Azt hiszem meg kell tanulnunk mindannyiunknak elfogadnia a más véleményt a más értékrendet. És tisztelni is. Nem lesz senki sem kevesebb sem több. Kinek így kinek úgy jó.
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Régebben én is hasonló cipőben jártam, nem tudtam volna elviselni, valami változott nálunk, nálam. Régebben se hajtottam kedves mellett más nőket, feleségeket. Ezután se tervezem.
Ha rámhalgatsz: úgy élitek az életeteket ahogy "nektek" jól esik. Ne hagyd hogy külső ember beleszóljon. De minden percét amit csak lehet élvezzetek ki. (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 12. 20. vasárnap 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 20. vasárnap 05:16
Ha rámhalgatsz: úgy élitek az életeteket ahogy "nektek" jól esik. Ne hagyd hogy külső ember beleszóljon. De minden percét amit csak lehet élvezzetek ki. (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 12. 20. vasárnap 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod az ember csak azt éli meg magától amit szeret, és élvez. Na ez nem az a kategória... El tudom fogadni hogy létezik olyan férfi, aki szereti nézni hogy a feleségét vagy a kedvesét egy "idegen" pasi döngöli ott előtte, de az nem én vagyok. El tudom fogadni, (mert mindenkinek a szíve joga) de megérteni sose fogom.
Vannak dolgok amiket nem ért meg az ember. Mi pl azt nem értjük meg, hogyan tud egy megcsaló a "szeretett" párja szemébe nézni, miután hazudva, becsapva aljas módon félredug mások párjával. Persze ez nem a mi dolgunk, van akinek ennyi egy kapcsolat. Mi ezt nem értjük meg.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 12. 20. vasárnap 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 20. vasárnap 05:16

Tudod az ember csak azt éli meg magától amit szeret, és élvez. Na ez nem az a kategória... El tudom fogadni hogy létezik olyan férfi, aki szereti nézni hogy a feleségét vagy a kedvesét egy "idegen" pasi döngöli ott előtte, de az nem én vagyok. El tudom fogadni, (mert mindenkinek a szíve joga) de megérteni sose fogom.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 23:57

Nem szükséges csak engedned, meg is élheted vele. Részese lehetsz gyönyörének amit nemcsak Ő és Te hanem még valaki vagy valakik közösen értek el. Buktatók mindenhol vannak, de e nélkül is bukhatsz és nyerhetsz is.
Nem vagyok pszichomókus se más, de átéltem amit kevesen. Csodálatos volt, és remélem lesz...
Nem vagyok pszichomókus se más, de átéltem amit kevesen. Csodálatos volt, és remélem lesz...
Nem szükséges csak engedned, meg is élheted vele. Részese lehetsz gyönyörének amit nemcsak Ő és Te hanem még valaki vagy valakik közösen értek el. Buktatók mindenhol vannak, de e nélkül is bukhatsz és nyerhetsz is.
Nem vagyok pszichomókus se más, de átéltem amit kevesen. Csodálatos volt, és remélem lesz... (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 22:30
Nem vagyok pszichomókus se más, de átéltem amit kevesen. Csodálatos volt, és remélem lesz... (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Talán önző vagyok... más lenne a helyzet ha a páromnak lenne ilyen irányú érdeklődése. DE NINCS! Nem tudom mi lenne ha egyszer előjönne ez nála... Biztos engedném mert szeretem, de hogy nem izgatna az biztos... Sőt!
Talán önző vagyok... más lenne a helyzet ha a páromnak lenne ilyen irányú érdeklődése. DE NINCS! Nem tudom mi lenne ha egyszer előjönne ez nála... Biztos engedném mert szeretem, de hogy nem izgatna az biztos... Sőt!
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 16:15

Nem értelek, te a másét igen, de tiédet màs nem. Nem vagy önző kicsit
Az mg-vel engem keresel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 19. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 17:13
Törölt felhasználó (4293192)

Hol vagy mg? Légyszíves magyarázd el hogyan is van ez.
Hol vagy mg? Légyszíves magyarázd el hogyan is van ez.
Nos mi ezert nem adunk lehetöseget szolo palinak !! csak potyazni akarnak !!
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 16:15

(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 15:16

Na az engem is izgat.
volt pár feleség akivel intim viszonyom volt, és inkább olyan, ahol a férj nem tudott a dologról. De marhára nem tudna izgatni ha az én feleségemet dugdosná valaki, pláne nem előttem.

