ha nem tiltottál volna le itt Gg-n Ti is részese lehettetek volna ennek a partynak
írni akartam, de le vagyok tiltva, szívesen láttunk volna benneteket, lehettünk volna 14-en 12 helyett
de következő bulira sem tudunk hívni így, pedig lesz ismétlés.
Találni pasit vagy párt?
VALÓ igaz, nehéz...Nálunk is nagy volt a rotáció, sőt aznapi 5 lemondás is...
35 év alatti, csupasz testű pasi NEM volt.
35 év alatti szőrös testű és 40+os csupasz csiga viszont igen (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:34
írni akartam, de le vagyok tiltva, szívesen láttunk volna benneteket, lehettünk volna 14-en 12 helyett
de következő bulira sem tudunk hívni így, pedig lesz ismétlés.
Találni pasit vagy párt?
VALÓ igaz, nehéz...Nálunk is nagy volt a rotáció, sőt aznapi 5 lemondás is...
35 év alatti, csupasz testű pasi NEM volt.
35 év alatti szőrös testű és 40+os csupasz csiga viszont igen (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4358382)

Szerencsések vagytok.. mi is Debrecenben keresgélünk de egyet sem találunk aki eljön, nemhogy 9-et....
Szerencsések vagytok.. mi is Debrecenben keresgélünk de egyet sem találunk aki eljön, nemhogy 9-et....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:04
Törölt felhasználó (4264102)

"csúnya" lett volna, ha ott vagyunk 3 szuper jó csaj és a pasik egymással foglalkoznak, nem velünk
amugy mind a 9 hím full hetero volt.
Igen, bírtuk
a buli végén segítettem takarítani...41 óvszer fogyott...az pasinként több mint 4-es átlag
hmmm, még 1 hét elteltével is nagyon jó visszagondolni a bulira...
aki ott volt, mindenki pozitívan emlegeti...
Igen, bírtuk
a buli végén segítettem takarítani...41 óvszer fogyott...az pasinként több mint 4-es átlag

aki ott volt, mindenki pozitívan emlegeti...
"csúnya" lett volna, ha ott vagyunk 3 szuper jó csaj és a pasik egymással foglalkoznak, nem velünk
Igen, bírtuk
aki ott volt, mindenki pozitívan emlegeti... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 17:31
Igen, bírtuk

aki ott volt, mindenki pozitívan emlegeti... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4383712)

Jó kis buli lehetett. Akkor volt lőszer utánpótlás. 3xoros tulero ellenére álltak a sarat a lányok? Vagy a srácok egymást is rendeztek?
Szerintem olvass utána, mi módon terjednek a nemibetegségek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 10:34
Törölt felhasználó (925470)

Akik hagyják, hogy egy idegen beleélvezzen a feleségükbe, nem félnek a fertőzéstől?
Akik hagyják, hogy egy idegen beleélvezzen a feleségükbe, nem félnek a fertőzéstől?
Bonyolult. Nem tudom mennyit képzelek a dolgokba és mi a valóság. Nekem úgy tűnik h bizonyos szintig nyitott, de nem igazán beszél róla. Szóval nehéz ugy
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2020. 08. 07. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
És nincs benne egy picike bi hajlam se?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 18:10

Megnézném, ahogy az asszonyt az egyik barátnője egy felcsatolható dildóval lerendezi....
Meg kell mondjam, kevés ennél jobb érzés van! Amikor tudod, hogy hol van a nejed, éppen mit tesz, és alig várod haza, hogy első kézből halld a beszámolót, miközben buján öleled, ujjazod, és érzed benne az idegen spermát. Hát ki lehet ezt bírni anélkül, hogy ne állna az ember farka? Ilyenkor iszom a szavait, százszor elmondatok vele minden apró részletet. és közben már dugom őt, érezve benne más anyagát, ami külön inspiráló.
Jó kis buli lehetett. Akkor volt lőszer utánpótlás. 3xoros tulero ellenére álltak a sarat a lányok? Vagy a srácok egymást is rendeztek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 17:15
Törölt felhasználó (4264102)

Mult pénteken 3 nő, 9 igazi, belevaló húsvér kandúr a picinyke Debrecenben igencsak jól éreztük egymást
Csak őszinteség és bevállalósság szükséges.
Ok, volt sok lemorzsolódó, neten szájkaratéző pár és pasi, de aki ott volt, mindenki csúcs szuperül emlékszik vissza rá...
Sajnos sokan csak álmodoznak pasikról...de megélni még olyannal se merik a vágyaikat, aki megbízható és tuti jó...
Ok, volt sok lemorzsolódó, neten szájkaratéző pár és pasi, de aki ott volt, mindenki csúcs szuperül emlékszik vissza rá...
Sajnos sokan csak álmodoznak pasikról...de megélni még olyannal se merik a vágyaikat, aki megbízható és tuti jó...
Mult pénteken 3 nő, 9 igazi, belevaló húsvér kandúr a picinyke Debrecenben igencsak jól éreztük egymást
Ez egy fantom világ. Néha felvillannak húsvérek is.
Kicsi város mindenki ismer mindenkit. Félő, hogy ismerősbe botlik az ember.
Gondolom a fővárosban jobb a helyzet.
Kicsi város mindenki ismer mindenkit. Félő, hogy ismerősbe botlik az ember.

Régebben nem,de most örömmel nézném ahogy alaposan megdugnák!
Szerintem nincs olyan férfi aki még nem játszott el a gondolattal. Nekem nagyon bejön látni őt mással

Tegnap dèlelött a belvàroson vàgtunk àt, Forgalom is volt meg egyèbkènt is 30 as zona, ezert lassan haladtunk. Az egyik zebrànàl egy közèpkoru fekete fazon sètàlt àt elöttünk. Rövid haj, közèpmagas, kidolgozott de nem body builder test amennyire làtszott az öltönyben, hanyagul elegàns mint az ördög maga. Igazi telivèr csödör. Egy pillanatra összenèztek a felesègemmel, könnyedèn elmosolyodott, kedvesen odabiccentett majd tovàbb sètalt. Mi is tovàbb mentünk de egy darabig mèg szoban volt. Pici felesègem nem rejtette vèka alà, hogy szivesen elkapnà egy pàsztororàra. Letesztenè vajon nagy fekete ember nagy fekete farokkal jàr-e. Kivàncsi vagyok valoban le merte volna-e szolitani, ha nem autoval vagyunk. Èn biztosan örültem volna neki.

a pasim izgatja, persze pasit közösen választunk, de ha párral vagyunk is tetszik neki más farka bennem.
És? Mi lett a vége?
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2020. 07. 29. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv nem csábult el ☹️
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 18:05

Valaki próbálta már azt, hogy a feleség tudta nélkül megkérte egy barátját, ismerőst, hogy csábítsa el a feleségét?
Mi lett a vége?
Mi lett a vége?
Ez engem is erdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 18:10

Megnézném, ahogy az asszonyt az egyik barátnője egy felcsatolható dildóval lerendezi....
igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 18:05

Valaki próbálta már azt, hogy a feleség tudta nélkül megkérte egy barátját, ismerőst, hogy csábítsa el a feleségét?
Mi lett a vége?
Mi lett a vége?