Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 122 123 124 125 126 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17207   2020. 09. 02. szerda 14:13
X Törölt felhasználó (4408262)
Nem vagyok egyedül a dologgal, többektől hallom, hogy másképp alakult.
Egy hölggyel beszélgettünk, akit pl az viselt meg, hogy a kiszemelt pasi túl keveset szánt rá az idejéből.
Pedig a csaj bombajó...Szerintem a pasi volt hülye.
Meg a férj...
#17206   2020. 09. 02. szerda 14:09
X Törölt felhasználó (4408262)
Nálunk jól működött a dolog addig, míg a vendégünk el nem szerette a feleségem.
Szóval nem tudom, ki hogy van vele, de a feleséged csak akkor ajánld föl másnak, ha nagyon stabil a testi és érzelmi kapocs köztetek.
Bár senki nem kérdezte, gondoltam kírom magamból.
#17205   2020. 09. 01. kedd 21:05
Kutyu14cm Kutyu14cm
Jól megvígasztaltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 08. 31. hétfő 17:43
A hozzáállás valóban nem. Ha hiszitek ha nem, ha én normálisan megtudok nyilvánulni akkor nem vagyok jó se ennek se annak. Hanem jön egy harmadik. Külföldi. Ez egy hatalmas csapda. És a többségi társadalom nőinek az agya lefagy, a rendszer mert nem tud azzal mit kezdeni hogy nekem más az értékrendem és hogy meg tudok nyilvánulni. És ez sem elég. Mert akkor meg ettől távolságtartóak. Vagy lehet bennük egy olyan is hogy nehogy már ő ebben és ebben jobb legyen. Sajnos az itteni társadalom enyhén szólva sem színvak. Szigetemberre váltam.
#17204   2020. 09. 01. kedd 09:09
Felhőék Felhőék
Szerintünk is legyen már meg a párom döntése ki akar bevonni az ilyen játékokba. Kár ebbe bármi rasszizmust belevinni. Ezzel az erővel a kövérek, idősek, is tiltakozhatnának.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 01. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 08:42
Rengeteg verzió van az elutasításra! Sajnos nekünk ez úgy jött le, amit nap mint nap látunk, hallunk hogy, "azért nem jár valami mert cigány vagyok?" Szerintünk ezt a dolgot nagyon sok esetben a romák generálják, ők igyekeznek mgkülömböztetni magukat, pláne, ha ezzel valamilyen előjogot szereznek vele. Nem hisszük, hogy a legtöbb elutasítást azért kaptad, mert roma vagy! A férfiak írásait olvasva itt, egy magyar, fehér pasinak sincs több esélye. Ők találnak más okot, legtöbb esetben persze nem magukban, hanem a hölgyekben, párokban. Van akiknek csak a szőke kék szemű pasik jönnek be, van akik ki sem álhatják az ilyen külselyű férfit, nem tudjuk miért kell ezt indokolni. Nem szeretünk mi sem megbántani senkit, sőt a külseje miatt pláne, hisz azon nem sokmindent tud változtatni senki.
#17203   2020. 09. 01. kedd 08:42
SzofiBobi SzofiBobi
Rengeteg verzió van az elutasításra! Sajnos nekünk ez úgy jött le, amit nap mint nap látunk, hallunk hogy, "azért nem jár valami mert cigány vagyok?" Szerintünk ezt a dolgot nagyon sok esetben a romák generálják, ők igyekeznek mgkülömböztetni magukat, pláne, ha ezzel valamilyen előjogot szereznek vele. Nem hisszük, hogy a legtöbb elutasítást azért kaptad, mert roma vagy! A férfiak írásait olvasva itt, egy magyar, fehér pasinak sincs több esélye. Ők találnak más okot, legtöbb esetben persze nem magukban, hanem a hölgyekben, párokban. Van akiknek csak a szőke kék szemű pasik jönnek be, van akik ki sem álhatják az ilyen külselyű férfit, nem tudjuk miért kell ezt indokolni. Nem szeretünk mi sem megbántani senkit, sőt a külseje miatt pláne, hisz azon nem sokmindent tud változtatni senki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 17:43
A hozzáállás valóban nem. Ha hiszitek ha nem, ha én normálisan megtudok nyilvánulni akkor nem vagyok jó se ennek se annak. Hanem jön egy harmadik. Külföldi. Ez egy hatalmas csapda. És a többségi társadalom nőinek az agya lefagy, a rendszer mert nem tud azzal mit kezdeni hogy nekem más az értékrendem és hogy meg tudok nyilvánulni. És ez sem elég. Mert akkor meg ettől távolságtartóak. Vagy lehet bennük egy olyan is hogy nehogy már ő ebben és ebben jobb legyen. Sajnos az itteni társadalom enyhén szólva sem színvak. Szigetemberre váltam.
#17202   2020. 09. 01. kedd 06:42
X Törölt felhasználó (3989732)
Nem az utóbbi évtizedek liberális szemlélete. Két-három generációra visszamenőleg is vannak vegyes házasságok csak itt a mi környékünkön is, és nyilván voltak még régebben is, akik már nem élnek. wink

