Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 78 79 80 81 82 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17892   2021. 05. 01. szombat 00:43
somkesz somkesz
Nem tagadom, érdekelt a téma. Nem vagyok prűd, sem hím soviniszta..És valószínűleg még izgatna is, ha előttem "megdugnák a feleségemet". De, azért az, hogy én csak mint megfigyelő legyek jelen, ez nem működik. Én híve vagyok a férfi női egyenjogúságnak a szexben is, és ezért nekem ez nagyon nem egyenlőnek tűnik. A feleségem mással élvezi a szexet, én meg csak nézem vagy másodlagos szereplő vagyok? Ez nem más mint alárendeltség. És aki saját akaratából hozza magát hátrányos helyzetbe, ott valami pszichológiai probléma lehet. Valószínű a férj önértékelési zavara. Legalább is én így gondolom. Félre értés ne essék, nem a megosztás ellen vagyok, a feleség cserét elfogadom. Amiben egyenlő vagyok a házastársammal, illetve négy egyenlő fél, egyenlő feltételekkel vesz részt. Még azt is megkockáztatom. hogy ezek a cuckold megoldások a perverzióhoz közelebb állnak, mint a normális szex-hez. Mindamellett a feleség cserét a normális szexhez sorolom. igaz, hogy egy házasságban nem tulajdonunk a feleségünk, de akkor mi sem az övé. És innentől ez nem házasság. Mert a házasságban együtt csinálunk mindent, még a mással dugást is. Nos, Hölgyeim és uraim lehet felháborodni.....
#17891   2021. 04. 30. péntek 10:54
tudjukki tudjukki
Köszönöm a tapasztalat megosztását, mindenképp hasznos volt! smile Nem tudom valaha eléri-e azt a pontot, vagy én, de már az is valami ha nekem van rálátásom a dologra. Egyébként azt mondta, lett volna lehetősége 2 pasis felállásra az életében, de akkor sem élt vele, pedig akkor egyikhez sem kötődött. Persze az ember változik. Meglátjuk mit hoz még a sors.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2021. 04. 29. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 29. csütörtök 16:45
Ha friss még a kapcsolatotok, vagy netán 1-2 éve vagytok együtt, persze hogy nem tudod elképzelni, hogy más kényeztesse a kedvesedet, akibe gondolom szerelmes vagy. Azt is el tudom képzelni, hogy ő sem szeretne egy másik pasival ágyba bújni, még akkor sem amikor te is ott vagy. De még ha szex közben, miközben a vibrátort is használjátok, szinte kizárt hogy ne gondolna arra hogy most 2 fasz van benne. persze ezt nem fogja elmondani. De ha már gondolatban eljutottatok arra, hogy fantáziáltok róla, el fog jönni az az idő, amikor úgy gondolom, hogy rájöttök, hogy végülis miért ne próbáljátok ki? Ettől még nem dől össze a világ, ugyanúgy szeretitek egymást. Csak egyszerűen megélitek a vágyaitokat, amihez a vibrátor helyett egy élő, eredeti farkat használtok. A pár férfi tagjának ez elképesztő izgató látvány, vagy akár a tudat, a nőnek meg sokkal nagyobb élvezet mint a vibrátor. Anno nálam a 7.évnél kezdődött, hogy eljátszottam szex közben a gondolattal, hogy mi lenne a feleségemet egy másik pasival közösen kényeztetnénk, és felizgatott maga a tudat is, hogy látni akartam, ahogy egy másik pasi nyalja, dugja, szopatja. Nagyon nehéz volt rávenni, mivel rendkívül prűd és konzervatív volt. Viszont szex közben, miközben beszéltem róla, hogy amikor én szopatom, mi lenne ha itt lenne egy idegen pasi, és most hátulról betenné, és jó keményen megbaszná, majd cserélnénk, és szopatná őt, teljesen felzgatta, sokkal nedvesebb volt, mint egy normál szexnél előtte. Hozzá kell tenni, hogy én voltam az első férfi az életében, akit leszopott. El nem tudta képzelni még gondolatban sem, hogy ő egy másik pasival szexeljen. Aztán a 7.évnél beadta a derekát, amelyet feltételekhez szabott. A nyalás és a dugás ok, de szopni egyáltalán nem fog. Viszont ha közben valamiért meggondolja magát, azzonnal visszakozunk. Már csak az volt a kérdés hogy kivel próbáljuk ki? Aztán egy adandó alkalommal meglátogatott egy régi barátom, akit ő még nem ismert. És mivel rendkívül csinos és vonzó volt a párom, ezért észrevettem hogy a barátom többször a seggére nézett, ami már beindította a fantáziámat, és nyíltan rákérdeztem, hogy milyennek találja a párom, és ha lehetőség lenne rá, akkor megdugná e? Aztán megtörtént az első alkalom, ami fantasztikus volt, soha nem felejtem el. És meglepetésemre végig csináltuk, sőt! Amire nem számítottam hogy szopni is fog a feleségem, az is megtörtént. Már az első alkalommal. Ráadásul ő húzta le a gumit a haveromról, mert nem akarta a gumit szopni. És valljuk be, azért minden nőnek jobb érzés egy igazi faszt naturban szopni, mint gumival. Az eset után megbeszéltük a történteket, de a párom csak annyit mondott hogy jobb volt mint gondolta. Én nem forszíroztam a témát, és rá 2 napra ő hozta fel ismét, hogy mi lenne ha újra elhívnánk a haveromat? Utána már nem volt megállás. Sok mindent kipróbáltunk, 2/1,3/1 és párcserés felállást is. Mi már nem vagyunk együtt, de nem ez miatt. Viszont soha nem felejtem el ezeket az élményeket. Aki kihagyja, csak veszít.
