Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17922   2021. 05. 05. szerda 14:03
lajos75b lajos75b
Sziasztok.Már egy ideje tervezzük a párommal,hogy egy fiatal fiút szívesen látnánk harmadiknak,illetve csak ő a párommal kettesben.Sajnos eddig nem jött össze.Tetszik neki a dolog,és izgatja,de mégis valamiért nem jutunk el a találkozóig.Arra gondoltam,hogy a tudta nélkül valakit beszerveznék,remélhetőleg akkor már nem lépne vissza,ha személyesen tudna udvarolni neki a férfitársam.....
#17921   2021. 05. 05. szerda 12:58
X Törölt felhasználó (3989732)
Ugyan már, nagyon-nagyon messze van ő ezektől a szakmáktól. nyes
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 05. 05. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 05. szerda 12:38
Te se vedd magadra, de te pszichológus vagy? Esetleg szexterapeuta?
Vagy csak így gondolod?
#17920   2021. 05. 05. szerda 12:57
"De a cuckoldnál ott valami baj van minden esetben. vagy fizikailag vagy pszichológiailag.
Oké tudom nehéz ezt elismerni, de ez akkor is így van."

Nyilván; sőt, olyan, hogy baktérium nem is létezik, mert te még sosem láttál egyet sem, ergo eleve hülyeség, ha valaki azt állítja, hogy van. nyes

Érdekes a hozzáállásod, hogy simán kijelentesz dolgokat, hogy szerinted így van és punktum, annak ellenére, hogy többen is írják, hogy de nem. (Nekem is volt ilyen korszakom, valamikor 15 éves korom körül, aztán kinőttem.)

Képzeld, nálunk sem kis pénisz, sem egyéb fiziológiai vagy pszichikai hiba nincs. Egyszerűen csak hosszan, minden irányból megrágtuk a témát, és kiviláglott, hogy engem az izgat, ha a párom egyszerre dolgozik rajtam és még egy férfin; szerencsére ezzel párhuzamosan a párom is imádja, ha négy kéz, két száj és két farok foglalkozik vele. Egyszerre. És emellett az is izgat mindkettőnket, amikor mondjuk két menet között én csak nézem, ahogy egymással vannak elfoglalva; ettől aztán megint mind beindulunk. Semmiféle megalázottság nincs mögötte: ahogy már valaki írta, egyszerűen a szex mint olyan teljesen különválasztható a közös életünk többi részétől. Ha nincs hármas, akkor is frenetikusakat szeretkezünk. Ha van, akkor is. Kitárgyaltuk azt is, hogy ki mire vágyik, mit szeretne még kipróbálni, mi az, amit viszont sosem.