Én is gyűlölöm a balliberálisokat (ahogy az összes többi szélsőséget is), de ennek ahhoz nem sok köze van.
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2020. 09. 01. kedd 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 02:54
Ha jól értem, akkor az általad "nem roma nők" -nem nevezett lények lennének a magyar nők.
Nem, nem fagy le az agyunk,sőt tudunk gondolkodni is. Az a nagy fene helyzet,hogy itt 600 évig nem volt ám semmiféle keveredés. Súlyos következményekkel járt volna mindkét népcsoporton belül. Az utóbbi néhány évtized liberális szemléletének következtében valóban sorra születnek vegyes házasságokból a félvér puják, de ez egyáltalán nem azt jelenti,hogy minden roma pasi magyar nőben vetheti el a magját.
Ha nem vagy "menő" hegedűművész,vagy nem indulsz az Eurovizíós fertőben énekelni, akkor minimális az esélyed arra,hogy fehér puncit dugjál. Pláne rendszeresen. De ettől még nem kell elkeseredned,hiszen a roma lányok is nagyon szépek,tüzesek is,válassz közülük magadhoz illőt. Dakota közmondás: suba subához...
#17201   2020. 09. 01. kedd 02:54
zenita zenita
Ha jól értem, akkor az általad "nem roma nők" -nem nevezett lények lennének a magyar nők.
Nem, nem fagy le az agyunk,sőt tudunk gondolkodni is. Az a nagy fene helyzet,hogy itt 600 évig nem volt ám semmiféle keveredés. Súlyos következményekkel járt volna mindkét népcsoporton belül. Az utóbbi néhány évtized liberális szemléletének következtében valóban sorra születnek vegyes házasságokból a félvér puják, de ez egyáltalán nem azt jelenti,hogy minden roma pasi magyar nőben vetheti el a magját.
Ha nem vagy "menő" hegedűművész,vagy nem indulsz az Eurovizíós fertőben énekelni, akkor minimális az esélyed arra,hogy fehér puncit dugjál. Pláne rendszeresen. De ettől még nem kell elkeseredned,hiszen a roma lányok is nagyon szépek,tüzesek is,válassz közülük magadhoz illőt. Dakota közmondás: suba subához...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 16:55
Jó olvasni ezeket a sorokat. Köszönöm a jókívánságokat a bíztatást. Én is hasonlókat kívánok nektek wink Ez így van ahogy leírtad. Averzió alakult ki a nem roma nőkben. Aminek az alapja az ismeretlentől való félelem. És igen mindenki ítélkezik mert velünk született csak a mértéke nem mindegy. Egyébként igen személyesen könnyebb. Lassan elérek oda hogy több vakrandim volt mint valódi. És ezek a vakrandik mindig jól sültek el. De dobjuk a témát szerintem mert ezek érzékeny és tabu témák. Nem tolerálják az ilyesmit. Az oldal kezelői sem.
#17200   2020. 08. 31. hétfő 17:43
X Törölt felhasználó (4293192)
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 17:24
Az a baj, hogy ez a fajta hozzáállás nem velünk született, sajnos ez nevelés útján felvett dolog. Abban egyetértek, hogy személyesen biztos mások az esélyeid, látva itt az írásaidat szerintem egy közvetlen beszélgetésben már nem tűnik fel a szín, fogalmazásod, helyesírásod, gondolataid helyén vannak.
#17199   2020. 08. 31. hétfő 17:24
mgakaland mgakaland
Az a baj, hogy ez a fajta hozzáállás nem velünk született, sajnos ez nevelés útján felvett dolog. Abban egyetértek, hogy személyesen biztos mások az esélyeid, látva itt az írásaidat szerintem egy közvetlen beszélgetésben már nem tűnik fel a szín, fogalmazásod, helyesírásod, gondolataid helyén vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó olvasni ezeket a sorokat. Köszönöm a jókívánságokat a bíztatást. Én is hasonlókat kívánok nektek wink Ez így van ahogy leírtad. Averzió alakult ki a nem roma nőkben. Aminek az alapja az ismeretlentől való félelem. És igen mindenki ítélkezik mert velünk született csak a mértéke nem mindegy. Egyébként igen személyesen könnyebb. Lassan elérek oda hogy több vakrandim volt mint valódi. És ezek a vakrandik mindig jól sültek el. De dobjuk a témát szerintem mert ezek érzékeny és tabu témák. Nem tolerálják az ilyesmit. Az oldal kezelői sem.
#17198   2020. 08. 31. hétfő 17:10
Pedig a találásban vagy nem találásban ez is benne van. smile (Mármint ez a téma.)
#17197   2020. 08. 31. hétfő 16:56
Igen, de nagyon nagyon nehezen és minimális sikerrel jártam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (730754)
2020. 08. 31. hétfő 09:26
Volt már itt kapcsolatod?
#17196   2020. 08. 31. hétfő 16:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 08. 31. hétfő 11:09
Igen, amikor először olvastalak, meg is néztem az adatlapod, és le is vágtam egyből, hogy te nagyon-nagyon hátrányos helyzetből indulsz. :/ Itt nálunk a faluban van jó pár vegyes házasság, és egy rakat roma srác/csaj, aki úgymond full integrálódott, jó fejek, intelligensek (te is az vagy), és elképzeltem, hogy ennek ellenére milyen lenne a helyzetük egy ilyen netes társkeresőben. Na igen, itt baszik be az előítélet, mert egy jókora roma réteg miatt (arra a tipikus "nyóckeres"-re gondolok) a teljesen normális másik réteg ugyanúgy szív. :/ Nem is tudom, mit lehetne ez ellen tenni.

