Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 140 141 142 143 144 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16792   2020. 03. 23. hétfő 06:02
TheThreesome TheThreesome
És mit csináltak vele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 21. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1323422)
2020. 03. 21. szombat 13:21
Én élvezem ha a párom megkefélik... Összejöttünk itt már szóló fiúkkal, de igazándiból a tavaly nyár volt a legjobb, mert volt benne játék és izgalom, nem csak összejövünk lakáson stb...
A Balaton Sound ideje alatt Siófokon este kimentünk a sorra, beültünk valahova és iszogattunk... Rengetegen voltak. bőven éjszaka volt már. Jött az ötlet megbeszéltük, szétváltunk. Ő beült piros ruhában, tüsarkúban combfixben egy bár külső pultjához én meg az utca túloldaláról figyeltem. Volt ott egy férfi társaság aki nézegette, majd meghívták egy italra... Beült közéjük... Ekkor már majd felforrt a vérem. Nevetgéltek, itatták, incselkedett velük, időnkén megsimogatták a harisnyás lábát.... Vártam a folytatást... Utólag elmesélte, megkérdezték melyikük tetszik. mondta mind egyszerre... Erre lefagytak mint a windows... Nem hitték el... Aztán hangos nevetgélések közepette, ketten elvitték szobára a szállodába... Én megvártam.. Örültem volna ha magánház ahol megleshetem őket, de minden nem sikerülhet egyszerre... Aztán napokig csak keféltünk, elmesélte miket csináltak... Szóval azóta is ismétlésre vágyunk.... jó lenne ha most aktus közben is megnézhetném... akár picit szervezetten is... Szóval ennyi....
#16791   2020. 03. 22. vasárnap 21:06
Doddi Doddi
Sziasztok!! Megláttam a témat s zsongani kezdtem ott alul. Igaz nem a feleségem ( még) de olyan libidója van hogy ajajajj. És hogy ki tudjam elégiteni , mert nem mindig sikerül, ezzel fantaziálok, hogy jelenlétemben keményen megdugná valaki, vagy gangbang-be páran. De én csak úgy mennék bele ha mindezt együtt csináljuk, pontosabban ott lennék. Nem tudom, a bizalom miatt. És nagyon fura lenne nekem. Azt se tudom még, hogy ismerősöket, vagy teljesen idegent, a biztonsag is nagyon fontos lenne. Szóval még csak gondolat de az is több már mint a semmi. Olvasgatom addig is más tapasztalatait.
#16790   2020. 03. 22. vasárnap 15:22
X Törölt felhasználó (4295852)
keress meg én szívesen beszélek veled
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 03. 22. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 22. vasárnap 11:35
Ha valakinek van kedve ilyenről priviben társalogni benne vagyok.Izgat a téma.Pl .mit érez a férj..ha tudja,látja hogy szopatom , baszom a feleségét.Írj és társalogjunk izgalmas dolgokról. worship
#16789   2020. 03. 22. vasárnap 11:35
Keressetek35 Keressetek35
Ha valakinek van kedve ilyenről priviben társalogni benne vagyok.Izgat a téma.Pl .mit érez a férj..ha tudja,látja hogy szopatom , baszom a feleségét.Írj és társalogjunk izgalmas dolgokról. worship
#16788   2020. 03. 21. szombat 13:21
X Törölt felhasználó (1323422)
Én élvezem ha a párom megkefélik... Összejöttünk itt már szóló fiúkkal, de igazándiból a tavaly nyár volt a legjobb, mert volt benne játék és izgalom, nem csak összejövünk lakáson stb...
A Balaton Sound ideje alatt Siófokon este kimentünk a sorra, beültünk valahova és iszogattunk... Rengetegen voltak. bőven éjszaka volt már. Jött az ötlet megbeszéltük, szétváltunk. Ő beült piros ruhában, tüsarkúban combfixben egy bár külső pultjához én meg az utca túloldaláról figyeltem. Volt ott egy férfi társaság aki nézegette, majd meghívták egy italra... Beült közéjük... Ekkor már majd felforrt a vérem. Nevetgéltek, itatták, incselkedett velük, időnkén megsimogatták a harisnyás lábát.... Vártam a folytatást... Utólag elmesélte, megkérdezték melyikük tetszik. mondta mind egyszerre... Erre lefagytak mint a windows... Nem hitték el... Aztán hangos nevetgélések közepette, ketten elvitték szobára a szállodába... Én megvártam.. Örültem volna ha magánház ahol megleshetem őket, de minden nem sikerülhet egyszerre... Aztán napokig csak keféltünk, elmesélte miket csináltak... Szóval azóta is ismétlésre vágyunk.... jó lenne ha most aktus közben is megnézhetném... akár picit szervezetten is... Szóval ennyi....