Szerintem kutass fel a neten pár erről szóló könyvet (a "Prűdek és paráznák" pl. jó lesz kezdésnek), és egy csomó, számodra meglepő és új dologgal fogsz találkozni. Utána már talán nehezebben fog menni ilyen ex cathedra módon ragaszkodni a kijelentéseidhez. wink
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2021. 05. 05. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 05. szerda 12:27
Nem tudom figyelmesen olvasod e amit írtam.
Tudom, hogy a házasság ellaposodik. És felmerülnek gondok. De ezt a férjnek feleségnek együtt jó megoldani, egyenlő alapon.
És itt vitatkoznék azzal, hogy egy harmadik férfi bevonása egyenlő alap. A párcsere a feleségcsere az igen, az egyenlő. Mint írtam ott mindenki ad és kap. de még itt is válással végződik a házasságok jó része.
De a cuckoldnál ott valami baj van minden esetben. vagy fizikailag vagy pszichológiailag.
Oké tudom nehéz ezt elismerni, de ez akkor is így van. Jó lenne ha nem kéne elsorolni, nem akarok megsérteni senkit, de úgy látom muszáj Ne vegye magára senki,, csak úgy mondom, nagy általában. Például, eleve nem abba az osztályba játszik a férj mint a feleség. Fizikai adottságok, kis pénisz. Pszichológiailag pedig az önsanyargatás, már mint a férj részéről. Lehet, hogy ez durva, bocsánatot kérek érte, de ezek az alapjai a cuckoldnak.
#17919   2021. 05. 05. szerda 12:38
TheThreesome TheThreesome
Te se vedd magadra, de te pszichológus vagy? Esetleg szexterapeuta?
Vagy csak így gondolod?
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2021. 05. 05. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 05. szerda 12:27
Tudom, hogy a házasság ellaposodik. És felmerülnek gondok. De ezt a férjnek feleségnek együtt jó megoldani, egyenlő alapon.
És itt vitatkoznék azzal, hogy egy harmadik férfi bevonása egyenlő alap. A párcsere a feleségcsere az igen, az egyenlő. Mint írtam ott mindenki ad és kap. de még itt is válással végződik a házasságok jó része.
De a cuckoldnál ott valami baj van minden esetben. vagy fizikailag vagy pszichológiailag.
Oké tudom nehéz ezt elismerni, de ez akkor is így van. Jó lenne ha nem kéne elsorolni, nem akarok megsérteni senkit, de úgy látom muszáj Ne vegye magára senki,, csak úgy mondom, nagy általában. Például, eleve nem abba az osztályba játszik a férj mint a feleség. Fizikai adottságok, kis pénisz. Pszichológiailag pedig az önsanyargatás, már mint a férj részéről. Lehet, hogy ez durva, bocsánatot kérek érte, de ezek az alapjai a cuckoldnak.
#17918   2021. 05. 05. szerda 12:27
somkesz somkesz
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2021. 05. 05. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 05. szerda 07:34
Érdekes, hogy - olvasva jónéhány hozzászólást - a kommentelők egy része a lelki okokat kutatja, és próbálja magyarázni, miért nem jó, nem egészséges (nem biológiai értelemben) a többes, a swinger klub, és hasonlók. Legyen ez az ő véleményük. Amelyik pár viszont úgy érzi, mindketten szeretnék, szeretik a többest, akár csak hármasban, akár nagyobb csapatban, hát miért ne élvezhetné ezt, miért kellene, hogy ez törést okozzon a kapcsolatukban?
Lehet vitatni, tagadni, de bizonyos házasságban, monogámiában eltöltött év után nagyon sokak fejében megfordul, hogy jó lenne színesíteni, kipróbálni mással, esetleg plusz partnerrel. Kár tagadni, akár férfiről, akár nőről van szó, ez a nagy többség esetében így van. Kérdés, el merik-e egymásnak mondani a vágyaikat? Bizony. És sokaknál itt bukik a dolog. És még mindig abban élünk, hogy a házasság után kötelező a monogámia. Köszönjük, belénk nevelt, vallási alapú okosság. Csak éppen ez szembe megy a természetes biológiai ösztönökkel. De el kell fojtanunk. De...biztosan el kell fojtani?
A szex - és itt most néhányan meg fognak kövezni - nem más, mint fajfenntartási ösztön eszköze.
Miért bűn az, ha akár a férj, akár a feleség talál olyan valakit a párja mellett, akivel szívesen szexelne? Mert hogy ez mindenkinél felmerül. Csak tagadjuk, hazudunk, eltitkoljuk, szégyelljük.
Az igazán jól működő párkapcsolatban bizony ezt is meg lehet beszélni, sőt, meg is lehet engedni.
#17917   2021. 05. 05. szerda 07:34
Házibarátokkal Házibarátokkal
Érdekes, hogy - olvasva jónéhány hozzászólást - a kommentelők egy része a lelki okokat kutatja, és próbálja magyarázni, miért nem jó, nem egészséges (nem biológiai értelemben) a többes, a swinger klub, és hasonlók. Legyen ez az ő véleményük. Amelyik pár viszont úgy érzi, mindketten szeretnék, szeretik a többest, akár csak hármasban, akár nagyobb csapatban, hát miért ne élvezhetné ezt, miért kellene, hogy ez törést okozzon a kapcsolatukban?
Lehet vitatni, tagadni, de bizonyos házasságban, monogámiában eltöltött év után nagyon sokak fejében megfordul, hogy jó lenne színesíteni, kipróbálni mással, esetleg plusz partnerrel. Kár tagadni, akár férfiről, akár nőről van szó, ez a nagy többség esetében így van. Kérdés, el merik-e egymásnak mondani a vágyaikat? Bizony. És sokaknál itt bukik a dolog. És még mindig abban élünk, hogy a házasság után kötelező a monogámia. Köszönjük, belénk nevelt, vallási alapú okosság. Csak éppen ez szembe megy a természetes biológiai ösztönökkel. De el kell fojtanunk. De...biztosan el kell fojtani?
A szex - és itt most néhányan meg fognak kövezni - nem más, mint fajfenntartási ösztön eszköze.
Miért bűn az, ha akár a férj, akár a feleség talál olyan valakit a párja mellett, akivel szívesen szexelne? Mert hogy ez mindenkinél felmerül. Csak tagadjuk, hazudunk, eltitkoljuk, szégyelljük.
Az igazán jól működő párkapcsolatban bizony ezt is meg lehet beszélni, sőt, meg is lehet engedni.
#17916   2021. 05. 05. szerda 06:15
" De olyat, hogy mi történt 3 vagy 5 évvel azután, hogy belevágtak, hát olyat én még talán nem is olvastam. "

