Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 914 915 916 917 918 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1318   2007. 04. 04. szerda 16:20
X Törölt felhasználó (37025)
Engem is izgatna,ha a páromat izgatná..
#1317   2007. 04. 04. szerda 15:52
zorn zorn
Elég zavaros kis történet van itt koléga barát,férj nahát.
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 30. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 13:32
A mai délelőtt arról szólt, hogy az üzlettársam feleségével szeretkeztünk, és a férj talán nagyobbat élvezett mint az asszonyka. Ma is sietve jöttem el otthonról, a lakásunktól nem messze lévő irodába. Ahogy az már lenni szokott ha az ember kapkod, akkor leejt ezt-azt, illetzve nőknél a harisnya elszakítása állandó dolog. Nos a nagy kapkodásban, az egyik harisnyába a körmöm beleakadt, de otthon már nem volt időm átvenni. Az irodában a mosdóban ezért gyors harisnyacsere következett. Már épp a harisnyatartót kapcsoltam be, amikor még lehajolva igazítottam egyet a harisnya mintáján. Ugyanekkor egy finom kezet éreztem a felhúzott szoknyám szélénél, ahogy az siklik lefelé a tangabugyi peremén. Kisvártatva azon vettem észre magam, hogy kollegám és barátom keményhusú felesége már két ujjal kényeztet, innen pedig a következő lépés az volt (csak ezt kívántam!!!) hogy mikor nyalhatok bele a puncijába. Frissen borotvált illatos puncija csak úgy cuppogott a nedvtől, amit jóízűen nyalogattam le, majd nyelvemmel mind jobban izgattam csiklóját, úgy hogy közben ujjaim ritmikusan besiklottak lyukába. Isteni hangokat adott ki a puncija és csak ömlött belőle a női öröm. Nem tudom mióta csináltuk egymást, amikor is felnézve az ajtóban a férj fűnt fel, aki (eleddig számomra tényleg nem ismert) haralmas méretű farkát szorongatta. Nem tudtam ellenállni a kísértésben, hogy együtt szopjuk a farkát. Ezután azt kérte, hogy ujjazzam a feleségét, miközben szopogatom a pöckét, addig ő hátulról birtokba vett engem. Azonnal elélveztem, de a férj még bírta. Viki így beleült a férje farkába de közben újra nyalni kezdte a puncim. Hihetetlen élvezet járta át a testem, amikor a férj ismét visszatért hozzám, ráélvezve a mellemre, jól szétkente a hatalmas lövetet. Vikit ekkor elölről és hátulról kezdtük együtt nyalni, én jól megujjaztam, csak úgy tátongott a lyuka, úgy vágyta hogy keféljék, sajnos elég gyorsan, hatalmas sikítás mellett elélvezett. Üzlettársam és most már szeretőm azt állítja, soha ilyen élményben még nem volt része és a legjobban az izgatta ahogy a kezemmel keféltem a feleségét, miközben ő a popsiját nyalta.
#1316   2007. 04. 04. szerda 15:45
zorn zorn
Teljesen igazad van de azthiszem erről én már lemaradok ha csak nem fogad be egy pár
#1315   2007. 04. 02. hétfő 23:21
szabkat szabkat
erre lehet segítség egy vibrátor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42729) VIP
2007. 04. 02. hétfő 15:45
Ismerős a téma. Nagyon nehezen szánja el magát egy nő arra, hogy bevalja a párjának, szivesen lenne egy másik pasival is. Az én nejem szex közben hatalmasakat élvez, ha eljátszuk, hogy más pasival van, vagy esetleg többel is. Sajnos azonban nem tudom rávenni, hogy próbáljuk ki igaziból is. Ez van. Talán türelemmel valamikor rá fogom venni.
#1314   2007. 04. 02. hétfő 17:36
X Törölt felhasználó (42729) VIP
én nem lennék féltékeny
#1313   2007. 04. 02. hétfő 15:57
karesz1983 karesz1983
És nem is vagytok féltékenyek?
