Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 51 52 53 54 55 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18600   2022. 08. 07. vasárnap 04:18
X Törölt felhasználó (4672558)
Niki este elment bulizni, rövidnadrág amiből kint van a feneke, magas sarkú, biztos vagyok benne hogy jól megkefélik ma... ezzel a "lehetőséggel" ment este el, eléggé izgató. Mesélek holnap...
#18599   2022. 08. 06. szombat 22:32
X Törölt felhasználó (4674336)
Természetesen nekem sem. Rosszul fogalmaztam, talán túlzó volt... vegyesek az érzéseim. Rettenetesen izgató, nagyon jó látvány, ugyanakkor van bennem önzőség, hiszen az én nőm. -Valami ilyesmire gondolok inkább. De a lényeg, baromian szexi és izgató számomra, és természetesen nem gondolom túl, nincs rossz érzés bennem, hiszen eleve én akartam... talán így pontosabb a megfogalmazás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 06. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
2022. 08. 06. szombat 21:32
Nekem nem szar látni, minden alkalommal nagyon jó szemtanúja lenni. A legelső alkalomtól. Az igazán varázslatos helyzet az első volt, mint minden első. Ekkor egy "másik tudatállapotban" vagyok, teljesen kikapcsolok a napi problémákból, nagyon tetszik amit látok.
#18598   2022. 08. 06. szombat 21:32
X Törölt felhasználó (3426712)
Nekem nem szar látni, minden alkalommal nagyon jó szemtanúja lenni. A legelső alkalomtól. Az igazán varázslatos helyzet az első volt, mint minden első. Ekkor egy "másik tudatállapotban" vagyok, teljesen kikapcsolok a napi problémákból, nagyon tetszik amit látok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 06. szombat 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 08. 06. szombat 19:14
Számomra a két pasi egy nő felállás mindig is nagyon izgató volt. A korábbi barátnőimmel, rendszeresen voltunk ilyen akciókban, ami mindig jól sültek el (szó szerint) Én korábban az exfeleségem mellett sokat kalandoztam. Többször voltam pároknál, de éreztem nem az igazi. Teljesen más volt idegenként elmennem, mint amikor hozzánk jöttek.
Némi unszolásra beadta a derekát, és innentől nem volt megállás. Több forró estét töltöttünk pasival, pasiKKal és rájöttem miben más ez.
Igen. Nekem is szar volt látnom, ahogy a szeretett nőm, másik férfit szopott le élvezésig, vagy dugták őt -akár ketten is egyszerre. Szar érzés volt, valahol féltékeny is voltam, de borzasztóan izgató -na pont ezért olyan perverz ez az érzés.
Viszont fontos, hogy a párunk helyén kezelje a kérdést, és ez a kaland, nem megy át kapcsolatba.
#18597   2022. 08. 06. szombat 19:14
X Törölt felhasználó (4674336)
Számomra a két pasi egy nő felállás mindig is nagyon izgató volt. A korábbi barátnőimmel, rendszeresen voltunk ilyen akciókban, ami mindig jól sültek el (szó szerint) Én korábban az exfeleségem mellett sokat kalandoztam. Többször voltam pároknál, de éreztem nem az igazi. Teljesen más volt idegenként elmennem, mint amikor hozzánk jöttek.
Némi unszolásra beadta a derekát, és innentől nem volt megállás. Több forró estét töltöttünk pasival, pasiKKal és rájöttem miben más ez.
Igen. Nekem is szar volt látnom, ahogy a szeretett nőm, másik férfit szopott le élvezésig, vagy dugták őt -akár ketten is egyszerre. Szar érzés volt, valahol féltékeny is voltam, de borzasztóan izgató -na pont ezért olyan perverz ez az érzés.
Viszont fontos, hogy a párunk helyén kezelje a kérdést, és ez a kaland, nem megy át kapcsolatba.
#18596   2022. 08. 06. szombat 19:06
Krumplisteszta Krumplisteszta
Igazad van. Annyit tennek hozza, hogy sokan felnek tole hogy elhagyja oket a parjuk ha mas farokba/punciba kostol. Ez nincs igy. Ha elhagyja, akkor ott mas, komoly bajok voltak, nem szexualis jelleguek. Mert ki lenne olyan bolond, hogy kilep egy egyebkent jol mukodo kapcsolatbol, amikor a parja tudtaval es beleegyezesevel elheti ki a vagyait? Ugy ertem a nyitott hazassagban megtarthat mindent ami tetszett a regiben es megkapja hozza az ujat ajandekba. Megis miert mondana le rola?