Ráadásul van még egy másik, érdekesebb jelenség is: egy csomó lány/nő mondta már, hogy el nem tudja képzelni a szexet néger, vagy arab, vagy roma sráccal, mert "más az illatuk". Ez viszont szimpla biológia lehet, ez az, ami ellen semmit nem lehet csinálni, még akkor se, ha te vagy Einstein, csak barnább bőrrel. De azt sis hozzátenném, hogy ez tűnik ritkábbnak, sajnos a szimpla zsigeri előítélet a jellemzőbb. :/

Mi szurkolunk neked egyébként, előbb-utóbb úgyis összejönnek a dolgok, bár lehet, hogy neked nem pont a netes, hanem inkább a valós keresésnél. Talán több esélyed van, amikor élőben tudsz ismerkedni, és felfogja a potenciális partner, hogy a származás nem minden. Éltünk a nyóckerben, amikor végre elköltöztünk vidékre, akkor észleltünk magunkon is, hogy még a legtoleránsabb emberben is kialakul előítélet, ha csak a negatív élményt kapja; - aztán itt minden megváltozott, az egyik legjobb itteni haverom is egy roma srác lett, meg egy csomó ügyfelem is az, akikkel nagyon jóban vagyunk, némelyik még emberebb volt sok fehér bőrű "parasztnál" is, amikor valami baj állt elő.

Mondjuk ehhez önismeret is kellett részünkről is, és meg kellett tanulnunk, hogy ne ítélkezzünk kapásból kinézet alapján. Ugyanígy elkezdtük tolerálni a melegeket, biszexuálisakat, meg még sob egyéb "devianciát". Egyszerűen csak nyitottabbnak kell lenni, és jobban megvizsgálni a dolgokat. Mivel értelmes srác vagy, szerintem te is bele fogsz futni olyan(ok)ba, akik elfogadnak majd úgy, ahogy vagy. Meg persze életed végéig lesznek ostoba emberkék is, akik csakazért se. :/
#17195   2020. 08. 31. hétfő 11:24
mgakaland mgakaland
Mindig jókat írsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 11:09
Igen, amikor először olvastalak, meg is néztem az adatlapod, és le is vágtam egyből, hogy te nagyon-nagyon hátrányos helyzetből indulsz. :/ Itt nálunk a faluban van jó pár vegyes házasság, és egy rakat roma srác/csaj, aki úgymond full integrálódott, jó fejek, intelligensek (te is az vagy), és elképzeltem, hogy ennek ellenére milyen lenne a helyzetük egy ilyen netes társkeresőben. Na igen, itt baszik be az előítélet, mert egy jókora roma réteg miatt (arra a tipikus "nyóckeres"-re gondolok) a teljesen normális másik réteg ugyanúgy szív. :/ Nem is tudom, mit lehetne ez ellen tenni.