#16787   2020. 03. 20. péntek 18:19
par84 par84
Várjuk a folytatást!!!! smile
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 19. csütörtök 17:51
Sziasztok, nálunk először engem izgatott nagyon a dolog, aztán úgy adódott, hogy feleségem beszélgetett barátnőjével szex témákról, és valahogy szóba jött a négyes, párcserés szex. Épp együtt bicikliztünk, elmondták nekünk, mi pedig kapva az alkalmon igen mondtunk. Meg is beszéltük, hogy másnap fel együnk hozzájuk még jobban átbeszélni a négyes szex örömeit. Eljött a találka ideje, izgultunk párommal, hogy mi lesz, de hajtott minket a kíváncsiság. Megérkeztünk elkezdtük iszogatni, aztán levetköztünk meztelenre, bocsánat lányokon maradt a bugyi, egyenlőre. A lányok a másik pasi ölébe ültek bugyiban, nekem nagyon állt a farkam, csókolóztunk, simogatta a másik feleség melleit, végig csókolta őket, lányok nagyon élvezték, sóhajtoztak, és járt a fenekük az idegen falloszon. Lekerültek a bugyi, volt ujjazás, csók, sajnos akkor még nem szopták a csajok. Itt megálltunk, megbeszéltünk, hogy elsőre ennyi elég volt, Megbeszéltük a következő randi időpontját és azt is lebeszélt ük, hogy legközelebb tovább lépünk. Folyt. köv.
#16786   2020. 03. 20. péntek 18:06
par84 par84
Nálunk pont fordítva van! smile Ismerősel(barát) elöbb ment a dolog. Idegenektől kicsit tart a nejem.
Volt itt 1pár, akikkel összejöttünk. Velük is kb 1hónapig ismerkedtünk, beszélgettünk. És utánna volt folytatás.
Nekünk fontos, hogy legyen szimpátia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)
2020. 03. 19. csütörtök 20:34
Mi ismerőssel nem mernénk kezdeni.
Bár ez is egy 22-es csapdája, mert ismerős talán kevésbé zsákbamacska, mert az idegeneket meg nagyon meg kell nézni, és nehéz rátalálni a megfelelőre.
Úgy gondoljuk, a vírus-járvány miatt most igen sokan pihentetik a keresgélést, kalandozgatást. Joggal.
A történeted folytatására kíváncsi vagyok.
#16785   2020. 03. 19. csütörtök 20:34
X Törölt felhasználó (4170242)
Mi ismerőssel nem mernénk kezdeni.
Bár ez is egy 22-es csapdája, mert ismerős talán kevésbé zsákbamacska, mert az idegeneket meg nagyon meg kell nézni, és nehéz rátalálni a megfelelőre.
Úgy gondoljuk, a vírus-járvány miatt most igen sokan pihentetik a keresgélést, kalandozgatást. Joggal.
A történeted folytatására kíváncsi vagyok.
#16784   2020. 03. 19. csütörtök 17:51
husband35 husband35
Sziasztok, nálunk először engem izgatott nagyon a dolog, aztán úgy adódott, hogy feleségem beszélgetett barátnőjével szex témákról, és valahogy szóba jött a négyes, párcserés szex. Épp együtt bicikliztünk, elmondták nekünk, mi pedig kapva az alkalmon igen mondtunk. Meg is beszéltük, hogy másnap fel együnk hozzájuk még jobban átbeszélni a négyes szex örömeit. Eljött a találka ideje, izgultunk párommal, hogy mi lesz, de hajtott minket a kíváncsiság. Megérkeztünk elkezdtük iszogatni, aztán levetköztünk meztelenre, bocsánat lányokon maradt a bugyi, egyenlőre. A lányok a másik pasi ölébe ültek bugyiban, nekem nagyon állt a farkam, csókolóztunk, simogatta a másik feleség melleit, végig csókolta őket, lányok nagyon élvezték, sóhajtoztak, és járt a fenekük az idegen falloszon. Lekerültek a bugyi, volt ujjazás, csók, sajnos akkor még nem szopták a csajok. Itt megálltunk, megbeszéltünk, hogy elsőre ennyi elég volt, Megbeszéltük a következő randi időpontját és azt is lebeszélt ük, hogy legközelebb tovább lépünk. Folyt. köv.
#16783   2020. 03. 17. kedd 15:38
X Törölt felhasználó (895053)
Nem kaptam biztatást, h folytassam, ezert röviden próbálom lezárni a sztorit:

