Ez annyira igaz, mi is igy vagyunk ezzel ha a szimpatia es apoltsag meg an akkor okes es nem szabalyozzuk a masikat mert az mar annyira gaz, aki szabalyoz jobb ha bele sem kezd semmibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 16:15
Törölt felhasználó (4650775)
ha már ott vagyunk nem korlátokat élvezetet akarok páromnak
ha már ott vagyunk nem korlátokat élvezetet akarok páromnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 16:11
Törölt felhasználó (4652511)
Ez a bexéd ❤️
Ez a bexéd ❤️
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 15:58
Törölt felhasználó (4650775)
nálunk nincsenek szinte tabuk ha van szinpátia csók is mehet
nálunk nincsenek szinte tabuk ha van szinpátia csók is mehet
Jol nezunk mar ki hogy nem engedi a pasija…. Ez vicces… akkor nem kell bevonni egyaltalan odegent
Ja…. Szopni szophatja az igymond idegen pasit a csok meg mar extra ….. elegge erdekes ez. Ha mar bocs de farkat teszek a szamba akkor nem mindegy ?????!!!!! Nem is ertem de tenyleg. Ez szamomra igy butasag
Engem nem erdekel nem elemzem ki mire gondolt stb… en ha a pasi apolt siman smarolok vele ennyi
Igazad is van meg nem is
Igazad van abban, hogy ez a normális működés - azaz a nő eldönti, hogy ő akar-e azzal a partnerrel csókolózni vagy sem, vagy úgy általában bárkivel a partnerén kívűl. Van olyan, akinek ez ha nem is tabu, de intimebb mint leszopni, vagy dugni valakivel (ez is elhangzott itt).
Amiben nincs igazad
az a konkrét vita - mivel a vitatott szituban nem a nő döntött így, hanem a férj, hogy ő ezt nem kívánja megengedni. Sőt, a lopott csók arra utal, hogy a hölgynek kicsit sem lenne ellenére.(lássuk be, azért a csókhoz 2 ember kell) Nem feltétlen sütném rá a féltékenységet, nem esik neki jól és kész, szíve joga, megbeszélték, nincs csókolózás. Pont.
Én nem azt feszegetném ilyen szituációban, hogy valaki miért nem engedi, hanem a lefektetett szabály ellenére miért történik meg mégis? És itt el lehet vonatkoztatni a csóktól - ez lehetne bármi - gumi nélkül, vagy beleélvezni, kettesben találkozni stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 09:40
Igazad van abban, hogy ez a normális működés - azaz a nő eldönti, hogy ő akar-e azzal a partnerrel csókolózni vagy sem, vagy úgy általában bárkivel a partnerén kívűl. Van olyan, akinek ez ha nem is tabu, de intimebb mint leszopni, vagy dugni valakivel (ez is elhangzott itt).
Amiben nincs igazad
az a konkrét vita - mivel a vitatott szituban nem a nő döntött így, hanem a férj, hogy ő ezt nem kívánja megengedni. Sőt, a lopott csók arra utal, hogy a hölgynek kicsit sem lenne ellenére.(lássuk be, azért a csókhoz 2 ember kell) Nem feltétlen sütném rá a féltékenységet, nem esik neki jól és kész, szíve joga, megbeszélték, nincs csókolózás. Pont.Én nem azt feszegetném ilyen szituációban, hogy valaki miért nem engedi, hanem a lefektetett szabály ellenére miért történik meg mégis? És itt el lehet vonatkoztatni a csóktól - ez lehetne bármi - gumi nélkül, vagy beleélvezni, kettesben találkozni stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem kerdes es feltekenyseg sincs . Ha meg valakinel van akkor az ne szexeljen masokkal .
Peldaul a pasim imadja nezni ha dugnak es ehhez a csok is tarsulhat mar miert ne ez nem szerelem ez csak szex es ha jolesik akkor belefer!