#1312   2007. 04. 02. hétfő 15:45
X Törölt felhasználó (42729) VIP
Ismerős a téma. Nagyon nehezen szánja el magát egy nő arra, hogy bevalja a párjának, szivesen lenne egy másik pasival is. Az én nejem szex közben hatalmasakat élvez, ha eljátszuk, hogy más pasival van, vagy esetleg többel is. Sajnos azonban nem tudom rávenni, hogy próbáljuk ki igaziból is. Ez van. Talán türelemmel valamikor rá fogom venni.
#1311   2007. 04. 02. hétfő 14:59
bizalom bizalom
Nálunk is így kezdődött, és magától mondta a párom hogy akkor most hirdessünk, és már a gyakorlatban is megtörtént a dolog, azóta mindig elég ha rágondol, és máris kívánja a szexet, de ha újra szeretné hát megint keresnénk valakit, vagy felhívnánk a "jól bevált" segéderőt smile Csak beszélj róla finoman, amíg nem kéri a párod is. Türelem.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 31. szombat 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9317)
2007. 03. 31. szombat 23:17
A nejemet borzalmasan izgatja a dolog, de csak úgy érdekelné, hogy engem szopna közben, vagy én dugnám hátulról, miközben mást szopna le. A punci-popó felállástál tart, attól fél, hogy nagyon fájna, bár külön-külön nem zavarja. Ha szeretkezés közben mondom neki,hogy mit csinál épp vele még egy faszi, annyira vágyik rá, hogy sokkal gyorsabban elélvez. Engem is izgat a dolog, benne lennék szívesen, de mikor konkrétan rákérdezek, hogy na, keressünk valakit, akkor ódzkodik. Mit szóltok ehhez?
#1310   2007. 04. 02. hétfő 14:41
X Törölt felhasználó (75155)
Egyetértek puncikirálynővel! Ne siettesd. Ha tényleg akarja, akkor előbb utóbb szólni fog. Viszont egy fontos dolog. Néha kérdezz rá, hogy mit szeretne, mert a hölgyek hajlamosak szégyenleni igazi vágyaikat!
Szerintem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 31. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73472)
2007. 03. 31. szombat 23:02
Szerintem nagyon jo dolog..,csak a mostani párom nem ilyen beállitottságu .
#1309   2007. 04. 01. vasárnap 23:27
Puncikiralyno Puncikiralyno VIP
Ha elég nyitott a házasságátok (értem ezalatt hogy őszinték és szókimondóak vagytok) akkor az asszony szerintem magától szól, hogy most eljött az a pillanat, amikor ösztönösen vágyik a megvalósulásra. Nyilván a szexuális ábrándozás segíti a kielégülést (mint a felizgulást is). Ne siettesd, mert esetleg teljesen visszájára fordul a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 31. szombat 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A nejemet borzalmasan izgatja a dolog, de csak úgy érdekelné, hogy engem szopna közben, vagy én dugnám hátulról, miközben mást szopna le. A punci-popó felállástál tart, attól fél, hogy nagyon fájna, bár külön-külön nem zavarja. Ha szeretkezés közben mondom neki,hogy mit csinál épp vele még egy faszi, annyira vágyik rá, hogy sokkal gyorsabban elélvez. Engem is izgat a dolog, benne lennék szívesen, de mikor konkrétan rákérdezek, hogy na, keressünk valakit, akkor ódzkodik. Mit szóltok ehhez?
#1308   2007. 04. 01. vasárnap 23:23
Puncikiralyno Puncikiralyno VIP
Nem értelek, nem meséltem el senkinek. Viszont annyira lelkes voltam a dolog után, hogy no name megosztom veletek. Úgy látszik kár volt. Fanyalgó mindenütt van. Persze nyilván olvashattál már hasonló történetet, mert nem valószínű hogy mással is esett már meg hasonló.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 30. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 15:02
Ezt a történetet már olvastam nyes wave
#1307   2007. 04. 01. vasárnap 12:06
szabkat szabkat
kezdjetek egy vibrátorral, aztán fokozatosan jönni fog a dolog
#1306   2007. 04. 01. vasárnap 11:15
X Törölt felhasználó (37025)
Más fantáziálgatni valamiről,mint ténylegesen megvalósítani.Szerintem folytassátok inkább a fantáziálást,mint hogy erőltesd a dolgot.Ha valóban izgatja a téma előbb utóbb ugyis rászánja magát worship
#1305   2007. 03. 31. szombat 23:17
X Törölt felhasználó (9317)
#1304   2007. 03. 31. szombat 23:02
X Törölt felhasználó (73472)
Szerintem nagyon jo dolog..,csak a mostani párom nem ilyen beállitottságu .