Amikor egyszer vegre oldalt fordultak és megláttam a barátnőm szájában az idegen pasi farkát, majdnem beleélveztem a nadrágomba. (Furcsa volt az érzés, mert még nem is állt fel teljesen a farkam, de már lüktetni kezdett a gyönyör.)

Gyorsan összeszedtem magam és kilopakodtam a házból, majd visszamentem az autogumishoz.

Egy félóra múlva, már autóval érkeztem, és arra számítottam, hogy ezek ketten már/még kefélnek a házban, de csak Kinga volt az ágyában betakarózva, a srác már sehol. Kinga szégyellősen, bűntudattal nézett rám és a vállát rángatta. Tudtam mit akar mondani: elfelejtettek gumit húzni! Pedig ott volt az asztalon a nappaliban, de feljöttek az emeletre és már nem volt kedvük vagy idejük visszamenni érte.

Kihúzta a kezét a takaró alól, valahonnan az ágyéka alól és lassan megmutatta a tenyerét. A már átlátszóvá vált spermát fogta fel a kezével. Látszott, hogy fél és valami mentegetőzést akar előadni, de én már teljesen bekattantam.

Megéreztem rajta az idegen kan szagát, kigomboltam a nadrágomat és belemarkoltam a hajába.... Szopattam, elvertem, megbasztam, kinyaltam (a magamét és az idegen fiuét), aztán megint megvertem nadrágszíjjal, aztán elmeséltettem magamnak mi történt, aztán megint megbasztam, stb....

Kb. éjfélre végre megnyugodtam és kiengedtem zuhanyozni az én édes kis sperma és punciszagú kedvesemet.

Sajnos már régen szakítottunk, de életem egyik legemlékezetesebb kalandja volt ez. Nem ezt bántam meg vele kapcsolatban, hanem inkább azt, amikor nem engedtem, hogy lefeküdjön valakivel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 25. kedd 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 02. 25. kedd 04:08
Ha engem kérdeztek,... az érzés olyan... döbbenetes volt, de igazán a természetessége döbbentett meg.

Az döbbentett meg, hogy mennyire magától értetödő volt Kingának az, hogy ha magára hagyom egy 10 perce megismert sráccal, akkor az ölébe ül és csókolózni kezd vele és, hogy mennyire természetes, hogy a párom másnak is leveszi a blúzát nem csak nekem és hagyja, hogy megujjazzák és levegyék a bugyiját.

Nem láttam a srác farkát, de Kinga el nem engedte egy pillanatra sem, szóval nagyon tetszett neki. A gyomrom felfordult, ahogy más pasi farkát rángatta a kis kurva. Az én farkamon mindig lassan mozgatta a kezét, szerette elnyújtani a pillanatot, ahogy átpattan a bőr a makkomon. A srác farkát is először lassan verte, aztán egyre gyorsabban, ahogy smároltak. Látszott, hogy kiteszi a szivét-lelkét, hogy a pasi elégedett legyen vele. Szuka!

És persze büszke is voltam rá. Naná.. a kis hegyes tinédzseres mellei egészen izgalomba hozták a srácot (akinek nem mellesleg ismertem a barátnőjét és távolról sem volt olyan fiatal és csinos, mint az én nőm).