Ráadásul van még egy másik, érdekesebb jelenség is: egy csomó lány/nő mondta már, hogy el nem tudja képzelni a szexet néger, vagy arab, vagy roma sráccal, mert "más az illatuk". Ez viszont szimpla biológia lehet, ez az, ami ellen semmit nem lehet csinálni, még akkor se, ha te vagy Einstein, csak barnább bőrrel. De azt sis hozzátenném, hogy ez tűnik ritkábbnak, sajnos a szimpla zsigeri előítélet a jellemzőbb. :/

Mi szurkolunk neked egyébként, előbb-utóbb úgyis összejönnek a dolgok, bár lehet, hogy neked nem pont a netes, hanem inkább a valós keresésnél. Talán több esélyed van, amikor élőben tudsz ismerkedni, és felfogja a potenciális partner, hogy a származás nem minden. Éltünk a nyóckerben, amikor végre elköltöztünk vidékre, akkor észleltünk magunkon is, hogy még a legtoleránsabb emberben is kialakul előítélet, ha csak a negatív élményt kapja; - aztán itt minden megváltozott, az egyik legjobb itteni haverom is egy roma srác lett, meg egy csomó ügyfelem is az, akikkel nagyon jóban vagyunk, némelyik még emberebb volt sok fehér bőrű "parasztnál" is, amikor valami baj állt elő.

Mondjuk ehhez önismeret is kellett részünkről is, és meg kellett tanulnunk, hogy ne ítélkezzünk kapásból kinézet alapján. Ugyanígy elkezdtük tolerálni a melegeket, biszexuálisakat, meg még sob egyéb "devianciát". Egyszerűen csak nyitottabbnak kell lenni, és jobban megvizsgálni a dolgokat. Mivel értelmes srác vagy, szerintem te is bele fogsz futni olyan(ok)ba, akik elfogadnak majd úgy, ahogy vagy. Meg persze életed végéig lesznek ostoba emberkék is, akik csakazért se. :/
#17194   2020. 08. 31. hétfő 11:09

