Egy nagyon ex barátnőmmel volt pár ilyen élményem. Két évet voltunk és fél év után próbáltuk ki. Mindkettőnknek nagyon tetszett és onanntól havi 1-2 alkalommal hármasoztunk és párx négyeseztünk is. Az első alkalom nagyon izgalmas volt. Majd kiugrott a szivem a helyéről amikor láttam ahogy más van benne. Végig az járt a fejemben ha végzett a srác mocskosul telerakom a szétdugott kis puncikáját!
Mondjuk ehhez kell egy kicsit másabb gondolkodásmód mint az átlag monogám pároknál van. (Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 07:23

Mondjuk ehhez kell egy kicsit másabb gondolkodásmód mint az átlag monogám pároknál van. (Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Inkább a férjektől kérdeznék ,
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket.
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket.

Engem nagyon izgatna ha egy, de leginkabb több oriasi farkú srác kemenyen megdugná. Tudom, hogy a nagy meretet szereti, mert a vibratorai is extrém méretűek, es nagyon elvezi őket. Saj os elzarkozik az ilyen dolgoktól. Pedig szamomra nagyon izgató lenne látni, ahogy sikitva elvez egy hatalmas, szexire borotvált faszon.
Sziasztok!

Sajnos ez elég gyakori! Nem szabad komolyan venni ezt a dolgot, kb 600 emberrel beszélgettünk itt, ebből kb 50 volt aki az adatlapunkon leírtaknak megfelel. Kb 10-el találkoztunk, 5 végződött szexel. Szóval óriási mennyiségű beszélgetés, válogatás, találka kell ahooz, hogy egy megfelelő embert találjatok. Ezt természetesen mindenire igaz. A valóban kereső pasiknak, még az is hátrány, hogy a remgeteg nem valódi keres miatt, Őket is sokszor kamusnak kezelik. Nem könnyű, de ne is lehetetlen! Az élményért, mindenképpen megéri, az időt és energiát rá szánni!!!!!!!!
(Ez egy válasz Cmszexthreesome üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 00:40

Mi 10 eve vagyunk egyutt 2 gyerkoccel es izgat mindkettonket a cuckold tema , harmas szex ferfi beszalloval , nagy nehezen kivalasztottunk egy jatszotarsat de atvert minket :(
Mi 10 eve vagyunk egyutt 2 gyerkoccel es izgat mindkettonket a cuckold tema , harmas szex ferfi beszalloval , nagy nehezen kivalasztottunk egy jatszotarsat de atvert minket :(
Őszintén irigylem azokat akik ilyen jellegű dologba bele vágnak. Én mindent megadnák ha egy pár bevállalna s beengedne az intim életűkbe s hogy részt vegyek benne. Úgy érzem csak állom marad. Aki teheti az pedig éljen a helyzettel.
Nagyon izgatott amikor láttam azt h más faszt milyen vadul szopott imádtam latni azt is mikor lovagolva elvezett az idegen faszon és közbe folyt a punci.. Ki is nyaltam azután pedig vissza mászott a faszra és tovabb lovagolt. Igazabol egy alakol volt még tavaly.. De nagyon tudott izgatni..
Sziasztok!
Nekem nagyon izgató latni amikor a párom mással szeretkezik.De csak úgy ha aktív résztvevője vagyok én is.Ugyan ez róla nem mondható el.Ő nem szereti látni amikor én másik hölgyel vagyok.Pedig volt szerencsénk innen egy kedves párral találkozni nagyon jól éreztük magunkat velük de ő ezt máshogy látja mint én.Persze féltékenység nincsen egyikőnk részéről sem és ez a legdontosabb.
Nekem nagyon izgató latni amikor a párom mással szeretkezik.De csak úgy ha aktív résztvevője vagyok én is.Ugyan ez róla nem mondható el.Ő nem szereti látni amikor én másik hölgyel vagyok.Pedig volt szerencsénk innen egy kedves párral találkozni nagyon jól éreztük magunkat velük de ő ezt máshogy látja mint én.Persze féltékenység nincsen egyikőnk részéről sem és ez a legdontosabb.
Didego 4some
(Ez egy válasz káró üzenetére (2020. 05. 06. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Az oldal nem található. Sajnos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 05. kedd 21:22
Törölt felhasználó (895053)