#17890   2021. 04. 29. csütörtök 19:19
X Törölt felhasználó (1464492)
Gratula...teljes mértékben igazad van...sajnos az én 10+ éves kapcsolatomat éppen azért szakítottam meg,mert semmit se akart változtatni.Gondolom akkor így érted...lehetetlen volt már jót szexelni, semmi plusz,semmi új, semmi játék, volt heti 1 szex csak, aztán 2 hetente, nyuszi menetek...és még a végén én lettem a perverz állat majdnem.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2021. 04. 29. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 29. csütörtök 16:45
Ha friss még a kapcsolatotok, vagy netán 1-2 éve vagytok együtt, persze hogy nem tudod elképzelni, hogy más kényeztesse a kedvesedet, akibe gondolom szerelmes vagy. Azt is el tudom képzelni, hogy ő sem szeretne egy másik pasival ágyba bújni, még akkor sem amikor te is ott vagy. De még ha szex közben, miközben a vibrátort is használjátok, szinte kizárt hogy ne gondolna arra hogy most 2 fasz van benne. persze ezt nem fogja elmondani. De ha már gondolatban eljutottatok arra, hogy fantáziáltok róla, el fog jönni az az idő, amikor úgy gondolom, hogy rájöttök, hogy végülis miért ne próbáljátok ki? Ettől még nem dől össze a világ, ugyanúgy szeretitek egymást. Csak egyszerűen megélitek a vágyaitokat, amihez a vibrátor helyett egy élő, eredeti farkat használtok. A pár férfi tagjának ez elképesztő izgató látvány, vagy akár a tudat, a nőnek meg sokkal nagyobb élvezet mint a vibrátor. Anno nálam a 7.évnél kezdődött, hogy eljátszottam szex közben a gondolattal, hogy mi lenne a feleségemet egy másik pasival közösen kényeztetnénk, és felizgatott maga a tudat is, hogy látni akartam, ahogy egy másik pasi nyalja, dugja, szopatja. Nagyon nehéz volt rávenni, mivel rendkívül prűd és konzervatív volt. Viszont szex közben, miközben beszéltem róla, hogy amikor én szopatom, mi lenne ha itt lenne egy idegen pasi, és most hátulról betenné, és jó keményen megbaszná, majd cserélnénk, és szopatná őt, teljesen felzgatta, sokkal nedvesebb volt, mint egy normál szexnél előtte. Hozzá kell tenni, hogy én voltam az első férfi az életében, akit leszopott. El nem tudta képzelni még gondolatban sem, hogy ő egy másik pasival szexeljen. Aztán a 7.évnél beadta a derekát, amelyet feltételekhez szabott. A nyalás és a dugás ok, de szopni egyáltalán nem fog. Viszont ha közben valamiért meggondolja magát, azzonnal visszakozunk. Már csak az volt a kérdés hogy kivel próbáljuk ki? Aztán egy adandó alkalommal meglátogatott egy régi barátom, akit ő még nem ismert. És mivel rendkívül csinos és vonzó volt a párom, ezért észrevettem hogy a barátom többször a seggére nézett, ami már beindította a fantáziámat, és nyíltan rákérdeztem, hogy milyennek találja a párom, és ha lehetőség lenne rá, akkor megdugná e? Aztán megtörtént az első alkalom, ami fantasztikus volt, soha nem felejtem el. És meglepetésemre végig csináltuk, sőt! Amire nem számítottam hogy szopni is fog a feleségem, az is megtörtént. Már az első alkalommal. Ráadásul ő húzta le a gumit a haveromról, mert nem akarta a gumit szopni. És valljuk be, azért minden nőnek jobb érzés egy igazi faszt naturban szopni, mint gumival. Az eset után megbeszéltük a történteket, de a párom csak annyit mondott hogy jobb volt mint gondolta. Én nem forszíroztam a témát, és rá 2 napra ő hozta fel ismét, hogy mi lenne ha újra elhívnánk a haveromat? Utána már nem volt megállás. Sok mindent kipróbáltunk, 2/1,3/1 és párcserés felállást is. Mi már nem vagyunk együtt, de nem ez miatt. Viszont soha nem felejtem el ezeket az élményeket. Aki kihagyja, csak veszít.