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 07:18
Leírom a saját őszinteségi rohamom. Amikor először idejöttem az oldalra akkor azért jöttem ide, mert szűz voltam és el akartam veszíteni vágytam a testiségre, olyannyira hogy már majdnem betegje lennek annak hogy nem jutok puncihoz. Ez önmagában is nehéz helyzetbe hozott. Tehát számtalan levél és beszélgetésből azt szűrtem le és a hölgyek el is mondták hogy nekik tapasztalt férfi kell illetve nincs türelmük egy tapasztalatlan sráchoz. Mindenféle tanács jött hogy hogyan is kéne ezt megoldanom. Menjek kurvához egyebek. És nagyon kevesen értették meg miért húztam eddig a dolgot. Számtalan olyan levelet kaptam ami megkérdőjelezte az igazságom, nem hitték el hogy az vagyok l. Elvileg izgalmas a hölgyeknek de a levelezésekből kiderült hogy mégsem. Önmagában nem gátolt volna annyira mert ha megtörténik az első akkor az már más. Viszont van más is. És ez a lényeg. A származás. Én rgy roma férfi vagyok. És ne tudd mennyi ember utasított már vissza csak azért mert roma vagyok. Ha már őszinteségnél tartunk akkor ezeket le kellett hogy írjam. Vagy van egy két történetem. Egy párral kezdtem el beszélgetni. Körülbelül 3 sort váltottam velük majd saját magamtól elkezdtem leírni ki is vagyok valójában. Ez a párnak nem tetszett. Ment a szócsata. Majd egy mondaton megakadt a szemem. Azt írták őszintének kellett volna lennem. És az elejétől kezdve tudatni hogy ki és mi vagyok. Hiába írtam le a 2.sorban ki vagyok számukra nem voltam akkor sem őszinte. Természetesen jókat írtatok, írtál és így kellene hozzáállnia mindenkinek. Egyetértek veled ujdonsult. De sajnos van az az őszinteség amit nem vesz be a gyomor. És az eddigi tapasztalatim szerint az őszinteséggel eddig csak rosszul jártam a nők terén. Azt hiszem van egy aranyközép. Na most nálam ez a másik személytől személyektől függ. Nagyon sok nem tudja értékelni az őszinteséget. Pedig itt aztán tényleg el kellene ahogy te is írtad. (Egyébként jók a hozzászólások, jófejek vagytok wink )
#17193   2020. 08. 31. hétfő 09:26
X Törölt felhasználó (730754)
Volt már itt kapcsolatod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 07:18
Leírom a saját őszinteségi rohamom. Amikor először idejöttem az oldalra akkor azért jöttem ide, mert szűz voltam és el akartam veszíteni vágytam a testiségre, olyannyira hogy már majdnem betegje lennek annak hogy nem jutok puncihoz. Ez önmagában is nehéz helyzetbe hozott. Tehát számtalan levél és beszélgetésből azt szűrtem le és a hölgyek el is mondták hogy nekik tapasztalt férfi kell illetve nincs türelmük egy tapasztalatlan sráchoz. Mindenféle tanács jött hogy hogyan is kéne ezt megoldanom. Menjek kurvához egyebek. És nagyon kevesen értették meg miért húztam eddig a dolgot. Számtalan olyan levelet kaptam ami megkérdőjelezte az igazságom, nem hitték el hogy az vagyok l. Elvileg izgalmas a hölgyeknek de a levelezésekből kiderült hogy mégsem. Önmagában nem gátolt volna annyira mert ha megtörténik az első akkor az már más. Viszont van más is. És ez a lényeg. A származás. Én rgy roma férfi vagyok. És ne tudd mennyi ember utasított már vissza csak azért mert roma vagyok. Ha már őszinteségnél tartunk akkor ezeket le kellett hogy írjam. Vagy van egy két történetem. Egy párral kezdtem el beszélgetni. Körülbelül 3 sort váltottam velük majd saját magamtól elkezdtem leírni ki is vagyok valójában. Ez a párnak nem tetszett. Ment a szócsata. Majd egy mondaton megakadt a szemem. Azt írták őszintének kellett volna lennem. És az elejétől kezdve tudatni hogy ki és mi vagyok. Hiába írtam le a 2.sorban ki vagyok számukra nem voltam akkor sem őszinte. Természetesen jókat írtatok, írtál és így kellene hozzáállnia mindenkinek. Egyetértek veled ujdonsult. De sajnos van az az őszinteség amit nem vesz be a gyomor. És az eddigi tapasztalatim szerint az őszinteséggel eddig csak rosszul jártam a nők terén. Azt hiszem van egy aranyközép. Na most nálam ez a másik személytől személyektől függ. Nagyon sok nem tudja értékelni az őszinteséget. Pedig itt aztán tényleg el kellene ahogy te is írtad. (Egyébként jók a hozzászólások, jófejek vagytok wink )
#17192   2020. 08. 31. hétfő 07:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 07:22
"Az igaz hogy nem volt teljesen őszinte de akkoris." - de pont ebből lehet biztosra venni, hogy probléma lesz. Száz (mit száz, ezer!) százalékos őszinteség nélkül nem lesz jó a dolog. Ha a felek közül bármelyik hazudik magának, vagy a többinek, akkor ő eleve feszélyezve érzi magát, és ha még ki is bukik a dolog, akkor az elég pillanat- és hangulatgyilkos tud lenni, lőttek a bulinak.

Hogy lehet elkerülni a hazugságokat? Nálunk előre le lett beszélve az összes várható kimenetel onnantól kezdve, hogy jön a srác és egy álomszerű, hatalmas és szélesvásznú szex lesz a dologból odáig, hogy nem fog semmi történni, mert majd csak ülünk a konyhában, beszélgetünk és senki nem mer kezdeményezni. Benne volt az is, hogy eljutunk az ágyig, de valamelyikünk zavarban lesz és mégsem akarja. vagy annyira akarja, hogy már a látványtól elsül. Vagy menet közben, az első elsülés után én, vagy a srác zavarba jön, és megálljt parancsol. Vagy a párom el nem sírja magaát, hogy ő mekkora ribanc, mégis mit képzelt, hagyjuk ezt abba...

