Nem akarok ezért uj topicot nyitni.
Milyen masik a GG hez hasonlo oldalak vannak a neten, ahol amatorok beszélgetnek és lehet képet/videot feltolteni?
Milyen masik a GG hez hasonlo oldalak vannak a neten, ahol amatorok beszélgetnek és lehet képet/videot feltolteni?
Engem újra izgatna a látvány!))))
Régi vágyam, hogy az asszony jol megdugva érkezzen haza. Sajnos a munkánk jellege miatt ez nehezen elképzelheto, mert legtobbszor eggyütt vagyunk. Amikor ez a nyavajàs covid lecseng és ujra nyitnak a swinger clubok el akarom vinni az egyikbe és a háttérbe vonulni, mintha ott sem lennék. Kiváncsi vagyok mi torténik.
Lehetne egy olyat kérni, hogy aki unatkozik, az ne ide jöjjön hantázni/trollkodni/okoskodni/oltani/helyesírás náciskodni/egyéb, hanem élje ki máshol ez irányú hajlamait, vagy legalább maradjon csendben? Tudom, hogy nem, de így annyi nem a témába vágó hozzászólás van/lesz...
Ezek szerint a múltkori srác annyira mégsem vált be(?)...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 20. vasárnap 11:39
Törölt felhasználó (4550812)

Tálalni egy normális intelligens ffit!aki független!és kicsit nagyobb intime van!
Tálalni egy normális intelligens ffit!aki független!és kicsit nagyobb intime van!
Erre én is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 18. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 18. péntek 16:17

Törölt felhasználó (3258552)

Na erre kíváncsi lennék!

Na erre kíváncsi lennék!
(Ez egy válasz lala44 üzenetére (2014. 06. 23. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 23. hétfő 18:08

izgat,ha megdughatom a feleségedet,élettársadat,nődet,csajodat...
de úgy,hogy te nem tudod...

Nálunk egyszer fért be(le) a pasi, mivel nagy van neki.
Szabadkezet kap, ami jól esik. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 16:48
Szabadkezet kap, ami jól esik. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)

Érdekelne, hogy akik gyakorolják ezt a fajta élvezetet,nekik a popsi szex is belefér? Vagy, hogy mennyire általános?
Ha a lendület eléri azt a szintet, és a párom, vagy a másik lány is benne van, akkor miért ne? Sok párnál úgy kezdődik a többes kaland, hogy popsi szex csak a páromnak szabad. A tapasztalatom viszont azt mutatja, hogy ha a társaság bizonyos idő múlva összeszokik, ez a szabály a múltba vész!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 16:48

Törölt felhasználó (4447572)

Érdekelne, hogy akik gyakorolják ezt a fajta élvezetet,nekik a popsi szex is belefér? Vagy, hogy mennyire általános?
Engem izgatna ha rajtam kívül még ketten dugnák a csajom, 19 éves, egy kis félénk lànyból lett egy hatalmas faszimádó kurva. Izgatna ha elbánnánk vele.
A stílus maga az ember. Amit és ahogyan kimond, leír, az egy kép róla mások felé.
A minimális, alapfokú igényesség és odafigyelés egy, amúgy érdekes történet leírásában, nem irrelevancia kérdése.
A minimális, alapfokú igényesség és odafigyelés egy, amúgy érdekes történet leírásában, nem irrelevancia kérdése.
Főiskolai évek alatt házibarát voltam egy 40 -es éveik elején járó párnál.Nagyon szép időszak volt, szívesen megismételném,persze nem az iskolát

Swingerclub?a hétvégén tervezzük,hogy elmegyünk a dreamlandbe.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 21:57

Gratulálok az élményhez Jöhet egy swinger club következő lépésként

Gratulálok az élményhez Jöhet egy swinger club következő lépésként
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 08:06

