Imádom amikor jól tele rakják neki a punciját

A héten két pasival is volt a párom. Régen volt ilyen..
Talán hétfőn egy hármas is összejön.
Talán hétfőn egy hármas is összejön.
minket is izgat
Nagyon izgató.

A fotóidat elnézve irígylem a 70-80 pasit. Kár hogy én nem voltam a csapatban.
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2023. 01. 06. péntek 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 02:40

A pasikat mindig is izgatta ez a dolog. Mindig csak annyit kért mondjam el nyugodtan. Kb 70-80 pasival voltam amikor ő nem volt jelen, viszont mindet elmondtam neki.
A pasikat mindig is izgatta ez a dolog. Mindig csak annyit kért mondjam el nyugodtan. Kb 70-80 pasival voltam amikor ő nem volt jelen, viszont mindet elmondtam neki.
Sziasztok! Egyszer elutaztam vidékre, néhány nap csak a haverokkal, kaja pia, lazulás. A feleségem otthon maradt.. persze nem sokáig maradt egyedül: az egyik barátom csak erre az alkalomra várt. Korábban már matatott a combjai között, amikor egyszer jakuzziban voltunk együtt, sőt kinyalta és meg is ujjazta a punciját, majd ott ült mellettünk, miközben én befejeztem azt, amit az érkezése előtt elkezdtünk, és telelőttem a feleségem punciját a víz alatt, miközben ő a barátom farkán huzogatta a bőrt. Feleségem utólag elmondta, hogy nagyon vágyott rá, hogy a srác farka is becsusszanjon a nedves puncijába, de sajnos akkor ott ez technikai okok miatt elmaradt.
Nos hát, most átment hozzá a barátom, és privát iszogatásba kezdtek, amiből csakhamar egy csók lett, majd a barátom egy vibrátor és a nyelve segiítségével a csúcsra juttatta az asszonyt. Egyszercsak kaptam egy képet, amin nőm a barátom merev farkát a szétnyitott combjai fölött huzogatja... hát, majd kiköptem a bambit az ország másik felében.
A merev dákó aztán hamar eltűnt a szájában, és a srác egy idő után szinte könyörgött, hogy telespriccelhesse a száját.
Feleségemnek azonban más terve volt: újra szétnyitototta a combjait, és hagyta, hogy a srác a makkjával kivülről dörzsölje a lucsokban ázó punciját, miközben veri magának. Mivel ekkor még nem volt benne senki rajtam kívül mióta házasok vagyunk, a merev kukit nem akarta magába engedni a jelenlétem nélkül. Bár hozzá teszem, én biztos nem bírtam volna ezt ki, tehát élek a gyanúperrel, hogy talán vol egy kis csalás a játékban - lényeg a lényeg, hogy a végeredmény egy ondóban úszó, összespriccelt boldog punci lett.
A történet még íródik, hisz rendes szexre még nem került sor köztük, és azt is tudom, hogy kívánják egymást.. ez még alkalomra és szervezésre vár. Hamarosan jön a feleségem születésnapja, vajon mivel lepjem meg?
Nos hát, most átment hozzá a barátom, és privát iszogatásba kezdtek, amiből csakhamar egy csók lett, majd a barátom egy vibrátor és a nyelve segiítségével a csúcsra juttatta az asszonyt. Egyszercsak kaptam egy képet, amin nőm a barátom merev farkát a szétnyitott combjai fölött huzogatja... hát, majd kiköptem a bambit az ország másik felében.

Feleségemnek azonban más terve volt: újra szétnyitototta a combjait, és hagyta, hogy a srác a makkjával kivülről dörzsölje a lucsokban ázó punciját, miközben veri magának. Mivel ekkor még nem volt benne senki rajtam kívül mióta házasok vagyunk, a merev kukit nem akarta magába engedni a jelenlétem nélkül. Bár hozzá teszem, én biztos nem bírtam volna ezt ki, tehát élek a gyanúperrel, hogy talán vol egy kis csalás a játékban - lényeg a lényeg, hogy a végeredmény egy ondóban úszó, összespriccelt boldog punci lett.
A történet még íródik, hisz rendes szexre még nem került sor köztük, és azt is tudom, hogy kívánják egymást.. ez még alkalomra és szervezésre vár. Hamarosan jön a feleségem születésnapja, vajon mivel lepjem meg?

A kapcsolatunk elején nem volt az, egy pasi megfektette többször, egy másikkal csak flört volt.. Azóta úgy nézett ki mint aki hűséges..De próbáltam vele erről beszélni hogy másik pasival stb. de nem tetszett neki.Lehet hogy csak az a baja hogy tudnék róla, titokban már lehet kedvére van
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 05. csütörtök 10:59

Nekem sok ápoló és beteghordó ismerősöm van, sokat mesélnek az éjszakai műszakban történt kalandjaikról, ha csak a fele igaz amit meséltek, akkor nemhiszem, hogy csak a fantáziádban fűrészelik meg a csajod, bár lehet, hogy hűséges tipus és ellenáll a kanos dokiknak
Nekem sok ápoló és beteghordó ismerősöm van, sokat mesélnek az éjszakai műszakban történt kalandjaikról, ha csak a fele igaz amit meséltek, akkor nemhiszem, hogy csak a fantáziádban fűrészelik meg a csajod, bár lehet, hogy hűséges tipus és ellenáll a kanos dokiknak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 05. csütörtök 10:31
Törölt felhasználó (4692736)
VIP

A párom egy fiatal csinos lány, más is annak látja
Jó pár éve együtt vagyunk.Ápolónőként dolgozik egy kórházban( hadd ne említsem merre) 12 órát dolgozik a munkanapjain, nappal is dolgozik és éjszaka is.Mindig van valamennyi ideje de éjszakásban sokkal sokkal több mert nincs annyi munka,olyan osztályon van ahol nem akkora a pörgés sokszor..Arról fantáziálom hogy amikor lazább napja van orvosok vagy egyéb kollégák kefélik meg akár csak egy üres helységben hipp-hopp

milyen jó is az
A párom egy fiatal csinos lány, más is annak látja
Jó pár éve együtt vagyunk.Ápolónőként dolgozik egy kórházban( hadd ne említsem merre) 12 órát dolgozik a munkanapjain, nappal is dolgozik és éjszaka is.Mindig van valamennyi ideje de éjszakásban sokkal sokkal több mert nincs annyi munka,olyan osztályon van ahol nem akkora a pörgés sokszor..Arról fantáziálom hogy amikor lazább napja van orvosok vagy egyéb kollégák kefélik meg akár csak egy üres helységben hipp-hopp

Akkor izgatottan várjuk a beszámolót.
(Ez egy válasz harmasban1234 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgató a látvány
(Ez egy válasz harmasban1234 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem te????
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
47 èves telt felesègemet,2 fiatal sràc dugta
finom lenne
Hu de leült ez a topik. Senkinek semmi izgalom?
Szívesen hallanék többet az előkészületekről.... kik lesznek azok a szerencsések?.....Ismerősök?...idegenek?
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 12. 03. szombat 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 2 pasi fogja megdugni
Gratulálok,jó szórakozást nektek!