehetnek intelligensek. Viszont két kezemen megtudnám számolni azt hogy azok közül akik jelentkeztek nálunk, mennyien voltak annyira képben, hogy egyáltalán tudták volna mi az amit el vár tőlük egy pár, vagy Ők mit várhatnak el. Persze sokan sokminden másra vágynak, de szerintünk kevés pár fogékony pl egy kocsiban "dugásra, szopatásra" stb.
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 16:45

Nem csak a párok mennek ugyanazon keresztül, az egyedülállók is. A párok között is nagyon kevés az intelligens, illetve aki tudja, hogy mit akar. Ugyanúgy álmodoznak a hármasról, általában főleg a pár egyik tagja és itt már el is bukott az egész. Ha körülnéztek az adatlapokon látjátok, hogy milyen bemutatkozásokat írnak, "inteligens" partnert keresnek, meg "sexpartnert"... Azt nem látják be, hogy az ember nem lesz intelligens egy diplomától, de egy házassági anyakönyvi kivonattól még úgyse. Találkoztam már innen párokkal, igaz ők valóban kerestek valakit, mindketten, de volt sok olyan, akik ugyanúgy álmodoztak, mint a sok magányos pasi, akik nem véletlenül nem találnak senkit.

Az gombócból is sok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 20:45

Törölt felhasználó (3715492)

Ezt 25+ eves hazassag utan is ala tudom tamasztani. Az ido az egvilagon semmit nem szamit, ha teszunk erte, hogy ne szamitson.
Ha meghívnak megdugod. Ezt írtad. Tök mindegy milyen a nő? Lehet igénytelen is, vagy épp buta mint a segg? Bárkit, bárhol, bármikor? Azta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:03

Törölt felhasználó (4188242)

Ha meghívnak megdugom. Mert azért hívtak. Hol ezzel a gond? Ezt várják el tőlem, ezért van szükségük rám. Persze van akinek a dolog filozófiája és lélektani elemzése fontosabb és kellő időt szán arra hogy spirituálisan is körüljárja az aktust, az előtt bár hétrét hajlok, de maradok a saját síkomon. Tudom sekélyes és megvetendő, de ez a jelentős különbség az elméleti és gyakorlati szex között.
Ezt 25+ eves hazassag utan is ala tudom tamasztani. Az ido az egvilagon semmit nem szamit, ha teszunk erte, hogy ne szamitson.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 13:13

Ez a legostobább mondat volt amit csak leírhattál. Már bocs. "Majd megtudod bla bla bla"
Lehet, hogy Ő majd pontosan azért fogja szeretni X idő múlva is, mert partnerek tudnak lenni egymás vágyainak megélésében is. Nem laposodik el a kapcsolatuk stb stb.
Lehet, hogy Ő majd pontosan azért fogja szeretni X idő múlva is, mert partnerek tudnak lenni egymás vágyainak megélésében is. Nem laposodik el a kapcsolatuk stb stb.
Csak nem erted. No mindegy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:03
Törölt felhasználó (4188242)

Ha meghívnak megdugom. Mert azért hívtak. Hol ezzel a gond? Ezt várják el tőlem, ezért van szükségük rám. Persze van akinek a dolog filozófiája és lélektani elemzése fontosabb és kellő időt szán arra hogy spirituálisan is körüljárja az aktust, az előtt bár hétrét hajlok, de maradok a saját síkomon. Tudom sekélyes és megvetendő, de ez a jelentős különbség az elméleti és gyakorlati szex között.
Ja.. ezt nem tudtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:56

Mehetsz rá szándékosan is. Nem látom

Mehetsz rá szándékosan is. Nem látom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:54

Törölt felhasználó (4233932)

Véletlen arra mentem, hogy "nem tetszik"

Véletlen arra mentem, hogy "nem tetszik"
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 18:25