Akkor olvass: mi harmadik éve csináljunk, és változatlanul élvezzük. Egyikünk sem alárendelt, egy olyan állandó partnert találtunk, aki szintén azt élvezi, amikor egy nő két farokkal játszik. Mindenki heteró alapon nyomul. Nincs se megalázás, se egyéb ilyesmi.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2021. 05. 04. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 21:48
Már megint egy kis ferdítés.
Mindenki szép nőt szeretne feleségül, de az is igaz, a szép nőket mindenki meg akarja dugni.
A kérdés az, vagyok e olyan, aki meg tudja tartani a feleségét, ha szép, mert az valamiért ragaszkodik hozzám, vagy nem. Az utóbbi esetben talán jobb lett volna ha el sem veszem.
Mindig a férfiak helyzete a lényeg. Alárendelt vagyok. Valamilyen hiányosságom van. Vagy perverz vagyok.
Szerintem egy rendes normális nőnek egy házasságban tisztelni kell férjét, csak akkor ragaszkodik hozzá. És itt szoktak jönni a bajok. Egy normális nő , még akkor is ha először belemegy a cuckoldba, később el fogja veszíteni tiszteletét az iránt a férfi iránt aki önként átadja őt egy másik férfinak, úgy, hogy nem kér semmi viszonzást érte. Ez minden esetben bekövetkezik.
Érdekes, hogy ilyen fórumokon, mennyi beírást lehet olvasni aki a cuckoldal kokettál. Szeretné, mert milyen izgalmas lehet stb. De olyat, hogy mi történt 3 vagy 5 évvel azután, hogy belevágtak, hát olyat én még talán nem is olvastam. Viszont olyat igen, hogy a feleség cserét, stabilan sok évig csinálták, vagy csinálják. Igaz az is, hogy ezt általában hosszú távon, mindig ugyanazon egy, vagy néhány párral csinálták, vagy csinálják.
Persze lehetne azzal is jönni, hogy a természet mindig egyensúlyra törekszik. És csak az egyensúlyi helyzetek azok amik hosszabb távon működnek. Az egyenlőtlen dolgok nem maradnak fenn sokáig. És senki e gondolja, hogy az ember már teljesen elszakadt az ősi ösztöneitől. De hogy is, még mindig ugyanazok az ösztönök vezetnek. Nyugodtan kimerem jelenteni, minden mögött a szex van. Minden ezért van. Pénz szerzés , hatalom stb.
És ennek ellentétje, hogy odaadom a feleségem másnak, úgy, hogy én nem kérek viszont semmit. Mert végül is ez lenne a cuckold ugye?
Hát kutya legyek ha ez normális dolog.
#17915   2021. 05. 05. szerda 00:58
X Törölt felhasználó (4237032)
Itt látok két nagy tévedést. A férj (vagy feleség) mindig kér viszonzást a cuckoldban. Ennek formája eltérő, de ez sehol sem úgy néz ki, hogy elengeded, és azt csinál amit akar. Vannak tárgyak, pl van, aki képet kér, van, aki maga is szeretne mással lenni, van, aki élménybeszámolót, van, aki utasításokat ad, hogy mi mindent kell végrehajtania a másik félnek, vannak, akik ruhadarabot, bizonyítékot a történtekre, van, aki teljes őszinteséget és elköteleződést. Nagyon széles skálán mozog, kit mi mozgat. Rendkívül fontos szerepe van a "visszahódítás rituáléjának" is, amiről kevés szó esik, illetve annak, amiről szól: hogy mit hoz vissza a kapcsolatba. Mint amikor a fiatal elmegy külföldre, hogy hazahozza a tudást és tapasztalatot, amivel erősebben helyt áll az otthonában (erről szólnak a kalandozások). Egy másik folyamat is húzódik a háttérben, amit úgy hívnak szaknyelven, hogy "sperm competition syndrome", ez pont a szexuális vonatkozását erősíti a történetnek. Egyébként én szívesen leírom, mi történt 4 évvel azután, hogy megéltük a cuckold (mint kivehető, inkább polyamor, vixen típusú) élményt. A legtöbb napon még mindig szerelmesek tudunk lenni egymásba lassan egy évtized után is. A kötelékünk és szövetségünk rendíthetetlen, nem létezik olyan probléma, amit ne tudnánk megbeszélni, vagy ne akarnánk megoldani. Minden nap keményen dolgozunk azon, hogy működjön a kapcsolat. Nem azért, mert minden mindig jó, hanem azért, mert ez volt a döntésünk már az elején. Azóta született egy gyerekünk, és remélhetőleg hamarosan jön a kistesó is, majd a többi. Te még mindig ott tévedsz, hogy a cuckold egyenlőtlen dolog. Egy egészséges kapcsolatban, még a BDSM alá-fölérendelt világában is egyenlőség van. A "szerepjáték, rituálé, szexualitás" része a párkapcsolatnak, de nem a teljessége. A felek sosem azonossak, de egyenlőek, pont azt adják, amire a másiknak szüksége van. Ha nincs így, szex, cuckold, bármi ide-vagy oda, nem egy párról beszélünk, és úgysem maradnak együtt.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2021. 05. 04. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki szép nőt szeretne feleségül, de az is igaz, a szép nőket mindenki meg akarja dugni.
A kérdés az, vagyok e olyan, aki meg tudja tartani a feleségét, ha szép, mert az valamiért ragaszkodik hozzám, vagy nem. Az utóbbi esetben talán jobb lett volna ha el sem veszem.
Mindig a férfiak helyzete a lényeg. Alárendelt vagyok. Valamilyen hiányosságom van. Vagy perverz vagyok.
Szerintem egy rendes normális nőnek egy házasságban tisztelni kell férjét, csak akkor ragaszkodik hozzá. És itt szoktak jönni a bajok. Egy normális nő , még akkor is ha először belemegy a cuckoldba, később el fogja veszíteni tiszteletét az iránt a férfi iránt aki önként átadja őt egy másik férfinak, úgy, hogy nem kér semmi viszonzást érte. Ez minden esetben bekövetkezik.
Érdekes, hogy ilyen fórumokon, mennyi beírást lehet olvasni aki a cuckoldal kokettál. Szeretné, mert milyen izgalmas lehet stb. De olyat, hogy mi történt 3 vagy 5 évvel azután, hogy belevágtak, hát olyat én még talán nem is olvastam. Viszont olyat igen, hogy a feleség cserét, stabilan sok évig csinálták, vagy csinálják. Igaz az is, hogy ezt általában hosszú távon, mindig ugyanazon egy, vagy néhány párral csinálták, vagy csinálják.
Persze lehetne azzal is jönni, hogy a természet mindig egyensúlyra törekszik. És csak az egyensúlyi helyzetek azok amik hosszabb távon működnek. Az egyenlőtlen dolgok nem maradnak fenn sokáig. És senki e gondolja, hogy az ember már teljesen elszakadt az ősi ösztöneitől. De hogy is, még mindig ugyanazok az ösztönök vezetnek. Nyugodtan kimerem jelenteni, minden mögött a szex van. Minden ezért van. Pénz szerzés , hatalom stb.
És ennek ellentétje, hogy odaadom a feleségem másnak, úgy, hogy én nem kérek viszont semmit. Mert végül is ez lenne a cuckold ugye?
#17914   2021. 05. 05. szerda 00:38
puby09 puby09
Öszintén:halvány fogalmam nincs hogy mit szeretnél a tudtomra adni...és öszintén nem is érdekel...
nem neked irtam ha jól emlékszem.
én csak élvezem a topik cimében leírtakat eljen
#17913   2021. 05. 04. kedd 23:52
puby09 puby09
Bocsánat-))) Én igy ismertem .de a tiéd sokkal jobb eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 04. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2021. 05. 04. kedd 23:28
Hogy lehet egy ilyen jó viccet ennyire elrontani??? duma boxer