Peldaul a pasim imadja nezni ha dugnak es ehhez a csok is tarsulhat mar miert ne ez nem szerelem ez csak szex es ha jolesik akkor belefer!
jó rendben ,
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 10:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt nincs vita beszelgetes van. Mindenki kiirja a sajat allaspontjat ennyi semmi tobb
Itt nincs vita beszelgetes van. Mindenki kiirja a sajat allaspontjat ennyi semmi tobb
Ne vitàzzatok nem vagyunk egyformák
Ez igaz igy
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 13:37
Törölt felhasználó (895053)
Itt is van pro és kontra:
Singli pasi pro:
1. mindig ráér
2. mindig kanos, áll a farka
3. Be akar nőzni, kondizik, fut, jó a teste
4. Minden perverzióra rávehető (pl: kikötözzük)
Singli (se felesége, se barátnője) pasi kontra:
1. Jó okkal nincs nője, a srác magának való, vagy nem túl helyes, nem tud udvarolni
2. Bepróbálkozik azzal, hogy a feleséged az ő kizárólagos nője legyen.
3. Állandóan hivogat, hogy mikor jöhet
4. Ott van minden bulin és swinger klubban, gyanús, hogy kurvákhoz is jár
Nős (vagy barátnős) pasi pro:
1. Tud udvarolni, kedveseket mondani, vicces, elbüvölő (lehet!)
2. Nem akarja lenyúlni a nődet.
3. Kilátás van rá, hogy egyszercsak felhozza a feleségét is egy jópoha párcserésre
Nős pasi kontra:
1. Ha otthonról ellenőrzik, akkor kevés az ideje randizni, ha már nem is érdekli a feleségét merre csavarog, akkor gyakorlatilag olyan, mintha szingli lenne.
2. Rigolyái vannak (pl: ő csak latex gumit használ, nem iszik vörösbort, füldugóval alszik)
3. Nem lehet telefonálni neki vagy sms-t küldeni, néha le is tiltja a számunkat.
Singli pasi pro:
1. mindig ráér
2. mindig kanos, áll a farka
3. Be akar nőzni, kondizik, fut, jó a teste
4. Minden perverzióra rávehető (pl: kikötözzük)
Singli (se felesége, se barátnője) pasi kontra:
1. Jó okkal nincs nője, a srác magának való, vagy nem túl helyes, nem tud udvarolni
2. Bepróbálkozik azzal, hogy a feleséged az ő kizárólagos nője legyen.
3. Állandóan hivogat, hogy mikor jöhet
4. Ott van minden bulin és swinger klubban, gyanús, hogy kurvákhoz is jár
Nős (vagy barátnős) pasi pro:
1. Tud udvarolni, kedveseket mondani, vicces, elbüvölő (lehet!)
2. Nem akarja lenyúlni a nődet.
3. Kilátás van rá, hogy egyszercsak felhozza a feleségét is egy jópoha párcserésre
Nős pasi kontra:
1. Ha otthonról ellenőrzik, akkor kevés az ideje randizni, ha már nem is érdekli a feleségét merre csavarog, akkor gyakorlatilag olyan, mintha szingli lenne.
2. Rigolyái vannak (pl: ő csak latex gumit használ, nem iszik vörösbort, füldugóval alszik)
3. Nem lehet telefonálni neki vagy sms-t küldeni, néha le is tiltja a számunkat.
Szep hetveget mindenkinek sok sex legyen ❤️
Ez nem kerdes es feltekenyseg sincs . Ha meg valakinel van akkor az ne szexeljen masokkal .
Latom megy ez a csok vita. Leirom nalunk mi a szitu. Ha apolt normalis partner normalis fogsorral azaz apolt szaj akkor siman van csok mert miert ne. Mivel ha mar a farkat is szajjal kenyeztetem o meg a puncim akkor ez nem tabu de csak ismetlem apolt pasival es novel.
Mi iá voltunk már ilyen helyzetben, pár alkalom után nem volt tabu.Az elején picit idegesített ha megcsókolta a pasi,most alig meg imádom nézni.A féltékenység ilyen szituban nem pálya!Én megengedett a feleségemnek mindent,azt csinál a szexben amit akar !És imádom őt 20 éve,a vágyainkat együtt éljük meg,de nem csalnánk meg egymást,a lényeg az őszinteség.
Mert ez az internet. Az életben az emberek többsége kerüli a komfrontációt de itt úgy gondolják, hogy hatalmas nagy királyok és válogatás nélkűl kiosztanak bárkit, beszólnak és és lehülyéznek ha mást írsz amit ök gondolnak. Ez a fusztrációk kiélésènek a játszótere.. Sajnos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 03:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 03:02
Törölt felhasználó (895053)
Nyugika!!