Amíg ki nem próbáltuk, addig nem tudtuk biztosra, hogy melyik fog megtörténni. De így, hogy a konkrét esemény előtt levelezésben, majd két alkalommal személyesen már hármasban is átbeszéltük, átrágtuk a dolgot úgy kerültünk ágyba, hogy BÁRMI megtörténhet, és sem pozitív, sem negatív élmény esetén nem fogunk zsigerből reagálni. És nem is volt semmi, olyan gördülékenyen ment, a dolog, amennyire csak lehetett. Pont azért, mert nem volt meglepetés (természetesen magán a fizikai élményeken kívül, hogy ez mennyire jó nyes ). Ha egyikünknek se állt volna fel a farka, akkor se lett volna semmi, felöltözünk (vagy nem), és beszélgetünk tovább. Nem szabad ezt a részét túl véresen komolyan venni, nem szabad teljesítménykényszer alapján görcsölni, nem szabad rivalizálni. Ez csak szex. smile
#17191   2020. 08. 30. vasárnap 13:44
X Törölt felhasználó (895053)
Tegnap este találkoztunk egy új bikával.

Páromnak eleinte nem tetszett a dolog, mert nagyon későn volt a randi és már fáradt volt. De a srác rendesen felizgatta, majdnem lecsúszott róla a bugyi, annyira benedvesedett. vigyor2

A kocsiban hazafelé megbeszéltük a randit, ő a lakásajtón belépve letolta a bugyiját és követelte, hogy szeretkezzünk. Megkapta. A végén négykézláb keféltem, ő közben elkérte a telefonomat és a srác átküldött képeit nézegette. eljen Szerintem az új bika nem is aludt rendesen az éjszaka, mert reggelre volt vagy egy tucat kérdése és reggel óta 10 percenként jönnek az újabb sms-ek. crazya

Azt hiszem azért élvezem ennyire, amikor keféli őt valaki, mert tudom, hogy jó nő, versenyezni kell érte és versenyben is vagyok. alien2
#17190   2020. 08. 27. csütörtök 07:22
"Az igaz hogy nem volt teljesen őszinte de akkoris." - de pont ebből lehet biztosra venni, hogy probléma lesz. Száz (mit száz, ezer!) százalékos őszinteség nélkül nem lesz jó a dolog. Ha a felek közül bármelyik hazudik magának, vagy a többinek, akkor ő eleve feszélyezve érzi magát, és ha még ki is bukik a dolog, akkor az elég pillanat- és hangulatgyilkos tud lenni, lőttek a bulinak.

Hogy lehet elkerülni a hazugságokat? Nálunk előre le lett beszélve az összes várható kimenetel onnantól kezdve, hogy jön a srác és egy álomszerű, hatalmas és szélesvásznú szex lesz a dologból odáig, hogy nem fog semmi történni, mert majd csak ülünk a konyhában, beszélgetünk és senki nem mer kezdeményezni. Benne volt az is, hogy eljutunk az ágyig, de valamelyikünk zavarban lesz és mégsem akarja. vagy annyira akarja, hogy már a látványtól elsül. Vagy menet közben, az első elsülés után én, vagy a srác zavarba jön, és megálljt parancsol. Vagy a párom el nem sírja magaát, hogy ő mekkora ribanc, mégis mit képzelt, hagyjuk ezt abba...

