Igen mert így volt. Természetesen jobban szerettem volna ott lenni de
így alakult. Viszzanézhettem az egészet. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 12. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
így alakult. Viszzanézhettem az egészet. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 12. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre emlékszem, ezt írtad régebben is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 12. szombat 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 06:37
Törölt felhasználó (104575)

a több alkalom után ez az egy sem a hátam mögött történt. Megbeszéltük a hétvégét de nekem jött közbe valami. Még a srác ajánlotta hogy akkor máskor jön.
a több alkalom után ez az egy sem a hátam mögött történt. Megbeszéltük a hétvégét de nekem jött közbe valami. Még a srác ajánlotta hogy akkor máskor jön.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 13:56

"úgy gondolom hogy ez így már elfogadható"
Alezredes Úr ezt nem az én "tisztem" eldönteni, én nem tudnám elfogadni szerintem több alkalom után sem. Az én olvasatomban ezt vagy közösen játszuk, vagy sehogy. Mostanában sajna inkább az utóbbi van...
Alezredes Úr ezt nem az én "tisztem" eldönteni, én nem tudnám elfogadni szerintem több alkalom után sem. Az én olvasatomban ezt vagy közösen játszuk, vagy sehogy. Mostanában sajna inkább az utóbbi van...
Értem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 11. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 11. péntek 22:28
Törölt felhasználó (3989732)

Jaja. Aki volt beszálló barátunk az most kicsit visszább vett, mást kereni meg egyelőre nincs kedve az asszonynak. Talán majd idővel...
Jaja. Aki volt beszálló barátunk az most kicsit visszább vett, mást kereni meg egyelőre nincs kedve az asszonynak. Talán majd idővel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 11. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 11. péntek 17:08
Törölt felhasználó (1334882)

De Nálatok az van kiírva, hogy ne is keressenek Titeket...
De Nálatok az van kiírva, hogy ne is keressenek Titeket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 11. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 11. péntek 09:13

Nálunk sincs jó ideje semmi... :/
Nálunk van bőven jelentkező, pedig jelenleg nem keresünk. Majd vége lesz ennek az időszaknak is.
minket elsősorban a partnerhiány vet vissza, lassan kezdjük azt hinni, velünk van a gond, és ez elég erősen elveszi a keresgélési kedvet is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 11. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 11. péntek 09:13

(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 12. 11. péntek 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 11. péntek 05:19

Sajnos mostanában nekünk sem jön össze. Mivel csak este érünk rá, ez a ki járási tilalom ellehetetleníti. Reméljük nemsokára ismét hódolhatunk a hármas adta örömöknek. Persze ehhez partner is kellene.
Sajnos mostanában nekünk sem jön össze. Mivel csak este érünk rá, ez a ki járási tilalom ellehetetleníti. Reméljük nemsokára ismét hódolhatunk a hármas adta örömöknek. Persze ehhez partner is kellene.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 13:56

Alezredes Úr ezt nem az én "tisztem" eldönteni, én nem tudnám elfogadni szerintem több alkalom után sem. Az én olvasatomban ezt vagy közösen játszuk, vagy sehogy. Mostanában sajna inkább az utóbbi van... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 12:01
Alezredes Úr ezt nem az én "tisztem" eldönteni, én nem tudnám elfogadni szerintem több alkalom után sem. Az én olvasatomban ezt vagy közösen játszuk, vagy sehogy. Mostanában sajna inkább az utóbbi van... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)

"nincs kettesben randi és ismerkedés"
Az nálunk se volt.
Azt az egy alkalmat mikor kettesben maradtak, megelőzte 6 alkalom mikor jelen voltam ennél a srácnál, úgy gondolom hogy ez így már elfogadható.
Az nálunk se volt.
Azt az egy alkalmat mikor kettesben maradtak, megelőzte 6 alkalom mikor jelen voltam ennél a srácnál, úgy gondolom hogy ez így már elfogadható.
Mesélhetnél.
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap volt a kedvesem a "pasijával".
Nem panaszkodott
Nem panaszkodott
"nincs kettesben randi és ismerkedés"
Az nálunk se volt.
Azt az egy alkalmat mikor kettesben maradtak, megelőzte 6 alkalom mikor jelen voltam ennél a srácnál, úgy gondolom hogy ez így már elfogadható. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 08. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 08. kedd 15:40
Az nálunk se volt.
Azt az egy alkalmat mikor kettesben maradtak, megelőzte 6 alkalom mikor jelen voltam ennél a srácnál, úgy gondolom hogy ez így már elfogadható. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 08. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk sajna az a tapasztalat, hogy sokszor hiába beszélünk meg bármit, azért közben csak rápróbálnak, hátha már mégis mehet az anál vagy a szájba élvezés, pedig előre mondjuk, hogy nem. De hasonló az élmény a "nincs kettesben randi és ismerkedés" kérésünkkel kapcsolatban is, az esetek többségében megpróbálják a hátam mögött kettesre csábitani a nejemet. Ugye rohadék Zorba?
És mennyi ideig hülyítettèl minket,meg persze biztos másokat is...gratula
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 09. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 09. szerda 15:34
Törölt felhasználó (4067882)

Sziasztok. A párom jelenleg nincs benne... De rajta vagyok, h ravegyem valahogy. Van itt olyan pasi akinek van párja vagy felesége... Es benne lenne, h mutassuk meg egymasnak? Várom leveleiteket!
Leszervezte a párom legközelebb péntek este megy a pasijához. Nagyon izgatott már.
Felmerült, hogy engedje neki popsiba, de aggódik a hatalmas méret miatt.
Oldani kell az évvégi hajtás miatti stresszt, hangolódni kell a pihenésre.
Felmerült, hogy engedje neki popsiba, de aggódik a hatalmas méret miatt.
Oldani kell az évvégi hajtás miatti stresszt, hangolódni kell a pihenésre.
Sziasztok. A párom jelenleg nincs benne... De rajta vagyok, h ravegyem valahogy. Van itt olyan pasi akinek van párja vagy felesége... Es benne lenne, h mutassuk meg egymasnak? Várom leveleiteket!
Vannak normális pasik az oldalon, sajnos tényleg kevesen. Nekünk csak innen volt egy kivételével az összes. Van amelyikkel hiába most nincs semmi, barátság megmaradt.
Sajnos nálunk is ez a helyzet amikor találtunk egy meg felelő pasit a kőzelben meg ismerkedett vele a párosunk hőlgy tagja skypen meg volt a videó beszélgetés aztán amikor találkozóra kerűl a sor azt írta hogy hát ki békűl a volt barátnőjével így mégsem szeretne talizni hát enyit a nagy dumás pasikrol hogy hát mernek találkozni meg minden aztán meg vissza táncolnak! Így már nem is igazán keresűnk mert már unalmas a sok kamu pasi!!
Én rengeteget fantáziálok róla, számtalanszor elképzeltem már a jelenetet. Sajnos nem merek előhozakodni vele.