#17889   2021. 04. 29. csütörtök 16:45
Johnny73 Johnny73
Ha friss még a kapcsolatotok, vagy netán 1-2 éve vagytok együtt, persze hogy nem tudod elképzelni, hogy más kényeztesse a kedvesedet, akibe gondolom szerelmes vagy. Azt is el tudom képzelni, hogy ő sem szeretne egy másik pasival ágyba bújni, még akkor sem amikor te is ott vagy. De még ha szex közben, miközben a vibrátort is használjátok, szinte kizárt hogy ne gondolna arra hogy most 2 fasz van benne. persze ezt nem fogja elmondani. De ha már gondolatban eljutottatok arra, hogy fantáziáltok róla, el fog jönni az az idő, amikor úgy gondolom, hogy rájöttök, hogy végülis miért ne próbáljátok ki? Ettől még nem dől össze a világ, ugyanúgy szeretitek egymást. Csak egyszerűen megélitek a vágyaitokat, amihez a vibrátor helyett egy élő, eredeti farkat használtok. A pár férfi tagjának ez elképesztő izgató látvány, vagy akár a tudat, a nőnek meg sokkal nagyobb élvezet mint a vibrátor. Anno nálam a 7.évnél kezdődött, hogy eljátszottam szex közben a gondolattal, hogy mi lenne a feleségemet egy másik pasival közösen kényeztetnénk, és felizgatott maga a tudat is, hogy látni akartam, ahogy egy másik pasi nyalja, dugja, szopatja. Nagyon nehéz volt rávenni, mivel rendkívül prűd és konzervatív volt. Viszont szex közben, miközben beszéltem róla, hogy amikor én szopatom, mi lenne ha itt lenne egy idegen pasi, és most hátulról betenné, és jó keményen megbaszná, majd cserélnénk, és szopatná őt, teljesen felzgatta, sokkal nedvesebb volt, mint egy normál szexnél előtte. Hozzá kell tenni, hogy én voltam az első férfi az életében, akit leszopott. El nem tudta képzelni még gondolatban sem, hogy ő egy másik pasival szexeljen. Aztán a 7.évnél beadta a derekát, amelyet feltételekhez szabott. A nyalás és a dugás ok, de szopni egyáltalán nem fog. Viszont ha közben valamiért meggondolja magát, azzonnal visszakozunk. Már csak az volt a kérdés hogy kivel próbáljuk ki? Aztán egy adandó alkalommal meglátogatott egy régi barátom, akit ő még nem ismert. És mivel rendkívül csinos és vonzó volt a párom, ezért észrevettem hogy a barátom többször a seggére nézett, ami már beindította a fantáziámat, és nyíltan rákérdeztem, hogy milyennek találja a párom, és ha lehetőség lenne rá, akkor megdugná e? Aztán megtörtént az első alkalom, ami fantasztikus volt, soha nem felejtem el. És meglepetésemre végig csináltuk, sőt! Amire nem számítottam hogy szopni is fog a feleségem, az is megtörtént. Már az első alkalommal. Ráadásul ő húzta le a gumit a haveromról, mert nem akarta a gumit szopni. És valljuk be, azért minden nőnek jobb érzés egy igazi faszt naturban szopni, mint gumival. Az eset után megbeszéltük a történteket, de a párom csak annyit mondott hogy jobb volt mint gondolta. Én nem forszíroztam a témát, és rá 2 napra ő hozta fel ismét, hogy mi lenne ha újra elhívnánk a haveromat? Utána már nem volt megállás. Sok mindent kipróbáltunk, 2/1,3/1 és párcserés felállást is. Mi már nem vagyunk együtt, de nem ez miatt. Viszont soha nem felejtem el ezeket az élményeket. Aki kihagyja, csak veszít.