#1303   2007. 03. 31. szombat 18:18
X Törölt felhasználó (75155)
Ezt a történetet szívesen olvastam!
Mesélj még kérlek!
Sajna nekem nincs üzlettársam! smile
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 30. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 13:32
A mai délelőtt arról szólt, hogy az üzlettársam feleségével szeretkeztünk, és a férj talán nagyobbat élvezett mint az asszonyka. Ma is sietve jöttem el otthonról, a lakásunktól nem messze lévő irodába. Ahogy az már lenni szokott ha az ember kapkod, akkor leejt ezt-azt, illetzve nőknél a harisnya elszakítása állandó dolog. Nos a nagy kapkodásban, az egyik harisnyába a körmöm beleakadt, de otthon már nem volt időm átvenni. Az irodában a mosdóban ezért gyors harisnyacsere következett. Már épp a harisnyatartót kapcsoltam be, amikor még lehajolva igazítottam egyet a harisnya mintáján. Ugyanekkor egy finom kezet éreztem a felhúzott szoknyám szélénél, ahogy az siklik lefelé a tangabugyi peremén. Kisvártatva azon vettem észre magam, hogy kollegám és barátom keményhusú felesége már két ujjal kényeztet, innen pedig a következő lépés az volt (csak ezt kívántam!!!) hogy mikor nyalhatok bele a puncijába. Frissen borotvált illatos puncija csak úgy cuppogott a nedvtől, amit jóízűen nyalogattam le, majd nyelvemmel mind jobban izgattam csiklóját, úgy hogy közben ujjaim ritmikusan besiklottak lyukába. Isteni hangokat adott ki a puncija és csak ömlött belőle a női öröm. Nem tudom mióta csináltuk egymást, amikor is felnézve az ajtóban a férj fűnt fel, aki (eleddig számomra tényleg nem ismert) haralmas méretű farkát szorongatta. Nem tudtam ellenállni a kísértésben, hogy együtt szopjuk a farkát. Ezután azt kérte, hogy ujjazzam a feleségét, miközben szopogatom a pöckét, addig ő hátulról birtokba vett engem. Azonnal elélveztem, de a férj még bírta. Viki így beleült a férje farkába de közben újra nyalni kezdte a puncim. Hihetetlen élvezet járta át a testem, amikor a férj ismét visszatért hozzám, ráélvezve a mellemre, jól szétkente a hatalmas lövetet. Vikit ekkor elölről és hátulról kezdtük együtt nyalni, én jól megujjaztam, csak úgy tátongott a lyuka, úgy vágyta hogy keféljék, sajnos elég gyorsan, hatalmas sikítás mellett elélvezett. Üzlettársam és most már szeretőm azt állítja, soha ilyen élményben még nem volt része és a legjobban az izgatta ahogy a kezemmel keféltem a feleségét, miközben ő a popsiját nyalta.
#1302   2007. 03. 31. szombat 17:12
vferi vferi
Végülis így is lehet mondani smile
Most is ezt mondom. Sőt szívesen nézném illetve vennék részt benne ismét ha lenne rá lehetőségem, de sajnos mint mondtam ő alapvetően ezt elutasítja (legalább is ezt mondja).
#1301   2007. 03. 31. szombat 14:19
vferi vferi
smile Tenném én szivesen, de mint mondtam sajnos az én esetemben a párom alapvetően elutasítja a témát.
#1300   2007. 03. 31. szombat 14:08
vferi vferi
akkor mi tart vissza? nyes
#1299   2007. 03. 31. szombat 14:08
vferi vferi
Ezért írtam, hogy "lehet" smile
Valszeg mindenkinél más a célhoz vezető eszköz vagy út. Igazából azt akartam mondani, hogy attól mert egy Nő azt mondja nem szeretné, az nem jelenti feltétlenün azt, hogy nem szeretné nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 31. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2007. 03. 31. szombat 13:20
Azért a némagyereknek tudod...

... 914 915 916 917 918 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19618db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 30. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!