Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18502   2022. 02. 16. szerda 19:13
jani27 jani27
Miért kell problémának lenni a sexben. Ha jól működik minden akkor nem érdemes circling ?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 02. 16. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 16. szerda 18:59
Alairva. Ez a jatek csak olyanoknak valo akiknel egyebkent lelkileg minden rendben van es csak a szex a problema.
#18501   2022. 02. 16. szerda 18:59
Krumplisteszta Krumplisteszta
Alairva. Ez a jatek csak olyanoknak valo akiknel egyebkent lelkileg minden rendben van es csak a szex a problema.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 13. vasárnap 23:31
Sokatoktól olvasni, hogy egy harmadik fél bevonásától remélitek a párotok szexuális étvágyának megtáltosodását... nyilván ez csak az én véleményem, de szerintem kizárólag olyan kapcsolatban érdemes mások felé nyitni, ami sziklaszilárd és minden fronton rendben van. Úgy gondolom, hogy egy amúgy is gyenge lábakon álló szexuális életbe másokat bevonni tuti recept a katasztrófához.

Szerintem először derítsd ki, hogy mi okozza a szinkron hiányát kettőtök között és utána próbálj rá megoldást találni. Ne a saját vágyaidra koncentrálj (ezek szerint a többes nem az ő vágya), hanem az övét próbáld felpiszkálni/kiszolgálni és ez után nyílik lehetőséged arra, hogy felvesd új élmények ötletét is. Hidd el, hogy egy olyan nő, aki nincs rendben a saját szexualitásával, tutira nem fog vadidegen férfiakkal ágyba bújni. Vagy ha mégis, azt nem a megfelelő indokkal teszi és csak rontani fog a helyzeten...
#18500   2022. 02. 16. szerda 08:54
X Törölt felhasználó (4069062)
Amit le írtál teljesen igazad van. Szerény véleményem, hogy nem csak az egyik fél részéről kell ez a vágy, vagy izgalom. Nem lehet rá erőltetni a másik félre, amit ő nem szeretne, vagy még nem tudja magát bele képzelni!!!
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokatoktól olvasni, hogy egy harmadik fél bevonásától remélitek a párotok szexuális étvágyának megtáltosodását... nyilván ez csak az én véleményem, de szerintem kizárólag olyan kapcsolatban érdemes mások felé nyitni, ami sziklaszilárd és minden fronton rendben van. Úgy gondolom, hogy egy amúgy is gyenge lábakon álló szexuális életbe másokat bevonni tuti recept a katasztrófához.

Szerintem először derítsd ki, hogy mi okozza a szinkron hiányát kettőtök között és utána próbálj rá megoldást találni. Ne a saját vágyaidra koncentrálj (ezek szerint a többes nem az ő vágya), hanem az övét próbáld felpiszkálni/kiszolgálni és ez után nyílik lehetőséged arra, hogy felvesd új élmények ötletét is. Hidd el, hogy egy olyan nő, aki nincs rendben a saját szexualitásával, tutira nem fog vadidegen férfiakkal ágyba bújni. Vagy ha mégis, azt nem a megfelelő indokkal teszi és csak rontani fog a helyzeten...
#18499   2022. 02. 16. szerda 06:35
Nach-3some Nach-3some
Sziasztok!

Sok mindenben egyet értek. Ez a téma is mint oly sok más, kommunikáció kérdése. És természetesen az is sokat dob a latba, hogy mindent megbeszéltek e!?
De ha egyoldalú korlátok ( pl póz) közt akarjátok ezt lemeccselni” , akkor az nem lesz az igazi. Vagy is- akarom , hogy megdugják a feleségemet, de úgy ahogy azt én elképzeltem! Szóval figyelj oda szivi, koncentrálj, mert ha olyat látok baj lesz!
És ez minden feleség barátnő fejeben ott van, hogy párja olyat tapasztal amit vele még nem élt át!
Vagy a másik oldal, hogy a férj szeretne valamit, de az aktus épp olyan, hogy kimarad belőle.
Nem lehet és nem is szabad mindent megtervezni…

Kommunikáció !

Meine Meinung wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 02. 14. hétfő 14:49
Az édes hármas gondolata izgalmat csempészhet a fáradt kapcsolatba, ám ez a felállás inkább olyan, mint Pandóra szelencéje, amelyet ha kinyitunk, gyorsan tönkreteheti a szerelmet, kapcsolatot, ez igaz 4s-re is .