(Ez egy válasz szodoma üzenetére (2022. 08. 05. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 21:21
Nyilvánvalóan nem ez a társadalmi norma, de egy kapcsolatban ,megfelelő gondolkodásmód és önbizalom megléte esetén lehet a szexuális élet színesítő eleme. Első alkalommal vettünk be hetero férfit (nem áll szándékunkban többet!!) ,a héten találkoztunk is 2 alkalommal. Izgató mindkettőnk számára. Én mint férj, majdnem passzív részvétellel. Kis dupla punci, farok a szájba aszisztációval, végig néztem az akciót. Izgalmas és izgató dolog látni, hogy jól érzi magát feleségem, nem feszeng nem szégyenlősködik. De ehhez azért kell egy jó kapcsolat, teljes bizalom. No meg egy jó partner. Volt alkalmam régebben szeretőkkel, alkalmi partnerekkel átélni e fajta felállást, de közel sem adja azt az érzést mint egy kapcsolatban. Továbbra is azt vallom, ez a fajta színesítés nem fog kapcsolatokat megmenteni. ejnye1 Nem is való mindenkinek. Egy pasi hiába szeretné ha a nő nem, vagy csak az ő jelenlétében nem. És igen a robogó vonat ha kap egy kis külső ingert ,csak még sebessebben száguld. hehe
#18595   2022. 08. 06. szombat 18:57
némó67 némó67
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2022. 06. 19. vasárnap 20:39
Még a huszas éveimben, az akkor még tinédzser-korú barátnőmet dugta meg egy srác egy párcserés szex közben. alien

Már az is nagy szám volt, ahogy egy érett asszonnyal fogdossák egymást és csókolóztak, de aztán a pasi elhúzta őt és kezelésbe vette. Ahogy megláttam a széttárt combjai között a srác fenekét fel-alá mozogni, végem lett... buck Én a háziasszonnyal még csak az orális szexnél tartottunk, de én egyből beleélveztem a csaj szájába a látványtól. Egy ötperc után már megint felágaskodtam, sikerült kiköszörülnöm a csorbát, és rendesen megkeféltem a hölgyet, de közben igyekeztem már nem ránézni a páromra, mert még a nyögéseitől is teljesen bepörögtem.

Utána napokon át állandóan szeretkezni akartam vele és a mai napig is, ha inspirációra van szükségem, akkor ezt a jelenetet idézem fel. eljen
#18594   2022. 08. 05. péntek 21:21
szodoma szodoma
Nyilvánvalóan nem ez a társadalmi norma, de egy kapcsolatban ,megfelelő gondolkodásmód és önbizalom megléte esetén lehet a szexuális élet színesítő eleme. Első alkalommal vettünk be hetero férfit (nem áll szándékunkban többet!!) ,a héten találkoztunk is 2 alkalommal. Izgató mindkettőnk számára. Én mint férj, majdnem passzív részvétellel. Kis dupla punci, farok a szájba aszisztációval, végig néztem az akciót. Izgalmas és izgató dolog látni, hogy jól érzi magát feleségem, nem feszeng nem szégyenlősködik. De ehhez azért kell egy jó kapcsolat, teljes bizalom. No meg egy jó partner. Volt alkalmam régebben szeretőkkel, alkalmi partnerekkel átélni e fajta felállást, de közel sem adja azt az érzést mint egy kapcsolatban. Továbbra is azt vallom, ez a fajta színesítés nem fog kapcsolatokat megmenteni. ejnye1 Nem is való mindenkinek. Egy pasi hiába szeretné ha a nő nem, vagy csak az ő jelenlétében nem. És igen a robogó vonat ha kap egy kis külső ingert ,csak még sebessebben száguld. hehe
#18593   2022. 07. 20. szerda 08:13
X Törölt felhasználó (4661907)
a páromat izgatja ha engem dugnak smile
#18592   2022. 07. 18. hétfő 05:55
Nach-3some Nach-3some
Erre válaszolva!
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2022. 06. 21. kedd 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 04:13
Én a nőre gondoltam, hogy utána a férjel azaz velem is jobban többet kívánja a szexet. Tehát a nőkben utána miért nő meg egy ideig a szexuális vágy?
#18591   2022. 07. 18. hétfő 05:54
Nach-3some Nach-3some
Azért mert kap egy külső ingert, hogy még mindíg csinos és kívánatos, ettől magabiztosabbnak, szexinek érzi magát, s ezzel egyenes arányban megnő a szexuális étvágya!
#18590   2022. 07. 17. vasárnap 20:28
hoff74 hoff74
Az én feleségem most újra vágyik egy kis változatosságra, most tervezi a randit az egyik régebbi udvarlójával.
