Számunkra is így van értelme, hogy ketten éljük meg. Szóval jó, hogy megdugják, de csak ha én is ott vagyok, aktív résztvevőnek.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 09. 16. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 07:41

Hát én nem tudom... Ilyeneken még nem gondolkodtam. Ha a feleségem ki szeretné próbálni a hármast vagy négyest, én nem állnék az útjába. De úgy, hogy én nem vagyok ott, azt megcsalásnak venném. Hármasról-négyesről fantáziálok néha, de nem hiszem, hogy neki lenne ilyen igénye. Ha mégis, én biztosan benne lennék.
Hát én nem tudom... Ilyeneken még nem gondolkodtam. Ha a feleségem ki szeretné próbálni a hármast vagy négyest, én nem állnék az útjába. De úgy, hogy én nem vagyok ott, azt megcsalásnak venném. Hármasról-négyesről fantáziálok néha, de nem hiszem, hogy neki lenne ilyen igénye. Ha mégis, én biztosan benne lennék.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 16. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 07:35

Hidd el, hogy felizgatna a dolog. Pláne ha a párod utána részletesen beszamolna róla hogy mennyire elvezte
Hidd el, hogy felizgatna a dolog. Pláne ha a párod utána részletesen beszamolna róla hogy mennyire elvezte
(Ez egy válasz csikipapi üzenetére (2020. 09. 15. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 21:17

Nem hinném hogy valaha várnám mikor dugja meg vki a párom. Mi jó abban? Ott sem vagy . Nem is látod. Azt gondolod te vagy a penge hogy meg engeded? Sztem ég lúzer .
Miért lenne llúzer??? Mind mások vagyunk neki ez tetszik, hozzáteszem mi is élvezzük. Ez egy játék! Mi így fogjuk fel, egy izgalmas játék. Másrészt az egymás iránt érzett teljes elfogadás a bizalom. Mert tudom hogy engem szeret a párom de ezt a játékot szeretjük játszani. Nem látom de tudom hogy a párom valaki mással van, és tudom hogy biztonságban van, mert csak olyan embenél engedjük ezt akiben megbízunk.
Szerintem ha neked mindenki aki erre izgul az lúzer, akkor minek kell olvasnod ezeket? Olvasd szt amit téged érdekel! (Ez egy válasz csikipapi üzenetére (2020. 09. 15. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 21:17
Szerintem ha neked mindenki aki erre izgul az lúzer, akkor minek kell olvasnod ezeket? Olvasd szt amit téged érdekel! (Ez egy válasz csikipapi üzenetére (2020. 09. 15. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hinném hogy valaha várnám mikor dugja meg vki a párom. Mi jó abban? Ott sem vagy . Nem is látod. Azt gondolod te vagy a penge hogy meg engeded? Sztem ég lúzer .
(Ez egy válasz hoff74 üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 14. hétfő 21:15

Ugy lett minden ahogy gondoltam, megdugtàk a dràgàmat. Haza érve neki estem én is. Izgalmas volt.
Igen, írhatnál kicsit bővebben
(Ez egy válasz hoff74 üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugy lett minden ahogy gondoltam, megdugtàk a dràgàmat. Haza érve neki estem én is. Izgalmas volt.
írsz részleteket ? tuti sokunkat érdekel

Jó a téma,engem is izgatna,főleg megkukkolni,de nehéz elcsábítani.
Sziasztok!ki adta mar ugymond kölcsön párját férfinak sexelni?és késöbb csatlakozott ö is!?
Elvitték a dràgàmat motorozni, remélem meg is dugjàk, valahol a szabadban.
Osztom a velemenyed, tényleg csak egy 100%os kapcsolat fogja kibirni. Nálunk abszolút pozitívak voltak az utohatasok
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 11. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 08:01