Sajnos sokan azért vállalnak be egy ilyen felállást, mert attól félnek, elveszítik a párjukat. Ha csak ez az oka, hogy rábólintasz, inkább ne tedd!
A legfontosabb: a szabályok tisztázása. Fontos, hogy mindegyik fél megértse, ez egészen új élmény.
Ha nem akarod látni a párodat és a másik személyt bizonyos helyzetekben, nyugodtan mondd meg neki. Ez lehet az orális szex vagy egy póz. A lényeg, hogy legyél határozott!
Ne vállald be a kalandot, ha nem tetszik a másik fél. Beszéljétek meg előre, hogy ha bárkinek nem tetszik valami, vagy kellemetlenül érzi magát, akkor félbeszakítjátok az aktust. Még mindig ez a kisebbik rossz.
De mindenek előtt szerintem az esetetekben nem javasolt amit terveztek, túl sok a bizonytalan faktor ahogy az írásodból látom. Így inkább ne, mert nem jön át aminek át kellene. Puszkó: Ani
#18498   2022. 02. 14. hétfő 19:14
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Mit jelent a "fura"? Rossz érzés, szorongás?? Vagy inkább fogalmatok sincs hogy reagálnátok rá?
A többes sem kell kötelezően párcserés legyen, kezdjetek esetleg egymás előtti szexel, négyesben.
Ha bizonytalanok vagytok, akkor inkább ne vágjatok bele.
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 14:37
Sziasztok.
Párommal többször beszéltunk már a hármas szexről/többes szexről.
Mindakettonket izgatja is a dolog.
Csupán annyi a bökkenő, hogy mind a ketten aztmondjak, hogy fura erzes lenne látni a másikat egy másikkal..
Csupán ez gátol minket a dologban.
Biztos volt köztetek olyan aki ugyanebben a cipőben jar/járt.
Hogy győztetek le? Le lehet egyáltalán?
Előre köszi a valaszokat
#18497   2022. 02. 14. hétfő 16:42
X Törölt felhasználó (4532602)
Forrás:
Hidasi Judit, NLC, Az édes hármas – Szükség van a harmadikra? című cikk 2009. szeptember 29.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 02. 14. hétfő 14:49
Az édes hármas gondolata izgalmat csempészhet a fáradt kapcsolatba, ám ez a felállás inkább olyan, mint Pandóra szelencéje, amelyet ha kinyitunk, gyorsan tönkreteheti a szerelmet, kapcsolatot, ez igaz 4s-re is .

Sajnos sokan azért vállalnak be egy ilyen felállást, mert attól félnek, elveszítik a párjukat. Ha csak ez az oka, hogy rábólintasz, inkább ne tedd!
A legfontosabb: a szabályok tisztázása. Fontos, hogy mindegyik fél megértse, ez egészen új élmény.
Ha nem akarod látni a párodat és a másik személyt bizonyos helyzetekben, nyugodtan mondd meg neki. Ez lehet az orális szex vagy egy póz. A lényeg, hogy legyél határozott!
Ne vállald be a kalandot, ha nem tetszik a másik fél. Beszéljétek meg előre, hogy ha bárkinek nem tetszik valami, vagy kellemetlenül érzi magát, akkor félbeszakítjátok az aktust. Még mindig ez a kisebbik rossz.
De mindenek előtt szerintem az esetetekben nem javasolt amit terveztek, túl sok a bizonytalan faktor ahogy az írásodból látom. Így inkább ne, mert nem jön át aminek át kellene. Puszkó: Ani
#18496   2022. 02. 14. hétfő 14:49
X Törölt felhasználó (4652511)

(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Csupán annyi a bökkenő, hogy mind a ketten aztmondjak, hogy fura erzes lenne látni a másikat egy másikkal..
Előre köszi a valaszokat
#18495   2022. 02. 14. hétfő 14:41
yes smile

#18494   2022. 02. 14. hétfő 14:41
ha megvan a szándék mindkettőtök részéről, és OK, akkor bele kell vágni, nem ilyen dolgokon filózni, ha gondolkodós akkor ne is kezdjetek bele.
Sziasztok.
Előre köszi a valaszokat
#18493   2022. 02. 14. hétfő 14:37
maxpax maxpax
Sziasztok.
Előre köszi a valaszokat
#18492   2022. 02. 14. hétfő 06:01
öcsyke öcsyke
Volt valaha igazán jó és elég a szex vele? Ezen kéne először dolgoznotok. De ez már nem ennek a fórumnak a témája.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660308) VIP
2022. 02. 13. vasárnap 23:14
Irigykedve olvasom a sok történetet a hármas kalandokról. Én is szeretném ha egy pasi beszálna harmadiknak, vagy pedig csak végignézném ahogy jól megkeféli. Sajnos a párom hallani sem akar a dologról. Itthon sajnos nagyon ritkán van szex, ezért is próbálom ezt az irányt , hátha egy ilyen felállástól, hogy egy másik pasi farkát szopja, majd jól megkeféli, talán visszajönne a szexétvágya. Ha esetleg lenne valakinek valami ötlete, azt szivesen venném, privátban.
#18491   2022. 02. 13. vasárnap 23:31
fun4couple102 fun4couple102

