lányos többesben a feleségemmel volt részünk...imádtuk a helyzetet, mert jó barátnőnk volt. viszont ha csak szexre kerestünk volna lányt nekem nem lett volna olyan nagy kedvem...hülyeség?
a kiváncsiság miatt csak hogy eddig csakis pasik voltak és most pár.. akor a lányos többes nem izgat titeket.... és 23 év után a bizalom sem rendülhet már meg......?
nem..
és hogy a lányok voltak többen olyan akor már nem is érdekelt titeket.....?
De akkor most csaki a párokra koncentrálk, hogy összejöjjön....?
és van is páros jelölt.....? könnyebb vagy nehezebb mint megfelelő pasit találni....
legalább élvezetes is volt mindenkinek....? lessz is akkor még hasonló....?
Volt is rá esett hogy ez meg is történt....?
Én is pina irigy vagyok
...aki puncit akar magának, az szerezzen, az én nőmre ne járjon potyázni...
ja és engem se izgat..illetve ami ilyenkor éreznék az közelebb van a gyilkos ösztönhöz...bár erre biztosan azt mondják majd(akik a topicot nyitották) még nem vagyok elég érett nem láttam eleget és nem nőttem fel ezekhez a dolgokhoz.. (Ez egy válasz Pár_csajt üzenetére (2007. 08. 17. péntek 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

ja és engem se izgat..illetve ami ilyenkor éreznék az közelebb van a gyilkos ösztönhöz...bár erre biztosan azt mondják majd(akik a topicot nyitották) még nem vagyok elég érett nem láttam eleget és nem nőttem fel ezekhez a dolgokhoz.. (Ez egy válasz Pár_csajt üzenetére (2007. 08. 17. péntek 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
hát nincs feleségem, de biztos nem izgatna ha megdunák
Én meg szívesen fotóznék akciót...
SZia!
Akkor ezzel le is volt zárva ez a téma részetekről...? vagy ki tudja még legetséges egy ilyen nyitás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 14:29
Akkor ezzel le is volt zárva ez a téma részetekről...? vagy ki tudja még legetséges egy ilyen nyitás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (80537)

már emlitettem a nejemnek hogy nagyon izgatna ha előttem kényeztetnék nyalnák dugnák ö erre azt mondta hogy ö is de sajna nem meri beválalni mert félti a kapcsolatunkat!!!
már emlitettem a nejemnek hogy nagyon izgatna ha előttem kényeztetnék nyalnák dugnák ö erre azt mondta hogy ö is de sajna nem meri beválalni mert félti a kapcsolatunkat!!!
ilyenre mennék én is szivesen,ha többen egy nőt és végén mindenki fejre és arcra spriccelne hmmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 12:32

Törölt felhasználó (52833)

www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1
Ő a nejem de szivesen végig nézném
ahogy kefélik,be is szálnék.
msn cimünk:istvan660101@freemail.hu
Írd be a csupibig nevet a keresőbe. ott találsz közvetlen linkeket is. Vagy másold be a megadott url-t a böngésződ keresőjébe.
Megéri, guszta puncija van, meg formás segge,
a tetkója meg különösen tetszik. Én is szívesen felpróbálnám!
Megéri, guszta puncija van, meg formás segge,
a tetkója meg különösen tetszik. Én is szívesen felpróbálnám!

azt hiszem amit írtál kb megfelel az én álláspontomnak is, elfogadom azt ha valaki a feleségére enged más férfit mert szereti és azt szeretné hogy a párjának egy vágya teljesüljön. még azt is hogy ez izgatja öt. Ez teljes egészében az ő dolguk, mindenkinek el kell fogadni és tiszteletben tartani az álláspontját.Akik pedig a leg vadabbul elitélik az ilyet azok álltalában csak saját titkos vágyaik ellen küzdenek
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 11:23

Ahogy meglepett edina35 hsz-e, úgy a Tiéddel sem tudok most azonosulni.
Nem gondolnám, hogy az előélete miatt ítélkezni kéne felette. Szerintem sem összeegyeztethető a hsz-e, azaz a "felháborodása", a korábbi életmódjával, azonban azt sem tartom helyesnek, hogy a jelenlegi kapcsoalát befolyásolná, ha ezt a párjával tisztázták.
Én azt vallom, hogy mindegy, hogy milyen volt a korábbi élete valakinek, ha a jelenben megfelelő a hozzáállása.
Gondolom Téged sem az érdekelt, hogy a Nejed a Kapcsolatotok elött milyen életet élt, hanem az, hogy Veled legyen meg jól.
Egy kicsit mindkettőtöknek igaza van, de nyilván a saját szemszögetekből.
A vége szerintem ugyanaz, mindenki maga (azaz párjával közösen) dönti el, hogy mi fér bele a házaséletébe.
Nem gondolnám, hogy az előélete miatt ítélkezni kéne felette. Szerintem sem összeegyeztethető a hsz-e, azaz a "felháborodása", a korábbi életmódjával, azonban azt sem tartom helyesnek, hogy a jelenlegi kapcsoalát befolyásolná, ha ezt a párjával tisztázták.
Én azt vallom, hogy mindegy, hogy milyen volt a korábbi élete valakinek, ha a jelenben megfelelő a hozzáállása.
Gondolom Téged sem az érdekelt, hogy a Nejed a Kapcsolatotok elött milyen életet élt, hanem az, hogy Veled legyen meg jól.
Egy kicsit mindkettőtöknek igaza van, de nyilván a saját szemszögetekből.
A vége szerintem ugyanaz, mindenki maga (azaz párjával közösen) dönti el, hogy mi fér bele a házaséletébe.
Szia!Engem is érdekelne!Küldenél pár képet a nejedről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 12:32
Törölt felhasználó (52833)

Bocsánatkérés elfogadva
, igaz engem nem bántottál meg, de tisztelem a véleményed és szimpatikus az ahogy belátod, hogy hibáztál

Előfordulhat az ilyesmi is, habár nem jellemző. Általában ilyen alkalmakkor oda szoktak figyelni az emberek a védekézésre. Lehet, most nagyon meglepődtél, hisz szerinted betegekről van szó, de az még nem azt jelenti, hogy mindenről elfeletkeznek közben, még a védekezésről is. Különben a Te egészséges arcod se mutatna más képet, ha nálad derülne ki hasonló, ami ugye, bár mennyire is hihetetlen számodra, nem kizárt. Elhiheted, előfordult már ilyen eset olyan nézeteket vallókkal is mint Te vagy. S ha az arányaiban néznénk - hasonlítanánk össze a dolgot, hogy melyik táborra esik több nem kívánt terhesség, hát, egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy az általad makk egészségesnek tartott, nem "kurva nagy (szexuális) Nyitottaknak állna a zászló.