Szia!
Szurkolok nektek! Remélem nagyon kellemes élményetek lesz!
Üdv. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 11. péntek 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 11. péntek 05:06
Szurkolok nektek! Remélem nagyon kellemes élményetek lesz!
Üdv. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 11. péntek 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550812)

Igen!igazad van!meg nem tudhatjuk hogy fog elsulni!remélem minden rendben lesz!egyébként intelligens úriember a korához képest a fiú!és ez bejön a nejemnek!intelligens udvarias!és talán egy kicsit romantikus is!jöjjön és tegye a dolgát!a feleségem egyszerűen meg nagyon csinos meg 51evesen is!és remélem nem az elfogultság beszél belőlem!baráti udv
Igen!igazad van!meg nem tudhatjuk hogy fog elsulni!remélem minden rendben lesz!egyébként intelligens úriember a korához képest a fiú!és ez bejön a nejemnek!intelligens udvarias!és talán egy kicsit romantikus is!jöjjön és tegye a dolgát!a feleségem egyszerűen meg nagyon csinos meg 51evesen is!és remélem nem az elfogultság beszél belőlem!baráti udv
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2021. 06. 08. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 08. kedd 00:06

Valóban csinos (érett) nő, ami azt illeti, irigylem is ezt a fiatalabb srácot! Viszont szerintem még ne igyál előre a medve bőrébe, hiszen még nem tudhatjátok vajon hogy fog elsülni a dolog, minden oké lesz-e... na de reméljük a legjobbakat, részemről én is sok sikert kívánok!
Van egy ilyen gondolatom!de nem merem megcsinálni!felek hogy valakit megbántani vele!életemben nem izgultam ennyire!életemben eloszor fogom látni a feleségemet más pasival!hu!
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2021. 06. 10. csütörtök 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szurkolunk.
Te meg fotózz videózz is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 10. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 10. csütörtök 07:14
Te meg fotózz videózz is !

Rendben!megírom!hu!már nagyon várjuk a szombatot!már az izgalom tetofokan van!egyébként is ápolt a feleségem!de szombat délben megyen mukormoshoz és fodrászhoz!meg csinosabb legyen!meg veszünk bilincset is!ez az igazi élet és élvezet!minden FFI társamnak kívánok ilyen kalandot
Rendben!megírom!hu!már nagyon várjuk a szombatot!már az izgalom tetofokan van!egyébként is ápolt a feleségem!de szombat délben megyen mukormoshoz és fodrászhoz!meg csinosabb legyen!meg veszünk bilincset is!ez az igazi élet és élvezet!minden FFI társamnak kívánok ilyen kalandot
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 07. hétfő 17:09
Törölt felhasználó (4539002)

Szia! Majd egy beszámolót légy szíves írj már! Nagyon érdekel

Egyszer csak megtörik a jég.
(Ez egy válasz niki95n üzenetére (2021. 06. 09. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 09. szerda 14:44

Nekem barátnőmet nehez lehetett a flörtölésre is rávenni de szerencsére egy idő után engedett. Szexre még nem került sor sajnos, pedig jelentkező lenne

Nekem barátnőmet nehez lehetett a flörtölésre is rávenni de szerencsére egy idő után engedett. Szexre még nem került sor sajnos, pedig jelentkező lenne

Soha nem füztem nagy reményeket az első találkozáshoz. Igazából jobb ha csak egy kávéra beszélgetésre készülünk.
(Ez egy válasz Katkala üzenetére (2021. 06. 08. kedd 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 08. kedd 04:55

Sajnos sokan az utolsó nap gondolják meg magukat, mikor közeleg az időpont, de ne legyen így.
Sajnos sokan az utolsó nap gondolják meg magukat, mikor közeleg az időpont, de ne legyen így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 16:00
Törölt felhasználó (1339692)

Nagyon izgalmas látni mikor mással kefél a párom.
Valóban csinos (érett) nő, ami azt illeti, irigylem is ezt a fiatalabb srácot! Viszont szerintem még ne igyál előre a medve bőrébe, hiszen még nem tudhatjátok vajon hogy fog elsülni a dolog, minden oké lesz-e... na de reméljük a legjobbakat, részemről én is sok sikert kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 07. hétfő 06:26

Nálunk szombat este fog megtörténni a dolog!feleségem életében először lesz másik ffivel az életében!azért érdekes a dolog mert 34eve vagyunk házasok és még soha nem volt senkivel!de erről a dologról több mint 2evig gyozkodtem!mindig nem volt a válasz!végre sikerül is lelnunk egy fiatalabb srácot!aki minden igényét kielegitene!bevallom őszintén kicsit izgulunk!de remélem elmúlnak a gátlások majd!és a feleségem a végén mosolyogni fog!egyébként egy érzéki romantikus nő!és csinos is 52evesen!ahogy a fotón is látszik!hu szurkoljatok nekünk!
Sok sikert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk szombat este fog megtörténni a dolog!feleségem életében először lesz másik ffivel az életében!azért érdekes a dolog mert 34eve vagyunk házasok és még soha nem volt senkivel!de erről a dologról több mint 2evig gyozkodtem!mindig nem volt a válasz!végre sikerül is lelnunk egy fiatalabb srácot!aki minden igényét kielegitene!bevallom őszintén kicsit izgulunk!de remélem elmúlnak a gátlások majd!és a feleségem a végén mosolyogni fog!egyébként egy érzéki romantikus nő!és csinos is 52evesen!ahogy a fotón is látszik!hu szurkoljatok nekünk!
Szia! Majd egy beszámolót légy szíves írj már! Nagyon érdekel

Sziasztok,
Nálunk is csak külön ment a dolog eddig kétszer sikerült, nagyon izgalmas volt mikor láttam ahogy kefélik a nejemet, a hármasra még nem tudtam rávenni.
Nálunk is csak külön ment a dolog eddig kétszer sikerült, nagyon izgalmas volt mikor láttam ahogy kefélik a nejemet, a hármasra még nem tudtam rávenni.
Nálunk nehezen indult be a dolog. A feleségemet nehéz volt rávenni. Mi külön nem csináljuk, viszont ha összejön hármasban elég izgalmas tud lenni.
Nagyon izgat, már csak a megfelelő alkalmat várjuk. Pár honapja még hallani sem akart róla Vica egy korábbi rosz élmény miatt de most megint izgatja.
Sok sikert , szép élményeket.

Nagyon izgalmas látni mikor mással kefél a párom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 15:57
Törölt felhasználó (4521562)

Nagyon izgat. Bármelyik kulturált pasinak megmutatom. Aki tudja "viheti"
Nagyon izgat. Bármelyik kulturált pasinak megmutatom. Aki tudja "viheti"
Kép lenne róla? Szívesen meghívnám, a feleségem biztos örülne neki.