Ehhez is, mint egy hosszú távú kapcsolathoz, rengeteg bizalom, (önbizalom is) kell. Ez a példa is mutatja, hogy egy kapcsolat rendbetételére, helyrehozására nem alkalmas a többesezés. Szerintünk ez a nyitás kiélezi a kapcsolat milyenségét. Ott ahol érzelmileg minden rendben van, ahol jó a szex kettesben, ott egy pluszt ad, feldobja a kapcsolatot. Ahol problémák vannak érzelmi, vagy szex, vagy bármilyen téren, ott méginkább a felszínre hozza a gondokat. Persze lehet úgy venni, hogy egy nem optimális kapcsolatban felgyosítja az elválás idejét, így csak előrébb hoz egy eseményt, szóval lehet jó is. Viszont egy esetleg más módon helyrehozható kapcsolatot lenullázhat. Ezért szerintünk csak olyanoknak való ez, akik teljesen biztosak kapcsolatukban, önmagukban!
Ehhez is, mint egy hosszú távú kapcsolathoz, rengeteg bizalom, (önbizalom is) kell. Ez a példa is mutatja, hogy egy kapcsolat rendbetételére, helyrehozására nem alkalmas a többesezés. Szerintünk ez a nyitás kiélezi a kapcsolat milyenségét. Ott ahol érzelmileg minden rendben van, ahol jó a szex kettesben, ott egy pluszt ad, feldobja a kapcsolatot. Ahol problémák vannak érzelmi, vagy szex, vagy bármilyen téren, ott méginkább a felszínre hozza a gondokat. Persze lehet úgy venni, hogy egy nem optimális kapcsolatban felgyosítja az elválás idejét, így csak előrébb hoz egy eseményt, szóval lehet jó is. Viszont egy esetleg más módon helyrehozható kapcsolatot lenullázhat. Ezért szerintünk csak olyanoknak való ez, akik teljesen biztosak kapcsolatukban, önmagukban!
Evvel az írással inkább magad alatt vágod a fát!!! Mindenki érzi ha valami hiányzik az életéből, és ha véletlen megkapja akkor általában az okosabbja foggal körömmel küzd azért hogy megtartsa. ,mind egy hogy hiszti vagy válás árán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 07. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 07. hétfő 09:45
Törölt felhasználó (4408262)

Lehet, hogy így van, de az is lehet, hogy addig, amíg a másik férfi által nyújtott örömöket nem élte meg, fogalma sem volt arról, hogy valami hiányzik. Nem?
Add meg a nő elérhetőségét és segítek rajta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 07. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 07. hétfő 10:07
Törölt felhasználó (4408262)

De találkozni nem merek vele, pedig felvetődött. Nem akarok egy házasságot tönkretenni, mert én is átéltem, milyen az...hát ez az én ördögi köröm.
De találkozni nem merek vele, pedig felvetődött. Nem akarok egy házasságot tönkretenni, mert én is átéltem, milyen az...hát ez az én ördögi köröm.
Most ez a hölgy is szenved, a férje is, szerintem a pasi is, mert a hölgy kirúgta, de ugyanakkor online szexizik velem (képek, cyberszex, stb.) a férje tudta nélkül...
Megismertem egy hölgyet innen a GG-ről. Régóta levelezek vele. Ő abba szaladt bele, hogy a beugrónak felkért pasi nagyon ritkán ért oda, inkább csak ígérgetett. Közel 3 év alatt 8 alkalom, ebből az utolsó 9 hónap nulla.
Őt, a hölgyet ez viseli meg. Piszok jó csaj, bomba test, jó a szexben, és eszméletlenül kívánja a szexet.
De egy ilyen balfasz pasi el tudja rontani a kedvét az embernek, nem?
Őt, a hölgyet ez viseli meg. Piszok jó csaj, bomba test, jó a szexben, és eszméletlenül kívánja a szexet.
De egy ilyen balfasz pasi el tudja rontani a kedvét az embernek, nem?
Lehet, hogy így van, de az is lehet, hogy addig, amíg a másik férfi által nyújtott örömöket nem élte meg, fogalma sem volt arról, hogy valami hiányzik. Nem?
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 03. csütörtök 16:52

Aha. Nekem meg az a véleményem,hogy a feleséged már rég nem volt boldog veled az hogy a ,,beugróval " lépet meg az csak a véletlenek összjátéka
Megtisztelő, hogy a védelmemre kelsz...egyet is értek Veled. Végső következtetésem, hogy ez nem működhet jól, ha mindenkinek rendben van a lelke.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 02. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 22:51

szerintem nem kell ezt feszegetni, biztos nem jó élmény neki. Nálunk is volt két patkány is, aki már az első találkozó előtt a hármas helyett csak kettest akartak, az egyik rohadék hajóskapitány már feleségül akarta venni, a másik félmeleg motoros köcsög pedig folyamatosan a nemi szervét küldözgette hol csak képen hol videón. Rendszeresek az ilyen próbálkozások. Kihasználják a páros bizalmát, majd próbálják maguk felé forditani a helyzetet