Sziasztok!eljött kellemesen éreztük magunkat!az epret a párom saját szájából adta neki.mar akkor csókolóztak!természetesen nekem is!majd a teraszon folytattuk a beszélgetést!közben közösen simogattuk a páromat!máj megkérdezte tőle hogy fehér vagy piros?a piros lett a nyerő!feleség egy 5percre elvonult a fűrdőbe közben elindították egy xtriptizes zenét!jött is xtriptiz!meg olyat életemben nem láttam!piros hálós xekxi ruci izgató tánc!a fiú csak nézett és nem gondolta volna hogy ez a törékeny nő erre is képes!csak táncolt és táncolt!szemei közben csabosan vigyorogtak ránk!de közben akkor már mindenhol simogattuk!majd végül a hálóban kötöttünk ki!majd letérdelt és mind a ketton farkát a szájába vette felváltva!hát mit mondjak elég méretes volt neki!majd hátára feküdt a feleségem és kölcsönösen nyaltuk a punciját!láttam a testen hogy élvezi az egészet!majd a srác gumit húzott és hátulról kutya pózban kezdte kefélni!de valójában úgy nyúlt hozzá ahogy egy igazi nőhöz kell!tényleg a nőt látta benne nem egy testet!amit köszönök is neki!de közben engem simogatott oldalról a feleségem!majd a hátára feküdt és elölről kefelte!láttam az arcán hogy igazán élvezi és jól esik neki!és egyszer csak elkezdett a gyonyortol kicsit rangatozni!és akkor tudtam hogy élvezett!én és a fiú nem élveztük el!O volt az első!végül meg a teraszon beszélgettünk és elment!feleségem arcán láttam a gyonyort amit egy másik ffitol kapott!természetesen utánna mi meg kezdet xekxelunk hosszan!és közben mondta hogy na ez már hazai víz!jó éjszakát volt nem is tudom eddig miért voltam önző hogy mindig feltettem ettől a szituaciotol!de már túl vagyunk rajta és nem volt rossz!természetesen a feleségemet szeretem és imádom meg így 34 év után is!és nincs belső féltékenység és széthúzás!mindjárt keltem a dragamat kávéval!és I megfog engem kínálni valamivel!mindenkinek kellemes vasárnapot!
Mindig találni hibát azt tudják az emberek át éltek az a fontos szerintem
De ismerem!csak a telefon mindig átírja a szöveget!okoska tanár úr!gondolom a helyesírás jár abban az okos fejedben xekx közben is!!!
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
De legalább a felkiáltójelet ismeri, így minden mondata végén alkalmazza is.
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Piramis,te nem ismered a nagybetüket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 08:06

Sziasztok!eljött kellemesen éreztük magunkat!az epret a párom saját szájából adta neki.mar akkor csókolóztak!természetesen nekem is!majd a teraszon folytattuk a beszélgetést!közben közösen simogattuk a páromat!máj megkérdezte tőle hogy fehér vagy piros?a piros lett a nyerő!feleség egy 5percre elvonult a fűrdőbe közben elindították egy xtriptizes zenét!jött is xtriptiz!meg olyat életemben nem láttam!piros hálós xekxi ruci izgató tánc!a fiú csak nézett és nem gondolta volna hogy ez a törékeny nő erre is képes!csak táncolt és táncolt!szemei közben csabosan vigyorogtak ránk!de közben akkor már mindenhol simogattuk!majd végül a hálóban kötöttünk ki!majd letérdelt és mind a ketton farkát a szájába vette felváltva!hát mit mondjak elég méretes volt neki!majd hátára feküdt a feleségem és kölcsönösen nyaltuk a punciját!láttam a testen hogy élvezi az egészet!majd a srác gumit húzott és hátulról kutya pózban kezdte kefélni!de valójában úgy nyúlt hozzá ahogy egy igazi nőhöz kell!tényleg a nőt látta benne nem egy testet!amit köszönök is neki!de közben engem simogatott oldalról a feleségem!majd a hátára feküdt és elölről kefelte!láttam az arcán hogy igazán élvezi és jól esik neki!és egyszer csak elkezdett a gyonyortol kicsit rangatozni!és akkor tudtam hogy élvezett!én és a fiú nem élveztük el!O volt az első!végül meg a teraszon beszélgettünk és elment!feleségem arcán láttam a gyonyort amit egy másik ffitol kapott!természetesen utánna mi meg kezdet xekxelunk hosszan!és közben mondta hogy na ez már hazai víz!jó éjszakát volt nem is tudom eddig miért voltam önző hogy mindig feltettem ettől a szituaciotol!de már túl vagyunk rajta és nem volt rossz!természetesen a feleségemet szeretem és imádom meg így 34 év után is!és nincs belső féltékenység és széthúzás!mindjárt keltem a dragamat kávéval!és I megfog engem kínálni valamivel!mindenkinek kellemes vasárnapot!