Izlések és pofonok... Egyébként meg minket nem érdekel, hogy ti mire gerjedtek. A jelek szerint ez egyiktöknél tabu, a másiknál meg kizáró ok.
Egyikötök nem engedné, hogy a vadidegen pasi a nyelvét bedugja az asszonya torkába, ahová a péniszét rakja mindjárt.... a másik meg nem akarná megbaszni az olyan asszonyt, akit nem smárolt le.
Nagyon értelmes vita, de miért kellene bepörögni, amit a másik gondol.
Izlések és pofonok... Egyébként meg minket nem érdekel, hogy ti mire gerjedtek. A jelek szerint ez egyiktöknél tabu, a másiknál meg kizáró ok.
Egyikötök nem engedné, hogy a vadidegen pasi a nyelvét bedugja az asszonya torkába, ahová a péniszét rakja mindjárt.... a másik meg nem akarná megbaszni az olyan asszonyt, akit nem smárolt le.
Nyugika!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 12:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
Egy valamiben értünk egyet: "Észosztó" valóban nem vagyok a fórumban. Ám itt be is fejeződött az egyetértés, hiszen a fórumon neked is lehet és nekem is lehet véleményem. Valamint természetesen elfogadom, hogy ahány ház, annyi szokás.
Viszont alábbiaknál, melyek a te korábbi szavaid, jobban nem tudom alátámasztani, amit mondani akartam:
"...kiderült, hogy a csók az egyetlen dolog ami zavar. ... kértem a mellőzését. Aztán ... láttam, hogy mindketten feszülnek, és mondtam mehet, de csak ráfaragtunk. Én kényelmetlenül éreztem magam nagyon, a nejem pedig elment érzelmes irányba. Azóta kérem a beszállókat, hogy ezt mellőzzék, mert ez a mi közös érzelmes dolgunk, de a szilveszteri vendégünk is lopott egy-két csókot mikor azt hitte nem látom."
Visszaolvasva a fenti mondataid, itt minden kizárólag a te szorongásaidról szól, miközben fittyet sem vetsz arra az igényre, amit a jobb szex jelent a feleségednek (és a beszállónak). Hiszen, te csak baszatást engedélyezel. (elnézést kérek most a feleségedtől ezért a gusztustalan szóhasználatért) Ezeket a szabályokat nem közösen hoztátok meg, vagy közösen, de nincs egyetértés, mivel a hölgy valamit hiányol ("feszül", majd "lop" ) Félted az érzelmi szövetségeteket, így letiltod a csókot, hiába szeretné. Ez féltékenység. Ennyi. A te álláspontod tiszteletben tartása mellett (hogy te nem szereted ha szájon csókolják a feleséged) továbbra is véleményként fenntartom az enyémet:
Féltékenyhez rizikó harmadiknak menni.
Viszont alábbiaknál, melyek a te korábbi szavaid, jobban nem tudom alátámasztani, amit mondani akartam:
"...kiderült, hogy a csók az egyetlen dolog ami zavar. ... kértem a mellőzését. Aztán ... láttam, hogy mindketten feszülnek, és mondtam mehet, de csak ráfaragtunk. Én kényelmetlenül éreztem magam nagyon, a nejem pedig elment érzelmes irányba. Azóta kérem a beszállókat, hogy ezt mellőzzék, mert ez a mi közös érzelmes dolgunk, de a szilveszteri vendégünk is lopott egy-két csókot mikor azt hitte nem látom."
Visszaolvasva a fenti mondataid, itt minden kizárólag a te szorongásaidról szól, miközben fittyet sem vetsz arra az igényre, amit a jobb szex jelent a feleségednek (és a beszállónak). Hiszen, te csak baszatást engedélyezel. (elnézést kérek most a feleségedtől ezért a gusztustalan szóhasználatért) Ezeket a szabályokat nem közösen hoztátok meg, vagy közösen, de nincs egyetértés, mivel a hölgy valamit hiányol ("feszül", majd "lop" ) Félted az érzelmi szövetségeteket, így letiltod a csókot, hiába szeretné. Ez féltékenység. Ennyi. A te álláspontod tiszteletben tartása mellett (hogy te nem szereted ha szájon csókolják a feleséged) továbbra is véleményként fenntartom az enyémet:
Féltékenyhez rizikó harmadiknak menni.
És most reklám!

vagy-vagy

Jazmine Rouge