Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 136 137 138 139 140 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16903   2020. 05. 11. hétfő 09:04
X Törölt felhasználó (4286482)
Egy nagyon ex barátnőmmel volt pár ilyen élményem. Két évet voltunk és fél év után próbáltuk ki. Mindkettőnknek nagyon tetszett és onanntól havi 1-2 alkalommal hármasoztunk és párx négyeseztünk is. Az első alkalom nagyon izgalmas volt. Majd kiugrott a szivem a helyéről amikor láttam ahogy más van benne. Végig az járt a fejemben ha végzett a srác mocskosul telerakom a szétdugott kis puncikáját! smile
Mondjuk ehhez kell egy kicsit másabb gondolkodásmód mint az átlag monogám pároknál van.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 07:23
Sziasztok!
Inkább a férjektől kérdeznék ,
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket. worship
#16902   2020. 05. 11. hétfő 07:57
fazonpar fazonpar
Engem nagyon izgatna ha egy, de leginkabb több oriasi farkú srác kemenyen megdugná. Tudom, hogy a nagy meretet szereti, mert a vibratorai is extrém méretűek, es nagyon elvezi őket. Saj os elzarkozik az ilyen dolgoktól. Pedig szamomra nagyon izgató lenne látni, ahogy sikitva elvez egy hatalmas, szexire borotvált faszon.
#16901   2020. 05. 11. hétfő 07:23
dogging33 dogging33
Sziasztok!
Inkább a férjektől kérdeznék ,
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket. worship
#16900   2020. 05. 10. vasárnap 10:44
SzofiBobi SzofiBobi
Sajnos ez elég gyakori! Nem szabad komolyan venni ezt a dolgot, kb 600 emberrel beszélgettünk itt, ebből kb 50 volt aki az adatlapunkon leírtaknak megfelel. Kb 10-el találkoztunk, 5 végződött szexel. Szóval óriási mennyiségű beszélgetés, válogatás, találka kell ahooz, hogy egy megfelelő embert találjatok. Ezt természetesen mindenire igaz. A valóban kereső pasiknak, még az is hátrány, hogy a remgeteg nem valódi keres miatt, Őket is sokszor kamusnak kezelik. Nem könnyű, de ne is lehetetlen! Az élményért, mindenképpen megéri, az időt és energiát rá szánni!!!!!!!!
(Ez egy válasz Cmszexthreesome üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 00:40
Mi 10 eve vagyunk egyutt 2 gyerkoccel es izgat mindkettonket a cuckold tema , harmas szex ferfi beszalloval , nagy nehezen kivalasztottunk egy jatszotarsat de atvert minket :(
#16899   2020. 05. 10. vasárnap 00:40
Cmszexthreesome Cmszexthreesome
Mi 10 eve vagyunk egyutt 2 gyerkoccel es izgat mindkettonket a cuckold tema , harmas szex ferfi beszalloval , nagy nehezen kivalasztottunk egy jatszotarsat de atvert minket :(
#16898   2020. 05. 09. szombat 16:14
anál01 anál01
Őszintén irigylem azokat akik ilyen jellegű dologba bele vágnak. Én mindent megadnák ha egy pár bevállalna s beengedne az intim életűkbe s hogy részt vegyek benne. Úgy érzem csak állom marad. Aki teheti az pedig éljen a helyzettel.
#16897   2020. 05. 07. csütörtök 13:15
X Törölt felhasználó (4287332) VIP
Nagyon izgatott amikor láttam azt h más faszt milyen vadul szopott imádtam latni azt is mikor lovagolva elvezett az idegen faszon és közbe folyt a punci.. Ki is nyaltam azután pedig vissza mászott a faszra és tovabb lovagolt. Igazabol egy alakol volt még tavaly.. De nagyon tudott izgatni..
#16896   2020. 05. 06. szerda 20:49
X Törölt felhasználó (732009)
Sziasztok!
Nekem nagyon izgató latni amikor a párom mással szeretkezik.De csak úgy ha aktív résztvevője vagyok én is.Ugyan ez róla nem mondható el.Ő nem szereti látni amikor én másik hölgyel vagyok.Pedig volt szerencsénk innen egy kedves párral találkozni nagyon jól éreztük magunkat velük de ő ezt máshogy látja mint én.Persze féltékenység nincsen egyikőnk részéről sem és ez a legdontosabb.
#16895   2020. 05. 06. szerda 13:17
X Törölt felhasználó (895053)
#16894   2020. 05. 06. szerda 13:13
káró káró
Az oldal nem található. Sajnos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 05. 05. kedd 21:22
Volt egy barátunk, akivel nagyon rég óta összejártunk hármasban, amikor végre sikerült állandó barátnő szereznie és meglátogattuk őket a Balaton parton egy kis présházban.