(Ez egy válasz tudjukki üzenetére (2021. 04. 28. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 28. szerda 16:05
Sziasztok!
Nekem még nagyon új ez a helyzet, ráadásul annyira, hogy élesben el sem tudnám képzelni, de amikor szeretkezünk a feleségemmel, és elképzelem, hogy más dugja és engem szop közben, az nagyon izgató. Ez már az előszobája annak, hogy előbb-utóbb az életben is ki akarjam próbálni? Mik a tapasztalatok? Van akinek ez megmaradt fantázia szintjén? Lehet éretlen egy lélek vagyok smile de túl féltékeny vagyok ahhoz, hogy a valóságban ezt átéljem. Nagyon nehezen viselném valójában. Most azzal pótolom ezt, hogy dildót használunk néha miközben szop. Már ez is nagyon bejön. Lehet megmaradok ennél életem végéig... nyes Egyébként ő sem tudna elképzelni egy harmadikat (akár férfi, akár nő) a valóságban, ezt már leszögezte, amikor ilyen dolgokról beszéltünk.
#17888   2021. 04. 29. csütörtök 10:07
X Törölt felhasználó (925470)
Hát persze, hogy nem crazya
Ebből előbb utóbb buli lesz.
(Ez egy válasz tudjukki üzenetére (2021. 04. 28. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 28. szerda 16:05
Sziasztok!
Nekem még nagyon új ez a helyzet, ráadásul annyira, hogy élesben el sem tudnám képzelni, de amikor szeretkezünk a feleségemmel, és elképzelem, hogy más dugja és engem szop közben, az nagyon izgató. Ez már az előszobája annak, hogy előbb-utóbb az életben is ki akarjam próbálni? Mik a tapasztalatok? Van akinek ez megmaradt fantázia szintjén? Lehet éretlen egy lélek vagyok smile de túl féltékeny vagyok ahhoz, hogy a valóságban ezt átéljem. Nagyon nehezen viselném valójában. Most azzal pótolom ezt, hogy dildót használunk néha miközben szop. Már ez is nagyon bejön. Lehet megmaradok ennél életem végéig... nyes Egyébként ő sem tudna elképzelni egy harmadikat (akár férfi, akár nő) a valóságban, ezt már leszögezte, amikor ilyen dolgokról beszéltünk.
#17887   2021. 04. 28. szerda 16:05
tudjukki tudjukki
Sziasztok!
Nekem még nagyon új ez a helyzet, ráadásul annyira, hogy élesben el sem tudnám képzelni, de amikor szeretkezünk a feleségemmel, és elképzelem, hogy más dugja és engem szop közben, az nagyon izgató. Ez már az előszobája annak, hogy előbb-utóbb az életben is ki akarjam próbálni? Mik a tapasztalatok? Van akinek ez megmaradt fantázia szintjén? Lehet éretlen egy lélek vagyok smile de túl féltékeny vagyok ahhoz, hogy a valóságban ezt átéljem. Nagyon nehezen viselném valójában. Most azzal pótolom ezt, hogy dildót használunk néha miközben szop. Már ez is nagyon bejön. Lehet megmaradok ennél életem végéig... nyes Egyébként ő sem tudna elképzelni egy harmadikat (akár férfi, akár nő) a valóságban, ezt már leszögezte, amikor ilyen dolgokról beszéltünk.
#17886   2021. 04. 25. vasárnap 16:53
Hotties Hotties
Megkeseredett egy ember lehetsz, hogy itt is játszod a "T7" nyelv ellenőrzőt.. Tényleg rosszul írtam azt a szót, ami szerintem nem kifejezés, de erről ne itt nyissunk vitát.
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2021. 04. 24. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 24. szombat 14:14
Végre egy érzéki és nem csupán "odamentem,szendvicsbe vágtuk,lenyelte"-féle leírás.
Köszönet érte. Bár az a "szobályában" kifejezés kicsit ront az összképen.
#17885   2021. 04. 24. szombat 14:16
X Törölt felhasználó (4318932)
Mi is nagyon szeretjük... csak nem találunk senkit !:/ ma estére is szeretnénk egy nagy intimmel rendelkező fiut...