(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660308) VIP
2022. 02. 13. vasárnap 23:14
Irigykedve olvasom a sok történetet a hármas kalandokról. Én is szeretném ha egy pasi beszálna harmadiknak, vagy pedig csak végignézném ahogy jól megkeféli. Sajnos a párom hallani sem akar a dologról. Itthon sajnos nagyon ritkán van szex, ezért is próbálom ezt az irányt , hátha egy ilyen felállástól, hogy egy másik pasi farkát szopja, majd jól megkeféli, talán visszajönne a szexétvágya. Ha esetleg lenne valakinek valami ötlete, azt szivesen venném, privátban.
#18490   2022. 02. 13. vasárnap 23:14
X Törölt felhasználó (4660308) VIP
#18489   2022. 02. 11. péntek 07:57
X Törölt felhasználó (4650775)
izgat bizony
#18488   2022. 02. 11. péntek 05:41
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2022. 02. 04. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 04. péntek 13:56
A feleségemmel az elmult napokban megismerkedtünk egy pasival egy társkereső oldalon. Beszélgettünk elég sokat, tegnap este pedig találkoztunk is...
Értünk jött egy kisbusszal, aztán kimentünk egy közeli erdős részre.
Dumálgattunk kicsit, aztán nem sokat húztuk az időt, le is vetkőztettük a feleségem, engem elkezdett szopni, a barátunk pedig őt nyalni. Mikor már mindenki eléggé felizgult, felváltva dugtuk először, aztán engem szopott a feleségem a pasi dugta, majd felváltva. Én hamarabb elmentem, a feleségem szájába élveztem, mindíg lenyeli, most is, aztán ők folytatták, én pedig néztem. A feleségem szopta egy ideig, aztán kutyapózban dugta a srác míg bírta, aztán pedig kivette megfordította és az arcára élvezett.
Utána elszìvtunk egy cigit, dumálgattunk és hazamentünk.
A feleségemmel kiveséztük a témát, mondta, hogy jó volt a srác, tudja a dolgát, nekem is tetszett, a srácnak is, úgyhogy valószínüleg tartós barát lesz.
#18487   2022. 02. 10. csütörtök 23:18
nooti nooti
Ha képes vagy megbeszélni a paroddal mindent akkor itgató és egy új vilagba csőppensz. Egy 3as gabalyodas utan elmondta hogy nagyon élvezte. Nagyon jól nyalt és a popsinak is idealis volt a farka. Érezhető volt ahogy vagyott a repetára. Nem bántam meg, hogy elengedtem egyedül is. Amikor haza ért meg izzot a teste és más után kaptam meg én is. Azt mondta hogy ez annyira jó volt, hogy nekem is ki kell próbalnom idegen nővel.
#18486   2022. 02. 07. hétfő 09:13
andrew88 andrew88
A storymmal csak azt akartam szemléltetni, hogy anno egy félrekúrásért majdnem kidobtam, évekkel rá meg kőkeményen álló fasszal nézem ahogy szexin kielégül. Már izgat a látvány. A kis farkam pedig a kulcsa volt az egésznek. Ha megfelelő méretem lenne, sosem lett volna szükség másik faszra. Akkor nem tudom meg milyen élmény végignézni ahogy egy idegen faszon vonaglik, vagy ahogy egy idegen fasz szopása közben az én szemembe néz smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)
2022. 02. 03. csütörtök 19:43
utálatos dolog egy ilyen fórumon ellentmondani, de hát te magad írtad le, így talán nem is az. félrekúrt az asszonyod, mert te, nem tudtál elég minőségi örömöt adni neki. megpróbáltad persze, mindenféle fasznövesztővel, elérni a paradicsomot, de azok szart se értek, így nem volt más utad - mert megakartad tartani asszonyod - engedned kellett a félrebaszását, és ha már, akkor ki is élvezed ezt, amennyire tudod ergo tényleg nem feltétlen csak a szex az, ami összetarthat párokat, és ha az nem jó, akkor akár úgy is mint ti, egy nem mainstream rutint vezettetek be, és ha már, azt megpróbálod élvezni...és ez így esetetekben rendben is van, na de talán erős ebből általános konzekvenciát vonni, hogy "minden férfit baromira felizgatna a latvány ahogy egy igazán nagy farkú srác keményen megdugja a párját" maradjunk - nyilvánosan - a tényeknél, pont azoknál, amiben leírtad a sztorid smile
#18485   2022. 02. 06. vasárnap 07:33
X Törölt felhasználó (4576812)
Meg se lepődöm akkor worship
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 02. 05. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 05. szombat 18:33
A csavo a kommentjei alapjan mar mindent IS kiprobalt. Egyik honapban ö a lofarku herceg, masikban mereten aloli submissive cuckold, kovetkezoben meg ujonc swingerezo. Fogadd fenntartasokkal amit ir.
#18484   2022. 02. 05. szombat 19:14
jani27 jani27
Vannak érdekes emberek. Sokszor jókat derülök hozzászólásokon.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 02. 05. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 05. szombat 18:33
A csavo a kommentjei alapjan mar mindent IS kiprobalt. Egyik honapban ö a lofarku herceg, masikban mereten aloli submissive cuckold, kovetkezoben meg ujonc swingerezo. Fogadd fenntartasokkal amit ir.
#18483   2022. 02. 05. szombat 18:33
Krumplisteszta Krumplisteszta
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 05. szombat 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4576812)
2022. 02. 05. szombat 05:58
Ezt andrew88 írására akartam válaszolni

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: tegnap 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!