Kohn tanácsért fordul a bölcs rabbihoz:
-Óhh mondd meg nekem bölcs rabbi, mit tennél a helyemben? Elvegyem a kancsal és kövér, de hűséges és odaadó Sárát, a tejárus lányát vagy inkább vegyem el a szomszéd szatócs lányát a gyönyörű Delilát, akiről mindenki azt pletykálja, hogy nagyon kikapós és hűtlen természet? Mit tennél, óh bölcs rabbi?
-Attól függ mit szeretnél Kohn...100%-os tulajdonosa akarsz lenni egy rossz üzletnek, ahol nincs vevő vagy csendes társ akarsz lenni egy virágzó üzletben, ahol nagy a jövés-menés?

Így jó!
#17912   2021. 05. 04. kedd 23:39
zenitaaaa zenitaaaa
Igen,így a jó. Bár nem csendes társ,hanem csendestárs abban az üzletben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 04. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2021. 05. 04. kedd 23:28

-Óhh mondd meg nekem bölcs rabbi, mit tennél a helyemben? Elvegyem a kancsal és kövér, de hűséges és odaadó Sárát, a tejárus lányát vagy inkább vegyem el a szomszéd szatócs lányát a gyönyörű Delilát, akiről mindenki azt pletykálja, hogy nagyon kikapós és hűtlen természet? Mit tennél, óh bölcs rabbi?
-Attól függ mit szeretnél Kohn...100%-os tulajdonosa akarsz lenni egy rossz üzletnek, ahol nincs vevő vagy csendes társ akarsz lenni egy virágzó üzletben, ahol nagy a jövés-menés?

Így jó!
#17911   2021. 05. 04. kedd 23:28
X Törölt felhasználó (895053)

Így jó!
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2021. 05. 04. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 19:55
Talán azért vették támadásnak mért sokat sarkitottál és saját bevallásod szerint általad nem tapasztalt dolgokról alkottál kemény kritikát másokkal szemben.
Ime még egy meg közelítés egy régi viccbe ágyazva:

Kohl nősülni szeretne elmegy tanácsét a rabbihoz hogy kit is válaszon,
az enyhén súlyproblémákkal küzdő és kicsit csúnyácska de roppant hűséges Évát
vagy a nádszál vékony gyönyörű ellenben csalfa Sárát.
A rabbi válasza: te mit ennél szívesebben? Egy vödör sz.rt egyedül vagy egy finom tortát amit néha napján megosztasz fele barátaiddal?
#17910   2021. 05. 04. kedd 21:48
somkesz somkesz
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2021. 05. 04. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán azért vették támadásnak mért sokat sarkitottál és saját bevallásod szerint általad nem tapasztalt dolgokról alkottál kemény kritikát másokkal szemben.