#17884   2021. 04. 24. szombat 14:14
zenita zenita
Végre egy érzéki és nem csupán "odamentem,szendvicsbe vágtuk,lenyelte"-féle leírás.
Köszönet érte. Bár az a "szobályában" kifejezés kicsit ront az összképen.
(Ez egy válasz Hotties üzenetére (2021. 04. 24. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 24. szombat 08:41
....Aztán megkérdeztem, hogy szeretné e, hogy benne legyek. Bólintott, erre húztam egy gumit a farkamra és elkezdtem dugni. A férjével együtt simogattuk, ő szopatta és iszonyat tűz volt a szemükben. Ezután engem vett a szájába, miközben a férje hátulról dugta és éreztem, hogy el akar nyelni, hogy annyira fel van izgulva, olyan extázisban van, hogy teljesen elengedte magát. Emlékszem, ahogy fogtam a fejét , a haját, és mozgattam a fejét. Nyilván még sok pózt kipróbáltunk, de a végén a férj megkérdezte, hogy szeretné e szendvicsbe. Igen volt a válasz, amin kicsit meg is lepődtem, mert elég ritka az, hogy mindenféle előkészítés, tágítás nélkül könnyen menjen. Én voltam alul, rajtam lovagolt a feleség, és a férje tette be a fenekébe. Itt már eléggé készen voltunk a férje nem is bírta sokáig, és a fenekébe élvezett. Én még bírtam és pózt váltottunk misszionáriusba, közben látszott, hogy folyik a felesége fenekéből a jó adag sperma. Itt azért már én is a végén voltam és kérdeztem, hova élvezzek. A feleség mondta, hogy a hasára, úgyhogy levettem a gumit és ráverte (vagy ő vagy én már nem emlékszem). Aztán mindenki elment zuhanyozni, én felöltöztem és elmentem. Nem akartam zavarni. Másnap írtak, hogy reggelig szeretkeztek és maradhattam volna még. Ezután még egyszer találkoztunk, aztán a férj mondta , hogy szeretnék, hogyha lennének bi dolgok , ami tőlem távol áll így mondtam, hogy sok sikert a továbbiakhoz. Ez volt az első. Egy olyan párral, akik szeretik egymást és egymás kedvéért tették. A feleség soha nem ment volna bele ilyenbe, valószínűleg, ha a férje nem vezeti rá, de valószínűleg örömet akart szerezni a férjének. Mellesleg, valószínűleg rájött, hogy ha jó helyre tesszük ezt magunkban, és szerencsénk van a harmadikkal, akkor ez egy jó élmény neki is. Nem lesz tőle kurva, nem kell szégyelnie magát,stb. Sajnos ez sok esetben nem valósul meg. Egyébként még akkor ők is leírták itt az élményeiket, ahogy ők megélték. Szép napot mindenkinek, én keresek egy teraszt smile
#17883   2021. 04. 24. szombat 09:47
X Törölt felhasználó (4521202)
A paromat izgatja ha massal szexelek de ez oda vissza igaz. Szereti ha mas pasi kenyeztet de en sem banom ha o kenyeztet mas not
#17882   2021. 04. 24. szombat 08:41
Hotties Hotties
....Aztán megkérdeztem, hogy szeretné e, hogy benne legyek. Bólintott, erre húztam egy gumit a farkamra és elkezdtem dugni. A férjével együtt simogattuk, ő szopatta és iszonyat tűz volt a szemükben. Ezután engem vett a szájába, miközben a férje hátulról dugta és éreztem, hogy el akar nyelni, hogy annyira fel van izgulva, olyan extázisban van, hogy teljesen elengedte magát. Emlékszem, ahogy fogtam a fejét , a haját, és mozgattam a fejét. Nyilván még sok pózt kipróbáltunk, de a végén a férj megkérdezte, hogy szeretné e szendvicsbe. Igen volt a válasz, amin kicsit meg is lepődtem, mert elég ritka az, hogy mindenféle előkészítés, tágítás nélkül könnyen menjen. Én voltam alul, rajtam lovagolt a feleség, és a férje tette be a fenekébe. Itt már eléggé készen voltunk a férje nem is bírta sokáig, és a fenekébe élvezett. Én még bírtam és pózt váltottunk misszionáriusba, közben látszott, hogy folyik a felesége fenekéből a jó adag sperma. Itt azért már én is a végén voltam és kérdeztem, hova élvezzek. A feleség mondta, hogy a hasára, úgyhogy levettem a gumit és ráverte (vagy ő vagy én már nem emlékszem). Aztán mindenki elment zuhanyozni, én felöltöztem és elmentem. Nem akartam zavarni. Másnap írtak, hogy reggelig szeretkeztek