Összefoglalva az érzéseimet: felháborodott büszkeség és gyomorforgató erekció buck
#16782   2020. 03. 11. szerda 22:06
onlyacouple onlyacouple
Sziasztok!
Valahogy jött egy-két gondolat és belevágtunk. Kis lépésekkel és mindig megbeszéltük a dolgokat, történéseket. Kell a stabil kapcsolat valamint a kölcsönös bizalom. Kettőnk között is teljes harmónia, ez csak időnként megfűszerezi az egészet. A kapcsolatunkban a pasi (én ) voltam a féltékenyebb.....aztán belekezdtünk. Most már élvezem én is ha látom a feleségemen azt az örömöt amit egy ilyen kaland okoz neki és viszont kedveli és akkor a legjobb ha mindenkinél teljes a beteljesülés smile Véleményünk szerint ez csak teljes őszinteséggel és nyíltsággal működhet. De ímádjuk élvezni az életet....
#16781   2020. 03. 11. szerda 15:04
goboti goboti
Sziasztok!
Környékbeli párral ismerkednèk!
#16780   2020. 03. 11. szerda 13:18
sara123 sara123
Sziasztok !! Ezt én is így gondolom . Mi is voltunk már többesben és azóta sem rossz a kapcsolatunk, Azt hiszem egy többeshez éppen az kell hogy erős kapcsolat legyen és bizalom . Persze van aki erre nem képes ezzel sincs gond és van ahol csak az egyik fél lenne benne az sem igazán szerencsés hogy valaki csak a másik miatt csinálja !! Nekünk ez a véleményünk. Aki pedig azt hiszi hogy a méret a lényeg nos nyilván van egy határ de ez vonatkozik lefelé és felfelé is !! Persze ki mennyire "bírja" és kinek mi a nagy illetve a kicsi !! smile
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 06. péntek 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 06. péntek 06:34
A helyzet az, hogy azt a kapcsolatot tudja tönkretenni, amelyikkel van valami bibi. Ez ugyanúgy nem képes magában hazavágni egy kapcsolatot, mint ahogyan helyrehozni sem tud. Ahol nincs meg az egymás iránti tisztelet, szeretet, vágy, ott elég bármi arra, hogy szétmenjen a kapcsolat. Ahol viszont stabil az érzelmi háttér, ott nem lehet probléma. Az általánosítás egyébként sem szerencsés. A farokméret pedig 1 dolog, egy részlete az összképnek. Ha egy nő a nagyobb farok miatt hagyja el a családját, férjét, hát ott nem ez a legnagyobb probléma az biztos!
#16779   2020. 03. 11. szerda 11:48
TheThreesome TheThreesome
Mi találkoztunk innen egy Miki nevű sráccal, neki nem volt kicsi és a stílussal is minden rendben volt. Esetleg ha olvassa írhatna is buck
#16778   2020. 03. 10. kedd 15:46
X Törölt felhasználó (1474922)
igen -igen osztom, nagyon nem egyszerű smile
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 06. péntek 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 06. péntek 06:37
A férjemé nem rekord méret, de még nem találtunk itt akkorát sem, mint az övé. Valahogy mindíg összemegy mire randizunk! circling Akinek még (fotó alapján) nagyobb, ott sokszor a stílussal van baj. Szóval nem olyan egyszerű ez.
#16777   2020. 03. 10. kedd 15:45
a nagy méret sokszor bizony nagy csalódás . .
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2020. 03. 08. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 08. vasárnap 18:19
A nagy méret mit sem ér ha nem tudja használni! Mindig a nő dönt, a férj meg max. bólogat ! smile
#16776   2020. 03. 10. kedd 15:44
A pasimat izgatja ha mással dugok smile nincs ebben semmi különös smile és engem is izgat ha mással dug smile imádjuk nézni egymást amikor ki ki mással van épp elfoglalva mindkettőnket izgat nagyon
#16775   2020. 03. 10. kedd 12:49
X Törölt felhasználó (3989732)
...igen, azért írtam úgy, hogy "szerintem is". smile
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 10. kedd 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 10. kedd 06:28
Éppen ezt írtam én is. Én vagyok a kritikusabb. A párom többmindenkinek engedne szabad utat.
#16774   2020. 03. 10. kedd 06:28
SzofiBobi SzofiBobi
Éppen ezt írtam én is. Én vagyok a kritikusabb. A párom többmindenkinek engedne szabad utat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 09. hétfő 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 03. 09. hétfő 07:35
Közös döntés, máshogy nem is nagyon lehet, de a végső szó szerintem is a nőé. Ha a férj szűrőjén át is ment a delikvens, attól még a nő lesz az, akinek magába kell engednie az illetőt. smile
#16773   2020. 03. 09. hétfő 10:41
X Törölt felhasználó (4295852)
engem is izgat ha látom hogy jól érzi magát. 38 éve vagyunk házasok, működik elég rég óta.

... 140 141 142 143 144 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!