A rabbi válasza: te mit ennél szívesebben? Egy vödör sz.rt egyedül vagy egy finom tortát amit néha napján megosztasz fele barátaiddal?
#17909   2021. 05. 04. kedd 21:29
X Törölt felhasználó (4237032)
Természetesen tegeződjünk, egyébként is ez a szokás smile Azért hoztam fel kizárólag a cuckoldot és a megcsalást, mert értelmezésem szerint a cuckold kapcsolatokról alkottál véleményt. Az utóbbi évtizedben rengeteget beszélgettem párokkal, és tapasztalok általános sémákat. De pontosan azért, mert a feleség/férj megosztás mögött zajló események nagyon összetettek, a réteg is próbálja alkategorizálni magát. Elfogadom, hogy a legközismertebb vonal az alérendelt férj, megszégyenített szerepben, de szerintem ennél nagyobb százalékot képviselnek azok, akik simán csak biszexuálisak, vagy látens melegek. Ők úgy élik meg, mintha nem a feleségüket dugná a fiú, hanem rajta keresztül őket is. El tudom fogadni, hogy ezek a kapcsolatok (főleg, ha önhazugságon alapulnak) nagyobb veszélyben vannak, de tényleg sok példa van arra, hogy egyébként az élet egyéb területén sikeres ember pontosan meg tudja adni azt a biztonságot és presztízst, amire a nő vágyik, a fizikai gyönyöröket meg (akár mindketten) mástól kapják meg. Viszont a tapasztalatok alapján azok, akik ezt az egészet örömteli eseményként, együtt élik meg, pont nem ezt az irányt képviselik. Teljesen egyet értek veled, hogy van érzelmi következménye a dolognak. Még azok körében is, akik abszolút leválasztják testiséget, hiszen maga az esetleges kiégés is egyfajta következmény, ezt a swingerek is megélik. Azt is elfogadom, hogy kiszámíthatatlan lehet, de azért egy tényleg összeszokott, magas szintű szövetségben jó eséllyel meg lehet becsülni a következményeket. A szabályok arra vannak, hogy amikor felfedezzük, hogy rossz az irány, közbe tudjunk avatkozni. Nem egy legyintéssel próbáltam elintézni a gondolatmenetet, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy a működő kapcsolatok - és kizárólag a cuckold értelmezési viszonylatban - , nem feltétlenül alárendeltek (sőt). A stag - vixen kapcsolatokkal többet találkozom - és ez valószínűleg meg is erősíti azt, hogy ez a vonal éli túl könnyebben a non-monogámiát - így lesz részigazság, amit írtál. Végül az abszolút többségről (beleértve az összes fantáziálót) az én tapasztalatom az, hogy az egésztől inkább azt remélik, így ők is félrekefélhetnek (és főként épp ezért ragaszkodnak pl a párcseréhez). Nem tudom, hogy ez mennyire szól a szeretetről, de a legtöbben maradnak fantáziánál. Összegezve tehát, tudtommal a cuckold fétis egy gyűjtőkategória, amin belül valóban szerepel az alárendelt cuckold (és cuckquean) irányzat, de ugyanide tartozik a stag-vixen vonal, a polyamoria, etikus non-monogámia, és meglátásom szerint az utóbbi kapcsolatok (és variánsaik) képviselik a többséget (fenntartom a tévedés jogát, ez csak az én tapasztalatom). Persze a swinger is megoldás, de nem része a cuckoldnak - lehet átfedés, másoknál viszont szóba sem jöhet. Végül, amiről te beszélsz, hogy kik kampányolnak a cuckold mellett, én ezt nem így látom. A legtöbben, akik beszállnának harmadiknak, egyedülálló pasik, akiknek már mindegy, csak legyen végre egy punci - fogalmuk sincs a cuckoldról.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2021. 05. 04. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 14:36
Nem tudom, nekem az jön le az írásodból, mint amikor a kisgyerek nem fürödni menni, és az anyukája taktikusan nem azt kérdezi, hogy akar e menni, hanem azt, hogy melyik szappannal mosakszik.
Két dolgot hozol fel /bocs, hogy tegezlek, talán így közvetlenebb/ Vagy cuckold, vagy megcsalás. Mintha ez a kettő lehetőség lenne, sőt, mintha ezek kötelezők lennének. De, hát ez nem így van. van még pár alternatíva.
Az ember érzelmi lény. Nem csak néhányan, a többség az. Ezért mondom azt, hogy előbb vagy utóbb kell, hogy legyen valamilyen érzelmi következménye az egésznek. És ez az ami nem kiszámítható.
Letöbb esetben a házasság, vagy együtt élés is érzelmi alapokon történik. ha nem, akkor nem házasságról beszélünk. És én értem azt is, hogy nem tulajdonlunk senkit, és, hogy annyira szeretjük, hogy mintegy ajándékba adjuk neki, azt, hogy mással is élvezzen.
Igen ám, de hol vagyunk mi. Kik vagyunk mi? Nagylelkű ajándékozók, perverzek, elnyomottak, vagy csak azt akarjuk, hogy a párunk velünk maradjon bármilyen áron, mert valamiért nem tudjuk kielégíteni?
Ha ezek közül bármelyikek vagyunk, egész biztos nem vagyunk többség, de még nem is vagyunk átlagosak. Csak azért mondom ,mert te egy legyintéssel elintézted, hogy az elenyésző kisebbség gondolkodik így.
Alfa hímek egész biztos nem, és most nem Strauszmanra gondolok aki nem a kinézete az adottsága miatt olt alfa, hanem a pénze miatt, és ő is megbukott egy tisztességesebb szoba lány miatt. Az alfa hímek nagyobbik része, csak egyszerűen szép feleséget akar, meg gyerekeket, meg rendes családot, mert ezek nagy része becsületes, ám alárendelt szerepet biztos, hogy nem játszik, ezért rögtön kizárható a cuckoldosok köréből.
Tehát hová jutottunk?
A cuckold egyáltalán nem természetes, még annyira sem mint a feleségcsere, ami megint csak nem megcsalás, hisz mindkét fél tudja mit csinál a másik, viszont itt mindenki ad és kap is egyszerre, ami sokkal biztosabb házastársi kapcsolatot eredményez.
És van még egy dolog. Mégpedig, hogy időnként kilóg a ló lába is. nagyrészt azok kampányolnak a cuckold mellett aki inkább beszállnának harmadiknak, és nem azok akik befogadnának harmadikat.
#17908   2021. 05. 04. kedd 21:25
X Törölt felhasználó (4293192)
Ja és soha senkinek nem cimeztem semmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 04. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2021. 05. 04. kedd 21:24
Nem tudom. Biztos így van. De nekem a vélemény vélemény marad. Mindegy hogy éppen szakértője e valaki a témának vagy sem. Vagy éppen egyedülálló vagy sem. Az hogy valaki ezt a fajta eszmecserét kritikának vagy sértőnek találja az már nem az én gondom. Mert nem lehet elég objektíven fogalmazni hogy az mindenkinek jó legyen. Én azt hiszem az lenne a legjobb ha mindenki helyén kezelné ezeket a kinyilatkozásokat.
#17907   2021. 05. 04. kedd 21:24
Nem tudom. Biztos így van. De nekem a vélemény vélemény marad. Mindegy hogy éppen szakértője e valaki a témának vagy sem. Vagy éppen egyedülálló vagy sem. Az hogy valaki ezt a fajta eszmecserét kritikának vagy sértőnek találja az már nem az én gondom. Mert nem lehet elég objektíven fogalmazni hogy az mindenkinek jó legyen. Én azt hiszem az lenne a legjobb ha mindenki helyén kezelné ezeket a kinyilatkozásokat.