Volt egy barátunk, akivel nagyon rég óta összejártunk hármasban, amikor végre sikerült állandó barátnő szereznie és meglátogattuk őket a Balaton parton egy kis présházban.
A kedvesemen egyetlen hófehér indiai gyolcsruha volt, alatta még bugyi sem. Amikor megérkeztünk a srác otthonos mozdulattal átölelte és lesmárolta, miközben a barátnőjét még be sem mutatta nekünk. Utána egy gyors bemutatkozás, de ezek ketten akkor sem engedték el egymást. Bevittük a cuccainkat a házba lepakoltam a mi szobánkba. Az új barátnő megmutatta a házat és mire körbeértünk a párom már teljesen pucér volt és még mindig vadul csókolóztak, szerelmeskedtek a szobában.
Persze a farkam azonnal felállt a nadrágomban, miközben egy sereg lepke szabadult el a gyomromban a féltékenységtől. Párom becsületére legyen mondva, hogy először elém térdelt le...
A többit itt nézhetitek meg:https://www.goldengate.hu/kepsorozat/358302-Foursome Négyesszex a Balatonon
A kedvesemen egyetlen hófehér indiai gyolcsruha volt, alatta még bugyi sem. Amikor megérkeztünk a srác otthonos mozdulattal átölelte és lesmárolta, miközben a barátnőjét még be sem mutatta nekünk. Utána egy gyors bemutatkozás, de ezek ketten akkor sem engedték el egymást. Bevittük a cuccainkat a házba lepakoltam a mi szobánkba. Az új barátnő megmutatta a házat és mire körbeértünk a párom már teljesen pucér volt és még mindig vadul csókolóztak, szerelmeskedtek a szobában.
Persze a farkam azonnal felállt a nadrágomban, miközben egy sereg lepke szabadult el a gyomromban a féltékenységtől. Párom becsületére legyen mondva, hogy először elém térdelt le...
A többit itt nézhetitek meg:https://www.goldengate.hu/kepsorozat/358302-Foursome Négyesszex a Balatonon
sziasztok
A feleségem pinája1-6-ig leírtam korábbi majd 20 éves feleség dugatásomat Ha készen álltok rá akkor nincs annál jobb de ha féltékeny tipus valamelyik ne kezdjetek bele
A feleségem pinája1-6-ig leírtam korábbi majd 20 éves feleség dugatásomat Ha készen álltok rá akkor nincs annál jobb de ha féltékeny tipus valamelyik ne kezdjetek bele
Csatlakozom, a látvány, na meg a hangok! Mindhárman élvezzük nagyon.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 05. 06. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 06. szerda 09:29

Engem is nagyon izgat! Csodálom, rettenetesen élvezem, amikor látom, hogy a párom élvezi, ahogy ketten izgatjuk, simogatjuk. Remélem hamarosan ismét részünk lesz benne. Ha pedig volt egy ilyen kalandunk,akkor otthon azonnal folytatjuk, és sokáig hetekig feldobja az együttléteinket!
Engem is nagyon izgat! Csodálom, rettenetesen élvezem, amikor látom, hogy a párom élvezi, ahogy ketten izgatjuk, simogatjuk. Remélem hamarosan ismét részünk lesz benne. Ha pedig volt egy ilyen kalandunk,akkor otthon azonnal folytatjuk, és sokáig hetekig feldobja az együttléteinket!
Volt egy barátunk, akivel nagyon rég óta összejártunk hármasban, amikor végre sikerült állandó barátnő szereznie és meglátogattuk őket a Balaton parton egy kis présházban.
Pont ma olvastam egy cikket a témában. Akit érdekel, itt megtalálja: https://divany.hu/eletem/2020/05/02/10-kerdes-a-szexrol/?utm_s- ource=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Én is pont ilyen helyzetben vagyok,nálunk a volt osztálytársa nyomul.Izgatna ha elmenne vele egy körre,sőt ha megleshetném, utána érezhetném rajta az élvezetet,élvezkedést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 27. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 27. hétfő 08:12

Törölt felhasználó (3979742)

Az én párom hűséges,felhozom a témát á nem soha,ilyet szeretnék,pedig tudom hogy benne lenne,persze nem mindenkivel,tuti hogy én nem tudhatnék róla pedig meglesném.
Nem tudom hogyan teremtsek olyan megfelelő alkalmat,mert van egy pasi a haveri körben akivel szerintem megtenné.
Nem tudom hogyan teremtsek olyan megfelelő alkalmat,mert van egy pasi a haveri körben akivel szerintem megtenné.
Szia.Köszönöm!Nagyon jó ez is,de ezt nem merem mert megdőlne,letagadná haver stb.
Nem fűvel fával,nem olyan,de egyszer meglesem ahogy más dugja...,megfelelő helyzetet kell teremtenem! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 02. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 02. szombat 23:01
Nem fűvel fával,nem olyan,de egyszer meglesem ahogy más dugja...,megfelelő helyzetet kell teremtenem! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 02. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4217142)

Helló!
Néhány éve hasonló cipőben jártam!
Én a haverom felől közelítettem a dolgot,akiről tudtam,bejön neki.Én adtam a tanácsokat a srácnak,hogy udvaroljon
a páromnak,miközben a párom elmondta,hogy nyomul a haverom.Nagyon izgalmas játék volt,így is majd egy
hónapig tartott mire a párom hagyta magát.Megérte,azóta nyitott a hármasra.
Én a haverom felől közelítettem a dolgot,akiről tudtam,bejön neki.Én adtam a tanácsokat a srácnak,hogy udvaroljon
a páromnak,miközben a párom elmondta,hogy nyomul a haverom.Nagyon izgalmas játék volt,így is majd egy
hónapig tartott mire a párom hagyta magát.Megérte,azóta nyitott a hármasra.
Helló!
hónapig tartott mire a párom hagyta magát.Megérte,azóta nyitott a hármasra. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 27. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 27. hétfő 08:12
hónapig tartott mire a párom hagyta magát.Megérte,azóta nyitott a hármasra. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 27. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3979742)

Az én párom hűséges,felhozom a témát á nem soha,ilyet szeretnék,pedig tudom hogy benne lenne,persze nem mindenkivel,tuti hogy én nem tudhatnék róla pedig meglesném.
Engem is izgat,hogy valaki megdugja elöttem,velem együtt a pàrom.. Eddig mèg nem volt rà alkalom.. de remèlem egyszer beugrik egy spontàn alkalom...
Sziasztok. Bár mostanában nem volt rá példa de imádtam mikor egy nagyobb méretü pasi jól kitágitotta a nejem és uttánna dugtam. Persze a spermás csók sem maradhatott el!!!