Na az engem is izgat.
volt pár feleség akivel intim viszonyom volt, és inkább olyan, ahol a férj nem tudott a dologról. De marhára nem tudna izgatni ha az én feleségemet dugdosná valaki, pláne nem előttem.
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 12. 19. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is izgat, ha más feleseget, d...m
Ahogy látom mindenkinek a saját ritmusához igazodik alkalmak gyakorisága.
volt, hogy egy sikeres buli után egy héttel a nejem szólt, hogy meg kéne ismételni, és csak időpont egyeztetés miatt telt el 3 hét, viszont volt olyan is, mikor 2 hét alatt összejött 3 alkalom, utána azért hosszabb, bő féléves pihenőt tartottunk. Valahol a 4-6 hét lehet egy olyan, amikor nem fordul unalomba, vagy nem érezzük túlzásnak.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 16. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 16:30

Nektek a párotoknak, ha van egy sikeres randi utána vágyik a következőre, vagy ki kell "pihenni" a dolgot?
Nálunk volt most egy alkalom az elmúlt héten és nem vágyik következőre. Szuper volt, kegyetlenül meg volt, de most pihen...
Kinél milyen gyakran ideális a "fűszer"?
Mi volt a legsűrűbb?
Nálunk volt most egy alkalom az elmúlt héten és nem vágyik következőre. Szuper volt, kegyetlenül meg volt, de most pihen...
Mi volt a legsűrűbb?
Ez se rossz technika. Időnként lehet érdemes elmondani, mennyire tetszett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 16:15
Törölt felhasználó (4307142)

Én (férfi) mindig arról fantáziálok ahogy a párom másik férfi méretes farkát leszopja majd keményen megdugják hátulról...volt olyanba részem, hogy végig néztem egy bulizós este után ahogyan egy ismerősöm farkát leszopja...én csak néztem és közben vertem magamnak...néha ő (nő) szeretné megismételni néha egyáltalán nem....hangulat függő, de nem erőszak...türelmesen várom mikor mondja azt, most szeretném, hogy keményen megdugj egy másik pasival együtt...

Én (férfi) mindig arról fantáziálok ahogy a párom másik férfi méretes farkát leszopja majd keményen megdugják hátulról...volt olyanba részem, hogy végig néztem egy bulizós este után ahogyan egy ismerősöm farkát leszopja...én csak néztem és közben vertem magamnak...néha ő (nő) szeretné megismételni néha egyáltalán nem....hangulat függő, de nem erőszak...türelmesen várom mikor mondja azt, most szeretném, hogy keményen megdugj egy másik pasival együtt...

Nálunk havonta, kéthavonta volt. Aztán egyszer úgy jött össze, hogy egy hét alatt kétszer.. na azóta várok igenre.
Szerencsére borotvát ismerem, így nem nőtt szakállam
Szerencsére borotvát ismerem, így nem nőtt szakállam

Semmi gond

Ide szántam, bocsi jani27!
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 16. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 16:30

Nektek a párotoknak, ha van egy sikeres randi utána vágyik a következőre, vagy ki kell "pihenni" a dolgot?
Mi volt a legsűrűbb?
Mi volt a legsűrűbb?
Feleségem vágyott a következőre, nem kellett pihentetni a dolgot. A "fűszer" havonta ideális nálunk. Legsűrűbben hetente volt.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)