és maradhattam volna még. Ezután még egyszer találkoztunk, aztán a férj mondta , hogy szeretnék, hogyha lennének bi dolgok , ami tőlem távol áll így mondtam, hogy sok sikert a továbbiakhoz. Ez volt az első. Egy olyan párral, akik szeretik egymást és egymás kedvéért tették. A feleség soha nem ment volna bele ilyenbe, valószínűleg, ha a férje nem vezeti rá, de valószínűleg örömet akart szerezni a férjének. Mellesleg, valószínűleg rájött, hogy ha jó helyre tesszük ezt magunkban, és szerencsénk van a harmadikkal, akkor ez egy jó élmény neki is. Nem lesz tőle kurva, nem kell szégyelnie magát,stb. Sajnos ez sok esetben nem valósul meg. Egyébként még akkor ők is leírták itt az élményeiket, ahogy ők megélték. Szép napot mindenkinek, én keresek egy teraszt smile
#17881   2021. 04. 24. szombat 08:22
Hotties Hotties
Nem tudom mi késztet arra, hogy leírjam ilyen irányú tapasztalataimat Nem a fogadtatásuk , mert az kevésbé érdekel. Körülbelül 15 éve vagyok rendszeres gg látogató (most 35 vagyok), ami szerintem kurva hosszú idő és nem is feltétlenül hiszem, hogy egészséges a napi rutinba építeni a mindennapos gg átpörgetését, de ez más tészta. Szóval akkor még jó lehetőségnek tűnt ez az oldal, mint könnyű préda fogási lehetőség, de nyilván ki kell ábrándítanom mindenkit, nem volt az. Ma sem az.Az elején annyi szabályt állítottam fel magamnak, hogy minden lebeszélt találkozóra elmegyek. Nem más miatt, hanem magam miatt. Ha már iszonyat időket töltök el pötyögéssel ismeretleneknek, akkor ha az egyikből kialakul valami, vagy megvan az esélye, akkor ez a minimum magam felé is. A 15 év alatt kb 15 párral vagy lánnyal találkoztam, ezek töredéke jutott el a megvalósulásig és ezek közül se volt mindegyik pozitív. Volt olyan alkalom, amikor csak robotpilótába kapcsoltam és azt mondogattam magamnak, hogy "ha ilyen hülye vagy, akkor csináld végig". Hogy mi hajtott magam sem tudom, épp ezért gondolom, hogy nem biztos, hogy egészséges dolog ez. Nagyon vékony a határ talán. Hogy milyen volt az első élmény leírom. Kb. itt is az esélytelenek nyugalmával küldtem ki a sablon emailt, amit úgy írtam meg, hogy max csak szavakat kelljen benne cserélni,hogy egy kicsit spóroljak a saját időmből (csak nagyon ritkán írtam külön levelet, ha valaki nagyon megfogott, ezekre soha nem jött válasz). Normális 20-30 as pasit kerestek a feleség részére, a férjel együtt, stb, stb..És jött válasz! Nem leveleztünk sokat a férjjel, megbeszéltünk egy találkozót egy bevásárló központban, ott mutatott képet a feleségéről. Látszott, hogy szereti, úgy mutogatta, hogy szépnek látta még mindig. Szerintem is jól tartotta magát, bár ilyenkor sosem plázacicákat vártam én se. Azt mondta, hogy a feleségének is ok vagyok (nyílván nem bejövök, mert egy normális nőnek a pasi a hármasban csak vibrátor. Legyen tiszta, tisztelet tudó és kész, és ez jól is van így szerintem). Nagyjából egy hétre rá találkoztunk egy nagyon szép szálloda egyik szobályában. Vittem a feleségnek egy Astit, mi a férjével Jagereztünk. Megbeszéltük, hogy lesz ,ami lesz, a feleség dönt, és ha úgy van, akor egy beszélgetés lesz csak. Körülbelül 2 óráig beszélgettünk és semmi nem történt, akkor lett elég bátorságom, hogy megkérdezzem a feleséget, hogy mellé ülhetek e az ágyra. Igent mondott és velem együtt a férje is közelebb jött. Ültem mellette és az egyik kezemet a combjára tettem. Erre a teste megremegett; talán a legszebb pillanat volt az estében. A férje erre elkapta a fejét és olyan vad, mohó, szenvedélyes csókolózásba kezdtek, amilyet csak ritkán tud az ember. Én erre bátrabb lettem és elkezdtem símogatni a belső combját, és mivel nem húzta el a kezem benyúltam a bugyijába. Rettentően nedves volt. Simogattam, majd levettem a bugyit és az ágy elé térdeltem , úgy kezdtem el nyalni, miközben ők még mindig csókolóztak....