Amíg ki nem próbáltuk, addig nem tudtuk biztosra, hogy melyik fog megtörténni. De így, hogy a konkrét esemény előtt levelezésben, majd két alkalommal személyesen már hármasban is átbeszéltük, átrágtuk a dolgot úgy kerültünk ágyba, hogy BÁRMI megtörténhet, és sem pozitív, sem negatív élmény esetén nem fogunk zsigerből reagálni. És nem is volt semmi, olyan gördülékenyen ment, a dolog, amennyire csak lehetett. Pont azért, mert nem volt meglepetés (természetesen magán a fizikai élményeken kívül, hogy ez mennyire jó nyes ). Ha egyikünknek se állt volna fel a farka, akkor se lett volna semmi, felöltözünk (vagy nem), és beszélgetünk tovább. Nem szabad ezt a részét túl véresen komolyan venni, nem szabad teljesítménykényszer alapján görcsölni, nem szabad rivalizálni. Ez csak szex. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 26. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 26. szerda 21:07
Értem. Teljesen jogos. Véleményem szerint egy dolgot viszont nem szabad elfelejteni. Azt hogy ez nem 2 emberről szól hanem minimum 3. És ha nincs meg a kellő ismeretség ismerkedési időszak akkor ez bőven benne van. Nem akarlak megbántani se titeket se másokat csak egy vélemény de le a kalappal a srác előtt mert jó színész volt és beadta a zabolázhatatlan vad macsót. (Csak egy feltevés kisarkítva) És én bíztatnám továbbra is gratulálnék neki azért mert eljutott az ágyatokig főleg egy ilyen oldalon. Az igaz hogy nem volt teljesen őszinte de akkoris. Van akinek csak pótlék ez effajta szórakozás van aki szinesíteni akarja a szexet a párjával és van aki minden bizonnyal többet is gondol bele. A párosotok hölgy tagjának is lehetnek ilyen gondolatai hogy netán miatta történt így, de alapjaiban veled kell igazán jól éreznie magát. Meg a pozitívumokat látni. Emiatt nem kellene magát hibáztatni. A reakcióján viszont már ellehetne gondolkozni.
#17189   2020. 08. 27. csütörtök 04:48
SzofiBobi SzofiBobi
Le is írtad a lényeget! Nem 2 hanem 3 emberről szól. Sok álmodozó azt hiszi, hogy ugyanaz mintha kettesben lenne egy nővel. Aztán amikor ottvan mellette egy másik pasi, aki esetleg még potensebb is mint ő, akkor vége a dalnak. Ez, nem így történik, ha megfelelő önismerettel, önbizalommal rendelkezik az illető. Ami nem azt jelenti, hogy egy arrogáns nagyképű tapló, hanem azt, hogy tudja helyén kezelni a dolgokat. Mi sosem igérünk többet, mint amennyit adni tudunk. Éppen ezért inkább elutasítjuk azokat, akik többet szeretnének, de a ló nincs a szamár is jó módon próbálkoznak nálunk. Semmivel nem kérünk többet, mint azt, hogy ugyanúgy őszinték legyenek mint mi. Amit mondanak az úgy legyen. Ha 18cm,akkor ne legyen 13, ha potens, akkor ne bizonyítsa. Stb, stb.
#17188   2020. 08. 26. szerda 21:07
Értem. Teljesen jogos. Véleményem szerint egy dolgot viszont nem szabad elfelejteni. Azt hogy ez nem 2 emberről szól hanem minimum 3. És ha nincs meg a kellő ismeretség ismerkedési időszak akkor ez bőven benne van. Nem akarlak megbántani se titeket se másokat csak egy vélemény de le a kalappal a srác előtt mert jó színész volt és beadta a zabolázhatatlan vad macsót. (Csak egy feltevés kisarkítva) És én bíztatnám továbbra is gratulálnék neki azért mert eljutott az ágyatokig főleg egy ilyen oldalon. Az igaz hogy nem volt teljesen őszinte de akkoris. Van akinek csak pótlék ez effajta szórakozás van aki szinesíteni akarja a szexet a párjával és van aki minden bizonnyal többet is gondol bele. A párosotok hölgy tagjának is lehetnek ilyen gondolatai hogy netán miatta történt így, de alapjaiban veled kell igazán jól éreznie magát. Meg a pozitívumokat látni. Emiatt nem kellene magát hibáztatni. A reakcióján viszont már ellehetne gondolkozni.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 08. 26. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 26. szerda 20:51
Biztos van akinek csak ez kell. Azzal érezhetitek jól magatokat. Sőt azt mondom, hogy ha így jelentkezik valaki, még meg is értjük, talán teszünk egy próbát. Viszont annál nagyobb megaláztatás nincs, amikor nem működik. Ez a pár hölgytagjának is az, hisz mi van ha ő nem elég vonzó? Vele van a baj? Szóval inkább vallja be, hoyg milyen, minthogy magának és másnak is problémát okozzon!

... 122 123 124 125 126 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19667db
Utolsó üzenet: tegnap 07:23

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!