#17906   2021. 05. 04. kedd 19:55
puby09 puby09

(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 04. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2021. 05. 04. kedd 17:52
Jó olvasni soraid, soraitok. A válaszadód leveleit is. Végre lehet írni beszélgetni erről. Ha én írtam ezekről mindenki támadásnak vette. Ne hagyjátok abba. Nekem ezért érdemes ezen az oldalon lenni. Ez segít megérteni mások gondolkozását. Szexről főleg persze. Egyébként Veled értek egyet. Nagyon hasonlóan látom.
#17905   2021. 05. 04. kedd 17:52
Jó olvasni soraid, soraitok. A válaszadód leveleit is. Végre lehet írni beszélgetni erről. Ha én írtam ezekről mindenki támadásnak vette. Ne hagyjátok abba. Nekem ezért érdemes ezen az oldalon lenni. Ez segít megérteni mások gondolkozását. Szexről főleg persze. Egyébként Veled értek egyet. Nagyon hasonlóan látom.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2021. 05. 04. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 14:36
Nem tudom, nekem az jön le az írásodból, mint amikor a kisgyerek nem fürödni menni, és az anyukája taktikusan nem azt kérdezi, hogy akar e menni, hanem azt, hogy melyik szappannal mosakszik.
Két dolgot hozol fel /bocs, hogy tegezlek, talán így közvetlenebb/ Vagy cuckold, vagy megcsalás. Mintha ez a kettő lehetőség lenne, sőt, mintha ezek kötelezők lennének. De, hát ez nem így van. van még pár alternatíva.
Az ember érzelmi lény. Nem csak néhányan, a többség az. Ezért mondom azt, hogy előbb vagy utóbb kell, hogy legyen valamilyen érzelmi következménye az egésznek. És ez az ami nem kiszámítható.
Letöbb esetben a házasság, vagy együtt élés is érzelmi alapokon történik. ha nem, akkor nem házasságról beszélünk. És én értem azt is, hogy nem tulajdonlunk senkit, és, hogy annyira szeretjük, hogy mintegy ajándékba adjuk neki, azt, hogy mással is élvezzen.
Igen ám, de hol vagyunk mi. Kik vagyunk mi? Nagylelkű ajándékozók, perverzek, elnyomottak, vagy csak azt akarjuk, hogy a párunk velünk maradjon bármilyen áron, mert valamiért nem tudjuk kielégíteni?
Ha ezek közül bármelyikek vagyunk, egész biztos nem vagyunk többség, de még nem is vagyunk átlagosak. Csak azért mondom ,mert te egy legyintéssel elintézted, hogy az elenyésző kisebbség gondolkodik így.
Alfa hímek egész biztos nem, és most nem Strauszmanra gondolok aki nem a kinézete az adottsága miatt olt alfa, hanem a pénze miatt, és ő is megbukott egy tisztességesebb szoba lány miatt. Az alfa hímek nagyobbik része, csak egyszerűen szép feleséget akar, meg gyerekeket, meg rendes családot, mert ezek nagy része becsületes, ám alárendelt szerepet biztos, hogy nem játszik, ezért rögtön kizárható a cuckoldosok köréből.
Tehát hová jutottunk?
A cuckold egyáltalán nem természetes, még annyira sem mint a feleségcsere, ami megint csak nem megcsalás, hisz mindkét fél tudja mit csinál a másik, viszont itt mindenki ad és kap is egyszerre, ami sokkal biztosabb házastársi kapcsolatot eredményez.
És van még egy dolog. Mégpedig, hogy időnként kilóg a ló lába is. nagyrészt azok kampányolnak a cuckold mellett aki inkább beszállnának harmadiknak, és nem azok akik befogadnának harmadikat.
#17904   2021. 05. 04. kedd 15:41
xivan69 xivan69
Mindenkit más szerintem.