#18589   2022. 07. 07. csütörtök 06:20
Fox Mulderék Fox Mulderék
A volt feleségem. Egyik ismerős házaspár dobta fel egy közös vacsi után egy kávé ötletét. Az meg csak nézett, hogy kávét éjjel. Aztán persze kínos csend, Ők elköszöntek, én meg néztem rá....
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (2022. 07. 06. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 06. szerda 12:50
Más járt már úgy, hogy lett volna lehetősége megélni a dolgot, de nem merte végül meglépni a dolgot?
#18588   2022. 07. 06. szerda 13:20
nyulipaar nyulipaar
Évekig volt egy állandó barátunk akivel többször együtt voltunk. Imádtam nézni, ahogy a párom szopta a barátunk 22 centis farkát, vagy mikor missziben tágította a szűk punciját.
Általában egy hosszú menet volt mindig, de a legizgibb mégis az volt mikor dugás után hülyeségekről beszélgettünk és egyszer csak a feleségem ráfordult a félkemény farkára és a szájában keményítette be.....
Egy dolog ami hiányzott, hogy sosem szopta végig....... Imádtam volna látni smile
#18587   2022. 07. 06. szerda 12:50
GameOver8 GameOver8
Más járt már úgy, hogy lett volna lehetősége megélni a dolgot, de nem merte végül meglépni a dolgot?
#18586   2022. 06. 21. kedd 17:35
boss88 boss88 VIP
Nagyon csinos a hölgy!
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 17:17
Nagyon izgató szerintünk,engem kifejezetten izgat,és jó érzés hogy kívánják a feleségem smile ))
#18585   2022. 06. 21. kedd 15:44
ofrys ofrys
Szia!
Nekem a legjobb haverom jött annak idején el, és az első alkalommal volt bennem féltékenység. Főleg, hogy igazából csak arra számítottam (a haverom is), hogy ő csak amolyan szemlélődő lesz, esetleg segít magán, ehhez képest meg a párom gyönyörűen leszopta. Én már addigra kész voltam, így közben kézzel, hátulról izgattam a páromat. Közben meg mérgesen az járt a fejemben, hogy mikor megy már végre el ez a fatökű. Hát annyira sikerült neki elhúzni, hogy közben (ha jól emlékszem, akkorra már kb. negyedszerre is) újra elment a párom. Azt mondjuk nagyon izgató volt hallgatni, ahogy a haverom farkával a szájában, elfolytott hangon élvez, mivel előtte még nem hallottam ilyet tőle.
Utána még fokozta a rossz érzésemet, hogy amikor ketten zuhanyoztunk, szólt, hogy hívjuk be a haveromat is a kádba. Na, azt már kerek-perec elutasítottam.
Érdekes módon azonban, kb. egy hétnek kellett eltelnie, elmúlt a féltékenység, és inkább a hihetetlen izgalom maradt meg, és a bevésődött látvány, ahogy a haverom farkán ütemesen mozog a párom feje.
Azóta sajnos ez lett a vágyam, hogy más férfival lássam. Jó párszor megvalósult, de nekem nem elégszer... A legjobb az volt, amikor (a tudtommal) csak ketten voltak a haverommal...
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 18. szombat 11:08
Sziasztok!
Inkább a férjektől kérdeznék ,
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket.
#18584   2022. 06. 21. kedd 08:25
X Törölt felhasználó (4672959)
Régebben ugyan nem a feleségemmel de az akkori barátnőmmel időnként hármasoutunk. Tényleg nagyon izgató volt nézni és utána hetekig a fejemben volt a kép szeretkezés közben.
Amikor a másik srác teleélvezte a punciját utána meg egyenesen egy extázis volt a szex!
#18583   2022. 06. 21. kedd 06:39
Krumplisteszta Krumplisteszta
Amikor mi bevettunk harmadikat (ferfit) hetekkel elotte es utana is szexeltunk mint a nyulak. Ahogy eszebe jutott maris nedves lett a bugyija.
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 22:13
Marmint 2f1n felállásban?
#18582   2022. 06. 21. kedd 05:41
TamAndy TamAndy
A nem mindennapi élmény mindenkiben feloldja a gátlásokat és add egy plusz adrenalint
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2022. 06. 21. kedd 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 04:13
Én a nőre gondoltam, hogy utána a férjel azaz velem is jobban többet kívánja a szexet. Tehát a nőkben utána miért nő meg egy ideig a szexuális vágy?
#18581   2022. 06. 21. kedd 04:13
gymsm gymsm

... 51 52 53 54 55 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!