#17880   2021. 04. 23. péntek 15:44
papi71 papi71
Előttem még nem sajnos, de a tudtommal töltötte már mással az éjszakát. Próbálta összehozni a hármast, de nem ment bele a harmadik srác. Mára már nem tudom, hogy belemenne-e a feleségem...
#17879   2021. 04. 23. péntek 11:29
jani27 jani27
Nálunk elképzelhetetlen lett volna egyéni akció. Kedves sem ment volna bele.
#17878   2021. 04. 23. péntek 07:51
Lingamos Lingamos
Ha titokban csinálná az nekem sem tetszene.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 04. 23. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 23. péntek 07:46
Érdekes dolog, mert engem nagyon izgatott ez a téma. Majd egyszercsak eljött a pillanat, hogy megtudtam hogy rendszeresen dugják a feleségem... Teljesen összetörtem, nagyon ideges és elksseredett lettem. A legjobb barátnőjének a pasijával jöttek össze... Na mi meg bosszúból a barátnőjével smile és képzeljétek el, ahogy beraktam a farkam a kis puncijába, eltűnt minden szomorúságom nyes de ezt komolyan mondom! Hozzáteszem, hogy mindig is nagyon tetszett, brutálisan kívántam. Azóta pedig nyitott kapcsolatban vagyunk, de én csak a barátnőjével szeretkezhetek, ő pedig a pasijával. Azóta megint nagyon izgat, hogy dugják, sőt, láttam is - ketten is megdugtuk többször is smile imádom nézni ahogy szinte fennakadt szemekkel élvez a srác óriási farkam smile
#17877   2021. 04. 23. péntek 07:46
andrew88 andrew88
Érdekes dolog, mert engem nagyon izgatott ez a téma. Majd egyszercsak eljött a pillanat, hogy megtudtam hogy rendszeresen dugják a feleségem... Teljesen összetörtem, nagyon ideges és elksseredett lettem. A legjobb barátnőjének a pasijával jöttek össze... Na mi meg bosszúból a barátnőjével smile és képzeljétek el, ahogy beraktam a farkam a kis puncijába, eltűnt minden szomorúságom nyes de ezt komolyan mondom! Hozzáteszem, hogy mindig is nagyon tetszett, brutálisan kívántam. Azóta pedig nyitott kapcsolatban vagyunk, de én csak a barátnőjével szeretkezhetek, ő pedig a pasijával. Azóta megint nagyon izgat, hogy dugják, sőt, láttam is - ketten is megdugtuk többször is smile imádom nézni ahogy szinte fennakadt szemekkel élvez a srác óriási farkam smile
#17876   2021. 04. 21. szerda 23:05
X Törölt felhasználó (856058)
Ritkán írok de ez engem is mozgat, marmint az okok. Sokat gondolkodom miért van ez, miért csak ez izgat, de nem tudom megfejteni, de megfigyeltem több dolgot is. Az alap hogy ez régóta itt van az életemben, az is hogy számomra a meg csalás, az lelkileg lehetséges és nem testileg. Az is hogy úgy érzem rövid és kevés ez az egy élet, hogy ne élvezzük többféleképpen a szexet. Amit megfigyeltem mikor szeretkezünk és 3as felállásra gondolok közben, 2 dolog talán ami a legjobban hat rám, az egyik,hogyha elképzelem egy egy szituációt ahogy megtörténne, közben azt érzem hogy ezt én csakis én adhatom meg neki, a másik pedig hogy annyira jónak érzem a puncijat hogy meg akarom osztani másokkal ezt a kibaszott jó érzést. Az előző kapcsolatomban volt részem sw klubbozásban, de nem volt kerek, semmi érzelmi kapocs nem volt közöttünk, sem bizalom sem semmi, éreztem hogy ezt valahogy máshogy kell, és ahogy most vagyunk a jelenlegi párommal érzem hogy ez a kapcsolat alkalmas a többesezéshez, de hogy ne legyen egyszerű a párom kíváncsi érdeklődő, de sok számára még a gát, mert én voltam neki a sokadik, de én voltam az első akivel úgy élvezte ahogy ezt kell, és még súlyosbítja hogy volt szexuális bűncselekmény áldozata. Ami előre hajt még az hogy mikor nagyon jót élvez, és utána lecumiz olykor olyan másként olyan átváltozva csinálja olyan más, és az az érzésem hogyha egy masik pasin élvezne, pont igy cumizna közben engem. Abban is biztos vagyok hogy együtt csinálva jót élvezne mással is
#17875   2021. 04. 21. szerda 21:35
X Törölt felhasználó (4237032)
Ahogy írták, ezernyi oka lehet, és gyökeresen ellentétes dolgok is.