De tudni kell különbséget tenni szex és kapcsolat között.

Nekem az az izgató (és csak akkor ) ha létom, hogy élvezi.2 farok ugyanis pont kétszer annyi mitn egy...

Persze nem mindne nap, minden héten, meg igazából külön nem is annyira fordul elő csak négyes vagy többes esetén.

Normális kapcsolat esetén fordítva is izgató , sok nő szeretni nézni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 21. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4228272)
2021. 04. 21. szerda 13:30
Sziasztok,

szeretném, ha segítenétek megérteni, hogy a férfi oldalról mi állhat ennek az izgalomnak a hátterében?
Valóban izgató, ha látja a feleségét mással baszni?

Én a női oldal vagyok, és én lennék a világ legboldogabb nője, ha találhatnék egy olyat, akivel ilyen kapcsolatom lehetne. Az hogy meg egy ilyen házasságom, az maga lenne az örök szerelem. smile

De őszintén szólva, elbizonytalanodom, hogy valóban imádja-e a férfi azt a nőt, aki mellette, vele, a maximális hozzájárulásával, vagy részvételével, mással is dughat. Emögött a kétely mögött az állhat, hogy nem tudom, hogy így is lehet-e érzelem a nő irányába a férfi részéről, mert a női oldal tekintetében semmi kételyem nincs: aki ezt imádja, örökké az övé maradok.

Szóval, miért izgat ez titeket?
#17903   2021. 05. 04. kedd 15:36
xivan69 xivan69
Jó iró lenne belőled, annyit tudsz kamuzni smile ))
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 04. 23. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 23. péntek 07:46
Érdekes dolog, mert engem nagyon izgatott ez a téma. Majd egyszercsak eljött a pillanat, hogy megtudtam hogy rendszeresen dugják a feleségem... Teljesen összetörtem, nagyon ideges és elksseredett lettem. A legjobb barátnőjének a pasijával jöttek össze... Na mi meg bosszúból a barátnőjével smile és képzeljétek el, ahogy beraktam a farkam a kis puncijába, eltűnt minden szomorúságom nyes de ezt komolyan mondom! Hozzáteszem, hogy mindig is nagyon tetszett, brutálisan kívántam. Azóta pedig nyitott kapcsolatban vagyunk, de én csak a barátnőjével szeretkezhetek, ő pedig a pasijával. Azóta megint nagyon izgat, hogy dugják, sőt, láttam is - ketten is megdugtuk többször is smile imádom nézni ahogy szinte fennakadt szemekkel élvez a srác óriási farkam smile

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!