Nos mi ezert nem adunk lehetöseget szolo palinak !! csak potyazni akarnak !!
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 16:15

Nem értelek, te a másét igen, de tiédet màs nem. Nem vagy önző kicsit
Nem értelek, te a másét igen, de tiédet màs nem. Nem vagy önző kicsit
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 15:16

Na az engem is izgat.
volt pár feleség akivel intim viszonyom volt, és inkább olyan, ahol a férj nem tudott a dologról. De marhára nem tudna izgatni ha az én feleségemet dugdosná valaki, pláne nem előttem.

Na az engem is izgat.
volt pár feleség akivel intim viszonyom volt, és inkább olyan, ahol a férj nem tudott a dologról. De marhára nem tudna izgatni ha az én feleségemet dugdosná valaki, pláne nem előttem.
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 12. 19. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is izgat, ha más feleseget, d...m
Ahogy látom mindenkinek a saját ritmusához igazodik alkalmak gyakorisága.
volt, hogy egy sikeres buli után egy héttel a nejem szólt, hogy meg kéne ismételni, és csak időpont egyeztetés miatt telt el 3 hét, viszont volt olyan is, mikor 2 hét alatt összejött 3 alkalom, utána azért hosszabb, bő féléves pihenőt tartottunk. Valahol a 4-6 hét lehet egy olyan, amikor nem fordul unalomba, vagy nem érezzük túlzásnak.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 16. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 16:30

Nektek a párotoknak, ha van egy sikeres randi utána vágyik a következőre, vagy ki kell "pihenni" a dolgot?
Nálunk volt most egy alkalom az elmúlt héten és nem vágyik következőre. Szuper volt, kegyetlenül meg volt, de most pihen...
Kinél milyen gyakran ideális a "fűszer"?
Mi volt a legsűrűbb?
Nálunk volt most egy alkalom az elmúlt héten és nem vágyik következőre. Szuper volt, kegyetlenül meg volt, de most pihen...
Mi volt a legsűrűbb?
Ez se rossz technika. Időnként lehet érdemes elmondani, mennyire tetszett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 16:15
Törölt felhasználó (4307142)

Én (férfi) mindig arról fantáziálok ahogy a párom másik férfi méretes farkát leszopja majd keményen megdugják hátulról...volt olyanba részem, hogy végig néztem egy bulizós este után ahogyan egy ismerősöm farkát leszopja...én csak néztem és közben vertem magamnak...néha ő (nő) szeretné megismételni néha egyáltalán nem....hangulat függő, de nem erőszak...türelmesen várom mikor mondja azt, most szeretném, hogy keményen megdugj egy másik pasival együtt...

Én (férfi) mindig arról fantáziálok ahogy a párom másik férfi méretes farkát leszopja majd keményen megdugják hátulról...volt olyanba részem, hogy végig néztem egy bulizós este után ahogyan egy ismerősöm farkát leszopja...én csak néztem és közben vertem magamnak...néha ő (nő) szeretné megismételni néha egyáltalán nem....hangulat függő, de nem erőszak...türelmesen várom mikor mondja azt, most szeretném, hogy keményen megdugj egy másik pasival együtt...

Nálunk havonta, kéthavonta volt. Aztán egyszer úgy jött össze, hogy egy hét alatt kétszer.. na azóta várok igenre.
Szerencsére borotvát ismerem, így nem nőtt szakállam
Szerencsére borotvát ismerem, így nem nőtt szakállam

Semmi gond

Ide szántam, bocsi jani27!
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 16. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 16:30

Nektek a párotoknak, ha van egy sikeres randi utána vágyik a következőre, vagy ki kell "pihenni" a dolgot?
Mi volt a legsűrűbb?
Mi volt a legsűrűbb?
Feleségem vágyott a következőre, nem kellett pihentetni a dolgot. A "fűszer" havonta ideális nálunk. Legsűrűbben hetente volt.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi volt a legsűrűbb?
Mi volt a legsűrűbb?
Igen. Ezért bízok benne hogy valamikor igent mond....
És akkor tetszett A Párodnak?
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
4 éve nem adom fel. Akkor volt utolsó.
Ne add föl...hátha egyszer összejön.Mi is így vagyunk.Szeretnék pasit harmadiknak,és/vagy párt közös gabalyodáshoz.Van,hogy rábólint,van,hogy ellenkezik.Mindig győzögetem,h Neki milyen jó lesz...
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 15. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 15. kedd 21:03

Mivel közelegnek Ünnepek, próbáltam Kedvesnek egy skac angyalkát kérni harmadiknak.
) Sajna még nem a válasz. :(
Nem adom fel.....
Majd összejön vmikor hogy párom újra kényeztessük.

Nem adom fel.....

Mivel közelegnek Ünnepek, próbáltam Kedvesnek egy skac angyalkát kérni harmadiknak.
) Sajna még nem a válasz. :(
Nem adom fel.....

Nem adom fel.....

Tökéletes megfogalmazás. Minden szavával egyet értünk. Akár mi is írhattuk volna.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 12. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 20:06

Érdeklődéssel olvasom mindig eszmefuttatásaidat olyan témáról, melyről saját elmondásod szerint sincs elképzelésed, ismereted. A mostaniak sem különbek, hiszen sikerült megint egy-két olyan hozzászólást írnod, ami jól mutatja, nem élted még át ezt az élményt. Nem értek Veled egyet azzal kapcsolatban, hogy erről nem lehet leállni, és állandóan fokozni kell. Mi 3 éve vagyunk ebben a táborban, de messze nem kell fokozni semmit, néha tartunk egy-egy eseményt, de még ott sem vezetünk bakancslistát. Ez az egész alapvetően megkövetel egyfajta intelligenciát, hogy a pároddal tudjátok ezt kezelni. A szeretet nem attól lesz szeretet, hogy kisajátítod, hogy senki mással nem állhat szóba, hanem az, hogy az Ő javát is keresed. Én mindig azt mondtam, hogy a nejemnek is egyetlen élete van, hogyan várhatnám el, hogy csak és kizárólag velem töltse el, mikor a változatosság gyönyörködtet. Persze bizonyos szabályok mellett, mint olvashattad, nálam a "csak közösen" egy ilyen fontos szabály. Azt irod, ingatagok az ilyen kapcsolatok. Sokunk nevében kérem ezt ki magunknak: szerintem egy ilyen kapcsolat, ahol mered engedni a Társadat olyan élmények megélésében, amit kizárólag veled nem élhetne meg, pont hogy nem ingatag alapokra vall. És mint Ujdonsült is írta imént, ha a páros egyik tagja nem szeretné éppen folytatni, akkor a másik vár. Mert a Társa, mert ez egy közös Kaland! Felvetetted az önzőség kérdését, ha csak az egyik félnek lehet. Nálunk a feleségem nem engedne egyelőre másik nőt a kalandba, de nincs is ilyen vágyam. Többekkel beszéltem itt az oldalon, a többségnél a férfi kollégák hasonlóan gondolkoztak, és nem tartottuk párjainkat ettől önzőnek egy pillanataig sem. Szóval hozzászólásaid inkább vitaindítók. Bocs a hosszú beírásért
Kérdezni azért lehet, talán a kérdéseidre is választ kaphatsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 12. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 20:40

Törölt felhasználó (4293192)

De nem írok többet mert az adminok már árgus szemmel figyelnek.