A kedvesemen egyetlen hófehér indiai gyolcsruha volt, alatta még bugyi sem. Amikor megérkeztünk a srác otthonos mozdulattal átölelte és lesmárolta, miközben a barátnőjét még be sem mutatta nekünk. Utána egy gyors bemutatkozás, de ezek ketten akkor sem engedték el egymást. Bevittük a cuccainkat a házba lepakoltam a mi szobánkba. Az új barátnő megmutatta a házat és mire körbeértünk a párom már teljesen pucér volt és még mindig vadul csókolóztak, szerelmeskedtek a szobában.

Persze a farkam azonnal felállt a nadrágomban, miközben egy sereg lepke szabadult el a gyomromban a féltékenységtől. Párom becsületére legyen mondva, hogy először elém térdelt le...

A többit itt nézhetitek meg:https://www.goldengate.hu/kepsorozat/358302-Foursome Négyesszex a Balatonon
#16893   2020. 05. 06. szerda 11:41
rajmiki rajmiki
sziasztok
A feleségem pinája1-6-ig leírtam korábbi majd 20 éves feleség dugatásomat Ha készen álltok rá akkor nincs annál jobb de ha féltékeny tipus valamelyik ne kezdjetek bele
#16892   2020. 05. 06. szerda 11:08
X Törölt felhasználó (4281742)
Csatlakozom, a látvány, na meg a hangok! Mindhárman élvezzük nagyon.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 05. 06. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 06. szerda 09:29
Engem is nagyon izgat! Csodálom, rettenetesen élvezem, amikor látom, hogy a párom élvezi, ahogy ketten izgatjuk, simogatjuk. Remélem hamarosan ismét részünk lesz benne. Ha pedig volt egy ilyen kalandunk,akkor otthon azonnal folytatjuk, és sokáig hetekig feldobja az együttléteinket!
#16891   2020. 05. 06. szerda 09:29
SzofiBobi SzofiBobi
Engem is nagyon izgat! Csodálom, rettenetesen élvezem, amikor látom, hogy a párom élvezi, ahogy ketten izgatjuk, simogatjuk. Remélem hamarosan ismét részünk lesz benne. Ha pedig volt egy ilyen kalandunk,akkor otthon azonnal folytatjuk, és sokáig hetekig feldobja az együttléteinket!
#16890   2020. 05. 05. kedd 21:22
X Törölt felhasználó (895053)
Volt egy barátunk, akivel nagyon rég óta összejártunk hármasban, amikor végre sikerült állandó barátnő szereznie és meglátogattuk őket a Balaton parton egy kis présházban.

A kedvesemen egyetlen hófehér indiai gyolcsruha volt, alatta még bugyi sem. Amikor megérkeztünk a srác otthonos mozdulattal átölelte és lesmárolta, miközben a barátnőjét még be sem mutatta nekünk. Utána egy gyors bemutatkozás, de ezek ketten akkor sem engedték el egymást. Bevittük a cuccainkat a házba lepakoltam a mi szobánkba. Az új barátnő megmutatta a házat és mire körbeértünk a párom már teljesen pucér volt és még mindig vadul csókolóztak, szerelmeskedtek a szobában.