Amikor a férfi nem sub, és nem is a megaláztatottságra válik, akkor ott inkább a hatalom az. Az a fajta önbizalom, hogy ha akarjuk, még egy másik pasi farkát is megadhatjuk a feleségünknek, ha ő arra vágyik. Az egység, hogy olyan mély intimitásba fogad a feleség, amit a legtöbben elképzelni sem tudnak. Kevés férj mondhatja el, hogy a felesége vele beszéli meg a szeretőjével töltött pillanatokat.

Szóval van egyfajta hatalom és egzisztencia, amit az nyújt, hogy a nő mindig hozzá jön haza. Van egy olyan része is, amikor a bevont férfi igazából a férj kiterjesztett önmaga, tehát nem is feltétlenül úgy éli meg, mintha mással lenne a feleség, hanem inkább mintha egy játékszert adna a szeretett nőnek.

És ugye hatalmas különbség van aközött, amikor a nő napközben a fülünkbe súgja, hogy ismerkedik valakivel, aki nagyon tetszik neki, és éjszaka szeretne nála aludni, illetve aközött, hogy utólag kiderült, hogy valaki más is kúrogatja. Az egyik esetben megajándékozzuk a szerelemmel (úgyis mulandó, a viszony nem egyenlő a párkapcsolattal), a másik esetben megcsalnak (csal, megszegi a szabályokat).

Én például imádom a tudatot, hogy a srác hiába spriccelte tele a punciját éjszaka, reggel ugyanúgy az én lakásomba fog hazajönni, és ez ellen nem tud tenni semmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 21. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4228272)
2021. 04. 21. szerda 13:30
Sziasztok,

szeretném, ha segítenétek megérteni, hogy a férfi oldalról mi állhat ennek az izgalomnak a hátterében?
Valóban izgató, ha látja a feleségét mással baszni?

Én a női oldal vagyok, és én lennék a világ legboldogabb nője, ha találhatnék egy olyat, akivel ilyen kapcsolatom lehetne. Az hogy meg egy ilyen házasságom, az maga lenne az örök szerelem. smile

De őszintén szólva, elbizonytalanodom, hogy valóban imádja-e a férfi azt a nőt, aki mellette, vele, a maximális hozzájárulásával, vagy részvételével, mással is dughat. Emögött a kétely mögött az állhat, hogy nem tudom, hogy így is lehet-e érzelem a nő irányába a férfi részéről, mert a női oldal tekintetében semmi kételyem nincs: aki ezt imádja, örökké az övé maradok.

Szóval, miért izgat ez titeket?
#17874   2021. 04. 21. szerda 21:02
csak együtt csak együtt
Félti,óvja,miközben minden izgalma a nyelésben merül ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 21. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4228272)
2021. 04. 21. szerda 18:56
Milyen izgalmak pótolhatják ezt? Úgy értem h azt az izgalmat, amit akkor elhetnél meg, mint maga az h a feleségedet más bassza, mi helyettesítheti?
#17873   2021. 04. 21. szerda 19:51
sunset glow sunset glow
Ez még az a kislány aki a képeiden van? Látom már lassan 10 éve nyomjátok a dolgot.
Meddig működik nálatok egy adott partner? Mikor van váltás?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2021. 04. 21. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 21. szerda 15:57
Sokat fantáziálunk mindenféle ilyen dologról,volt már hogy kefélt más pasikkal,de ez ilyen hirtelen jött spontán dolog volt,de nekem tetszett így is ,nagyon izgalmas volt.
 
... 78 79 80 81 82 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19472db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 21. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!