Vitatkozni én sem fogok. Igen, 20 év múlva is ezen a véleményen leszek. Biztosan van olyan is, akinek erre megy rá a kapcsolata. Viszont az is biztos, hogy több az olyan kapcsolat, ami meg abban vérzik el, hogy az egyik félnek volnának más igényei is amire élete párja nem vevő.
Azért, mert a tied nem működik már még egyáltalán nem biztos, hogy másé sem fog.
Azért, mert a tied nem működik már még egyáltalán nem biztos, hogy másé sem fog.
Vitatkozni én sem fogok. Igen, 20 év múlva is ezen a véleményen leszek. Biztosan van olyan is, akinek erre megy rá a kapcsolata. Viszont az is biztos, hogy több az olyan kapcsolat, ami meg abban vérzik el, hogy az egyik félnek volnának más igényei is amire élete párja nem vevő.
Azért, mert a tied nem működik már még egyáltalán nem biztos, hogy másé sem fog. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 15:46
Azért, mert a tied nem működik már még egyáltalán nem biztos, hogy másé sem fog. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)

Nem vitatkozni akarok,de Te húsz év múlva is ezen a véleményen leszel? Mert az sem biztos,hogy jó úton jártok! Pont e miatt mehet szét egy kapcsolat! Most lehet hogy jó,de kitudja...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 09. vasárnap 22:25
Törölt felhasználó (3715492)

Ugye mondtam, hogy annak akik nem ertik ezt a topicot. Meg is enne a fene, ha mondjuk egy par harmadikat keresne, te jelentkeznel es nem akarnad megdugni a csajt. Szerinted minek keresik? Gyertyatartonak?
A gond ott van, amikor az illeto azt hiszi, hogy o tesz szivesseget a parnak, nem erdekli az egesz csak dugni akar egyet es mar menni is. Ha ilyen vagy, akkor rolad szoltam.
A gond ott van, amikor az illeto azt hiszi, hogy o tesz szivesseget a parnak, nem erdekli az egesz csak dugni akar egyet es mar menni is. Ha ilyen vagy, akkor rolad szoltam.
Nem csak a párok mennek ugyanazon keresztül, az egyedülállók is. A párok között is nagyon kevés az intelligens, illetve aki tudja, hogy mit akar. Ugyanúgy álmodoznak a hármasról, általában főleg a pár egyik tagja és itt már el is bukott az egész. Ha körülnéztek az adatlapokon látjátok, hogy milyen bemutatkozásokat írnak, "inteligens" partnert keresnek, meg "sexpartnert"... Azt nem látják be, hogy az ember nem lesz intelligens egy diplomától, de egy házassági anyakönyvi kivonattól még úgyse. Találkoztam már innen párokkal, igaz ők valóban kerestek valakit, mindketten, de volt sok olyan, akik ugyanúgy álmodoztak, mint a sok magányos pasi, akik nem véletlenül nem találnak senkit.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 10:50

Úgy tűnik, szinte minden pár ugyanazon megy itt keresztül. Rengeteg férfi van aki álmodozik egy hármas megvalósításáról, de sem intelligenciájuk, sem lehetőségük nincs a megvalósításához. Ezért amikor nem valósul meg a dolog, akkor a párokat hibáztatják, legalábbis a többség. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy vannak itt értelmes férfiak is, akik valóban tudják mit akarnak, tudják a pároknál milyen szerepük lehet. Sajnos nagyon kevés ilyen van.Mivel a párok többsége már rengeteg átverésen átesik, így nagyon bizalmatlan. Talán olyanokat is elutasít egy-egy szó miatt, aki jó partner lenne. Viszont a sok átverés csalódás miatt, már nem bízik senkiben.
Nem vitatkozni akarok,de Te húsz év múlva is ezen a véleményen leszel? Mert az sem biztos,hogy jó úton jártok! Pont e miatt mehet szét egy kapcsolat! Most lehet hogy jó,de kitudja...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 13:13

Ez a legostobább mondat volt amit csak leírhattál. Már bocs. "Majd megtudod bla bla bla"
Én?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 14:17
Törölt felhasználó (1380902)

Lehet, hogy Ő majd pontosan azért fogja szeretni X idő múlva is, mert partnerek tudnak lenni egymás vágyainak megélésében is. Nem laposodik el a kapcsolatuk stb stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 12:56
Lehet, hogy Ő majd pontosan azért fogja szeretni X idő múlva is, mert partnerek tudnak lenni egymás vágyainak megélésében is. Nem laposodik el a kapcsolatuk stb stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)

Hát majd megtudod 41 évi házasság után...! Bár nem "divat" már annyi ideig együtt lenni!
Hát majd megtudod 41 évi házasság után...! Bár nem "divat" már annyi ideig együtt lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 12:00
Törölt felhasználó (4233932)

Mostmár nem szereted?