Persze a farkam azonnal felállt a nadrágomban, miközben egy sereg lepke szabadult el a gyomromban a féltékenységtől. Párom becsületére legyen mondva, hogy először elém térdelt le...

A többit itt nézhetitek meg:https://www.goldengate.hu/kepsorozat/358302-Foursome Négyesszex a Balatonon
#16889   2020. 05. 03. vasárnap 13:32
X Törölt felhasználó (4157932)
Pont ma olvastam egy cikket a témában. Akit érdekel, itt megtalálja: https://divany.hu/eletem/2020/05/02/10-kerdes-a-szexrol/?utm_s- ource=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
#16888   2020. 05. 03. vasárnap 13:19
Józsa15 Józsa15
Én is pont ilyen helyzetben vagyok,nálunk a volt osztálytársa nyomul.Izgatna ha elmenne vele egy körre,sőt ha megleshetném, utána érezhetném rajta az élvezetet,élvezkedést. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 27. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3979742)
2020. 04. 27. hétfő 08:12
Az én párom hűséges,felhozom a témát á nem soha,ilyet szeretnék,pedig tudom hogy benne lenne,persze nem mindenkivel,tuti hogy én nem tudhatnék róla pedig meglesném.
Nem tudom hogyan teremtsek olyan megfelelő alkalmat,mert van egy pasi a haveri körben akivel szerintem megtenné.
#16887   2020. 05. 03. vasárnap 13:15
X Törölt felhasználó (3979742)
Szia.Köszönöm!Nagyon jó ez is,de ezt nem merem mert megdőlne,letagadná haver stb.
Nem fűvel fával,nem olyan,de egyszer meglesem ahogy más dugja...,megfelelő helyzetet kell teremtenem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 02. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4217142)
2020. 05. 02. szombat 23:01
Helló!
Néhány éve hasonló cipőben jártam!
Én a haverom felől közelítettem a dolgot,akiről tudtam,bejön neki.Én adtam a tanácsokat a srácnak,hogy udvaroljon
a páromnak,miközben a párom elmondta,hogy nyomul a haverom.Nagyon izgalmas játék volt,így is majd egy
hónapig tartott mire a párom hagyta magát.Megérte,azóta nyitott a hármasra.
#16886   2020. 05. 02. szombat 23:01
X Törölt felhasználó (4217142)
Helló!
Néhány éve hasonló cipőben jártam!
Én a haverom felől közelítettem a dolgot,akiről tudtam,bejön neki.Én adtam a tanácsokat a srácnak,hogy udvaroljon
a páromnak,miközben a párom elmondta,hogy nyomul a haverom.Nagyon izgalmas játék volt,így is majd egy
hónapig tartott mire a párom hagyta magát.Megérte,azóta nyitott a hármasra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 27. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3979742)
2020. 04. 27. hétfő 08:12
Az én párom hűséges,felhozom a témát á nem soha,ilyet szeretnék,pedig tudom hogy benne lenne,persze nem mindenkivel,tuti hogy én nem tudhatnék róla pedig meglesném.
Nem tudom hogyan teremtsek olyan megfelelő alkalmat,mert van egy pasi a haveri körben akivel szerintem megtenné.
#16885   2020. 05. 02. szombat 13:48
zolka74 zolka74
Engem is izgat,hogy valaki megdugja elöttem,velem együtt a pàrom.. Eddig mèg nem volt rà alkalom.. de remèlem egyszer beugrik egy spontàn alkalom...
#16884   2020. 05. 02. szombat 12:07
sexmen588 sexmen588
Sziasztok. Bár mostanában nem volt rá példa de imádtam mikor egy nagyobb méretü pasi jól kitágitotta a nejem és uttánna dugtam. Persze a spermás csók sem maradhatott el!!!

... 136 137 138 139 140 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!